Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Sedacım bunları duymak çok güzel.Evet dediğin gibi daha fazla verme ,böyle güzel olmuşsun diyenlerde varEn güzeli de bunları duymak olsa gerek :) Çünkü insan zayıfladığını farkediyor ama başkasından duyunca gururu okşanıyor :) Bir de "aman çok zayıflamışsın sakın daha fazla verme"ciler var tabii.. Mesela benim babannemannanem
![]()
Kahvaltı (07:30)
Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)
1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz içi
Bol yeşillik
2 ince dilim ekmek
Ara (10:00)
1 küçük boy meyve
Öğle (12:30)
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)
Bol salata veya yeşillik
1 su bardağı yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Ara (15:00)
1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya
1 avuç içi leblebi
Akşam (19:00)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
Bol yeşillik veya yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmek
1 kepçe çorba
* Günlük 10-12 bardak su içilecek
*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek
Bu bana diyetisyenimin verdiği liste. O zaman 84 kiloydum ki sen 100 kilosun ve 16 yaşındasın. Liste kabarık gibi görünüyor. Saatlerini tam ayarlayamazsan araları yapmazsın ama ana öğünler arasında 4-5 saat olmasına dikkat edersin.
Önünde daha çok uzun zamanın var ve bu şekilde istikrarlı ve azimli olursan kesinlikle verirsin. Hatta 60 bile olursun. Şekil 1A karşında benim gibi bir örnek var. Ben başardıysam sende başarabilirsin.
Kübra'cım öncelikle hayatımdan yanlış olan şeyleri çıkardım. Mesela çok fazlak ekmek tüketiyordum , hem de beyaz ekmek. Öncelikle ekmeğimi değiştirdim ve azalttım. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. Nescafe 3 ü bir arada içiyordum hemde günde 4-5 fincan. Kahveyi tamamen bıraktım. Suyumu artırdım. Mümkün olduğunca hayatımı hareketlendirdim. Pilav ve hamur işlerinden uzaklaştım. Aburcuburu kestim. Ve hayır diyebilmeyi öğrendim. Birde eşim akşam işten geç geliyordu ve ben saat 9 da akşam yemeği yiyordum. 6 aydır eşimle aynı sofrada akşam yemeği yemiyorum. Bende 5 te işten geldikten sonra en son saat 18:00 yemek olayını bitiriyorum. Onun haricinde menülerime geriye dönük bakabilirsin. Arada bir kaçamak yapıyordum ama ilk 4 ay kesinlikle yapmamaya çalıştım. Hatta bir ara takımın tek kaçamaksızı bendim. Şu aralar saldım biraz sanırım hedefime çok yaklaştım o yüzden ama böylelikle dengelemeyi öğrendim. Kilo verebilmek kadar korumakta önemli bence. İşte böyle ekstra hiç bişey yapmadım hatta spor bile yapmadım düzenli olarak. Ama artık yapmam lazım çünki dahada sıkı olmak istiyorum.
kızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
biraz canım sıkkın ,stresliyim biraz , bugün bir de regl oldum , kayınvalide-peder de bizde, eşimle tam iletişimde değiliz, küstüm ona , tatil planı yapmıştım para durumları pek iyi değil , bir yakınımızın yazlık evinde kalıcaktık altınolukta o dönemde onların da gideceği tuttu halbuki daha geçen hafta ev boş diyolardı, üfffff çok dert yakındım dimi???
dedim ya okudum ama alıntılamak içimden gelmiyor nolur kızmayın !...
kendimi yorgun , yalnız , kırgın vs.. vs.. depresyonda hissediyorum ...
geçer ama merak etmeyinolur böyle bazen...
buralardayım ok ?
Bulgur pilavı hakkında benim bir bilgim yok :) ama bence öglen yenilebilir yakılması öglen uygun olur...
:)
İnşallah canım herkes cıtır olsun...
