Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam haticecim sen bu kiloyu al.ama sabah yine tartılırım çünkü bir haftada ne kadar verdim netleşsin belki aynı çıkarım bilmem ama.inşallah canım bide benimkinler prematüre ya akciğerleri tam gelişmeden doğdular 30 hflık.daha zor atlatıyoruz hastalıkları,sadece 2 ay anne sütü verdiğim için çok hastalanıoyrlar
Ayyy canım kıyamam ben onlara.Prematüre olduklarını bilmiyordum.Siz ve çocuklar için oldukça zor zamanlar.İnşallah zamanla hastalıkları da kolay atlatmaya başlarlar.Tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin canım.:16:

Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?

tamam canım.bu hafta 89lara inmeyi çok istiyordum olmadı.hayırlısı olsun yinede kilo verdiğim için mutluyum
İnşallah birdahaki haftaya 80li sayılara ulaşacaksın canım.Ben bu hafta hiç veremedim.Gram gram olsa bile vermek çok güzel bir duygu.Sen 1,3 verdin çok güzel.:46:

Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?

çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.bebeğin kaç haftalık dikkat et kendine

İnşallah birdahaki haftaya 80li sayılara ulaşacaksın canım.Ben bu hafta hiç veremedim.Gram gram olsa bile vermek çok güzel bir duygu.Sen 1,3 verdin çok güzel.:46:

Ramazan sana yaramadı canım yaaaaa. Bu haftada verememişsin. İnşallah haftaya daha iyi verirsin.

Kızlar şimdilik kaçıyorum yarın dediğim gibi evdeyim sık sık gelirim. Hatice'cim listeyi yapmışsın zaten. Yarın yine görüşürüz. Hoşçakalım, öpüyorum hepinizi :16:

ayda 4 kilo versem bana yeter ama 3 haftada 2 kilo oldu,yavaş yavaş gitsinler gelmesinler bir daha

Canım benim hoşgeldin ve geçmiş olsun.İnşallah güzel tahlil sonuçları gelecek.Geç vakit olduğu için rahatsız etmek istemedim .İyi olduğuna sevindim.Ay sen hamilesin dimi:16:Ben bile heyecanlandım ne güzel :16: Darısı benim başıma :16:

Ramazan sana yaramadı canım yaaaaa. Bu haftada verememişsin. İnşallah haftaya daha iyi verirsin.

Kızlar şimdilik kaçıyorum yarın dediğim gibi evdeyim sık sık gelirim. Hatice'cim listeyi yapmışsın zaten. Yarın yine görüşürüz. Hoşçakalım, öpüyorum hepinizi :16:

iyi geceler istirahat et bol bol

Canım benim hoşgeldin ve geçmiş olsun.İnşallah güzel tahlil sonuçları gelecek.Geç vakit olduğu için rahatsız etmek istemedim .İyi olduğuna sevindim.Ay sen hamilesin dimi:16:Ben bile heyecanlandım ne güzel :16: Darısı benim başıma :16:

Hoşbulduk canım çok teşekkürler. Bir haftaya kalmaz çıkacak inşallah patoloji sonucu. Kitleyi alan doktor görünce büyük ihtimal iyi huylu dedi. İnşallah patoloji sonucuda öyle çıkacak. Bende hala şoktayım yaaaaa. Güzel bir duygu ama elim yüzüm uçukladı. Bebekle ameliyat bir araya gelince stres yaptım galiba biraz. İnşallah en kısa zamanda sende bebiş sahibi olursun. Güzel bir duygu :16:

Çok teşekkürler Bilgen'cim. Beta hcg'ye göre bebek 5 haftalık. Sanırım hamileliğin üzerine regl oldum.

Sen güzelce dinlen canım.Dikkat et kendine.Öpüyorum.Görüşürüz.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah,benim gebelik öykümü yazayım size.7 düşük,1 dış gebelik, 1 doğum ve oda ikizlerim:nazar:
Çok zor günler geçirmişsin.Ben daha hamile kalmayakarar vermedim bile.Karar verdiğim zaman inşallah Allahta sağlıklı sıhatli evlat verir.Böyle şeyler duyunca üzülüyor ve endişeleniyorum.Neyse ki sonunda ikizlerine kavuşmuşsun canım.Ne mutlu sana.Darısı bizim başımıza.

