yaa evet öyleyimdir
yok kız tatile gidicez yaa nezamandır misafirlerim de vardı , yavaş yavaş yapayım dedim ütülerimi , hatta bavula koyayım dedim ufaktan !..
naaparsın erkek milleti başka işlerle uğraşır , biz bayanlar da bavuldur , ayrıntıları düşün , çocuğu hazırla , kendini hazırla vs..
günaydın ebru.sadece bu hafta için benim başka bir önerim var.imsak saatina baktıysan gece 3 gibi.yani 2 gibi kalkılacak sahura.o saatte tuvalet olayı olmazyani tartılınca çok bir eksilme olmaz ,bence.isteyenler perşembe sabah tartılıp ,cuma bildirse uygun olur mu?tekrar belirteyim sadece bu hafta.haftaya perşembe iftardan önce tartılırız. olmaz mı?
Yok canım büyük konuşmayayımda İsraile gidipte askerlik yapmam oralarda. İsteyen gelir yerleşir İstanbul'a
Geçmiş olsun canımÇok zor olmuş herşey senin için, ama inanki bu zorluklar bizi herşeyden daha kuvvetli yapıyor.
Var tabikiben ekledim seni
Seni de ekledim EbruYaseminden anlarsın, devamı soyadım ondan buraya yazmıyorum tatlım
Heheheheh kelebekler hep kalsın o zamna orda canım
Sabahın beşinde uyanıp sağa sola baktımo uyanın sesi senden mi geliyordu yoksa Kübra
Heheheheh ben yolda oluyom 8.43 de, mesai 9 da başlıyoooooo
Günaydın mersinli42, canım ya ben senin ismini unuttumyada sen yazdın ben kaçırdım böyle mersinli yazınca kendimi bir tuhaf hissediyorum
Günaydın Ebru :)) Bence iftardan önce güzel olur tartı. Tek korkum ramazanda ben kilo alıyorum, menuleri nasıl yapacağız ki:2:
Günaydın Neslihan
Herkese günaydınnnnn
Sabah
Yarım simit, şekersiz kremasız kahve
Öğlen: Et döner, yanında yeşillik, ayran
akşam: 1 tabak türlü (patatesleri ayıklandı:) ), yarım kase yoğurt
veeeeee haftanın ilk ve bu ayın son kaçamağı tonturmaaaaa
kaptancım seni canı gönülden tebrik ediyorum bazen bişi anlatmaya gerek kalmadan motive olunabiliyo fotoğraflarından onlardan biri çok güzel olmuşsun çok daha gençleşmişsin. azmin gücü bu istek irade bu. hepimize örnek olsun ilk foto ile son foto arasında dağlar kadar fark var helal olsun
sağlıklımıöğlen hiç bişi yememiş baksana ölede olmazki
nurgül olabilirmi acaba
nuraycım nöbetten çıkmıştım ve saat 12:15 gibi yattım o nerenle öğlen yok.ebru yazmış ama bende ifade etmek istedim.
iyi günler arkadaşlar gününüz güzel geçsin
çok kötü bir gece geçirdim arkadaşlar.çocuklar sabah altıydı ve hala ağlıyorlardı.oğlum öksürüyon.saat 06:30 gibi yattım.10:00'da uyandım kahvaltı derken yeni giribildim.
günaydın kızlar hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...
spor yaptım kaptanım.bir duş alıp geliyorum.Herkes nereye kayboldu birden yaaaaaaaa:44:
wellcome wellcomeiyi günler arkadaşlar gününüz güzel geçsin
çok çok geçmiş olsun canım.çok kötü bir gece geçirdim arkadaşlar.çocuklar sabah altıydı ve hala ağlıyorlardı.oğlum öksürüyon.saat 06:30 gibi yattım.10:00'da uyandım kahvaltı derken yeni giribildim.
günaydıııııııııııııııııııııııın.günaydın kızlar hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...
çok kötü bir gece geçirdim arkadaşlar.çocuklar sabah altıydı ve hala ağlıyorlardı.oğlum öksürüyon.saat 06:30 gibi yattım.10:00'da uyandım kahvaltı derken yeni giribildim.
adım nermin tanışamadık haklısın.bir süre tatildeydim eve geldim kızım hasta oldu falan derken pek yazamadım.:)hg canım adını bilmiyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?