Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neden anlaşamadığımız belli oldu:1::1::1:Hemen kılıfına uyduralım kesin onun yükseleni farklıymış.Bize nazar değmesin:16:
Çok güldürdün canım benim.İŞ BİTİRİCİ ha :60::60::60:Asıl işi yapan benim kapak olsa ne olur olmasa ne olur :1::1: Yok yok kapak olsun ki su bitip yemek çiğ kalmasın.AYYYYY gece gece muhabbete bak.Yok kız biz bu muhabbeti bırakalım:1:

Bencede bırakın kim açtı ki bu muhabbeti :60::60:

kızlar ben yatıyorum.öpüldünüz.iyi uykular.

İyi geceler Zeynep'cim :16:

ben sanki 02 03 te vardım :43::43::43::43::43:

Tamam canım varmışsın ekledim listeye. Sorry hata yapmışım :17:

ay yokkkk o uyuzzzzz, gecimsizzzzz, mizmizzzz..sen öylemisin? sen güleryüzlü uyumlu güclü basarili..ayyy en iyi es bana geldi..üzgünüm kizlar..ebrucum ellerine saglik;)

evet canim birakalim bu mevzuyuönumuzdeki haftayi nasil geciricez ona bakalim:)

Canım benim tamamen sizin şansınıza. Belki inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama küçük küçük kağıtlara isimleri yazdım. Karıştırdım attım masanın üstüne ilk çektim yasemin çıktı sonra devamı geldi. Bence o sizin kalbinizin temizliğinden kaynaklandı. Çünki çekerken bile benim aklıma geldi. :16:

Canım benim tamamen sizin şansınıza. Belki inandırıcı gelmedi bilmiyorum ama küçük küçük kağıtlara isimleri yazdım. Karıştırdım attım masanın üstüne ilk çektim yasemin çıktı sonra devamı geldi. Bence o sizin kalbinizin temizliğinden kaynaklandı. Çünki çekerken bile benim aklıma geldi. :16:

tabiki hatice acti..tencere kapak dedi,,hangimiz tencere dediiiii hangimiz kapak dediiiii

az öncede kübra burger dedi ....kuzenler gidiyo dediiiii.. gitsem dayanam yerim dediiiiii

ihale ferhana kaldi :)

tabiki hatice acti..tencere kapak dedi,,hangimiz tencere dediiiii hangimiz kapak dediiiii

az öncede kübra burger dedi ....kuzenler gidiyo dediiiii.. gitsem dayanam yerim dediiiiii

uçtu uçtu ferhan uçtu denir buna :60::60::60:

Mühim değil canım :16:

:16::16::7::38:

aslinda bitane yapicaktim az dedi yazi karakteri :)) ya belki ben az öz konusuyorum ..hep böyle oluyo
:1::1::1:

Ben çok açıktııııımmmmm :1::1::1:

kızlar ben yatıyorum.öpüldünüz.iyi uykular.
İyi geceler Zeynep.

Ama ama ama Üstüme gelmeyin öyle rakip görmeyin beni :43::43::43::1::1::1::1::33::33::33::33::33::33:
Bak bide dil çıkarıyor.Sana ceza bugün 13.takımın camlarını sen sileceksin.:60:

ay yokkkk o uyuzzzzz, gecimsizzzzz, mizmizzzz..sen öylemisin? sen güleryüzlü uyumlu güclü basarili..ayyy en iyi es bana geldi..üzgünüm kizlar..ebrucum ellerine saglik;)

evet canim birakalim bu mevzuyuönumuzdeki haftayi nasil geciricez ona bakalim:)
Ben uyumluyumdur ama ortama göre değişir dermişim :1:Canım benim sende en iyi eşsin :16: Bu hafta bol bol spor yapacağız ve yediklerimize dikkat edeceğiz.Ancak küçük bir kötü haber Pazartesi yazlığa gideceğiz.Bol bol yüzeceğim ve yediklerime dikkat edeceğim ama buraya giremeyeceğim:14:Erken dönmeye çalışırım.Olmassa hergün menümü ve sporumu Ebruya mesaj mı atsam :44:Bir gidelimde ben bunu bir düşüneyim.

İyi geceler Zeynep.

Bak bide dil çıkarıyor.Sana ceza bugün 13.takımın camlarını sen sileceksin.:60:

Ben uyumluyumdur ama ortama göre değişir dermişim :1:Canım benim sende en iyi eşsin :16: Bu hafta bol bol spor yapacağız ve yediklerimize dikkat edeceğiz.Ancak küçük bir kötü haber Pazartesi yazlığa gideceğiz.Bol bol yüzeceğim ve yediklerime dikkat edeceğim ama buraya giremeyeceğim:14:Erken dönmeye çalışırım.Olmassa hergün menümü ve sporumu Ebruya mesaj mı atsam :44:Bir gidelimde ben bunu bir düşüneyim.

