Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kilo aldıkça boy kısa görünüyor bence.. :)
Anladım canım haklısın :)
Sen zaten gayet zayıf görünüyorsun :)
Teşekkürler canım da ben kendimi henüz zayıf görmüyorum.50li sayılara ulaşayım o zaman kendimi iyi hissetmeye başlarım.

Kaçamak yapmayacam bende gidip kendime tavuklu salata yapacam ama tatlı konusunu bilemiyorum nurgüllllllll :17::17::17::17::17::17::1
7:

ben sahuru yine çok güzel yaptım bu hafta feci gaza geldim. hiç sanmıyorum kaçamak tatlı felan iftarıda güzel yaptımmı yarın menümü görürsün bundan sonrada ama verirsem kilo cuma ödülümü alırım cezamıda çekerim :9::9::9::9::9:

ben sahuru yine çok güzel yaptım bu hafta feci gaza geldim. hiç sanmıyorum kaçamak tatlı felan iftarıda güzel yaptımmı yarın menümü görürsün bundan sonrada ama verirsem kilo cuma ödülümü alırım cezamıda çekerim :9::9::9::9::9:

Maşallah canımm ama beni bekle beraber mezun olalım olmazkii .. ye tatlı falan ... aa :P
nse gittim ben :37::37::37:

Sırf bu yüzden yemiyecem o tatlıyı :17::17::17:

Ben gidiyorum uyuyacam biraz sonra kalkıp yeemek hazırlayym :43::43::43::43::43::43:

bence sana uyku cezasıda verelim :)))) bende çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın sağlığımız için, iyi görünmemiz için, kendimiz için iftarda, akşam yemeğinde kaçırmamak dileğiyle hoş kalın hoşçakalın :66::66::66: seviyorum sizi :16::16::16::16::16::16:

bence sana uyku cezasıda verelim :)))) bende çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın sağlığımız için, iyi görünmemiz için, kendimiz için iftarda, akşam yemeğinde kaçırmamak dileğiyle hoş kalın hoşçakalın :66::66::66: seviyorum sizi :16::16::16::16::16::16:

Ne güzel bir çıkış o öyle:1:Hayırlı iftarlar sanada.Görüşürüz:16:

Son düzenleme:
slm kıslar ben geldimmm :3:
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında... :1:
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:
hoş geldin :16:
Ferhanda tatile gitti ama bu kadar uzun mu sürer :44:
bencede ne tatilmiş ya :9:
Bende geçen gün kuzenimin düğünü için elbise bakıyordum. Kotondan 42 beden abiyelerin içine girebildim :D Çok mutluyum:D
ayy ne güzel :46: bende istiyorum
kızlar ben çıkıyorum görüşüürz
görüşürüz :3:
Bende leslie yapıodum ama ramazanda yapamıyorum malesef hiç halim yok :44:
kübracım leslie videosunun linkini bana atarmısın ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum :34.
hee doru yaa ortin senin. benim bi ortim bile yok :43::43::43::43::43::43::43:
benimde yoook :43: :5:
saol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündüm:43: hatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana

LAydLiNe kullanıcısından alıntı
Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.
hoş geldin aramıza ben zeliş:16:

kısa değilsinkiii bence ideal boy :34:

görüşürüz nurgül abla :3: :16:

Back
X