Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 dilim beyaz ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...

İftar:
Ayranlı soğuk çorba
yarım tabak Sebzeli köfte

Su : 1.5 olmştr devamı gelir..

Son düzenleme:
Menüm

Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...

İftar:
Ayranlı soğuk çorba

Kübra 1 ekmek ne kız:53:Çeşit olmayınca ekmeği mi çok yedin:44:.Bundan sonra evdesin çeşidi bol güzel sahurlar yaparsın artık.

Kübra 1 ekmek ne kız:53:Çeşit olmayınca ekmeği mi çok yedin:44:.Bundan sonra evdesin çeşidi bol güzel sahurlar yaparsın artık.
ayyy canım 1 ekmek miii :)
1 dilim beyaz ekmek aslında o :)
yanlış yazmşm hemen düzelteym :)
:))
Evet düzenime tekrar geri döndüm canım rahatım :)

Menüm

Sahur :
Şekersiz çay
Peynir
Azıcık reçel
1 dilim beyaz ekmek.. ( trende sahurda bunlar bulundu ancak ...

İftar:
Ayranlı soğuk çorba

Bence dili sürştü 1 dilimdir o ekmek. :1: Afiyet olsun canım artık düzelir senin menülerde.

Kızlar ben eşimle yürüyüşe çıkıyorum. Sizlerde spor yapmayı unutmayın. Görüşürüz gelince :3:

ayyy canım 1 ekmek miii :)
1 dilim beyaz ekmek aslında o :)
yanlış yazmşm hemen düzelteym :)
:))
Evet düzenime tekrar geri döndüm canım rahatım :)
Allah iyiliğini versin 1 ekmek zannettim :1: Evde oruç tutmak gibisi yok.Yabancı yerde olmuyor.Birde çalışanlara ALLAH kolaylık versin çok zor.Biz evdeyiz,dinlenerek oruç tutuyoruz.
Bu arada canım yüzde hesaplamayı bildiğine çok sevindim.Genel ortalamayı bulmak içinde hesapladığımız yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyoruz.Arada kafana takılan olursa sor canım.Ebru burdayken tamamen öğrenelimde sonra sıkıntı yaşamayalım.

Allah iyiliğini versin 1 ekmek zannettim :1: Evde oruç tutmak gibisi yok.Yabancı yerde olmuyor.Birde çalışanlara ALLAH kolaylık versin çok zor.Biz evdeyiz,dinlenerek oruç tutuyoruz.
Bu arada canım yüzde hesaplamayı bildiğine çok sevindim.Genel ortalamayı bulmak içinde hesapladığımız yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyoruz.Arada kafana takılan olursa sor canım.Ebru burdayken tamamen öğrenelimde sonra sıkıntı yaşamayalım.
Tamam canım Normal yüzdeyi doğru hesaplıyorum ama Genel ortalamayı yanlış buluyordum demekki kişi sayısına bölmüyormuşum :))) haklısın canım iyice ögrenmeye çalışacam ben..
1 ekmeğe cok güldüm ya :))evet evde oruc tutmak rahat... dışarda olanlara zor ...

Kızlar ben eşimle yürüyüşe çıkıyorum. Sizlerde spor yapmayı unutmayın. Görüşürüz gelince :3:
Tamam canım görüşürüz

***13. TAKIM 266. ETAP ***

akashha (69.6 /69.3 / 0.3 / %0.43 )
gurbet_dmr (90 /88.8/0.24/ % 0.27) 262. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü.
Kbra23 (79.2 / 79 /0.2 / %0.25 )
LAydLiNe ( 63.5 / 62.9 /0.6 / % 0.94)
mersinli42 ( 80.8 / 79.8/ 1 / %1.24 )
nesdii28 (69.2 / 69/0.2 /%0.29 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 /  // % )
UZAYIM ( 63.8 / 63.8/ 0/ % 0)
yasminyaso ( 85.7 / 85.7 /0 / % 0)
Zaum ( 99.9 /99.2 /0.7 / % 0,70)

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41

Hatice'cim listeyi kontrol edermisin canım? Kübra'cım sende bak pratik yapmış olursun. <BR><BR>Neslihan'cım haftaya kilo bildirimi yapmayacağın için şimdiden seni izinli yazdım. Ortalamayı haftaya etkileme diye. <BR><BR>Zeliş'cim özelden yazamamdım canım dediklerin gayet mantıklı dönüşte bambaşka bir Zeliş bekliyorum ama izinlisin diye buraya girmeyi ihmal etme.&nbsp; Sık sık gel. Mümkünse hep gel. </FONT></STRONG><BR><BR><BR><BR>

bu haftaki derecemiz berbat ötesi !..
ama önceki 2 hafta üst üste birinci olduk ve dolayısıyla verilen kilolarda da biraz duraklama , azalma beklenen birşey tabi diğer takımlarında genel ortalaması önceki haftalarda düşüktü ; onlarında atak yapması olağan gözüküyor! şekil 1a 'daolduğu gibi :34::9:
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık !.. :32::8::21::41::46::16::65::nazar:

ebrucum beni izinli yazman doğal çünkü doğru yaani ;))
bir de ne sölicem yaa ; bu tatil planı biraz sarktığı için önümüzdeki hafta regl zamanıma denk geliyo bu nedenle reglimi geciktirmek için ilaç kullanıcam ve izinin bitmesine birkaçgün kala ilacı kesicem ; doğal olarakta kilo bildirimi yaparım dediğim 10 ağustosta reglim devam ediyor olacak! napıcaz bilmem ? neyse bakarız artı eksi durumlarına ve de tabiki takımın durumuna göre bildirim yapıp yapmıycağıma karar veririz !..
çok uzattım farkındayım ; pardoooooonnn kıslar :35::37::1:

Hayırlı Ramazanlar Kızlar... :32:

Bende menüm yazayım bari :1:

Sahur:

30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir

İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz

2 lt.su+1 fincan yeşilçay

özlemişim menü yazmayı :9:

Hayırlı Ramazanlar Kızlar... :32:

Bende menüm yazayım bari :1:

Sahur:

30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Domates,salatalık ve peynir

İftar:
30 gr. sütlü müsli
2 ince dilim pide
1 porsiyon etli türlü
Çoban salata ve karpuz

2 lt.su+1 fincan yeşilçay

özlemişim menü yazmayı :9:
güzel olmuş canım afiyet olsun!
başlamışın sonunda yeniden diyete , devamı gelir inşallah !..

Mükemmeldi canım çok eğlendim çok güzel yerler gördümm eğlendim :)
halen yorgunum uyumadım çnkü sabah 7 gibi eve vardm 12ye kadar uyudumm :)
ooooff sen bu gece sabaha kadar deliksiz uyursun o zaman !.
tabi sahurdan sonraa ;))
offfffffffffff ne uyunur beee:111::95::37::emir_bebek:

sagol nesdicim,sonunda basladım :1:

adım melek bu arada, seninki nedir?
yenisiniz tanımıyorum cogunuzu :44: :9:
memnun oldum canım , ben de neslihan !..:3:

Back
X