Yok canım şok falan yapma.Şuan gayet güzel gidiyorsun.Kilo vermen duraksayınca vücudu şaşırtmak için 1 günlüğüne istediğini yersin bünyen neYe uğradığını şaşırır
evet öyleymiş :) ben de ayda bir 3 gün şok yapıim diorum böle bünyeyi şaşırtmak lazım sankiyanlış mı düşünüom acep? ama şöle güzel bir şok diyet listeniz var mı? ya da detoks önceden denediğiniz? bunda çok fazla şey var ya fıstık ezmeleri dondurmalar falan
Yok canım şok falan yapma.Şuan gayet güzel gidiyorsun.Kilo vermen duraksayınca vücudu şaşırtmak için 1 günlüğüne istediğini yersin bünyen neYe uğradığını şaşırırŞok diyet vs türlerine karşıyım ben.Ferhanın paylaştığı bilgideki yiecekler dikkatimi çekti.Menümüze onları da katmaya çalışalım.Hatta menüsü şok diyete de benzemiyor.Ama onun ışında şok falan yapmayalım.Sağlıklı zayıflayıp kalıcı kilo verelim
greyfurt süper bir meyve ciddi kalori yaktirir..vanilyali dondurmada cok kalorili degil ama o fistik ezmesini bende anlamiyorum :))
negatif kalorisi olan yiyceklerde sunlar
Negatif kaloriye sahip besinler şöyle sıralanmaktadır. Bu gıdalar boş kalori ismi ile bilinirler. Sebzeler; Kuşkonmaz, pancar, havuç, papaya, brokoli, lahana, karnabahar, kereviz, hindiba, acı biber, salatalık, tere, sarımsak, Taze fasulye, marul, soğan, turp, ıspanak, şalgam, kabak. Negatif kalorili meyveler; elma, yaban mersini, kavun, kızılcık, greyfurt, limon, mango, turunç, ahududu, çilek , portakal, ananas, mandalina, karpuz,
ben bukadar buldumda...haticee gecen hafta ben 3 gunluk bir diyet var yapicam vs demistim hatirliyomusun? bu negatif kalori ornek diyet menusune baktim neredeyse ayni...bizde o sekilde az yiyoruz aslinda ama bu sebze ve meyveler bu ozellikle oldugu icin mi bilmiyorum ..ben o diyetle rahat 2 kilo veriyordum..bir iki kilo cikayim hemen yapardim isede yarardi..simdi anliyorum
haha zeynep iste
Yok canım benim onlar değil
iyi de yavrum ben ferhan ablanın menüsünde bizim yediklerimiz dışında fıstık ezmesi, dondurma ve greyfurt gördümbunları da eklersek noluruz?
banucum hatice bu sebzelerden bahsediyor
kız ferhan ,tanıdın sen beni.
ben dayanamam beni yönetmeye çalışan birine,kocişim kuzu gibidir benim.bizim evde demokrasi var.gerçi demokrasi olmasa ne yazar,darbe yapar getiririm
şok dieyetlere bende karşıyım.normal,normal verin işte.bu acele neden?
hmm tmmdır ablacım anladım şimdi ben de kaydettim bunlarıgerçi aralarında çok az yemediğim var ama onları da yemek lazım demek bundan sonra
yada dönup dönup aynilarini yemek:)) olistedeki bicok sebzeyi seviyorum ben..taze fasulye ,kabak,brokoli,karnibahari hafif yiyebilirim...havuc salatasi yapabiliriz bol bol..yesil salata zaten...bunlari hafta icinde cevirip durabiliriz...ama aralara onlari baltaliycak seyler sikistirisak bi cuval inciride berbat etmis oluruz..bakalim ben agirlik vericem bu sebzelere tempo hizlanicakmi
valla ben patlıcan dışındaki bütün sebzeleri çok severimmmm. bana sıkıntı yok. mesela karnabahar çıkınca ondan cips bile yapmayı planlıorum güzel olur kesindukan diyeti blogundan okumuştum da süper bişeye benziodu. ben çok film izlerim, izlerken de yanında bişeler yiyesi gelio insanın bir kase karnabahar cipsinden zarar gelmez die düşünüorum (cips derken karnabaharları kçk doğrayıp fırında en yüksek ayarda kurutuoruz bu kadar)
ayyyy cok merak ettim..sen daha once denedin mi guzel oluyordur yaaa canim istedi simdiii...ben bikere karnibahar pilavi yapmistim:) fena degildi.. hic baharat koymuyomusun?
dukan diyeti tarifleri: KARNIBAHAR POPCORN
burdan bakabilirsin ablacım :) yok ben denemedim geçenlerde rastladım ben dukan diyeti yaparken yoktu bu tarif. denicem ama :) ya kuruyacağı için sanırım baharat bir işlev görmez :)
Bugun 35 dak yuruyus disinda spor yapamadim tabii ev islerini saymazsak bir 4-5 saat kadar ugrastim evle ..
cok yorucu oluyor bu ev isleri ya hele birde bastan ayagi giristiysem neyseki az kaldi, heryer miiis gibi olacak
Neyse demin sok diyet gibi biseyler gordum ay bende karsiyim simdilik he arada vucudu sasirtmak icin olabilir tabiki ama fistik ezmesi dondurmalar ilginc geldi biraz...
Kubra cocuk bana biraz kro gibi geldi ne o oyle dakka bir gol bir t shirt un acik demeler falan bismillahevlenince balkona bilem cikarmaz bu
Menume gelince evt abartili oldu biraz yarin pur dikkat devam edicem insallah
İyi geceler canım ..Ben cikiyorum kizlar, film izlicem biraz iyi geceler herkese
tesekkur ederim canim...dukanda guzel tarifler var
tatli hosgeldin byebye:)
bana usul usul musade kizlar
* haticee ortim mesaj sayima bakarmisin
iyi geceler tatli ruyalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?