- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
En altta alıntı ile cevapla yazıyor yyaaa onun yanındaki kutucuğa işaret koyacaksın. Cevaplarını yazarken Quote lerin arasına yazacasın. istediğin kadar işaret koyabilirsin.
Bence yiyebilirsin dönerin bir sakıncası yok kızlarda söylemiş ama ekmeğini yememen gerekir.
Bizde seni özledik kuzucuk keyfini çıkart gezinin.
kızlar son mesaj durumu
yasminyaso 15
kbra23 11
bilgen35 22
mersinli42 16
laydline 45
gurbet_dmr 7
nesdii28 11
akashha 6
elmalıturta
zaum
betuld
uzayım
grupta olupta yazmadığım varmı ?
Bugun asırı yoruldm ama degdııı ..
:)
Zeyynepp burdamsn tren garının yakınında zıraat bankamtgı varmı blıonmu
millet ,zelihadan haberiniz var mı?dün yoktu,bugün de yok!!!
bbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
sende yenisin sanırım ne zman başladın hoşgeldin.ben biraz geri kalmışım sanırım kopmuşum epeyce:)
hoşbuldumhihihihihiii şaka şaka ben sizin takımdan deilim 1 hafta felan oldu heralde ama 9. takımdayım
ebru yakında bizim yüzümüzden dondurmaları piyasadan kaldırtacak
hoşgeldin.canın sıkılıyorsa buyurgel bacım,bizim evede bir el at
Günaydın canım hoşgeldin.
Derya'cım hoşgeldin canım. Kötü olmuş eşinin görevi ve senide çok etkilemiş sanırım. Şu buharlı temizleyiciyi nerden aldın? Kaça aldın ve gerçekten işe yarıyor mu? Benim krem rengi koltuklarım var ve bıktım artık onları silmekten.
bende diyorum niye isim yabancı geliyor neyse o kadarda geri kalmamışım demekki :)takımımızın hızına yetişmek mümkün olmuyor bazen hele bir yere gidip 3-5 gün ayrı kalırsak o sayfalar 50 şer 50 şer atlıyor valla :)
merak ettik kız.mesaj sayılarını sen gelmeyince ebru aldı ,tekrar.herkese selam
modemim bozulduğu için gelemedim bu gün düzeldi ve ben bu gün diyetisyene gittim ama almadılar doktor sırası doluymuş yarın tekrar gelin dendi annemde gerek yok kızım 2 sene önce baktık hiç bi sağlık sorunun yok ayrıca o zaman uzman bi doktora gittik şimdi burdaki doktor belliki ilgilenmiyo zaten sende vermeye başladın ramazan geliyo bu sıcakta bi daha gelmeyelim dedi bende doğal olarak hak verdim ona yani doktor işi kaldı yine
2 gündür hiç kaçamak yapmadım menülerimi hatırlamıyorum ama yapmadım yani
mesaj sayılarını paylaşamadım onlarıda paylaşıp geçmişe bakim
ladyline 27-70
pia 33 -11
kbra23 66-35
mersinli24 25
nesdi28 14-0
bilgen35 18-25
zaum 6-13
Slmlar kızlar, nasılsınız?
Artık hep buralardayım ama diyete hala adapte olamadım ben
Ramazanda inş. vermek istiyorum en azından 65 olmam lazım ki, ciicler alayım kendime..
Neyse ne var,ne yok kızlar?
Ramazanda inş. vermek istiyorum en azından 65 olmam lazım ki, ciicler alayım kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?