Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 264. ETAP ***

akashha : (70.4/70.1 /0.3/ %0.43 )
betuld : ( 59 /58.3 / 0.7/ 1.2% )
elmaliturta : (63.8 /// )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe : ( 65.2 /64.3 /0.9 / %1.38 )
mersinli42 : (84 /81.8/2.2/%2.62 )
Yeni üye Hedef : 60
nesdii28 : (70.5 /70 /0.5 /0.71 % )
pia : ( 68.3 /66.8/1.5/%2.20 )

UZAYIM : ( 64.2 /64.3/ -0.1/ %-0.16)
yasminyaso : ( 89/86.6/1.2/%1.35 )
Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü. Hedef: 60
Zaum : (100.1 /100.8 /-0.7 / %-0.70 )
13. TAKIM ORTALAMASI: %0.90

Ebru ben turtayi da dahil ettim ortalamaya
Gecen hafta okudugumuz karar defterinde oyle yaziyordu diye hatirladim ama??
Emin degilim

Tebrik ediyorum Derya'cım seni. Süpersin kilo vermek kadar onu korumanında gerekliliğini ve yapılabildiğini gösterdin bize. Her cuma uğrayıp destek verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorrum sana. :16:

Teşekkürler Betül'cüm aslında kaçamaklarım olmasa daha çok gidecekmiş ama haftaya daha iyi olacak inşallah.

Betül şoktayım, sanırım dün bilerek öyle konuştun çünkü ben sende bu haftada + bekliyordum şok ettin beni. :46:
Teşekkürler canım internetim olduğu sürece listede sorun yok inşallah:16:

Zeliş'cim olayı hemen takımdan çıkarma boyutuna getirme olur mu canım. Bizde senin iyiliğini düşünüp senin için uğraşıyoruz şuan uzun uzun yazamıyorum ama kouyla ilgili konuşacağım seninle tamam mı canım:34:

Yok kiz ne artisi ben 57.9u gormustum hafta ici hatta dedim ya
Demedim mi
Kac gundur kus kadar yedim zaten (bence tabii:1:)
Bir kez kacamagim oldu arti persembe sabahi regl oldum
Bir de yine spor yapmadim
Yoksaa verecektim bir kilo :57:
Bu haftaki hedefim 57.3 olsun muu :66::66::66:

Sen sıkma güzel canını Hatice'm. Bu hafta yoldan dolayı bence böyle oldu haftaya daha iyi olacağına eminim.
Canım evde iki tane tartı var.Biri normal diğeri dijital.Normal olanda 63kg ım,dijitalde 64,3 :44: Yazın burada olacağım için ben dijitali baz aldım.En azından geçen haftaya daha yakın ve gramları gösteriyor diye.Ama kendi tartıma göre nasıl onuda bilmiyorum.Bu hafta yoldan olsa gerek spor yapmadım ama pek birşeyde yemedim.Belki vermişimdir.Neyse eve gidince belli olacak ama ben burdaki dijitalle devam edeceğim.

günaydın

geçen hafta :100.1

bu hafta:100.8

gelen 800 gr regl şişkinliği diye düşünğyorum moralimi bozmadı pek
Bu duruma üzüldüm Zeliş.Biz haftalardır bu hafta olmadı birdahaki hafta daha çok verirsin diyoruz ama artıya geçmişsin.Nede olsa vermeye başladım diye tekrar yemeğimi arttırdın.Rahtsızlığında Allaha şükür yok bu menülerle senden çok vermeni bekliyoruz.Neyi yanlış yapıyorsun Zeliş kendin söyle.

tabi öyle olurdu..beni zaten yoldan cikaran sensin:)
Ben mi yoldan çıkarıyorum:53::53:

Günaydın Kızlar
Başlangıc :81
Şuan :80
Giden :1 kg

Ödem attığımı düşünüyorum .

Tebrikler Kübra çok güzel:46:
elektirkler kesik geçen haftaki kilom 83,2, bu haftaki 81,8, fark 1,4 kg
Maşallah Zeynep çok güzel:46:
Kızlar bu hafta tahmin ettiğim gibi bende de büyük haraket yok..

Geçen Hafta - 70.4
Bu hafta - 70,1
Giden 300gr

sporsuz geçen bir haftaya bağlıyorum, en azından hafta sonu yapabiliyordum, bu hafta o da olmadı.. Haftaya güzel bir 69 istiyorum kızlar inşallah.. kaç senedir görmediğim bir rakam.
Sedacım az da olsa vermekte çok güzel bir duygu.İnşallah haftaya sende 60lı sayılara gireceksin.
zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet
Gayet güzel anlatmışsın canım.Kesinlikle sana katılıyorum.

Kilom

Gecen hafta 59
Bu hafta 58.3

Fark 700 gr

Ben begendim ebru tam 1 kg olmasa da fena degil
Ne dersin?:34:
Betülcüm maşallah çok güzel vermişsin :46:

Son düzenleme:
Kızlar yemeğe gidip geliyorum hemen:3:
Afiyet olsun canım.Bu arada listeyi hemen hazırlamışsın ellerine sağlık.Ben yardım edemedim:14:
Emin degilim
Ebru daha iyi bilir ama bence dahil olayacak canım.

Demedim mi
Olsun canım olsun:46:

Son düzenleme:

betuld : ( 59 /58.3 /0.7/ %1.19 )
pia : ( 68.3 /66.8/1.5/%2.25 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.91

Kızlar listemiz bu şekilde. Hatice'cim canım sende bi kotrol et edebilirsen.

Betül'cüm teşekkür ederim canım liste için. Birkaç ufak hata vardı, birisinide ben yapmışım onları düzelttim. Son halini sende kontrol et istersen?

Betül'cüm teşekkür ederim canım liste için. Birkaç ufak hata vardı, birisinide ben yapmışım onları düzelttim. Son halini sende kontrol et istersen?

Kontrol ettim canim
Dogru gibi gozukuyor
Sen de turtayi dahil etmissin degil mi?

Bir tek kusuratlarda yuvarlama bazen kafami karistiriyor benim mesela Ferhaninki 2.196 ya 3. Basamak 5 ten buyuk oldugi icin yuvarliyoruz
O zaman 2.2 olmasi gerekmiyor mu?
Ortalamayi belki degistirmiyordur da ogrenmek icin soruyorum?

Ablam ve kuzenim Burgere gideceklermiş ..
Çok ısrar ediyorlar .. hiçbirşey yemiyormuşum ben .. Birşey olmazmışşş .. yok diyorum anlamıyorlar.. annem bile anlamıyor. Yemek istemiyorum ..
İrademe hakim olmak istiyorum .. Niye hiç anlayışlı değiller :43:

harika canım !:46:
ben de ilk hedefime ulaşınca ; 60 ' a çekicem :46::34:

İnşallah canım seninde az kalmış zaten. Takımdaki hedef kilon kaçtı?

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim geçen haftalalra nazaran biraz düşüş var gibi inşallah toparlanırız kısa zamanda.

Teşekkürler Nermin'cim sen tartıldın mı bu sabah kilo bildirmedin? Evet takımda düşme var biraz ama haftaya daha iyi olacak inşallah.

kızlar haberlerde denk geldiniz mi bilmiyorum sinop ayancıkı benim memleketi dün sel götürmüş giriş çıkışlar kapatılmış ucuz kurtulmuşuz valla yoksa mahsur kalacaktık oralarda:) bu hafta izmitteyim salı günü artık evimde olacağım allahın izniyle bisikletime kavuşacağım hehe:)

Allahtan kıl payı atlatmışsınızdır. İnşallah çok fazla zarar ziyan yoktur. Samsun du sanırım ölen bir sürü kişi var. Allah yardımcıları olsun. Çok kötü bir durum. Sen listeye eve gidince mi girersin, sanırım öyle görünüyor.

bugünkü son cuma pazarı gezmemide gerçekleştireyim ne var ne yok bakayım gelince görüşürüz kızlar:)

Sende az gezmeci değilsin hani, biz Betül'e kızıyoruz ama seninde ondan kalır yanın yok
:9:
Canım benim ki hırs eksikliği değil, iş yerinde çok zor günler geçiriyorum, işler bitmiyo, yetişmiyo... :(

Haftasonu zaten hiç oturup dinlenememiştim ve uykusuzdum, haftaiçi 3 gün saat 11'de eve geldim, yatmam 1'i buluyor. Bir de ben ailemle değil sadece abimle yaşıyorum, ev işleri de bana bakıyor yani. O saatten sonra spor yapabilmek çok zor. Ama belki yapabilmem lazım bilemiyorum...

