İyi geceler canım benim.Ben cikiyorum kizlar, film izlicem biraz iyi geceler herkese
Aman da aman 41 kere maşallahtesekkur ederim canim...dukanda guzel tarifler var
tatli hosgeldin byebye:)
bana usul usul musade kizlar
* haticee ortim mesaj sayima bakarmisin
iyi geceler tatli ruyalar herkese
Güçlü kendine yeten insanları seviyorum ben.Sürekli işlerini başkasına yaptırmaya çalışan kendi çapında çıt kırıldım olanlardan hoşlanmam.Sen ne güzel bularla başa çıkabiliyorsun.Dağ taş demeden çalışmak,eşiyle beraber mücadele etmek her yiğidin harcı değil.Ne mutlu sana.Ayrıca dırdırı bende sevmem.Ama şöyle bir teorim var.Erkekler bayanların dediğini hemen yapıp tekrar ettirmek zorunda kalmasa dırdır da olmazkızlar ben o kadar cazgır değilim,valla.sadece haksızlığa gelemem.eşimde benim bu huyumu bilir.cır cır sürekli adamın başını yiyen tiplerden değilim.canım sıkılırsa bir kere konuşurum,anlaması gereken gaaayet güzel anlar.sesimi bile yükseltmem.nişanlıyken bir kere konuştum,saatlerce ağlattım kocişi.bunca yıl tek başıma dağların başına çalıştım.kendi kendine yetmeyi öğreniyor insan,öğretiyorlar.
neyse çok konuştum.bende yatıyorum.iyi geceler.
Yok Banucum onurma 200 cal olsa.Kübra nın 20 dk koşu bandında yürümesi gerekir.Daha o da erimemiştironca tepindin anca dondurma eridi
Güçlü kendine yeten insanları seviyorum ben.Sürekli işlerini başkasına yaptırmaya çalışan kendi çapında çıt kırıldım olanlardan hoşlanmam.Sen ne güzel bularla başa çıkabiliyorsun.Dağ taş demeden çalışmak,eşiyle beraber mücadele etmek her yiğidin harcı değil.Ne mutlu sana.Ayrıca dırdırı bende sevmem.Ama şöyle bir teorim var.Erkekler bayanların dediğini hemen yapıp tekrar ettirmek zorunda kalmasa dırdır da olmazİlk dediğimizde yapın ikiletmeyin yav değil mi
Yok Banucum onurma 200 cal olsa.Kübra nın 20 dk koşu bandında yürümesi gerekir.Daha o da erimemiştirDeğil mi Kübra?
canım ben koşu bandında yürümüştür die düşündüm ondan dedim ztn, bir mekikle olcak şey değil ztn
Buraya bakarken biryandan da öğrencilerimiz için (benim ve eşimin) 50 tane yaka kartı hazırladım.
Evet bence deYürüdün mü Kübracım?? Ya bisiklete biniyoruz yarım saatte çok kilometre yapılıp çok kalori yakılıyor.Yürümek bana bazen eziyet geliyor.Ben bisiklete mi başlasam :44:
benim canım dondurma istedi
Ayy ne tatlılarrrr bende hemen ogretmen olayım .. :)
Ne yurudum ne kostum kızıosanz yatagmdaym kalkıp yuruyeymmı
Basla cnm bısıklet cok hoss eslık eden varsa:)
Yatmışken kalkma bari yatmaya evamAyy ne tatlılarrrr bende hemen ogretmen olayım .. :)
Ne yurudum ne kostum kızıosanz yatagmdaym kalkıp yuruyeymmı
Basla cnm bısıklet cok hoss eslık eden varsa:)
Ben Kahramanmaraştayım hemen dondurma göndereyimbenim canım dondurma istedi
Yatmışken kalkma bari yatmaya evam
Ben Kahramanmaraştayım hemen dondurma göndereyimOlmadı sen gel kaynağında yiyelim
Şöyle üstünede fıstık veya çikolataoff deme hatice yaaaaaaaaaa(
Uyuyorm ben fıstıklar dondurmanın kalorısıyle hemde
Optum sızı
[sıze=2]menum;
oglen
uc dilim ekmekten peyaz peynir domatesli tooost
5 zeytin
1 pogaacaa
ara
2 erik
aksam
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 tabak salata
5 kasik kayseri mantisi
Yesil cayim bitmis yaa
3 lt su
[/sıze]
[sıze=3]kahvaltı: 1 kase çorba, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran
ara: Yok (kahvaltıyı geç yaptım)
öğle: 1 adet kıymalı dukan krep, 1 kase yoğurt
ara: 1 şeftali
akşam: 1 kalçalı but, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran
ara: 1 brdk süt
su: 3.5 lt
spor: Leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 twist
[/sıze]
menüm
sabah:2 yumurta
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir
ara:1 orta türk kahvesi
öğle:1 ev poğaçası
peynir
4 zeytin
domates
ara:1 şeftali
akşam:3 minik karnıyarık(fırında közledim patlıcanları)
cacık
2 dilim kepek ekmek
su:2litre
spor:klasik oldu ama 1 saat leslie 5 mile
menüm :
Sabah :
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
3 zeytin
peynir
ögle :
1 tane vanilyalı dondurma (külahsız .. )
akşam :
4 adet çigköfte
1 tabak salata bol marul :)
1 bardak ayran :)
spor henüz yapmadım ..
Ara : 1 bardak meyvesuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?