Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım şok falan yapma.Şuan gayet güzel gidiyorsun.Kilo vermen duraksayınca vücudu şaşırtmak için 1 günlüğüne istediğini yersin bünyen neYe uğradığını şaşırır Şok diyet vs türlerine karşıyım ben.Ferhanın paylaştığı bilgideki yiecekler dikkatimi çekti.Menümüze onları da katmaya çalışalım.Hatta menüsü şok diyete de benzemiyor.Ama onun ışında şok falan yapmayalım.Sağlıklı zayıflayıp kalıcı kilo verelim

iyi de yavrum ben ferhan ablanın menüsünde bizim yediklerimiz dışında fıstık ezmesi, dondurma ve greyfurt gördüm bunları da eklersek noluruz?

greyfurt süper bir meyve ciddi kalori yaktirir..vanilyali dondurmada cok kalorili degil ama o fistik ezmesini bende anlamiyorum :))

banucum hatice bu sebzelerden bahsediyor

haha zeynep iste

kız ferhan ,tanıdın sen beni.
ben dayanamam beni yönetmeye çalışan birine,kocişim kuzu gibidir benim.bizim evde demokrasi var.gerçi demokrasi olmasa ne yazar,darbe yapar getiririm

şok dieyetlere bende karşıyım.normal,normal verin işte.bu acele neden?

yo yo demokrasi yoktur zeynep egemenligi vardir kesin ...kociste kuzu gibiymis zaten:))

zeynepcim benim cok acelem yokta..uzadigindada motive dusuyor..ortayi bulmak lazim iste:)

hmm tmmdır ablacım anladım şimdi ben de kaydettim bunları gerçi aralarında çok az yemediğim var ama onları da yemek lazım demek bundan sonra

yada dönup dönup aynilarini yemek:)) olistedeki bicok sebzeyi seviyorum ben..taze fasulye ,kabak,brokoli,karnibahari hafif yiyebilirim...havuc salatasi yapabiliriz bol bol..yesil salata zaten...bunlari hafta icinde cevirip durabiliriz...ama aralara onlari baltaliycak seyler sikistirisak bi cuval inciride berbat etmis oluruz..bakalim ben agirlik vericem bu sebzelere tempo hizlanicakmi

valla ben patlıcan dışındaki bütün sebzeleri çok severimmmm. bana sıkıntı yok. mesela karnabahar çıkınca ondan cips bile yapmayı planlıorum güzel olur kesin dukan diyeti blogundan okumuştum da süper bişeye benziodu. ben çok film izlerim, izlerken de yanında bişeler yiyesi gelio insanın bir kase karnabahar cipsinden zarar gelmez die düşünüorum (cips derken karnabaharları kçk doğrayıp fırında en yüksek ayarda kurutuoruz bu kadar)

ayyyy cok merak ettim..sen daha once denedin mi guzel oluyordur yaaa canim istedi simdiii...ben bikere karnibahar pilavi yapmistim:) fena degildi.. hic baharat koymuyomusun?

Bugun 35 dak yuruyus disinda spor yapamadim tabii ev islerini saymazsak bir 4-5 saat kadar ugrastim evle ..
cok yorucu oluyor bu ev isleri ya hele birde bastan ayagi giristiysem neyseki az kaldi, heryer miiis gibi olacak

Neyse demin sok diyet gibi biseyler gordum ay bende karsiyim simdilik he arada vucudu sasirtmak icin olabilir tabiki ama fistik ezmesi dondurmalar ilginc geldi biraz...

Kubra cocuk bana biraz kro gibi geldi ne o oyle dakka bir gol bir t shirt un acik demeler falan bismillah evlenince balkona bilem cikarmaz bu

Menume gelince evt abartili oldu biraz yarin pur dikkat devam edicem insallah

ayyyy cok merak ettim..sen daha once denedin mi guzel oluyordur yaaa canim istedi simdiii...ben bikere karnibahar pilavi yapmistim:) fena degildi.. hic baharat koymuyomusun?

dukan diyeti tarifleri: KARNIBAHAR POPCORN

burdan bakabilirsin ablacım :) yok ben denemedim geçenlerde rastladım ben dukan diyeti yaparken yoktu bu tarif. denicem ama :) ya kuruyacağı için sanırım baharat bir işlev görmez :)

tesekkur ederim canim...dukanda guzel tarifler var

tatli hosgeldin byebye:)

bana usul usul musade kizlar

* haticee ortim mesaj sayima bakarmisin

iyi geceler tatli ruyalar herkese

hahaha :)
aman aman :)

Ben cikiyorum kizlar, film izlicem biraz iyi geceler herkese
İyi geceler canım ..

tesekkur ederim canim...dukanda guzel tarifler var

tatli hosgeldin byebye:)

bana usul usul musade kizlar

* haticee ortim mesaj sayima bakarmisin

iyi geceler tatli ruyalar herkese

İyi geceler canım

kızlar ben o kadar cazgır değilim,valla.sadece haksızlığa gelemem.eşimde benim bu huyumu bilir.cır cır sürekli adamın başını yiyen tiplerden değilim.canım sıkılırsa bir kere konuşurum,anlaması gereken gaaayet güzel anlar.sesimi bile yükseltmem.nişanlıyken bir kere konuştum,saatlerce ağlattım kocişi.bunca yıl tek başıma dağların başına çalıştım.kendi kendine yetmeyi öğreniyor insan,öğretiyorlar.

neyse çok konuştum.bende yatıyorum.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…