Ya da yediklerimi kısmam lazım ama bence çok yemiyorum, daha az yersem sağlıklı zayıflamış olmayacağım..

Yediklerinde bişey yok zaten canım normal yiyorsun olduğu kadar. Demek ki spora ağırlık vermen lazım. Eğer kilo vermek istiyorsan da fedakarlık yapacaksın bir şekilde. Şöyle bir düşün bakalım ne zamanlar hareketini artırabilirsin? Ayy böylede yazmak istediklerimi tam yazamıyorum vakit olmuyor iş yerinde. Akşam inşallah hepsini güzel bir şekilde yazacağım. Yanlış anlaşılmakta istemiyorum.

kızlar ;
kilo verdikten sonra tickerımı değiştirmeye bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaavvv :46::46::27::34:

hala tickerı olmayanlara duyuruluuuuuurr :33::33::33::52:

Aynen Nesli'cim benimde tartılır tartılmaz yaptığım ilk iş tickerımı değiştirmek. Çok zevkli :9:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum özellikle ebru ablayı :46:

Ayy ben bunda pis kokular aldım :9: Teşekkür ederim canım :16:

Emin degilim

Turtide dahil edilecek canım. Doğru okumuşsun karar defterinde. Her ne şekilde listede olursa olsun dahil edilecek ortalamaya.

Demedim mi

Demendin canım yaaa dünde regl felan kaçamak laflarından aha dedim Betül artı çıkacak yerini yapıyor:9: Hadi bakalım bu haftaki hedef kilonda öyle olsun.

Afiyet olsun canım.Bu arada listeyi hemen hazırlamışsın ellerine sağlık.Ben yardım edemedim:14:

Ebru daha iyi bilir ama bence dahil olayacak canım.

Olsun canım olsun:46:

Ne demek canım benim hallettik biz keyfine bak sen :16:

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.90

Kontrol ettim canim
Dogru gibi gozukuyor
Sen de turtayi dahil etmissin degil mi?

Bir tek kusuratlarda yuvarlama bazen kafami karistiriyor benim mesela Ferhaninki 2.196 ya 3. Basamak 5 ten buyuk oldugi icin yuvarliyoruz
O zaman 2.2 olmasi gerekmiyor mu?
Ortalamayi belki degistirmiyordur da ogrenmek icin soruyorum?

İlk başta bende 2,20 olarak bulmuştum Ferhanınkini ama ikinci hesaplamamda yanlış yapmışım canım. Doğrusu 2.20 düzelttim şimdi listeyi.

Çok ısrar ediyorlar .. hiçbirşey yemiyormuşum ben .. Birşey olmazmışşş .. yok diyorum anlamıyorlar.. annem bile anlamıyor. Yemek istemiyorum ..

Ayy Kübra'cım yaaaa sen yetişkin bir kızsın kimse sana bu şekilde diretemez. Bırak gitsinler kendileri yesinler. Onları zamanla sen anlayışlı hale getireceksin canım ama sakın gidip yeme olur mu tatlım? Biz yanındayız senin. Her şekilde destek veriyoruz unutma bunu:16:

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.90

İlk başta bende 2,20 olarak bulmuştum Ferhanınkini ama ikinci hesaplamamda yanlış yapmışım canım. Doğrusu 2.20 düzelttim şimdi listeyi.

Ayy Kübra'cım yaaaa sen yetişkin bir kızsın kimse sana bu şekilde diretemez. Bırak gitsinler kendileri yesinler. Onları zamanla sen anlayışlı hale getireceksin canım ama sakın gidip yeme olur mu tatlım? Biz yanındayız senin. Her şekilde destek veriyoruz unutma bunu:16:

Evt onlarla gitmeyeceğmi söyledim .. Kuzenim bizde misafir ama ben onlarla takılmıyorum çünkü sürekli birşeyler yiyorlar... En ufak bir anlayış göstermiyorlar. yemeklerine bile yardım ediyorum hiç düşünmüyorlar iştahım çeker falan ....
Teşekkürler canım Destekleriniz için :16:

