evet canım yaptım çizelgemi..hiç zorlanmadım ..kopyala yapıştır yapıyoruz ve değişiklikleri kaydet diyoruz..umarım çizelgemin sonuna gelmekı nasip olur bana da:lepi:
inşallah hayatım.ama ben yapamıyorum sanırım benim pc den yada profil ayarlarımdan kaynaklanıyor. anlamadım gitti.ne güzel oluyordu ama artık olmuyor.
bende evlenince 3-4 kilo aldım ama sonra bi ilaç kullanmak zorunda kaldım 10 günde 9 kilo aldım

((
2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bu kiloları vermeye çalışıyorum.... sonra da Allah kısmet ederse bebiş istiyorum...
bende senin gibi düşünüyoum bi de bebiş olsa kesin 90 derim

(
zaten ev hanımlarının %70 evlendikten sonra kilo alıyorlar.heleki bünyeler müsaitse. bende onlardan biriyim. :kedi: anama çekmişim. balık etli ve kısa boylu. kaydirigubbakcemile3 ama benim tabi düşükleriminde etkisi olmuştu kilo almama. mafoldumben
slm kızlar,bikaç gündür canım yemek istemiyo sanırım sıcaklardan,birde adet olmuşum şimdi geçmek bilmez gerçi geçde oldum ama sıkılıyorum çok uzun sürüyo ve vücut şiş oluyo tartıda da belli ediyo kendini,tansiyonum düşüyo sanırım adetten,birazdan yürüyüşe çıkıcam yaklaşık üç hafta sonra ilk defa çıkıyorum hayırlısıyla bir ay yürüsem çok ii olcak benim için,gelicede cacık yapıp yerim serin serin ii oluyoa.s
geçmişolsun hayatım.valla bu sıcaklarda adet bile çekilmiyor. yürüyüş yapman çok iyi biraz olsun vücudun rahatlar.bende çıkabilsem.
dosbacım aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşımŞenizbenim de zayıflamak istememin en büyük sebebi bebiş istiyor oluşum..ben evlenince 20 kilodan fazla aldım..geçen yıl bu zamnalar sadece 63 kiloydum:sinifsinif

ndan önceki bu zamanlarda 52:sinifsinif:
ben 55 kiloyla hamile kalmak istiyorum canım belki 58 de olabilir sen?
hadi biran önce verin kilolarıda topiğimiz bebişlensin. alkisalkisalkis
günaydın kızlar..hafta sonu akraba ziyaretindeydik..uğrayamadım..
çok fazla yedim ..inanamazsınnnız...dur dedikçe daha çok yiyesim geliyodu..bu arada geçmişi okuyup geleyim.ben yokken neler yapmışsınız
biri patboriyi durdursun. diyorum ki hayatım bari eline 1 lt su alki yemek yerken su iç sürekli biraz olsun engeller hani diyorum. delikafadulden
kızlr ben akşam yemeğimi genelde 9 a doğru yiyorum biliyomusunuz?eşim o saatte geliyo eve ..ama artık ondan önce yiycem :umursamaz:
canımsaat 9 çok geç. en geç 6 da bitirsen güzel olur.midendeki rahatlığı sende farkedersin o zaman. ama tabi sonra midem rahat diye tekrar yeme emi hayatım.

lmaz:
bu arada ad1 gelmedi son zamanlarda, haberi olan var mı, bi sorun mu var acaba :çok üzgünüm:
canıııım. yok hayatım bir sorun çok şükür. misafirlerim geldi dün akşam. sabahtan beride hazırlık yapmıştım.temizlik yemek falan derken hiç gelemedim.bir ara uğradım ama kimse yok diye çıktım. 1 hafta burda misafirler. sorduğun için sağol hayatım. Şeniz a.s.
kızlar bu cumadan umutluyum benzemuszemusumarım bu hafta birinci oluruzzz
iiiinnnnşşşşaaallllllaaaaahhhhhhh :Saruboceq:
aslinda cokta iyi degilim ama bas agrim biarz hafifledi mr randevumda ayin 10 unda ve ayaklarim cok kötü sekilde sis buda kiloma yansiyor galiba
amin canim evet ya teyzelik cok baskaymis ben öyce ikikere hala oldum ama bu cok baska bir duygu
gözünüzaydın hayatım.nasıl güzel bir duygu değilmi. ne mutlu sana.biraz olsun iyi olmana sevindim canımcım.hadi bakalım temmuz geldi 10 u da gelir . hayırlısı hayatım bekliyoruz bizde senle beraber. :1hug:
Olur canım Emirel haber verir bize o zaman.
Günaydın kızlar, off kızım kabus gibiydi bu gece hem çok uyandı hem de sabah 6.30 da uyandı terledi galiba ev sıcaktı ama valtilatör klima açmaya da korkuyorum üşütür diye.
canım klima ayrı odadaysa iyi ama sürekli oturduğunuz yere koydurduysan çok etkiliyor tabiki. arkadaşım kullanmadığı bir odasına koydurmuştu orda çalışıyordu klima direk maruz kalmıyorlardı. a.s
gunaydın kızlar herkesı çok ozledım
pazar gun ankaradan kırsehır -kayseri-elazıg-bıngol-erzurum-rize yolculuğu yaptık
pazartesı gecesı rızeye geldık
dun ayderde vakıt gecırdık
buralar çok guzel yıyeceklerde okkalı
erzurumun cag kebebı-kadayıf dolması
elezıg kebabı-sıcak kunefesı
rızenın koftesı
ayder yaylasının mıhlaması vede kırmızı beneklı alabalıgı
derken ben abarttım yanı
tırtılım hoşgeldin canımcım. ooooo maşallah ne güzel geziyorsun. gez hayatım gez. tatilinin keyfini çıkar tabi.ama gezdiğin kadarda yiyorsun anladığım kadarıyla. afiyet olsun bacıııııımmmm.

lmaz: opuyorumnanaktan
aslında bıraz dıkat etmye calısıyorum annm babam cok kızıyor yaaaacumartesı rızeden ayrılıp sınopa gıdılecek sınopta 1 gece kalınıp ankaraya gelınecek esımı ank da bırakıp adapazarı tarafına gıdıleceksonra ızmıre gıdecegım 13 temmmuzda aydına gececeğim aydına gectıgım hafta net yok
sinop anamın memleketi. seneler oldu gitmeyeli,belki bir gün nasip olur. :Saruboceq: