- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kübra 1 ekmek ne kızMenüm
Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...
İftar:
Ayranlı soğuk çorba
yarım tabak Sebzeli köfte
Su : 1.5 olmştr devamı gelir..
ayyy canım 1 ekmek miii :)Kübra 1 ekmek ne kızÇeşit olmayınca ekmeği mi çok yedin:44:.Bundan sonra evdesin çeşidi bol güzel sahurlar yaparsın artık.
Menüm
Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 dilim beyaz ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...
İftar:
Ayranlı soğuk çorba
yarım tabak Sebzeli köfte
Su : 1.5 olmştr devamı gelir..
Bence dili sürştü 1 dilimdir o ekmek.Afiyet olsun canım artık düzelir senin menülerde.
Allah iyiliğini versin 1 ekmek zannettimayyy canım 1 ekmek miii :)
1 dilim beyaz ekmek aslında o :)
yanlış yazmşm hemen düzelteym :)
:))
Evet düzenime tekrar geri döndüm canım rahatım :)
Kızlar ben eşimle yürüyüşe çıkıyorum. Sizlerde spor yapmayı unutmayın. Görüşürüz gelince![]()
Tamam canım Normal yüzdeyi doğru hesaplıyorum ama Genel ortalamayı yanlış buluyordum demekki kişi sayısına bölmüyormuşum :))) haklısın canım iyice ögrenmeye çalışacam ben..Allah iyiliğini versin 1 ekmek zannettimEvde oruç tutmak gibisi yok.Yabancı yerde olmuyor.Birde çalışanlara ALLAH kolaylık versin çok zor.Biz evdeyiz,dinlenerek oruç tutuyoruz.
Bu arada canım yüzde hesaplamayı bildiğine çok sevindim.Genel ortalamayı bulmak içinde hesapladığımız yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyoruz.Arada kafana takılan olursa sor canım.Ebru burdayken tamamen öğrenelimde sonra sıkıntı yaşamayalım.
Tamam canım görüşürüzKızlar ben eşimle yürüyüşe çıkıyorum. Sizlerde spor yapmayı unutmayın. Görüşürüz gelince![]()
Görüşürüz canımm .Bende çıkıyorum.Tekrar gelmeye çalışırım.Görüşürüz.
![]()
***13. TAKIM 266. ETAP ***
akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / // % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41
Hatice'cim listeyi kontrol edermisin canım? Kübra'cım sende bak pratik yapmış olursun. <BR><BR>Neslihan'cım haftaya kilo bildirimi yapmayacağın için şimdiden seni izinli yazdım. Ortalamayı haftaya etkileme diye. <BR><BR>Zeliş'cim özelden yazamamdım canım dediklerin gayet mantıklı dönüşte bambaşka bir Zeliş bekliyorum ama izinlisin diye buraya girmeyi ihmal etme. Sık sık gel. Mümkünse hep gel. </FONT></STRONG><BR><BR><BR><BR>
ben burdaymmm :) hoşgeldn canımben geldim , nereye kaçtınız uleeeeeeeynn![]()
güzel olmuş canım afiyet olsun!Hayırlı Ramazanlar Kızlar...
Bende menüm yazayım bari
Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir
İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz
2 lt.su+1 fincan yeşilçay
özlemişim menü yazmayı
Mükemmeldi canım çok eğlendim çok güzel yerler gördümm eğlendim :)yorgunluk varmı kız ? nasıl geçti gezi bakalım ?
güzel olmuş canım afiyet olsun!
başlamışın sonunda yeniden diyete , devamı gelir inşallah !..
ooooff sen bu gece sabaha kadar deliksiz uyursun o zaman !.Mükemmeldi canım çok eğlendim çok güzel yerler gördümm eğlendim :)
halen yorgunum uyumadım çnkü sabah 7 gibi eve vardm 12ye kadar uyudumm :)
memnun oldum canım , ben de neslihan !..
sagol nesdicim,sonunda basladım
adım melek bu arada, seninki nedir?
yenisiniz tanımıyorum cogunuzu :44:![]()