Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son kararınız mıAyyy yanına yatma , koş bir tur at1 tabaktan bişey olmaz bence
öğle yemeği olarak alırız bir onu
![]()
Son kararınız mıBak yarın yapar yerim ona göre
Bilgen'e atılıyor canım.Görüşürüz.Bugünün mesajlarını kime atıyorduk kızlar :))
Ben çıkıyorum, haftasonu çok olamıyom buralarda, evde internet hala yok, okul başlasın alcam söztelefondan yetişmeye çalışırım
çok kaynatmayın ben yokken
![]()
Teşekkürler canımtebrik ederim kızlar maşallah iyi kilolar vermişsiniz 2. olmuşsunuz![]()
Tebrikler kızlarr :)CUMA zayiflama YARIŞMASI 267. ETAP SONUÇ LİSTESİ![]()
![]()
20 TEMMUZ - 27 TEMMUZ 2012
Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım
TEBRİKLER KIZLAR![]()
Kübracım bence saçın güzel olmuş.Çok kızıl yapma bence:44:
Merhaba 13. takım :) Umuyorum ki karşılıklı güzel paylaşımlarımız olacak....Başlangıç için yapmam veya okumam gereknler var mı? Neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim![]()
Rica ederim aramıza hoşgeldin.Öncelikle paylaştığımız kuralları kabul ettiğine dair bir mesaj yazman gerekiyor. Sonrasında kendini biraz tanıtır mısını?UZAYIM çok teşekkür ederim.... Benim de Nlp uzmanı olarak sizlere faydam dokunacaktır zaman zaman...Birliktelik ve motivasyon en öenmli şey...:) Bol bol da hayal kurmak elbette....
Rica ederim aramıza hoşgeldin.Öncelikle paylaştığımız kuralları kabul ettiğine dair bir mesaj yazman gerekiyor. Sonrasında kendini biraz tanıtır mısını?
Bende Hatice.Tanıştığımıza memnun oldum.Kaptanımız Laydline rumuzlu Ebru.Dediğin gibi zamanla sen bizi bizde seni tanırız.Kilonu gösterecek ticker yapmanı öneririm.Yorumlar daha iyi yapılır.Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım..![]()
Bende Hatice.Tanıştığımıza memnun oldum.Kaptanımız Laydline rumuzlu Ebru.Dediğin gibi zamanla sen bizi bizde seni tanırız.Kilonu gösterecek ticker yapmanı öneririm.Yorumlar daha iyi yapılır.
çok yememişsin.afiyet olsun.MENÜM
Sahur öncesi
1 bardak süt
SAHUR
2 dilim ekmek
Melemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir
ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 küçük şeftali
1 kaşık bulgur köftesi
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
Ne çok yemişim ya
hoşgeldin.Merhaba 13. takım :) Umuyorum ki karşılıklı güzel paylaşımlarımız olacak....Başlangıç için yapmam veya okumam gereknler var mı? Neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim![]()