kızlar merhaba eşimin bilgisayarından yazıyorum. çok ilginç uzun zaman sonra adet oldum..geçen gece 6 dan sonra bir şey yemedim gece boyu oğluş çok uyandı.dün gece ise bir şeyler yiyip yattım oğluş bir kerecik uyandı..dikkat etmeliyim galiba..
bana da çok ilginç gelmişti kızım 10.5 aylıkken olmuştum.
canım 6dan sonra aç kalma sakın, su içtiğin için sütün çok olabilir sana varmış gibi gelir ama kalitesi yani besleyici değeri düşer çok tutmaz. Yaşadım anlattım sana da, takıma yeni girmiştim 7dan sonra bir şey yemeyerek çok güzel kilo vermiştim çok su da içiyordum sütüm fışkırıyordu ama kızım sürekli uyanıyordu gazlıydı zaten gaz sanmıştım ama o ay sadece 200 gr almıştı 5 aylık falandı işte, 1 kilo alan çocuköyle oldu. Sonra dikkat ettim toparladı.
iyi aksamlar kizlar nasilsinizbakalim meliscim mr cekilecek oda ayin 10 unda adcim tesekkur ederim insallah gececek
evet kizlar benhem hala oldum hem teyze yani ikisinide yasadim ikiside cok guzel bir duygu ama teyzelik dah baska birsey yada ben kizkerdesime dah yakinim ondan bilemiyorum
hayırlı haberler alırız canım inşallah.
herkes öyle diyor canım teyzelik başkaymış ben de şanslıyım ikisini de yaşayacağım inşallah.
kızlar bu ben bugün biraz yedim =((
üfff kendimi kötü hissediorum şimdi,sanki tüm takım arkadaşlarımı kandırmış gibi, ondan önce de kendimi =((
yeme hayatım kaydirigubbakcemile kandırma bizi
ben nasıl şişim anlatamam ne oldu bilmiyorum annem karnına ne oldu dedi şaşırdım bir şeyler yapacağım yarın ama sır işe yararsa söylerim :kedi: