Açlık başına vurdu tüm menüyü saydın.Kaçamak yaparsan senin cezanıda Nurgül versin
resmen yattım pusuya kübra kaçamak yapsın diye bekliyorum cezalardan ceza beğenir o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlık başına vurdu tüm menüyü saydın.Kaçamak yaparsan senin cezanıda Nurgül versin
okurken gözüm döndü görürsem nolur acaba yerinde olmak istemezdimağla ağla ben olsam hatta sinir krizleride geçirirdim
![]()
Teşekkürler canım da ben kendimi henüz zayıf görmüyorum.50li sayılara ulaşayım o zaman kendimi iyi hissetmeye başlarım.evet kilo aldıkça boy kısa görünüyor bence.. :)
Anladım canım haklısın :)
Sen zaten gayet zayıf görünüyorsun :)
resmen yattım pusuya kübra kaçamak yapsın diye bekliyorum cezalardan ceza beğenir o zaman![]()
Kaçamak yapmayacam bende gidip kendime tavuklu salata yapacam ama tatlı konusunu bilemiyorum nurgüllllllll:17:
hatice bu akşam mesajları sedaya göndericezmi burayamı yazalım
İyi uykular canım.Görüşürüz.Sırf bu yüzden yemiyecem o tatlıyı
Ben gidiyorum uyuyacam biraz sonra kalkıp yeemek hazırlayym![]()
ben sahuru yine çok güzel yaptım bu hafta feci gaza geldim. hiç sanmıyorum kaçamak tatlı felan iftarıda güzel yaptımmı yarın menümü görürsün bundan sonrada ama verirsem kilo cuma ödülümü alırım cezamıda çekerim![]()
Sırf bu yüzden yemiyecem o tatlıyı
bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın hayırlı iftarlar
Sırf bu yüzden yemiyecem o tatlıyı
bence sana uyku cezasıda verelim :)))) bende çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın sağlığımız için, iyi görünmemiz için, kendimiz için iftarda, akşam yemeğinde kaçırmamak dileğiyle hoş kalın hoşçakalınseviyorum sizi
![]()
hoş geldinslm kıslar ben geldimmm
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında...
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:
bencede ne tatilmiş yaFerhanda tatile gitti ama bu kadar uzun mu sürer :44:
ayy ne güzelBende geçen gün kuzenimin düğünü için elbise bakıyordum. Kotondan 42 beden abiyelerin içine girebildimÇok mutluyum
![]()
görüşürüzkızlar ben çıkıyorum görüşüürz
kübracım leslie videosunun linkini bana atarmısın ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum :34.Bende leslie yapıodum ama ramazanda yapamıyorum malesef hiç halim yok :44:
benimde yoookhee doru yaa ortin senin. benim bi ortim bile yok![]()
hoş geldin aramıza ben zelişsaol teşekkür ederim, bir oğlum oldu. bende zaten çok sıkı bi diyet yapmayı düşünmüyorum ama veremiyorum 4 aydır, destek olur diye düşündümhatamı ettim ki. aşagıdaki cevap geldi bana
LAydLiNe kullanıcısından alıntı
Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.
1.65 canım![]()
bence sana uyku cezasıda verelim :)))) bende çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın sağlığımız için, iyi görünmemiz için, kendimiz için iftarda, akşam yemeğinde kaçırmamak dileğiyle hoş kalın hoşçakalınseviyorum sizi
![]()
çeneniz düştü,yazamıyorum,sadece okuyorum.yeter beeeeeeeeeeeeee
Zeynep yeter dedin ses seda kesildi:44:![]()