Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
yumurta
domates salatalık

ara
biraz kiraz

öğle
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara
1 büyük dilim kavun

akşam
1 şiş tavuk
2 köfte
patlıcan salatası
ayran

1 lt su , yeşil çay içemedim.spor da yok malesef :((
ama ev temizledim , biraz ütü yaptım. sahilde yürüdüm .)p
hatları karıştırdım sorry:17: menüde güzel.sen ara vermeyecek miydin ne oldu?ah ah sahilde yürümek,bana en az 1yıl hayal:(

Kızlar ben kaçıyorum
Spiralin ağrısı hala geçmedi sancım son sürat yatıp dinleneyim. Hepinizi çok öpüyorum...

Kızlar ben kaçıyorum
Spiralin ağrısı hala geçmedi sancım son sürat yatıp dinleneyim. Hepinizi çok öpüyorum...

İyi eglenceler Ebru ama askolsun beni adamdan saymiyor musun :1:

Olur mu canım yaaaa, senden başkası dedim :60:

-evet cok az kaldu ama benim de cok az kalfi duzgun gitsem tam denk gelicek ama iste ben ..:57::57::1:

- tamam EBru kusuratsiz bir 58.
Ben 57.5 dusunmustum hatta ama bakalim, ve tartilmiycam bir hafta boyunca
Haftada 3 gun spor
Sifir kacamak ve duzenli menu + bol su
Ne kadar gidecek bakalim

- Ferhan oglunun macini izlemeye gitti ya, oglumunkinden baska cok fazla takim var onlar oynayadursun arada beklerken size bakiyim demek istemis :1::1:

- facete gormustum o yaziyi ya
Neyse en azindan benim basim bagli yoksa karalar baglardimm :9::33:

Anladım canım teşekkürler. Hadi bakalım bekliyorum o zaman senden bu hafta 58 i

ay ben aksine sporu azaltmayı düşünüyorum Ebrucum yaw cok yoruyor beni bu kadar aşırı spor yapmak gün içinde oturdugum yerde uyuya kalır oldum durmadan uyuyorum her yerim agrıyor bundan sonra bu kadar abartmıcam yaw

Keşke en baştan bu kadar abartmasaydın. Vücudun alıştı bence hemen birden bırakma yoksa kilo bile alabilirsin.

A aa niye kimsecikler ugramamis hala turtadan baska

Annemle disari falan ciktik eve ivir zivir bir seyler aldik. Asagi dayimlara inicez birazdan gecen haft koye gitmislerdi onlar geldiler

Ne yedim yazayim

Kahvalti -ogle yemegi 11-12

Yaklasik 1 tane simit
4 tane fln kucuk sigara boregi-yagda kizartma degil-
Peynir
Biberli zeytinli omlet
Domates salatalik

O kadar cok yedim ki acikmadim resmen
2 kase cacik yedim aksam da

Kahvaltinin olmadigini biliyorum :57:

Hiç ama hiç olmamış canım. Hadi simiti yedin üstüne neden börek yiyorsun. Tam dayaklık oldun Betül bu aralar yine :4::47:
ya bugün hiç uğrayamadım.malum hafta sonu kociş evde.geç kalktık.çarşı ,pazar.derken evde kanepeler yıkandı,yani kociş yıkadı ben baktım:27:derken akşam oldu.yemek ....
böle işte.uyuz kocam yüzünden bugün spor yapamadım,üstüne diyette yalan oldu:47:
neyse yediklerimi yazayım en iyisi
sabah: menemen
peynir
zeytin
salatalık
1 dilik kepek ekmek

ara:1bardak az yağlı süt
1 tane light bisküvi

öğle:yeşil nohut,15 tane kiraz

akşam:çorba
döner domates,
1 dilim kepek ekmek

şimdi:2 dilim karpuz

light bisküve ve şimdi dediğin 2 dilim karpuz hiç ama hiç olmamış canım. Meyveleri lütfen gündüz yiyelim. Hem saat 21:00 de hiç bişey yememen gerekiyor. Akşam yemeğini en son kaçta yiyorsun?

kaptanım yazdıklarını okudum cevap vereyim;
1.32 yaşında olan benim.sanırım en yaşlınızım:51:
2.şırnakta yaşamak zorundayım(1 yıl daha) o nedenle burda bim yok.gelemez yakarlar.ama bugün markette çok tahıllı ekmek buldum aldım.
3.tartıyı geçen bende eşime söyledim,bizimkinin suyumu çıktı dedi.:37:

ücretsiz izindeyim çok sesimi çıkaramıyorum anlamışsındır umarım:31:

Ayy ben BİM heryerde var sanıyordum. Ferhan senden daha büyük ama boşverin yaşı felan biz hepimiz çıtır ve güzel hatunlarız :9:

Tartı konusunda da kendin çaba sarfet birazcık, biriktir mesela kendine ödül olarak al. Bizim için bir sakıncası yok ama sen kendini daha iyi hissedersin diye söyledim zaten :34:

Canım tek kelimeyle muhteşemsin gerçekten, darısı bizlere inş.