Çok zor günler geçirmişsin.Ben daha hamile kalmayakarar vermedim bile.Karar verdiğim zaman inşallah Allahta sağlıklı sıhatli evlat verir.Böyle şeyler duyunca üzülüyor ve endişeleniyorum.Neyse ki sonunda ikizlerine kavuşmuşsun canım.Ne mutlu sana.Darısı bizim başımıza.

allah kimseye evlat hasreti çektirmesin çok zor bir durum.ben 10 yıl bekledim onları.şuanda benim için nefes alışları bile mucize.kaç doktora gittiysem sen anne olmazsın,taşıyıcı annelik yaptır kıbrısta dedi.benim rahimim gelişmemişti,çocuk rahimi boyutundaydı.ama en son bulduğum doktorum allah onun gönlünün muradını versin.neyse bende çıkayım çanta hazırlayım sabaha.iyi geceler arkadaşlar.

Faceniz varmı kızlar :37::37:

evet valla gece gece gördüm iyi oldu... 100 mekik 100 bacak hareketi 100 de bisiklet yaptım... yalnız ben tablo yapmayıbilmiyorum denedim bi sürü yazılar çıktı anlamadım..

bende de sorun şu basenler yaa sinir şeyler...:47:

olma mı:9: kıslar benide ekleyebilirsiniz faceden...

tamam ablacım denerim :34:

vaaaaaaaaaaaaar :27:

Kızlar benimde var face, ekleyebilirsiniz :9:

günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...:43:

Geçmiş olsun Özlem'cim. Allah korumuş vallahi seni. Sadaka ver derim.

selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.

Geçmiş olsun Bilgen'cim umarım ciddi bir hastalık değildir. Biran önce iyileşirler.

Kübracım alıntı yapınca [ / QUOTE] yazılarını silmen gerekiyor.Alıntı gibi gözükmemeli.Bence en son paylaşılan listeye tamamen seç ve kopyala.Yeni mesaj de ve oraya yapıştır.12.takımdan sonraki yerede bizim listeyi yapıştırman gerekiyor.Sonra cevapla.Daha kolay oluyor.Anladın mı canım?İnşallah internet gitmezsse ben burda olurum canım.Ebru bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba.Merak ettim.

Hatice'cim kopyala yapmamak lazım. Alıntı ile cevapla diyorsun en son mesaja o quote leri siliyorsun araya bizim listeyi yapıştırıyorsun. Çok basit yani Kübra. Ama mutlaka quote leri silmen lazım. Hem alttakini hem üsttekini.

Mesaj sayılarını Ebru alıyor.Hergün 5 mesaj yazmayanlar listede geri dönmek üzere ayrıldı olacak.Bu hafta kişi sayısı da azaldı.Geri dönecekler vardı dönmedi.Bu hafta duruma göre yeni üye çağıralım.Seçili ben bu hafta pek görmedim.Acaba 1 hafta içinde günlük kaç mesajı var.5in altındaysa bu haftada listede olmayacak.
Burdan uzak kaldıkça yediklerimizi kaçırıyoruz.Aslında kendimize ceza vermiş oluyoruz.Bu durum birazda ramazandan kaynaklanıyor.Bayramdan sonra burası iyice kalabalıklaşır.

Canım benim yeni üye bu aralar çağırmayın. Ramazandan sonra tekrar bir bakarız. Dönmek isteyenler olunca sorun çıkıyor. Bu arada Seçil artık takıma girme hakkını kaybetti. Oda bunun farkında zaten. Listeye girmesede gelir gider canı ne zaman isterse burda bizimle birlikte olur. Ama listeye girmesi artık imkansız görünüyor.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah,benim gebelik öykümü yazayım size.7 düşük,1 dış gebelik, 1 doğum ve oda ikizlerim:nazar:

Ayy canım benim gerçekten çok zor geçirmişsin. Ama allah vermiş sonunda sanada. Allah bağışlasın sana bundan sonrada. Benim bir kızım var zaten 6 yaşında. Allahım ikincisinde nasip etti inşallah. Darısı bütün olmayanların başına. Hatice canım sende erteleme artık.

geçmiş olsun Allah tez zamanda sifa verir inşallah

Amin Seçil'cim çok teşekkürler canım. :16:

Kızlar listeyi dert etmeyin bugün evdeyim ben. Hallederim :34:

Back
X