Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ben aksine sporu azaltmayı düşünüyorum Ebrucum yaw cok yoruyor beni bu kadar aşırı spor yapmak gün içinde oturdugum yerde uyuya kalır oldum durmadan uyuyorum her yerim agrıyor bundan sonra bu kadar abartmıcam yaw

Fundacim eskisi kadar yapmasan da birden birakma bence
Her gun yapinca vucut alisiyo

ya bugün hiç uğrayamadım.malum hafta sonu kociş evde.geç kalktık.çarşı ,pazar.derken evde kanepeler yıkandı,yani kociş yıkadı ben baktım:27:derken akşam oldu.yemek ....
böle işte.uyuz kocam yüzünden bugün spor yapamadım,üstüne diyette yalan oldu:47:
neyse yediklerimi yazayım en iyisi
sabah: menemen
peynir
zeytin
salatalık
1 dilik kepek ekmek

ara:1bardak az yağlı süt
1 tane light bisküvi

öğle:yeşil nohut,15 tane kiraz

akşam:çorba
döner domates,
1 dilim kepek ekmek

şimdi:2 dilim karpuz

kaptanım yazdıklarını okudum cevap vereyim;
1.32 yaşında olan benim.sanırım en yaşlınızım:51:
2.şırnakta yaşamak zorundayım(1 yıl daha) o nedenle burda bim yok.gelemez yakarlar.ama bugün markette çok tahıllı ekmek buldum aldım.
3.tartıyı geçen bende eşime söyledim,bizimkinin suyumu çıktı dedi.:37:

ücretsiz izindeyim çok sesimi çıkaramıyorum anlamışsındır umarım:31:

Betül PRODUCTION gururla sunar..

Merhaba hanımlarr.. Magazin yayınımıza elimizde olmayan nedenlerden dolayı uzun bir ara vermiştik, siz sevgili seyircilerimizin özlemine dayanamadık geri geldik. Her şey siz değerli izleyicilerimiz için..

Bu hafta da bomba gibi haberlerle karşınızdayız!!

Önce haftanın öne çıkan başlıkları:

13. Takım üyelerinin muzdarip olduğu konu ne? Takım üyelerinin gece rüyalarına giren olaylar neler?

Hangi takım üyesi tek başına zayıflayamadığı için ailesine zorlu dakikalar yaşatıyor?

Evliliğinde çatırdamalar olan üye kim?

Hepsi ve daha fazlası az sonraaa...

Betül harikasın canım ya

Kızlar ben yarından itibaren yokum.Pazarteside yola çıkıyoruz.Annemlere gidince ve fırsat olunca yazarım. Haberleşiriz.Kendinize iyi bakın.Görüşürüz.ÖPÜYORUM SİZLERİ :16:
canım iyi yolculuklar, bizleri habersiz bırakma...

Evet sayın izleyicilerimiz yanlış duymadınız.
13. takımın ortak bir korkusu var. Tüm üyeler ağız birliği etmişcesine aynı şeyleri söylüyor, kameralarımıza aynı kaygılarından bahsediyorlar. Paylaşım fazlalığıyla ve dereceleriyle meşhur 13. takım son günlerde üzerlerinde ağır bir yük taşıdıklarını itiraf etti. Malumunuz haftalar önce takımın eski kaptanının mezun olmasıyla takım kaptanlığı el değiştirdi. Disiplinli tavrıyla takımı aldığı gibi başarıyla devam ettiren Laydline son günlerde yaptığı yeni açılımlarla gündemde baş köşelere yerleşti. Takım üyelerinden edindiğimiz istihbarata göre Laydline' ın bazı fikirleri şunlar:

13. takımın üyeleri akşam 20:00'den önce evde olmak zorundadır.
Günlük mesaj paylaşımı en az 27 olmak zorundadır. İş nedeniyle bu mesaj sayılarına ulaşamayan üyelerin istifa etmesi tavsiye edilir.
13. takım üyelerinin dışardayken yemek yiyecekleri restoran ve cafeler takım kaptanının belirleyeceği bir listeyle sınırlandırılacaktır.

