zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet