Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaşasın 9. gurubun üyesiyim artık benimde bi gurubum var :37:

Hayırlı olsun canım ben demiştim :34:

hııı hııı ; okudum!. cezanızın maşallahı var 2-3 gün aç bırakıp sonra canımızın çekeceği şeyleri karşımızda yiyecekmişsiniz !.. :))
kız siz diyette değilmisiniz ????
siz de yiyemezsiniz ozaman :47::47::27::37::52:

Ben yerim size ceza olsun diye :27::9:

Kızlar Gençlik Treni Diye Bir organizasyona Başvurmuştum Kabul edilmişim tamamen ücretsiz. Elazığ sivas kayseri Adana arasında trenle gezi herşey devlete ait. Gençlik spor bakanlığı düzenliyor.
2000kişi katılıyor tüm türkiyeden tren merkezlerinden çıkış ortak noktada buluşuluyor.
16sı ile 19u arasında Gitsemmi diye kararsızlık içerisindeyim

Hayırlı olsun canım ben demiştim :34:

Ben yerim size ceza olsun diye :27::9:
kaptan sende dakkada sattın beni,hani beraber verecektik cezayı:14:
günaydın bebekleeeeeeeerr !..:21:
ne cezası yaaav , zaten sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz kaaardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :))
bundan iyi ceza mı olur , sizce ???
geçmişe bakıp dönücem , bekleyin beni anacııııııııııımmm :10:
yok öle,kestik cezanızı:27:

Kızlar Gençlik Treni Diye Bir organizasyona Başvurmuştum Kabul edilmişim tamamen ücretsiz. Elazığ sivas kayseri Adana arasında trenle gezi herşey devlete ait. Gençlik spor bakanlığı düzenliyor.
2000kişi katılıyor tüm türkiyeden tren merkezlerinden çıkış ortak noktada buluşuluyor.
kız sen deli misin kaçar mı böyle fırsat.ne düşünüyon atla trene gez:30:

selam kizlarrrrr
ooooooo ferhan hanımlarda burdalarmış.cıstak cıstak:1:
bu arada sporumu yaptım.leslie 3mile 45 dk

hayir!! ben gurubun en metanetli üyesiyimmmm..bak hatice yüzüyormus, günesleniyormus..biz burada yagmuraltinda ...hic kiskaniyormuyum..aslaaaa

gidip onu kuma gömesim geliyomu icimden ..hayirrr
güneslenirken amele yanigi gibi olsun istiyormuyum hayiiirr

kiskancmiyim ..kim demis

aaaa yok artık daha neler:8::9::10:
hayir!! ben gurubun en metanetli üyesiyimmmm..bak hatice yüzüyormus, günesleniyormus..biz burada yagmuraltinda ...hic kiskaniyormuyum..aslaaaa

kiskancmiyim ..kim demis

kiskancmiyim ..kim demis

Gülmekten öldüümm bittimmm Ferhan sen süpersn süper :16::1::1::1:

ferhan,geçen cuma kociş resmen cıa ajanı modunda yazdı kilomu.millet görürse rezil olurum diye diye:67:bu hafta kessen yazmaz:82:

:)))

goooooooddddd morning 13. cuma güzelleri:52:şırnaktan bildiriyorum:burda hava açık ve çok sıcak.evde durum:banyo hala tıkalı,merkezi sistem tv çalışmıyor,elektrik her an kesilebilir.yine muhteşem bir sabaha uyandım.:21::10::8:

yaaaaaaaaa sen böyle yazinca ben uzuluyorum elimde olmadannnn ama ebrunun dedigi gibi ..orada yasadiklarinla insanlari daha iyi anlamayi ögreniyosun,bisürü tecrübe kazaniyosun..para versen üzerine ögrenemezsin..

tembeller,miskinler,uykucular nerdesiniz kızıııııııııııııııııııııııııııııııım.kalkın öğlen oldu:33::36:

kim demis uyuyoruz diyeeee..ben sabah 5:30 da kalktimmmmmm:)

Günaydıııın :16: benim moralim yerine geldi :)

canim benim

Mrb Kızlar Sporumu yapıp Dönecem :16:

yap bakalim

günaydın bebekleeeeeeeerr !..:21:
ne cezası yaaav , zaten sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz kaaardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :))
bundan iyi ceza mı olur , sizce ???
geçmişe bakıp dönücem , bekleyin beni anacııııııııııımmm :10:

yok yok bi haber yok bakma bosuna :)

soruya bak..yuru git hazirla bavulunu

kaptan sende dakkada sattın beni,hani beraber verecektik cezayı:14:

yok öle,kestik cezanızı:27:

kız sen deli misin kaçar mı böyle fırsat.ne düşünüyon atla trene gez:30:

ooooooo ferhan hanımlarda burdalarmış.cıstak cıstak:1:
bu arada sporumu yaptım.leslie 3mile 45 dk

dipdidipp dip didippp dipp ciiiisssss taktakatakatakkk hehehe ogluma bi dj ceki aldim daa bi9 deneyim dedim heheheheh hiiic bi si beceremedim ..allahim yaslaniyomuyummmmmmm
o la maaaaazzzzzz..eskiden cok iyiydim böyle seylerde :(

ferhan,üzülün diye yazmadım ben onları.çok neşeli bir halde yazmıştım.bazı insanlar hayatını bu şekilde yaşıyor.5 yıl sivasta çalıştım.benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.çok şey öğrendim çooook:9::1:

ferhan,üzülün diye yazmadım ben onları.çok neşeli bir halde yazmıştım.bazı insanlar hayatını bu şekilde yaşıyor.5 yıl sivasta çalıştım.benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.çok şey öğrendim çooook:9::1:

biliyorum canim ..anliyorum ..ama yinede iste bi duygulara girip cikiyorum :) ferhangi seyler bunlar:)

Kızlar gezilecek yerleri yazayım :

Tarihi Divriği Ulu Caminin Gezilmesi
Sivas Kalesinin Gezilmesi
4 Eylül Sivas Kongre Merkezinin Gezilmesi
Medreselerin ve Tarihi Konakların Gezilmesi
Gök, Şifahiye ve Buruciye Medreselerinin Gezilmesi
Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsün Gezilmesi

Kayseri

Kadir Has Kent Müzesi
Kale İçi Gezisi
Kaniş Kurum Gezisi

Adana