Bunun gibi kurallarla özgürlüklerinin kısıtlanmasından şikayetçi olan takım üyeleri, kilo vermek için kendimizden bu kadar fedakarlık yapmak zorunda değiliz diye veryansın ettiler.
Takım kaptanı Laydline 'Ben her şeyi takımın geleceği için yapmıştım. En iyi takım hep biz olmalıyız, bizi kimse geçmemeli, kendimi engelleyemiyorum.' diye kendini savundu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir diğer haberimizde sıra.
Takımın yeni üyelerinden Pia nam-ı diğer cilveli hatundan da aile üyelerinin şikayetçi olduğu bilgisine ulaştık. Özellike Pia'nın çocukları annelerinin zourla spordan spora koşturmak zorunda bırakıldıkları için telef olduklarını söylüyorlar. Pia zamanında ben de çok sportif bir insandım ama sonra bırakınca bu kiloları aldım, çocuklarımın sporu bırakmasına asla izin vermem diye kameralarımıza demeç verirken, Almanyadaki çocuk hakları kurumları ve sivil toplum örgütleri spor yapmaktan telef olan çocukların korumaya alınması için mahkemeye başvurdu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takımda aile içi sorunlar bitmiyor sayın seyirciler.
13. takımın aktifliğinde büyük payı olan Uzayım lakaplı üyenin eşi de isyan etti. Bu forum ve topik yüzünden evliliklerinin sağlam temellerinin sarsıldığını belirten Uzayım'ın eşi çareyi eşine bilgisayar yasağı koymakta buldu. İşte muzdarip eşin ifadesi karşınızda :

Eskiden her şey ne güzeldi.. Ama artık eşimin düşündüğü tek şey 13. takım oldu. kendimi çok değersiz hissediyorum. Bütün gün bilgisayar başında geveze arkadaşlarına cevap yetiştiriyor. Sesimi çıkarmayayım diye de bana çok güzel yemekler yapıp duruyor, eskiden bu durum hoşuma gitse de obez olmaktan korkuyorum artık. Ayrıca Ferhan kimse ona sesleniyorum ben daha tatlıyım diyip durma sonra Hatice benim başımın etini yiyip duruyor 'Ben çok tatlıyım di miii?' diye !
Kız Betül allah canını almasın kafam ağruyordu, gülmekten kopardın beni:9::9::52::52::52:

sayın ilgili (ayy son bi kaç haftadır form dolduruyorum da oradan kalma :37: )

arkadaşlar artık hedefime ulaşmış durumdayım. lakin sporu ve diyeti bırakmış durumda değilim...:53:
her görene diyet listesi vermekten gına geldi..her seferinde çok zayıflamış laflarından ve güzel olmuş laflarından sıkıldım :21:(ŞAKA:16:)

çok mutluyum ya daha ne olsun hedefime ulaştım 59,8
bu sabah tartıda hayal dediğim yapamam dediğim rakamları gördüm inş. 55 de görürüm yazdan faydalanmak lazım...

başlangıç beden
üst:XXL
alt: 46

:14:

son beden
üst:m
alt:38

:16:

hedefim
üst bedeni S yapmak. Tabi bu yarışı kendim devam ettirmek istiyorum. ne yazık ki buraya zaman ayıramıyorum :14:

hiç pes etmeyin diyet değil sağlıklı beslenmek amacımız bunu da unutmayalım
inş. en yakın zamanda saglıklı bi şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz....

görüşmek üzere kızlar byyy

:5::5::5::5::5:

Canım tek kelimeyle muhteşemsin gerçekten, darısı bizlere inş.

günaydin arkadaslar

güne sporla merhaba dedim.. sabah 6 da hava henüz tertemizken ciktim ,,kus civiltilarini bölen tek ses "küttüürttt kürttkürtt rtttrttt rtt rttrrtt" oda benim elmamin sesiydi:)

