Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar eşim gelmeden bir bakayım dedim
nora canım hoşgeldin.2 yıl içinde ne kadar fazla kg almışsın 55-60 larda 91 e... ama tebrik ederim çoğunu vermişsin inş. hedefine burada bizimle birlikte ulaşırsın canım
OOOO Betülcüm ne yaptın senMesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.
Ben biraz findik ve baklava yedim..
Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee
Merhaba Buse.Ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.Günaydın 13. takım :80:
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Ben size kendimi tanıtayım
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi![]()
![]()
Çoğu kişinin çizelgesi var canım.Bu arada boyun kaç.Çalışıyor musun?Günaydın Haticecim hoşbulduk
Kızlarama kilo çizelgeniz yok, sizler kaç kilosunuz çok merak ediyorum
![]()
Çoğu kişinin çizelgesi var canım.Bu arada boyun kaç.Çalışıyor musun?
masallah sende güzel yapmışsın aysecimmaşallah harika olmuş...
bende
35 dk tempolu bisiklet sürdüm
240 twist
basen ve bacak hareketleri
tebrikler hatice[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş+koşu[/TD]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]İp atlama[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel
Hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı Hareket[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs Hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]45 dk(4 km)[/TD]
[TD="align: center"]27 dk[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hemen spor yoklamasını alayım![]()
dukan zor bir lokmada olsa ağzıma hiç birsey atmıyorumKizlar ya bugun giremedim dogru durust
Misafirlere bir suru sey getir gotur dayanamadim yedim sonunda ..
Of ya rejimi bozmak sorun degil telafi edilir
Ama bu dukani bozmus olmak cok sibir bozucu..
masallah ebrucum sporun harika yarın eksi çıkarsın büyük ihtimalBugün çok fazla hareket ettim. Yeni geldik eve eşimle birlikte bisiklet sürdük. Yarında saf protein yapmaya çalışacağım.İnşallah + çıkmak istemiyorum cumaya.
Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Adımsayarı nerden sipariş verdin?
Kolay gelsin Ayşe'cim.
Çok güzel olmuş Gülçin'cim ama sonra bırakıncada kötü oluyorsun. Az yap öz yap canım.
Görüşürüz canım, sanada iyi geceler.
Hadi bakalım kolay gelsin canım.
Aferin sana Zeliş'cim. İnşallah bu cuma güzel bir sonuç gelecek senden.
Seninkide güzel olmuş Ayşe'cim.
Süpersin canım. Güzel olmuş sporun.
Bende yaklaşık 6 km bisiklet sürdüm. Hemde eğimli biryerde.![]()
tebrikler gönülcüm
1 saat 40 dk yuruyus yaptik engebeli yerde dag bayirdi ...
30 dak kond bisikleti
50 ip atlama
herkese iyi geceler kizlaaar...
ebruya fundacımben de yatıyorum kızlarr ama mesajları kime atıyoruuuuuuuk? bilen biri varsa yazsın da yarın yazalımhadiyin iyi geceler
vav vav vav neler yedin kız öyle bu hafta ikinci kaçamak oluyo betül dikkat etmen lazımMesajlar normalde edaya atilacakti ama eda ortalikta yok ebru bana atin dedi.
Ben biraz findik ve baklava yedim..
Ben de yatayim artik iyi geceler herkesee
hoşgeldin busecim memnun olduk hoşgeldin inşallah hep beraber başaracağız hedef kiloya inene kadar birbirimize hep destek olacağızGünaydın 13. takım :80:
Dün "Ladyline" a yapmış olduğum takıma girme başvurusuna olumlu cevap gelmesinden dolayı , 1 haftalık deneme süreci dahilinde aranızdayım kızlar
Kuralları henüz bilmiyorum fakat kurallara uyma ve takıma zaman ayırma konusunda bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Adım Buse, 22 yaşındayım. 2 yıl öncesine kadar 55-60 arasında gidip gelirdim, kilom hiç çıkmazdı fakat çok zor zamanlar geçirdim, kendimi eve kapattım ve sadece yedim, sonuç bu..Sabah bir uyandığımda tartı da 91i görmüştüm. KK da kilo veren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteye girdim ve hakikaten birlikten kuvvet doğar dedikleri doğru, hala inanasım gelmiyor ama bi 10 kilo vermeyi başardım...
Herkes hedefine ulaşıp korumaya alana kadar durmayalım kızlar, daha fazla dobiç olup zaman harcamayalım...
Alışverişten, ince kadınlardan, aynalardan korkmayalım.. Kendimizi sevmeye bir an önce başlayalım, çünkü hayat çok belirsiz bi süreçte...
Tekrar Selam
Bu arada profilimde fotoğraflarım var , vücudumun kilomu göstermediğini söylerler ama bu benim tartıda gördüğüm rakamı değiştirmiyor tabi![]()
![]()
günaydın haticeHeRKESE SEVGİ DOLU GÜNAYDINLAR
günaydın kızlar eşim gelmeden bir bakayım dedim
nora canım hoşgeldin.2 yıl içinde ne kadar fazla kg almışsın 55-60 larda 91 e... ama tebrik ederim çoğunu vermişsin inş. hedefine burada bizimle birlikte ulaşırsın canım
günaydın kızlar
ay çok mutluyum bu dukan çok işe yarıyor ya sabah ki kilom dilimi uçuklattı haziranın 15 ine kadar tam gaz devam edeceğim
ebrucum listeye geliyorum yarın canım hazırlığını yap
sabhki kilom 54.9 yarına ne olur bilmem de bugünde saf protein yapacağım dukan seni seviyorum
2 haftada yaklaşık 3 kilo verdim![]()
Günaydın 13. takım :80:
Tekrar Selam
![]()
hoşgeldin buse ablacım ben zeliş 16 yaşındayım grubun en küçüğü ama en şişmanı benimama dediğin gibi yazın süper olacak bizim için neyse tekrar hoşgeldin
![]()
Avatarın çok sevimli zeliş yaaBuse ablan da dizi izlerken aynen öyle oluyor
![]()