Kızlar ben çıkıyorum piknik yapmaya gidiyoruz. Görüşürüz
İyi eglenceler canımm ..Kızlar ben çıkıyorum piknik yapmaya gidiyoruz. Görüşürüz
kübra , resimlere de baktım ama pek turuncu gözükmüyo kahve rengi görünüyo !
tutar mı istediğin renk ki ? acaba istediğin gibi bir kızıllık elde edebilirmisin ? yoksa daha koyu tonda bir kızıllık mı istiyosun ?
yani parlak kırmızı gibi mi ? yoksa koyu , canlı bir kızıllık mı istiyon ?
ben de şarap kızılı çook seviyorum ya ama bu hatuna koyu kaçar o :) ben boyamıştım saçımı çok güzel renk yaaaa
ya küboş ben senin profil resmindeki saç rengini çok beğendim turuncu gibi sanki o da ?
İyi eglenceler canımm ..
Koyu olmasını istemiyorum canlı bi renk olsun istiyorum . Belli olsun 100 m öteden tabi ilk boyamada okadar olmayablr ama tutsun ya ama acıcı bayagı actı resmlerde belli değil ama turuncluk acıklık fazla .. Tutar gibime geliyr bide yoğun kırmızı katacam 1 tüp ?
yaa benim önerdiğim iyiydi ama saçıma yaramadı demişin !
o yüzden senin dediklerin de olabilir zaten ilk boyamada oturmaz rengi , 2. , 3. de tonu artırırsın daha belirgin tutar !..
okadar çok saçınla uğraşıyon ki korkuyorum elinde kalacaklar diye yaa
sen her halinle güzelsin , boşver ne tutarsa tutsun sana yakışır canım , farklılık olur işte !..
benim canım sıkıldı çok yaufffffffffffffff ders çalışasım da yok hiç
Teşekkür ederm canımmm ..
Bencede kızıllı birşey tutsunda sonradan güzel olur..
Bende çook korkuom kel kalacam die birgün :)
okul açılmadan farklı olaym dedm yeni kısmetlerm falan olur
hatice bence kuş kadar modunu bırak,diete bizraz ara ver,1 hafta kadar.sonra şu mısır gevreğimi her ne karın ağrısıysa onuda yeme.yemek ye arkadaşım yemek.bide öle dene.Benim kilo durumum kötü.Nedenini anlayamıyorum.Yarın regle olmam lazım ama bu mazeret değil sürekli olacağız.En son 9 yıl önce bu kilodaydım ve altına inemedim.Bu kilolar sanırım iyice yerleşmiş o yüzden zorlanıyorum.Menülerimi hepiniz görüyorsunuz çok yediğimde yok kaçamağımda.Sinir oldum.Fikri olan varsa uygulayabilirim.Bu hafta şok diyet falan mı yapsam :44:
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:62.9
Giden : 0
kızlar geçen hafta 90
bu hafta 88.900
ama 89.5 ile ayrıldığım için 600 gr gitti.
orti öncelikle tebrik ederim.bak gördünmü düzeldi işte herşey.saç konusunda aynıyız be.burda olmasaydım şimdiye elli kere boyamıştım saçımıTelden gırdımmm alıntıı yapamadımm kızlarr.
Suan palette acıcı ıle ablam boyuo saclrmı :) cnku okula. Gıdecek ondan baska kmse boyamaz saclarımı :)
Acıcıdan sonra nasıl olck merakla beklyrm turuncu olrsa br sure kullanacm :)
bi baktım da renklere şimdi kolestonun vahşi kızılı nasıl ?
hatice bence kuş kadar modunu bırak,diete bizraz ara ver,1 hafta kadar.sonra şu mısır gevreğimi her ne karın ağrısıysa onuda yeme.yemek ye arkadaşım yemek.bide öle dene.
bence bunu kutlamalısın.artık seksenlerdesin.çılgın bir parti ver.şaka şaka.ama kendine bir ödül ver.çık gez,alış veriş yap,eğlen...
orti öncelikle tebrik ederim.bak gördünmü düzeldi işte herşey.saç konusunda aynıyız be.burda olmasaydım şimdiye elli kere boyamıştım saçımı
Kızlar ben çıkıyorum piknik yapmaya gidiyoruz. Görüşürüz
Ne dersi çalışıosn kız ?
neden canın sıkıldı ki :S
kpds/üds canım. araştırma görevlisi olmak için
sen kpss yemi hazırlanıyordun
kpds/üds canım. araştırma görevlisi olmak için
anlasilan aile boyu antipatigiz digitale hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?