40 dk fln yürüdüm eve girdigim gibi sogumadan videomu yaptim ..saat 11 de turnuvaya gidicez ..sporumu yapmis oldum keyfim yerine geldi:)

Harika harika:46::46::46:

Günaydın kızlar. Bugün hava hem çok güzel hem de çok serin. Bu arada haftaya sıcaklar çok artacakmış ona göre dikkat edin. Maşallah bugün kendimi pek bir iyi hissediyorum. Ayrıca bu sabah tartıldım tartıda 64,6 yı gördüm çok sevindim :21::32: Umarım herkes için güzel bir cumartesi olur. :16:

Kahvaltımı yapıp gelirim birazdan.

tebrikler canım valla çok güzel gidiyorsun...

sayın ilgili (ayy son bi kaç haftadır form dolduruyorum da oradan kalma :37: )

arkadaşlar artık hedefime ulaşmış durumdayım. lakin sporu ve diyeti bırakmış durumda değilim...:53:
her görene diyet listesi vermekten gına geldi..her seferinde çok zayıflamış laflarından ve güzel olmuş laflarından sıkıldım :21:(ŞAKA:16:)

çok mutluyum ya daha ne olsun hedefime ulaştım 59,8
bu sabah tartıda hayal dediğim yapamam dediğim rakamları gördüm inş. 55 de görürüm yazdan faydalanmak lazım...

başlangıç beden
üst:XXL
alt: 46

:14:

son beden
üst:m
alt:38

:16:

hedefim
üst bedeni S yapmak. Tabi bu yarışı kendim devam ettirmek istiyorum. ne yazık ki buraya zaman ayıramıyorum :14:

hiç pes etmeyin diyet değil sağlıklı beslenmek amacımız bunu da unutmayalım
inş. en yakın zamanda saglıklı bi şekilde kilolarınızdan kurtulursunuz....

görüşmek üzere kızlar byyy

:5::5::5::5::5:

günaydin arkadaslar

güne sporla merhaba dedim.. sabah 6 da hava henüz tertemizken ciktim ,,kus civiltilarini bölen tek ses "küttüürttt kürttkürtt rtttrttt rtt rttrrtt" oda benim elmamin sesiydi:)

40 dk fln yürüdüm eve girdigim gibi sogumadan videomu yaptim ..saat 11 de turnuvaya gidicez ..sporumu yapmis oldum keyfim yerine geldi:)

Günaydın kızlar. Bugün hava hem çok güzel hem de çok serin. Bu arada haftaya sıcaklar çok artacakmış ona göre dikkat edin. Maşallah bugün kendimi pek bir iyi hissediyorum. Ayrıca bu sabah tartıldım tartıda 64,6 yı gördüm çok sevindim :21::32: Umarım herkes için güzel bir cumartesi olur. :16:

Kahvaltımı yapıp gelirim birazdan.

Herkes söylemiş bende söylüyorum dondurma olmamış. Onun dışında güzel sporlarını ve suyunuda yazarsan Zeliş'cim biliyosun kızıyorum bu konuda sana unutma yazmayı. :34:

İyi aklıma geldi yaaaa benimde nerdeyse 6 ay oldu belki 6 ayıda geçmiştir aklımdaydı bir aralar unutmadan pazartesi gidip bütün tahlillerimi yenilettireyim Bakalım zayıfladıktan sonra değişen neler var :34:

Zeynep'cim menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.

Sizin orda da kesin BİM vardır. BİM de hepsi var canım. Tam buğday, karışık tahıllı ve çavdar bunları tercih et. Ben hep BİM den alıyorum.

Afiyet olsun Hatice'm güzel olmuş menün.

İnşallah bu kadar çalışmaya sınavın çok iyi geçer canım. :16:

Menün güzel olmuş Seda'cım. Nesfit ide çok iyi düşünmüşsün. Bence bundan sonra sen iş yerinde akşam yemeklerini nesfit olarak tüket. Bak kilon ne kadar çabuk gidecek. İnşallah senide düğüne kadar mezun ederiz.