Kötü bir duygu zayıflamaya çalıştığında cevrendekiler sanki bunu bilerek yapıyor seni kınadım
:)
iyi tatiller ablacım bol bol eğlenHelloooooooooooooo bebekleeeeeeeeeeer :103: :103: 1 2 hafta kadar aranızda olamiycigiiiiiiiiiiiiim onu söylemeye geldim ebrucumcum tataile gidiyoruz da 1 hafta kesin ama 2.. haftaya uzarmı bilmiyorum internet olmadıgı içinde foruma giremicem büyük ihtimalle o yüzden bildirim yapamıycam beni izinli yazar mısın canumözleyin uleeeeen beniiiiiiiiii
![]()
![]()
hoşgeldin hatice abla akrabalarından güzel sözler duymuşsun sanırım çok mutlu ediyordur insanıHerkese MerhabalarNasılsınız bakalım:44:Geçmişe bakmaya çalışayım neler kaynatmışsınız.
Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti
[h=6]"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."[/h]
İnşallah birgün gelir görürsün canım.İstanbulda yaşamıyorum canım.Kahramanmaraşta çalışıyoruz ve yaşıyoruz.Şimdi memleketim iyi gelecek.Dediğin gibi hayat bana güzelaa ne guzel yerdesiniz selimiyeyi görmek coooooooooooook istiyorum birgün gidicem..sende istanbulda yasiyorsun diymi? ohh anneciginle kucuk kucaga koklasa koklasa 0tur dinlen, kitap okuu
ooohhhhhh valllaaaaa hayat haticeye guzel
kübracım aynısını benim ailemde yapıyor bana çin işkencesi yapıyosunuz resmen diyorum gülüp geçi yolar ama sinir oluyorum![]()
1erkek 1 kadin demet evgar hastasiyim..hatta birde kopyasiyim ..kizimla izliyoruz hic kacirmadan..hep "anne!!!! ayni sen" diyor :))) oradada böyle diyaloglar cok geciyor..hala izlemeyenler varsa bu yaz degerlendirebilir..bizim canimiz cikiliyor simdi o yok diye :)
Kızlar şu yazıyı okudum da çok hoşuma gitti
[h=6]"Karın bir kadın için “sence güzel mi” diye sorarsa sakın olumlu cevap verme. Olumsuz cevap da verme. Hemen yere yat ve ölü taklidi yap."[/h]
İnşallah birgün gelir görürsün canım.İstanbulda yaşamıyorum canım.Kahramanmaraşta çalışıyoruz ve yaşıyoruz.Şimdi memleketim iyi gelecek.Dediğin gibi hayat bana güzel
2- 3 TEMMUZ MESAJ SAYILARI
Laydline ---- -- 28 -29
Betuld ---------11 -3
Mersinli42 ------21 -13
Akashha -------10 -7
Yasminyaso ----18 -23
Pia ------------ 21 -18
kbra23 ---------18 -33
nesdii28 --------13 -5
nur84 ----------???
elmalıturta ------???
zaum -----------???
uzayım ---------izinli :)
unuttuğum kişi varsa , hatalı bişi varsa söyleyin kızlar !..
dünki menümü neden beğenmediniz çok üzüldüm bana güzel gelmişti demeki yanlışım var yinnee
bu gün regl oldum ama 15 gün geçikmeli oldu sizce tartıyı bu etkiliyor olabilirmi :44:
ve annem benim için birsürü light bisküvi kraker falan almış sizce yesem sorun olurmu :44:
dünki menümü neden beğenmediniz çok üzüldüm bana güzel gelmişti demeki yanlışım var yinnee
bu gün regl oldum ama 15 gün geçikmeli oldu sizce tartıyı bu etkiliyor olabilirmi :44:
ve annem benim için birsürü light bisküvi kraker falan almış sizce yesem sorun olurmu :44:
[video=youtube;vClYsV96tj4]http://www.youtube.com/watch?v=vClYsV96tj4&feature=relmfu[/video]
bidefada okan iddiali iddiali omlet yapiyor adaliyiggg diye hava atiyor . o sirtini dondukce zeynep kekik tuz atiyor..sonunda ozan nasil yapmisim ama baharat koymadan nasil kekik kokusu var tuzu tam kivaminda oda nah sende diyor sesiszce:)))ama onu hic bozmuyor
:))))) ya zeynebin böyle ozani keklemelerine bayiliyorummmm
Selam kızlar ben geldim geçmişi okuyup dönüyorum hemen. Umarım bol paylaşımlı geçmiştir bugün![]()