Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hatice canim benimde oyle normalde duzenlidir ama kucucuk stres yapayim hemen gecikir..yarin olucam derim 3 gun bekletir..ayni sekilde eskiden derdimki reglim den hemen 2 3 gun sonra baya vermis olurdum ..simdiyse oyle degil
Zor gercekten ama fazla ciknadugin icib sevibmelisin canim uzulmek bur kenara lutfen:)

Kubra,kolay gelsin guzelim

ay bu arada sana hilal demişim kız sen de hiç demion ki ben hilal değilim gönülüm diee te allam kusura kalma bacımm

aman onemli mi caniiimm bi ara bizi gormeliydin sen burda herkes birbirine degisik adlar soyledi ordan gelen bir alismisligim var sanirim

vay vay vay bunlarin hepsi birbirinden guzel ama misiri tuzsuz yiyemem ki ben

ayricana muz oneriside iyimis arkadas direk muz diyince akla gonul geliyo heralde butunlesti benle
ama muzu kakaoya bandirip yemeyi siddetle oneririm cikulata havasi veriy

ahahaa hadi ya tmm o zman rahat olcam bundan sonra isim konusunda valla muzu gördüm direk aklıma sen geldin. bir de burdakiler muz zararlı falan dio ya ondan da şaşırdım. annemin diyetisyeni de muzu zararlı meyveler arasında gösteriodu ya aman ağzı olan konuşuo ama ben bu listeyi çok sevdim özellikle bitter çikolata ve muzu ama haftada 1 kakaoya batırılmış muzdan ne zarar gelir ki canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ivet aynen oyleydi banucuguum

muz harbi cok masum degil bide ben gibi gunde iki tane yersen:2:
bitter cikolataysa tabi normal cikulataya bakarak daha masum arada yiyebilirsin cok abartma iy mi

kubra sacim biraz dinlensin diyosan bikac saat yetmez birak bi hafta on gun dinlenmeli canim

mehmet topuz da beni kanser etti yaa vay efenim ona dokunmayin kansorejen vay bunu yemeyin kansorejen herseyde bisey var
ne yiyelim tas mi yiyelim yani olek mi yani tee allam ya hersene cikar ayni konusmalar insani strese sokmaktan baska
bisey deil valla,kendi nasil yasiyor ne yiyip iciyor aceba cok merak ediyom

Hahahha haklısın cnm :)
Ablamı beklıom yaa bı sacımı boyayack bekletıo hep
Bende 1saat yuruycm kızlar opuldnz:)

Ufaktan yol alayim bende, yeni kurumus camasirlar utulencek daha
yasin-i serif okuyum sonra malum cuma, bu arada cumamiz mubarek olsun kizlar hadi optm..

Hahahha haklısın cnm :)
Ablamı beklıom yaa bı sacımı boyayack bekletıo hep
Bende 1saat yuruycm kızlar opuldnz:)

muz haftada 1, bitter de özellikle adet dönemlerimde 3 gün yiyebilirim die düşünüorum ara öğünlerimde (tabi 1 arada:)) o da zaten 1-2 adet bişe olur yani :)

hadi bakalım yavrucan kolay gelsin.

ben de çıkkıim az tv bakıim o kadar sıkıldım ki tvye kadar düştüm, normalde nefret ederim :S sonra da ders çalışırım belki :) öptüm hatunlarrr

Banucum guzel bilgiler tskler

Bizim haftaya,maclarimiz basliyo..herhaftasonu mac muhabbeti duyarsibiz artik benden 8) hehe

Buaksam bi dostluk macimiz,var biraz erken cikip dolasicaZ
Bugun spor yapamadim
Sabah yu ruycektim himbil kimil kimil oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…