Seda çok güzel açıklamış canım. Bende genelde akşam öğünlerinde kullanıyorum. İşten geldiğim zaman evde bir önceki günden kalan yemek yoksa nesfit yiyorum. Çünki yapacağım yemeği beklersem saat geç oluyor. Ben çok memnunum nesfitten. Hatta ülkerinkinden alıyorum. Karışık meyvelisi var. Sütle çok güzel oluyor. Tavsiye ederim.

Afiyet olsun turticim. Genelde senin akşam menülerinde daha az şey görmeye alışık olduğumuz için bu menü herkese çok görünmüş. Banada öyle göründü. Normali bu aslında ama sen hep daha az yediğin için bence çok olmuş. Afiyet olsun canım.

Ayy gülmeyin bana ama ben hala Titanik izlemeyenlerdenim :9:Eşim her seferinde dalga geçiyor benimle. Ama en kısa zamanda izleyeceğim :9:

Ayy sen o videoyu bul ben mutlaka her gün yerim bir tane haşlanmış patates. Tam bir patates canavarıyım. :9:

Poğaça haricinde güzel olmuş menü. Onuda söylemişsin zaten. Ayrıca yerken yememem gerekiyor diye düşünme. Madem yiyeceksin takmadan yeee. :9:

Ayyy sorma yaaa gezenti oldum gerçekten, Betül'ü kına kına başıma gelcek :9:

Bende bakcam birazdan tariflerine,

Öğlenin olmamış canım. Bide perşembe akşamı dondurma kalorisi azda olsa o saatte olmamış.

Ohh ne güzel dimi seninden işine geldi. İyi oldu aslında. O zamana kadar sınavında bitmiş olur rahat rahat gelirsin topiğe :34:

Bizde bahaneler biter mi canım:1:
İnş. sınavımda güzel geçer bende o psikolojiyle çok güzel devam ederim:70::70:

İkinci cumleni cozmem baya bir vakit aldi ama basardim :1:
Napalim ferhancim ya evdeyim oyle
Annem temizlik yap diyor, ki yapmamiz da lazim zaten
Ama ben ordan oraya salinip duruyorum evde bos bos

Ayyy temizlik bende yapmak istiyorum ama sınavdan dolayı elim kolum bağlı bi girersem eve çıkamayacam :52::52::52:

-evet cok az kaldu ama benim de cok az kalfi duzgun gitsem tam denk gelicek ama iste ben ..:57::57::1:

- tamam EBru kusuratsiz bir 58.
Ben 57.5 dusunmustum hatta ama bakalim, ve tartilmiycam bir hafta boyunca
Haftada 3 gun spor
Sifir kacamak ve duzenli menu + bol su
Ne kadar gidecek bakalim

- Ferhan oglunun macini izlemeye gitti ya, oglumunkinden baska cok fazla takim var onlar oynayadursun arada beklerken size bakiyim demek istemis :1::1:

- facete gormustum o yaziyi ya
Neyse en azindan benim basim bagli yoksa karalar baglardimm :9::33:
Hadi bakalım canım kolay gelsin, haftaya tatile gidecem bende artık daha çok dikkat edecem::D

ay ben aksine sporu azaltmayı düşünüyorum Ebrucum yaw cok yoruyor beni bu kadar aşırı spor yapmak gün içinde oturdugum yerde uyuya kalır oldum durmadan uyuyorum her yerim agrıyor bundan sonra bu kadar abartmıcam yaw

sporunun yarısını bana versene:27::27:

A aa niye kimsecikler ugramamis hala turtadan baska

Annemle disari falan ciktik eve ivir zivir bir seyler aldik. Asagi dayimlara inicez birazdan gecen haft koye gitmislerdi onlar geldiler

Ne yedim yazayim

Kahvalti -ogle yemegi 11-12

Yaklasik 1 tane simit
4 tane fln kucuk sigara boregi-yagda kizartma degil-
Peynir
Biberli zeytinli omlet
Domates salatalik

