Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:16:Kuraları çektim sonuç aşağıdaki gibi :16:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.

Evet canım aynı kilodayız.Maşallah sana herkesi vurdun geçtin :60::60::60:
Ne yedin kız çok merak ettim:1:

Canım bana kuradan Ferhan çıksın ya biz kavga ede ede birbirimizi idare ederiz.:60: Bakalım kim çıkacak heyecanlandım.:1:

Kız kalbin çokmu temiz senin neeee, vallahi yazdım küçük kağıtlara sırayla çektim. Aynen çektiğim sıraylada yazdım. Sana Ferhan çıktı :9::60:

Kübra sanada Zeynep çıktı rakibin :60::60:

EBRUUUUUU noteri çağırdın mı:1::1::1:

Gelir miydi sence :60::60:
[TABLE="width: 146"]
[TR]
[TD="width: 93, bgcolor: transparent"]yasminyaso[/TD]
[TD="width: 101, bgcolor: transparent"]seda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Kübra[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Zeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Ebru[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Neslihan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Hatice[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Ferhan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Zeliş[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Betül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hatta bak sıra bu şekilde

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

Kızlar artık herkesin ortağı belli oldu. Eşleşenler birbirlerinden sorumlu olacak. Yani takım içinde takım olduk. Haftaya bu takımlar arasından da birinci seçeceğiz. Hangi takım daha iyiyse o kazanacak.

Hayırlı uğurlu olsun.:60: Kura ile mi yapıldı:44:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

elmaliturta - gurbet_dmr

(Turti yok ama Nermin'de sonradan geldiği için ikisinide böyle eşleştireyim.)

Kız kalbin çokmu temiz senin neeee, vallahi yazdım küçük kağıtlara sırayla çektim. Aynen çektiğim sıraylada yazdım. Sana Ferhan çıktı :9::60:

Kübra sanada Zeynep çıktı rakibin :60::60:

Gelir miydi sence :60::60:
[TABLE="width: 146"]
[TR]
[TD="width: 93, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[TD="width: 101, bgcolor: transparent"]seda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Kübra
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Zeynep
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Ebru
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Neslihan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Hatice
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Ferhan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]Zeliş
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Betül
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hatta bak sıra bu şekilde
Ebrucum ellerine sağlık.Valla temiz kalpliymişim içime doğdu bak:60::60: Sen çağıracaksında noter gelmeyecek.İsterse gelmesin bi köşede sıkıştırır döverdik :60::60:

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

hahha Rakiibim takım arkadaşım olmuş çok duygulandımmm :43::43::43::43::43::1::1::1::1:

Hayırlı uğurlu olsun.:60: Kura ile mi yapıldı:44:

Ciddi ciddi kura çektim ve böyle çıktı sonuçlar keşke kameraya alsaydım. Kağıtların resmini çekeyim dedim flashtan belli olmadı. Funda'yla Nermin'i sonradan ekledim. Kurada yoktu onlar.

Son düzenleme:
Ebrucum ellerine sağlık.Valla temiz kalpliymişim içime doğdu bak:60::60: Sen çağıracaksında noter gelmeyecek.İsterse gelmesin bi köşede sıkıştırır döverdik :60::60:

Cidden yaaa elimi attım çekerken bide Hatice'ye ferhan çıkıyormuş dedim ve Ferhan çıktı. Çok iyi oldu eşleştirme yaaaaaa. Tencere kapak meselesi herkes buldu birbirini :9:

hahha Rakiibim takım arkadaşım olmuş çok duygulandımmm :43::43::43::43::43::1::1::1::1:

Kendi içinizde de rakip olursunuz artık belki bu nedenle haftaya siz birinci olursunuz:21:

Cidden yaaa elimi attım çekerken bide Hatice'ye ferhan çıkıyormuş dedim ve Ferhan çıktı. Çok iyi oldu eşleştirme yaaaaaa. Tencere kapak meselesi herkes buldu birbirini :9:

Kendi içinizde de rakip olursunuz artık belki bu nedenle haftaya siz birinci olursunuz:21:

Kesin biz birinciyiz ikimizde hırslı azimli :16::16::51:

Tencere kapak hehehe:60::60:Ferhan kapak mı yoksa tencere mi olsa:1::1::1:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 tane kabak dolması
1 dilim kepek ekmek

Ara
Ödül :9:

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su
afiyet olsun.ödüll şimdilik bana uzak.7 leri görünce bende bir ödül istiyorum bakalım artık.

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

valla rakibimi istiyorum desem ancak bu kadar olurdu:52:

hehehe artık güç bizde kübra:51:

Kesin biz birinciyiz ikimizde hırslı azimli :16::16::51:
yes yes yes,korkun bizden:33:

ben de aburcubur vs çok tüketirim ev yemeği yemezdim bakalım nolck 1 hafta olmadı benim halen:17::1::1:
artik abur cuburu birakip ev yemegi yiyceksin ;)

Ferhan'cım çok güzel şeyler paylaşmışsın okuyamadım ama akşama mutlaka okuyacağım. Bider artık dondurma, burger lafı etmeyin çünki içimden bir ses kalk git bir burger menü ye diyor. Yerim bütün suçu sizin üstünüze atarım. :9:

Eve yeni geldim birazdan akşam yemeğimi yiyip çıkacağım.