Kuzum sana her yol açık. Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Vın aldık demiştin. Yazlıkta çekmeyecek mi?

inis takimlarimi acmiycam..iyi böyle :)

İlahi Ferhan bugün sen beni çok güldürdün yaaaaaaaaaaa :60::60::60:

he tamam tamam inandik ebru :PpP yuzumu görmelisin bunu söylerken:))..saka bir yana..gercekten öyle yaptim dedigin andan itibaren inandim .. ama itiraf edeyim ilk gördügümde "hadi canim " dedim..sirf biz degil digerlide tam denk gelmis:)

haticecim gittiginde yazabilirsen yazarsin ama yazamazsaan hic uzulme ..gercekten tadini cikar..tum yil calismissin tadini cikar tatilinin..istersen deftere not alirsin gun gun ..dönunce topluca yazarsin menulerini sporunu..ben herekese karisir muhabbet cikaririm kendime:)) ama onlarda basarili olmali..cunku öncelikle takimiz...ayy ben bu aksam resmen polyannaya bagladim..aslinda böyle biri degilim yaaa.. :)

he tamam tamam inandik ebru :PpP yuzumu görmelisin bunu söylerken:))..saka bir yana..gercekten öyle yaptim dedigin andan itibaren inandim .. ama itiraf edeyim ilk gördügümde "hadi canim " dedim..sirf biz degil digerlide tam denk gelmis:)

haticecim gittiginde yazabilirsen yazarsin ama yazamazsaan hic uzulme ..gercekten tadini cikar..tum yil calismissin tadini cikar tatilinin..istersen deftere not alirsin gun gun ..dönunce topluca yazarsin menulerini sporunu..ben herekese karisir muhabbet cikaririm kendime:)) ama onlarda basarili olmali..cunku öncelikle takimiz...ayy ben bu aksam resmen polyannaya bagladim..aslinda böyle biri degilim yaaa.. :)

Seviyoruz seni Ferhan'cım, ama kötü bağlamışsın duygusala ben herkese karışır muhabbet çıkartırım kendime diye :60::60:

Cidden görünce dedim ki banada Neslihan çıkınca tamda benim karşımda olması gereken insan. Ciddi güzel oldu bu eşleştirme olayı. Umarım diğer kızlarda beğenir kurayı. Bu arada Yasemin'le de Seda eşleşti. İkisininde paylaşımları az oluyor nasıl denk gelmiş böyle yaaa, uğraşsan olmazdı. :9:

Kızlar ben kaçıyorum artık. Esnemeye başladım. Yarın büyük temizlik günü erken yatıp erken kalkmam lazım. Bir sürü efor sarfedip, kalorilerin hepsini yakacağım :9::10:

Öpüyorum hepinizi ve iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum :16:

(Tatlı olarak künefe, taş kadayıf, sütlaç, kazandibi vb. Afiyet olsun :56:)

:60:

inis takimlarimi acmiycam..iyi böyle :)
Süpersin canım sen :16::60::60:

Ama herkes bana cam sildiriyor .. tamam silerim efor harcarm gider gramlar birinci ben olurum haha tamam ya cezayı kabul ettim :16:
Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkar mısın:60:

Kuzum sana her yol açık. Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Vın aldık demiştin. Yazlıkta çekmeyecek mi?

İlahi Ferhan bugün sen beni çok güldürdün yaaaaaaaaaaa :60::60::60:
Canım vın varda.Yazlıkta olacağız ve kalabalık,deniz derken buaraya girebileceğimi pek sanmıyorum.:44:Bide gezentiyiz yerimizde oturmayız.Ben şimdiden haber vereyim dedim.Telde internette yok.Duruma göre haberleşiriz.:16:

Tam polyanna olmuşsun:1: Teşekkürler canım.Sen benim yokluğumu aratma canım.Her takıma lafını esirgeme ben senin arkandayım :1:

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum artık. Esnemeye başladım. Yarın büyük temizlik günü erken yatıp erken kalkmam lazım. Bir sürü efor sarfedip, kalorilerin hepsini yakacağım :9::10:

Kadayıfa hayır demem gece rüyama gelir artık yerim :1:
İyi geceler canım :16:

:60:

Aferin böyle büyüklerin ne derse yapacaksın.Sonra benim arabam kirlenmişti onu yıkayacaksın:60:

Sayenizde çıtıpıtı kız olurummmm Sizde böyle temizliklerinizi bana yaptırırsanız sankii biraz kilolu olursunuz :1::1:

///////////////////////////////////
Kızlar Zeynep fen bilgisi ögretmeni ya..
bende fen bilgisi ögretmenliği 3 sınıfım ay şansa bak :1:

İyi geceler canım.Tatlılara bak ben künefe isterim:1:

Seviyoruz seni Ferhan'cım, ama kötü bağlamışsın duygusala ben herkese karışır muhabbet çıkartırım kendime diye :60::60:

Cidden görünce dedim ki banada Neslihan çıkınca tamda benim karşımda olması gereken insan. Ciddi güzel oldu bu eşleştirme olayı. Umarım diğer kızlarda beğenir kurayı. Bu arada Yasemin'le de Seda eşleşti. İkisininde paylaşımları az oluyor nasıl denk gelmiş böyle yaaa, uğraşsan olmazdı. :9:

evet :)) biraz ajite edeyim dedim :))

Zaten ben camları silerken karşı komşumuz geldi bizimkileride sil dedi :)
kızlar çok kötüsünüz :43::43::43:

:)) kiyamam ...tamam hadi ben silerim hepsini diyomusum hehehehe yooo o kadar degil..polyannaymissss oda kim beeee..2 dk dönerim özümee...sen tencere ben kapagim hatice o kadddar!:))))

Back
X