O kadar cok yedim ki acikmadim resmen
2 kase cacik yedim aksam da

Kahvaltinin olmadigini biliyorum :57:

betül kaptan simiti görmesin valla:37::37:

ya bugün hiç uğrayamadım.malum hafta sonu kociş evde.geç kalktık.çarşı ,pazar.derken evde kanepeler yıkandı,yani kociş yıkadı ben baktım:27:derken akşam oldu.yemek ....
böle işte.uyuz kocam yüzünden bugün spor yapamadım,üstüne diyette yalan oldu:47:
neyse yediklerimi yazayım en iyisi
sabah: menemen
peynir
zeytin
salatalık
1 dilik kepek ekmek

ara:1bardak az yağlı süt
1 tane light bisküvi

öğle:yeşil nohut,15 tane kiraz

akşam:çorba
döner domates,
1 dilim kepek ekmek

şimdi:2 dilim karpuz

Valla canım eşin evde olmasına rağmen çokta kaçırmamışın

neslihan bacım imrendim sana.bende 46 bedenle başladım ama asla 38 olamam.benim boy 168 ,son zamanlarda en zayıf halim 56 idi.o halimle bile 40 beden pantolon giyerdim.hani iri kemikli hatunlar vardır ya ben işte onlardanım.iskelet kalsam anca girerim 38 e:43: (5)

Son düzenleme:
Bugün ki menüm
Sabah direk dışarı çıktığımız için
çeyrekten biraz fazla gözleme yanında çay

öğlen 1 paket eti form
Akşam çok az et ve bol salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre su
Dışarda olduğum için bu kadar dikkat edebildim.

neslihan bacım imrendim sana.bende 46 bedenle başladım ama asla 38 olamam.benim boy 168 ,son zamanlarda en zayıf halim 56 idi.o halimle bile 40 beden pantolon giyerdim.hani iri kemikli hatunlar vardır ya ben işte onlardanım.iskelet kalsam anca girerim 38 e:43: (5)

Valla bende çok imrendim azim ettim bende 65in altına inecem tekrardan

Bugün ki menüm
Sabah direk dışarı çıktığımız için
çeyrekten biraz fazla gözleme yanında çay

öğlen 1 paket eti form
Akşam çok az et ve bol salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre su
Dışarda olduğum için bu kadar dikkat edebildim.
arkadaş daha ne olsun.gayet düşük kalorili olmuş zannımca.tabi ben daha çömezim,üstadlarada sormak lazım.(6)

Son düzenleme:

Valla bende çok imrendim azim ettim bende 65in altına inecem tekrardan

Kızlar selam!..
bugün gelemedim bu saate kadar ; sabah temizlik yaptım öğleden sonra da yola çıktık kilyosa geldik , kayınvalideleri yarın bize götürücez de!
yemek , sohbet vs.. derken ancak şimdi bi gözatayım dedim!
sizin bahsettiğiniz 38 beden mevzusunu ben yazmadım ki , özlew diye bir arkadaş yazmış !..
yanlışlık var yaani :) tabi ben de bayağı bir eridim ama yeni bir pantolon yada etek almadım alt beden kaça düştü bilmiyorum! biraz daha bekliycem :)
ama üst xl 'tan m ' ye düştü yani :)
ben de 1.71 boyundayım ve iri kemikliyim malesef :(

bugünkü menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
yumurta
domates salatalık

ara
biraz kiraz

öğle
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara
1 büyük dilim kavun

akşam
1 şiş tavuk
2 köfte
patlıcan salatası
ayran

1 lt su , yeşil çay içemedim.spor da yok malesef :((
ama ev temizledim , biraz ütü yaptım. sahilde yürüdüm .)p

geçmişe biraz baktım ama pek kimse gelmemiş galiba ?
haftasonları özellikle de çalışanlar için söylüyorum ; temizlik yaparak geçiyor yaa :((

Back
X