cok canin isterse ye canim..hafta bir böyle bir kacamagin cok zarari olmaz canim..haftada 1 derken yanlis anlasilmasin yani 1 kere burger ye bir kere dondurma bir kere su bu degil yani...tum hafta bunlardan biri..ve özellikle cok kilo verilmisse:) ööffffff ne acikladim ne acikladim yahuuu

Kızlar herkese merhaba,

Ben bugün 6'da yine memlekete yola çıkıyorum. Annanenmde kalacağım için girememe ihtimalim yüksek. Düğün yerini kesinleştireceğiz. Pazar akşamı dönmüş olacağım.. Görüşmek üzere kızlarr

iyi yolculuklar canim

:56:MENÜM:56:
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir

ÖĞLE
1 parça fıstıklı sucuk
Yeşil çay

AKŞAM
Müslili yoğurt
Salata

:8:SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]BİSİKLET[/TD]
[TD="align: center"]Jillian MİCHAELS
LEVEL 1
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14 km[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Koşu bandım evde kalınca ablamın bisikletini getirttim :1:

.

BUDUR!!!

menümmmmm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
yoğurt

öğlen
2 dilim ekmek
şakşuka diye bi sebze yemeği
yoğurt

akşaam
1 kase korn flakes

su :2 litre

spor yapmadım

canim cornflakes tercih ediyorsan diyet icin olanlari var mutlaka onlardan tercih et.

SABAH....
Şekersiz çay
azıcık peynir
5tane yeşil zeyin
1 dilim kepekli ekmek.
Salatalık ..

ÖGLE....

40 gr ton balığı
1 dilim kepekli ekmek..

aksam..

1 kase nesfit ...

2.5 Litre su.. ( 3 e tamamlanır
:1:)
Bitki çayı 2 bardak ..
15 dk twister ..
:32:
15dk niveabody
10 dk zumba

menüm
sabah:1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
peynir
zeytin
salatalık
domates

ara:1 bardak yarım yağlı süt
1tane bisküvi

öğlen:tarçınlı,yulaf kepekli yoğurt

akşam:1 tabak etli kuru fasulye
salata
ayran

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 tane kabak dolması
1 dilim kepek ekmek

Ara
Ödül :9:

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su

afiyet olsun menuler guzel olmus kizlar..ay zeynep kiyamam..esini hayal ettim :))) kadinlar kulubune girip istediklerini yazarken :))

Evet canım aynı kilodayız.Maşallah sana herkesi vurdun geçtin :60::60::60:
Ne yedin kız çok merak ettim:1:

Canım bana kuradan Ferhan çıksın ya biz kavga ede ede birbirimizi idare ederiz.:60: Bakalım kim çıkacak heyecanlandım.:1:

"kalp kalbe karsi derlerrrrrrrrr " sana gelsin cicim

yasminyaso - akashha

Kbra23 - mersinli42

LAydLiNe - Nesdii28

UZAYIM - Pia

Zaum - betuld

süper olmus ebru:)

O kadar Ferhan Ferhan dedik hemen geldi kız :60::60:

ruhsal mesajlasmaya inanirim..hatice biricik esim beni cagiricak ben gelmiycem :) *bak sahiplendim bile hemen

Tencere kapak hehehe:60::60:Ferhan kapak mı yoksa tencere mi olsa:1::1::1:

ben kapak olim ..sen tencere? olur ?

afiyet olsun.ödüll şimdilik bana uzak.7 leri görünce bende bir ödül istiyorum bakalım artık.
valla rakibimi istiyorum desem ancak bu kadar olurdu:52:

hehehe artık güç bizde kübra:51:

yes yes yes,korkun bizden:33:

Aynen canımmm .. Hemen çalışmalara başlıyorummm ..
:1::1::1:
Diğer takımlar pes etmeli ya... :51:
artik abur cuburu birakip ev yemegi yiyceksin ;)

cok canin isterse ye canim..hafta bir böyle bir kacamagin cok zarari olmaz canim..haftada 1 derken yanlis anlasilmasin yani 1 kere burger ye bir kere dondurma bir kere su bu degil yani...tum hafta bunlardan biri..ve özellikle cok kilo verilmisse:) ööffffff ne acikladim ne acikladim yahuuu

iyi yolculuklar canim

BUDUR!!!

canim cornflakes tercih ediyorsan diyet icin olanlari var mutlaka onlardan tercih et.

afiyet olsun menuler guzel olmus kizlar..ay zeynep kiyamam..esini hayal ettim :))) kadinlar kulubune girip istediklerini yazarken :))

süper olmus ebru:)

ruhsal mesajlasmaya inanirim..hatice biricik esim beni cagiricak ben gelmiycem :) *bak sahiplendim bile hemen

Evet Canım Ev yemekleri var artık :28:

Son düzenleme:
ebru bugün içimden spor yapmak gelmedi.su meselesine gelince 3 litreyi geçtim.ve evet ben burayı önemsiyorum ,ciddiye alıyorum.sabah kilomu yazdıramasaydım çok üzülürdüm.hiç sigara içmedim ama tatlı ve böreklerde benim için sigara boyutunda:43:

Hemende sahiplenirmiş:60: Sensin tencere :1: Hadi gel bu konudan kavga çıkaralım:60::60:

ferhan, sabah eşimi aradım ,durumu anlattım.ya,ma dedi ıkındı,sıkındı.garibim sonra kabul etti.ben yazacaklarını söylerken odaya biriileri girdi sanırım.hemen tel kapattı,muhtemelen sayfayıda:27:

Back
X