Kübracım ; sen daha yolun çooook başındasın !..
onları ikna etmene , hesap vermene gerek yok. diyeceksinki benim bir hedefim var ve ona ulaşana kadar en azından beni anlayın , rahat bırakın ve destekleyin !..:36:
sen kendini ayarlayacaksın ve zaman zaman tabi abartmamak kaydıyla kendini ödüllendireceksin !..:46:
ama daha yolun çok çok başındasın ; bunun için çok erken!:47:
istersen onlara diyebilirsin ki :34: 5-6 kilo verince bir cuma günü sizinle küçük bir kaçamak yapabilirim ama şimdi değiil !..:34:

bencede diren canım yeme allahtan bizim burda burger yok :1:

Kübracım ; sen daha yolun çooook başındasın !..
onları ikna etmene , hesap vermene gerek yok. diyeceksinki benim bir hedefim var ve ona ulaşana kadar en azından beni anlayın , rahat bırakın ve destekleyin !..:36:
sen kendini ayarlayacaksın ve zaman zaman tabi abartmamak kaydıyla kendini ödüllendireceksin !..:46:
ama daha yolun çok çok başındasın ; bunun için çok erken!:47:
istersen onlara diyebilirsin ki :34: 5-6 kilo verince bir cuma günü sizinle küçük bir kaçamak yapabilirim ama şimdi değiil !..:34:

Evet canım .. Daha kendimi ödüllendirmem için çok erken ama ödüllendirsem bile böyle bir kaçamak yapmam asla... Ben hayatımdan tamamen çıkarttım kızartma hamburger falan...

Kızdılar bana ama gittiler bensiz... Kilo verince anlarlar sanırım artık...

iyiki yok zeliş orda burdada olmasa keşke :)

Son düzenleme:
Evet canım .. Daha kendimi ödüllendirmem için çok erken ama ödüllendirsem bile böyle bir kaçamak yapmam asla... Ben hayatımdan tamamen çıkarttım kızartma hamburger falan...

Kızdılar bana ama gittiler bensiz... Kilo verince anlarlar sanırım artık...

iyiki yok zeliş orda burdada olmasa keşke :)

Ay ben de rejime ilk basladigimda cok zorlaniyordum burger aliskanligimi bitirmekte

Ama senin kuzenler de cok anlayissizmis hee
Hani yaninda yemeleri vs bir yere kadar tamam da gelmeyince niye kiziyorlar kii
:47::57:

Evt onlarla gitmeyeceğmi söyledim .. Kuzenim bizde misafir ama ben onlarla takılmıyorum çünkü sürekli birşeyler yiyorlar... En ufak bir anlayış göstermiyorlar. yemeklerine bile yardım ediyorum hiç düşünmüyorlar iştahım çeker falan ....
Teşekkürler canım Destekleriniz için :16:

Tickerın güzel olmuş bu arada Kübra'cım şimdilik takma sen onları kilo verip çıtır bir kız olduğunda helal olsun diyecekler. Ve sen kendinle gurur duyacaksın.

Kızlar benim netbook ısındı biraz ara vereyim. Listeyi paylaşım topiğinde paylaştım. Bir sorun çıkmaz ama çıkarsa eğer 1-2 saat sonra yine bakarım buraya. Hoşçakalın şimdilik kocaman öpüyorum herkesi:3:

Ay ben de rejime ilk basladigimda cok zorlaniyordum burger aliskanligimi bitirmekte

Ama senin kuzenler de cok anlayissizmis hee
Hani yaninda yemeleri vs bir yere kadar tamam da gelmeyince niye kiziyorlar kii
:47::57:

bende çok yiyordum burger okul zamanı dahada çok ..

Kendileri zayıf olduğu için bunu anlamıyorlar Onlar yiyor diye ben yemek zorunda değilim ki aşıırı uyuz oldum ya :1:

Tickerın güzel olmuş bu arada Kübra'cım şimdilik takma sen onları kilo verip çıtır bir kız olduğunda helal olsun diyecekler. Ve sen kendinle gurur duyacaksın.

Teşekkür ederim Ebru hemen değiştirdim 1 kilo 1 kilodur:1:
Evet o günler gelecek biliyorum inşallah.... :16:

Back
X