Harika harika:46::46::46:

tebrikler canım valla çok güzel gidiyorsun...

Teşekkürler Nur'cum zaten o yüzden şımardım bugün kaçamak yaptım. :9:

neslihan bacım imrendim sana.bende 46 bedenle başladım ama asla 38 olamam.benim boy 168 ,son zamanlarda en zayıf halim 56 idi.o halimle bile 40 beden pantolon giyerdim.hani iri kemikli hatunlar vardır ya ben işte onlardanım.iskelet kalsam anca girerim 38 e:43: (5)

Gülçin diye bir arkadaş vardı takımda onunda kemikleri iriydi. Benden daha zayıftı boylarımız aynı olmasına rağmen o hep büyük beden giyiyordu. O zaman siz bedene takılmayın, aynada kendinizi rahat ve güzel hissedin yeter.

Bugün ki menüm
Sabah direk dışarı çıktığımız için
çeyrekten biraz fazla gözleme yanında çay

öğlen 1 paket eti form
Akşam çok az et ve bol salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre su
Dışarda olduğum için bu kadar dikkat edebildim.

Sabahın ve öğlenin hiç ama hiç olmamış canım. Daha fazla dikkat etmeye çalışırsan senin için iyi olur diye düşünüyorum.

bugünkü menüm

kahvaltı
1 dilim ekmek
yumurta
domates salatalık

ara
biraz kiraz

öğle
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara
1 büyük dilim kavun

akşam
1 şiş tavuk
2 köfte
patlıcan salatası
ayran

1 lt su , yeşil çay içemedim.spor da yok malesef :((
ama ev temizledim , biraz ütü yaptım. sahilde yürüdüm .)p

Makarna haricinde menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Suda çok az olmuş.

Kızlar ben kaçıyorum

Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce. İyi geceler sanada :3:

kaptanım ben akşam yemeğini en geç 19 da yiyorum.kociş işten gelir gelmez yeriz.ona bağlıyım yani
(8)

Son düzenleme:
O zaman 19:00 dan sonra hiç bişey meyve dahil yememen lazım biliyorsun dimi? Bu arada canım fotoğraflarını buraya ekleme istersen. Belli bir zaman sonra silemiyorsun. Profilindeki albümüne ekle. Ordan da sadece arkadaşlarımı seç ki arkadaşlarından başkası görmesin. Çünki sitede resim çalınma olayları fazla oluyor.

O zaman 19:00 dan sonra hiç bişey meyve dahil yememen lazım biliyorsun dimi? Bu arada canım fotoğraflarını buraya ekleme istersen. Belli bir zaman sonra silemiyorsun. Profilindeki albümüne ekle. Ordan da sadece arkadaşlarımı seç ki arkadaşlarından başkası görmesin. Çünki sitede resim çalınma olayları fazla oluyor.

pişman oldum zaten,hemen sildim.sağol uyarın için.

pişman oldum zaten,hemen sildim.sağol uyarın için.

Ne demek canım rica ederim. Yüzün açıktı fotoğrafta ayrıca yanındakiler içinde kötü olurdu çünki buraya eklediğin fotoğraflar herkese açık. Üye olan ya da olmayan herkes görebiliyor. Aklında olsun yüzün açık hiç fotoğraf ekleme takım ya da diğer topiklere. Albüm oluştur profilden bizde öyle yapıyoruz. Albüm gizliliğinide söylediğim gibi sadece arkadaşlarına ayarla ki seni bilen tanıyan insanlar görsün.

Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir :25:

Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir :25:

Takımlarda kimse geriye dönük arama yapmaz sanırım ama o an görünürse tesadüfen olabilir. Ben genelde paylaşıma açık olan yerlerde kapatıyorum yüzümü. Nolur nolmaz :34:

Millet açık açık paylaşıyop albümlerini iyi cesaret vallahi. Ben face de bile kapak fotoğraflarına dikkat ediyorum genelde eşimle olan fotoğrafları ekliyorum çünki ordakide herkese açık. İnsanların hepsi iyi niyetli değil ki:47:

Saat 12 yi geçti toplandı bizim takım. Normalde bu saatte kimsenin olmaması lazım ama sanırım biz ters bir takım olduk :9:

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın plan yaptık eşimle birlikte. Sabah erken kalkıp, güzel bir kahvaltının ardından bisikletle gezmeye çıkacağız. Gitmeyi planladığımız yer evden Alaaddin tepesi. Yaklaşık gidiş 18 + geliş 18 = 36 kilometre yol yapacağız. Çok eğlenceli olacağa benziyor. Yine uğramaya çalışırım yarın. Şimdiden herkese güzel, mutlu huzurlu bir pazar diliyorum. İyi geceler herkese öpüyorum kocaman :16:

Merhaba Kızlar:))

Şükür evimdeyim :)) Bugün nerdeyse hep uyudum her fırsatta, kızım uyudu bende uyudum. Annemlerde düğüne gittiler eskişehire,, anne kız takılıyoruz böyle. Tatı cadım uyuduğu gibi soluu burda aldım. Bugün uyumaktan yemeğe pek fırsat bulamadım ama:))) az öğünlü bol dans etmeli ve kızımla hoplamalı zıplamalı bir gün geçirdik :))

Geçmişi okuyup geri döneceğim :))

selam arkadaslar

yeni eve geldim..niye mi gec kaldim.cunkü kazandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..iyi oldugumuzu biliyordum ama hani olmaz o kadar finale kalmis takimlar arasindan nasil olucak diyede tereddüt ediyordum..ama cok rahat zorlanmadan, kazandik..cok mutlu oldum..tabi cocuklarda..yemek,sinema derken ( o yorgunlukla sinemaya gitmek istedi oglum)eve yeni girdim

bugünün mesajlari gelmemis..dun ve bugünü yazip cikicaktim ama bugünün mesaj sayisini kimse yazmamis..daha bildirirseniz yarin 29-30 haziranin mesajlarini birlikte yazarim ebrucum

bugünki menumude yazayim

SABAH:yarim dilim ekmek,1 tabak yumurtali salata bol yesillikli

ÖGLE:2 hindi sosisi 1 bardak kefir

aksam yiyemedim malesef

sabahki salata cok tok tuttu hic acikmadimgunboyu

SPOR: sabah yapmistim evden cikmadan :) 40 dk yürüyüs,30 dk video (1.level 5.)

Ne guzel ferhan gurr duy tabi, normali o zaten

Ay ben yakinda 27den gun almaya basliycam daha bekarim yaa
Hani cok sikayetci oldugumdan degil anormal gelmiyor ama senin ne guzel cocuklarin var

ya avantajlarinida gördüm dezavantajlarinida..simdi önümüze bakicaz ve guzel günler görüyorum:))ya abartiyormus gibi olmak istemiyorum ama kizimin alamanya dereceleri var matematik yarismalarinda ,quiz yarislarinda..o gunleri hic unutmam nasil sevinmistik ama sadece kendikendimize..hep olur bizde...hep bizbize olur hersey..bazen biri anlatir söyle böyle diye cocugunu ..bahsettigi seyin cok ustunde basarilar kazanmistir cocuklar hic bisi demem ..burda hani yuzyuze degiliz ya ..nebilim..icimde kalmis bazi seyler :))

Çok az kalmış Betül'cüm ve sen hala yerinde sayıyorsun biliyorsun dimi 2 ileri 1 geri yapıyorsun. Buna çözüm bulman lazım bence. Hadi odaklan artık zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

O zaman senden 1 kilo bekliyorum bu hafta. 59 dun 58 olursun.

Hoşgeldin canım ama ben çözemedim senin bu cümleyi, Betül'ü tebrik ediyorum :9:

Senin için birazdan bir fotoğraf paylaşacağım hatta dur şimdi paylaşayım :9:Yakında istemeye gelecekler. Hamarat ol biraz hamarat :9:
Eki Görüntüle 455578

Burasının en güzel tarafıda o zaten içinde kalan herşeyi paylaşıyorsun. Seni dinleyecek insanlar var, üzüntünle üzülüp, sevincinle mutlu olan. Eee maşallah o zaman senin ve hepimizin çocuklarına :16:

Bende 30 yaşındayım canım nihayet kurtuldum takımın en büyüğü olmaktan, çünki bir ara en büyük bendim :60::60:
[/QUOTE

bende tebrik ediyorum betülü:)

ahh gidi ah nasil gecmis zaman ..eskiden bulundugum ortamlarda hep en kucuk olurdum :))) simdi en buyugum :S

Back
X