Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah gecüken bende az gezmedümZeynepcim gel beraber gezelim :))
Bugun neler yedim:))
Sabah:beyaz peynirli sandvic
Ogle:az soguk corba, 4tane kucuk kofte
Aksam: bol salata, 2 tane kofte :))
Kacamak yok bugun:)) butun gun karnim agriyinca yiyemedim :))
genede yedin yanimisafirlerimiz geldi o yüzden giremedim mesaj lar bana atılıyor unutmayın
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
yumurta
iftar
patlıcan salatası
salata
1 parça lahmacun
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
şu an geçmişe bakamıyorum ve çıkıyorum herkese iyi geceler![]()
uykum kaçtı... karnım gurulduyor...napsam napsam... asla yemem bir şey o kesin de....
genede yedin yani
yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yermyim hiç hemde perşembe hemde gece 12 de
asla yemem... su içiyorum... inşallah yarın eksi olarak görürüm bunun mükafatını...
ben ramazan dışında tartı öncesi su bile içmiyorum![]()
ama çok su içmek ödem attırır... eğer yeterince içmessen vücut su gelmiyor diye panik yapar ve depolar aklında olsun...
Her zaman çok kilo vereceğiz diye birşey yok.En azından vermişsin.İnşallah haftaya daha çok verirsin.bu arada bugün oruç değildim ama yarın kısmetse orucum.o nedenle bugün tartıldım.durumdan memnun değilim ama sonuç:
geçen hafta:78
bu hafta:77.5
fark:0.5
ilk kez bu kadar az kilo ,gram verdiiiiiiiiiiiiiiiiim![]()
Tebrikler canım.Bende yaptım.Şimdi yazarım.cezamı cektim hatice25 düz yarım,13 sağa,13 sola yarım mekik.ok
![]()
Karnında ki kaslar çalışmış ne güzel.Mesaj sayısı arada kaynıyor.Lütfen Zelişe özelden mesaj sayını atar mısın?Hosbulduk kubracim :)) opera alintiliyorsa operadan acayim :))
Gezentiyim ama ozledim geldim yaniniza :))
Haticecim cezami pesinen cektim ama butun gun karnim agridi, hala aciyo.
Ben dunku mesaj sayimi bildiremedim bugun. Dun 9 tanecik mesajim varmis :))
Afiyet olsun.Güzel bir menü.Bugun neler yedim:))
Sabah:beyaz peynirli sandvic
Ogle:az soguk corba, 4tane kucuk kofte
Aksam: bol salata, 2 tane kofte :))
Kacamak yok bugun:)) butun gun karnim agriyinca yiyemedim :))
Görüşürüz canım.Ben yatiyorum kizlar :)) iyi geceler:))
Yarin buyuk gun :)) tartimi getiremedim, yarin sabah eczaneden tartilacagim :)))
İyi geceler, tatli ruyalar:)) opuldunuz muccuksss:)))
Ceza alacaksın diye mi hemen kaçtın.Lahmacundan bahsetmişik.Neler yemen gerektiğinden de ama hiç konuşmamışız gibi yine lahmacun yemişsin.Herkes birsürü öneride bulundu ama hiçbirini yapmamışsın.Ceza falan vermiyorum sana.Sen doğrusunu daha iyi bilirsin.Afiyet olsun.misafirlerimiz geldi o yüzden giremedim mesaj lar bana atılıyor unutmayın
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
yumurta
iftar
patlıcan salatası
salata
1 parça lahmacun
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
şu an geçmişe bakamıyorum ve çıkıyorum herkese iyi geceler![]()
Canım zaten tartılmışsın.Sabah o yoğunlukta uğraşma, istersen böyle kabul edelim.Yine karar senin.Çocuklarında en yakın sürede iyileşir inşallah.Çok zor bir durum.Onlar değil biz hasta olsak keşke.slm arkadaşlar geçmişi şöyle bir okudum ama alıntı yapamadım,çünkü zor geldi.yalan söylemeyim.menüleriniz afiyet olsun.ben bu sabah tartıldım 90.5 gr dım.ama sabah size kilomu bildirmeye çalışacam.çünkü çocukları hastaneye götürücem.4 saatte bir ateş düşürücü veriyorum çocuklara,20 dk ılık suyla duş aldırdım.saat 02,00de ilaçları var tekrar şimdi uyuttum ikisinide.
Canım zaten tartılmışsın.Sabah o yoğunlukta uğraşma, istersen böyle kabul edelim.Yine karar senin.Çocuklarında en yakın sürede iyileşir inşallah.Çok zor bir durum.Onlar değil biz hasta olsak keşke.