Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beyoncé
Çoğumuz tatlıdan vazgeçemeyiz ama Beyoncé tatlı arzusunu kontrol altına alma yolunun bulmuş. Canı ne zaman çikolata çekse, gidip bir paket çikolata yemek yerine, bir muz yiyormuş. Bir muzda 95 kalori olduğu düşünülürse, istediği kadar yiyebilir.

kaynak: Ünlülerin Diyet Sırları

ben bu muz davasına taktım sanırım hihihi :)

biyons bence ne buluyosa yiyodur 90 kilo o en az onumu örnek alcaz boşver ya o buraya üye olsun bizi takip etsin daha çok işine yarar bence

biyons bence ne buluyosa yiyodur 90 kilo o en az onumu örnek alcaz boşver ya o buraya üye olsun bizi takip etsin daha çok işine yarar bence

ahaahaaaaaaaaa ne 90ı ya ben o hatunun fiziğe hayranım tam balık eti dedikleri türden, napcaz öle zargana olup. oluncaksa onun gibi olunmalı bennce yani hiç değilse ben

ahaahaaaaaaaaa ne 90ı ya ben o hatunun fiziğe hayranım tam balık eti dedikleri türden, napcaz öle zargana olup. oluncaksa onun gibi olunmalı bennce yani hiç değilse ben

fiziği güzel ona bişi diyemem ama diyetten bahsetmesin bence baya fazlası var çünkü onun yaptıklarını yaparsak alırız

Hehe zeynep opsun kiiizzz yanagin mi asinicak:))
Gel opuselim nurgul

Basketbol maci nurgul:)

Banu bende muzuseverim..ozellikle,tum disarda kasustururken hem enerji veryor hem doyuruyor tek kurtaricimdir benim

birde cok mutluyum kizlarrr..hic yazmamistim ama kizimin bir basarisi vardi..ogretmenleri fln hic aramamisti,,baya uzulmustun
Annelik iste..simdi,mudur aradi tebrik etti ve hafta okulda bi program vardi..orda odullendirilicegini soyledi..cok mutlu oldum
Bizim aramizda soyle bi duygusaallik vardir..iste biz viseyeseviniriz yalnizizdir .uzuluruz yalnizizdir..dahaoncede yasamistik..acikcasi bi buruklugum vardir bu kobuda..simdi mudur arayinca en cok kizim adina mutlu oldummm

tebrik ederim.bundan sonra çocuklarımızın başarısı en büyük mutluluğumuz

anladım Gönül dışında hepinizin muza karşı bir antipatisi var

muzla alakası yok ben biyonsun zayıf olduğunu düşünmüyorum o yüzden bişi yapıyosa yanlış yapıyo biz yapmayalım diyorum. allahtan boyu var biraz toparlıyo

geldim bile hihihihihihiii. basketmi süper yaa kıskandım bak şimdi çok severim basketbolu. kızının başarısı içinde tebrik ederim. sen nerde yaşıyosun. yakınsan gelcem maçlara tezavrat yaparım. haydi ferhan hadiiii feeerrrhhaaannn hayyddiii

Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 kçk domates

1 brdk yeşil çay

Ara: Yok (kahvaltımı 11de yaptığım ve ara saatimde de spor yaptığım için)

Öğle: 1 kase sütlü nesfit

Ara: 1 armut

Akşam: 1 kase çorba, 1 fırında çipura, salata

Ara: 1 elma, 1 brdk süt

SPOR:
20 dk Cardio Groove n' Burn
30 dk Dorm Room
10 dk Shaking Waist
Leslie 1 mil
2 kgluk dumbellarla kol çalışması

haha ben degil oglum oynuyor nurgul..bende hoby olarak oynarim oglumlada..o profesyonel
Valla ne supper olurrrdduuu ama ben almanyadayim
Takimimizin adi hertener lowen
Herteneeeerrrr lowwweeeeenn diye baguriyoruz onemli maclarda davul fln goturuyoruz
9aylik hamileydim gecen yil son final maci korktum bebegim dofmadan sagir olacak diye:) kucukler ama baya cekismeli geciyor kuze y ren wesfalen liginde oynuyolar

suyu yine unutmuşum yafff 3.5 lt su :)

afiyet olsun.sporda güzel olmuş

menün
sabah: 2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
1 domates

öğle:3 ülker ikram
1 susamlı çubuk(komşumdaydım)

ara:1 armut

akşam:1 kepçe nohut yemeği
3 kaşık yoğurtlu karnıbahar,patlıcan

su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

yine mi kızından kaldı ablacım yumurta hihihi :)) afiet olsun, spor da güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…