Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun asırı yoruldm ama degdııı ..
:)
Zeyynepp burdamsn tren garının yakınında zıraat bankamtgı varmı blıonmu

kızlar son mesaj durumu
yasminyaso 15
kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7
nesdii28 11
akashha 6
elmalıturta
zaum
betuld
uzayım
grupta olupta yazmadığım varmı ?

Bugun asırı yoruldm ama degdııı ..
:)
Zeyynepp burdamsn tren garının yakınında zıraat bankamtgı varmı blıonmu

canım epeydir bakmıyordum sayfaya.ziraat bankası benim bildiğim bankalar caddesinde var.orasıda sana tarif ettiğim lokantanın karşı caddesinde.istasyondam merkeze giderken hastane var.oranın bahçesinde atm olabilir.sanki orda atm vardı gibi hatırlıyorum.

bugünkü menümü yazayım
sabah.domates haşlanmış yumurta peynir kırmızı biber şekersiz çay
öğlen 1 kase nesfit
akşam haşlanmış yumurta değil tabiki haşlanmış tavuk:) salata yoğurt
1 bardak bitki çayı
2.5 litre su

herkese selam

modemim bozulduğu için gelemedim bu gün düzeldi ve ben bu gün diyetisyene gittim ama almadılar doktor sırası doluymuş yarın tekrar gelin dendi annemde gerek yok kızım 2 sene önce baktık hiç bi sağlık sorunun yok ayrıca o zaman uzman bi doktora gittik şimdi burdaki doktor belliki ilgilenmiyo zaten sende vermeye başladın ramazan geliyo bu sıcakta bi daha gelmeyelim dedi bende doğal olarak hak verdim ona yani doktor işi kaldı yine

2 gündür hiç kaçamak yapmadım menülerimi hatırlamıyorum ama yapmadım yani

mesaj sayılarını paylaşamadım onlarıda paylaşıp geçmişe bakim

ladyline 27-70
pia 33 -11
kbra23 66-35
mersinli24 25
nesdi28 14-0
bilgen35 18-25
zaum 6-13

Slmlar kızlar, nasılsınız?
Artık hep buralardayım ama diyete hala adapte olamadım ben

Ramazanda inş. vermek istiyorum en azından 65 olmam lazım ki, ciicler alayım kendime..

Neyse ne var,ne yok kızlar?

hoşbuldum hihihihihiii şaka şaka ben sizin takımdan deilim 1 hafta felan oldu heralde ama 9. takımdayım

bende diyorum niye isim yabancı geliyor neyse o kadarda geri kalmamışım demekki :)takımımızın hızına yetişmek mümkün olmuyor bazen hele bir yere gidip 3-5 gün ayrı kalırsak o sayfalar 50 şer 50 şer atlıyor valla :)

ebru yakında bizim yüzümüzden dondurmaları piyasadan kaldırtacak

hoşgeldin.canın sıkılıyorsa buyurgel bacım,bizim evede bir el at
..gelemem canım can sıkıntımı slim in 6 giderecekmiş.......

hoş bulduk..evet canım o orda sıkıldı biz burda ..
gittigidyordan aldım 99 tl yue orcinal baccım ve nefis bir alet mutfak duvarlarım fayanslar pırıl pırıl ya banyo öyle yerleri hiç söylemeyeyim..koltuklarda halıda harika ..öyle güç felanda sarf etmene gerek yok..leke üstüne tut beklet yetiyor çok lekeli yerlere ben spreyle kosla sıvı sıkıp beklettim üstünede buhar pofuduk pofuduk kabardı sandalyeler halılarda leke yoktu ama parladı tüyleri kabardı..benim salon da hep açık renk halı koltuklar krem silmekten banada gına gelmişti..kısaca iyi tanıtım yaptım çok işi az zamanda yapmak kadar güzel birşey yokmuş ve hepsi aynı günde yardımcı tutmadan yapmak desem daha iyi olur..firma ile anlaşmam yoktur sadece ürünün kullanıcısıyım..

merak ettik kız.mesaj sayılarını sen gelmeyince ebru aldı ,tekrar.

Ramazanda inş. vermek istiyorum en azından 65 olmam lazım ki, ciicler alayım kendime..

hoş geldin nasılsın..sorunlar bitti inşallah ..Rabbim tekrarını yaşatmasın..
nasılsın?ebru seni geçti (azcuk gaza gel diye yazıyorum )

ne yapalım,sıcakta erimemeye çalışıyyoruzçok bi kilon yok sanırım,çabucak verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…