Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu hafta tahmin ettiğim gibi bende de büyük haraket yok..

Geçen Hafta - 70.4
Bu hafta - 70,1
Giden 300gr

sporsuz geçen bir haftaya bağlıyorum, en azından hafta sonu yapabiliyordum, bu hafta o da olmadı.. Haftaya güzel bir 69 istiyorum kızlar inşallah.. kaç senedir görmediğim bir rakam.

$tartı.webp
Kızlar tartım digital değil o yüzden ara küsüratları anlayamadım Bi bakarmısınız.. Sizce kaç .umarım doğru demişimdir :1:

Bana ulaşan sayılar aşağıdadır..

04.Tem 05.Tem

betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12

gunaydinnnn kizlar kilo mu bildireyim, siz kaynatin ara ara gelmeye calisicam istanbulum dis cikariyo izin vermiyor hic bir sey

eveeeeettt kiloooooommmm 66,8

daha fazla bekliyordum ben gecen haftaki sislikse ..ama 66 rakami görmekte cok mutlu etti benii

günaydın kızlaaaar !..
ben de kilomu bildireyim.
geçen hafta : 70.500
bugün :70
fark : 500 gr
ama reglim bitince 69' lu rakamları göreceğimden eminiiim :))
tebrikler .. :1: İnsallah canım

Günaydın herkese:16:
Ben kendi tartımı getirmediğim için farklı tartıda tartıldım.Bu hafta yolda olmama ve dikkat etmeme rağmen kilo vermemiş almışım.
Geçen hafta:64,2
Bu hafta:64,3
Giden yok gelen +100 gr:14:
Tatilde olan biri için Yinede iyi bence ...

Günaydın Kızlar öncelikle kilomu bildireyim

Geçen Haftaki kilom : 65.2 kg

Bu haftaki kilom : 64.3 kg

Giden : 0.9 kg
maşallah tebrikler :nazar::1:

günaydın

geçen hafta :100.1

bu hafta:100.8

gelen 800 gr regl şişkinliği diye düşünğyorum moralimi bozmadı pek

İnsallah haftaya çok güzel bir şekilde verirsin canım

elektirkler kesik geçen haftaki kilom 83,2, bu haftaki 81,8, fark 1,4 kg
Maşallah :nazar:tebrikler:1:

Geçen Hafta - 70.4
Bu hafta - 70,1
Giden 300gr

sporsuz geçen bir haftaya bağlıyorum, en azından hafta sonu yapabiliyordum, bu hafta o da olmadı.. Haftaya güzel bir 69 istiyorum kızlar inşallah.. kaç senedir görmediğim bir rakam.
İnsallah canım tebrikler

elektirkler kesik geçen haftaki kilom 83,2, bu haftaki 81,8, fark 1,4 kg

Tebrik ediyorum Zeynep'cim gayet güzel bir kilo. İnşallah hep böyle devam eder

Eki Görüntüle 459053
Kızlar tartım digital değil o yüzden ara küsüratları anlayamadım Bi bakarmısınız.. Sizce kaç .umarım doğru demişimdir :1:

Valla bende anlamıyorum canım o zaman sen gramlı değilde 1 kilo 1 kilo vermeye çalışacaksın. Böyle anlamak zor bence. Dijital alma imkanın yok mu?

Son düzenleme:

04.Tem 05.Tem

betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12
mesaj sayım 22 - 28

Süpersinn :)

Bence 80,0000001 :p
haha :) bence 79,9 :1:

Tebrik ediyorum Zeynep'cim gayet güzel bir kilo. İnşallah hep böyle devam eder

Valla bende anlamıyorum canım o zaman sen gramlı değilde 1 kilo 1 kilo vermeye çalışacaksın. Böyle anlamak zor bence. Dijital alma imkanın yok mu?

bugün çarşıya çıkacam bakacam alırım böyle olmuyor :1:

Son düzenleme:
zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet

Geçen Hafta - 70.4
Bu hafta - 70,1
Giden 300gr

Azda olsa vermişsin tebrik ediyorum ama senden daha çoğunu bekliyordum. Kızlar artık hırslanın biraz hırs olmadn olmaz bu iş kafanıza yerleştirin artık zayıflayacağınızı.

04.Tem 05.Tem

betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12

Ellerine sağlık Seda'cım:16:

mesaj sayım 22 - 28

haha :) bence 79,9 :1:

bugün çarşıya çıkacam bakacam alırım böyle olmuyor :1:

Bencede al canım çünki dijital tartı motivasyon açısından şart bence.

zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet

Ben anladım ne demek istediğini bende aynı düşünüyorum ve akşam bu konuyla ilgili yazacağım bişeyler. Şimdi uzun uzun yazamıyorum.

bu sabah regl oldum
kilom
geçen hafta:59
bu hafta:59.2
4 aydır kilom 58- 59 arası ve belim hedef cm ulaştı kilom sabitlendi ama incelme bariz belli..ve artık sadece sporu sağlık için yapıyorum..beslenme düzenim oturdu buranın sayesinde her şey yolunda ve sonuç bana göre oldukça iyi 57 kilo için artık kasmıyorum..:34:

kilo veren herkesi kutluyorum :46::9:veremeyenler regl öncesine bağlamayın regl öncesi spor yaparsanız daha çok kilo veriliyor..:34:
ve asla aç kalarak değil düzenli beslenerek kilolarınızı verin ..iyi bir beslenme düzeni hepimize ömür boyu sağlıklı yaşam için gerekli..:34:

MErhaba kizlarr
Gecmisi okudum hemen tartilip geleyim
Ebru masallah nazar boncukluksun yine :nazar:

Kilom

Gecen hafta 59
Bu hafta 58.3

Fark 700 gr

Ben begendim ebru tam 1 kg olmasa da fena degil
Ne dersin?:34:

Back
X