Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut

aa
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt

akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi

spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
10 dk da dumbellarla gögüs kol falan calıstım

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün. Öğlenki bulgur pilavına laf atacağım ama benim kaçamaklardan sonra yüzüm kalmadı menü eleştirmeye :17:

ekmegi çok kaçırmışsın zelişcim çoooook bir de lavaşla beraber nereyse bir ekmek yemişsin yanii :47::47::47::47::47::47:

:1: ye cnm ye ben de görüdm bugün alayım dedim karpuz vazgectim tasımaya üşendim :60: :60:

menün çok güzel olmuş cnmm

ayy kaçamak dedigim acıbademmi deniyordu bisküviler varya ondan bir yada iki dene yicem ebrum yaw gözümün önündeler kac gündür bayılırım içim gidiyii :1: :1:

öyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyo:43:lavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:

Turticim yaaaa çok beğenmişsin galiba Gönül'ün menüsünü :60::60:

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün. Öğlenki bulgur pilavına laf atacağım ama benim kaçamaklardan sonra yüzüm kalmadı menü eleştirmeye :17:

:60: ayy bulgurdan bişi olmaz deyü yiyorum ya bu aralar cok zor doyuyorum valla cok acıkıyorum saldırmamak için bari öğlen de adam gibi yiyeyim dedim bugün

Kızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.

ben de geçen sene işe bisikletle gelip gidiyordum cok güzel oluyor ya sahil tarafındaydı iş yerim çok rahattı valla epeyde kilo vermiştim o sayede :1: :1: çıkarttım ben de bisikletimi binicigim artık hergün ama hava sürekli yagmurlu burda 1 haftadır

ben de geçen sene işe bisikletle gelip gidiyordum cok güzel oluyor ya sahil tarafındaydı iş yerim çok rahattı valla epeyde kilo vermiştim o sayede :1: :1: çıkarttım ben de bisikletimi binicigim artık hergün ama hava sürekli yagmurlu burda 1 haftadır

Ayyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber :9::10:

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut

aa
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt

akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi

spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
afiyet olsun canım güzel olmuş

bugünkü menüm
sabah kahvaltı domates salatalık peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay sahanda yumurta
öğlen 2 tane minik sarma 1 tane kuru patlıcan bir tane kuru kabak (minik minik) 3 tane şekersiz çay
akşam.bol yeşillik ve 1 tabak taze fasulye 1 bardak ayran
2.5 litre su
dengeleşmişsin canım bence sorun yok.
Menum;

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran

Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran

Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay

afiyet olsun canım güzel olmuş.

ebrucum kek 2 gün üst üste olmamış ama telafi edersin moralini bozma canım

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

adım sayar siparii verdim az önce yağ ölçme özelliği de var

afiyet olsun canım güzel olmuş

dengeleşmişsin canım bence sorun yok.

afiyet olsun canım güzel olmuş.

ebrucum kek 2 gün üst üste olmamış ama telafi edersin moralini bozma canım

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

saol cnm senin menün de güzel olmuş

Haklısın canım yaaaaa. Sanıırım içime öküz kaçtı beni. Yada gaza geldim herkes çok zayıfladın deyince, bir ihtimalde nazar değdi bana. Bu hafta çok dillendirdiler çünki kilomu. Şuandan itibaren en ufak bir kaçamak dahi yok söz veriyorum kendime ve size. Çok üzüldüm ben bugün yaaaaaa :14:

Bu arada gösterin için tebrikler. Bizimde yakında mezuniyetimiz var okulda.

Afiyet olsun Betül'cüm çok güzel bir menü.

Öğleyi yorumlamıştık zaten. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım.

İnşallah canım. Sende yine bişey yok. Ben napacağımı bilmiyorum bile :47:

Haklısın Gülçin'cim yaaaaaaaaa. İlk defa böyle kaçamak yaptım. Ama artık yok kesinlikle. Hatta şuan karar verdim yarın saf protein yapacağım. Hemde çok ama çok saf olacak.

55.5 ile ayrılmışsın canım baktım ben. Bu cumaki sonucuna bakalım. Olursa bu hafta girersin olmazsada bir hafta daha beklersin olur mu. Zaten burdasın hiç olmazsa senin ve takımın ortalaması güzel olur. Zaten bu hafta dibe batmazsak iyidir :9:

üzülme canını da sıkma sonra bende üzülürüm ebrucum
bakalım ebru bu hafta sonuç ne olacak 55 falan olursa girerim yoksa haftaya artık

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

3 mil mi 30 mil mi? Kolay gelsin canım.

Bugün mesajları bana atın kızlar. Eda uzun zamandır yok. Bugün ve yarın mesajları bana.
ay ebru sıfır koymuşum yanlışlıkla 3mil canım tamam mesajlar sana

Kızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.
ne güzel ya lisedeyken tepesinden inmezdim çok severim bisiklet binmeyi eşim alacak fakat küçük yer binersek herkes bizi kınar diyorum cesaret edemiyoruz

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut

aa
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt

akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi

spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
afiyet olsun turticim

öyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyo:43:lavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:
çok değil tatlım üzülme gayet güzel funda yarım ekmek anlamış yarım dilimi ama keşke 2.5 dilimi de sabah yesen akşam ekmek yemesen sabah dan akşama kadar eritirsin akşamdan sabahaca uyuyoruz biliyorsun

:60: ayy bulgurdan bişi olmaz deyü yiyorum ya bu aralar cok zor doyuyorum valla cok acıkıyorum saldırmamak için bari öğlen de adam gibi yiyeyim dedim bugün
sen izindesin zaten turtam dönünceye kadar bulgurun şişliği kalmaz yakmamışsın pilavı afiyet olsun

burdada aynı fundacım dışarı çıkamıyoruz sel seli götürüyor bir haftadır elektirikli ocak bile yakıyoruz o kadar da soğuk

Ayyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber :9::10:
benide alın kızlar bacak kaslarımı sağolsun bisiklete borçluyum memlekete gidince muhakkak bol bol bineceğim

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

afiyet olsun

ben sporumu yapmaya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz
kolay gelsin ayse

bugünkü toplam sporumu yazıyorum kızlar daha yapasım var yani neyse bu durum anlamadım
-30 dak shred
-3 mil leslie
-200 ip atlama
-250 oklava hareketi
-75 tane sağ sol bacak kalça hareketi
-100 tane yan bel
-25 tana mekik

ne çok yapmışım yazarken yoruldum:9:

Back
X