Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buscopan içtim şmdi canım inşallah geçer. ya reglin son günlerinde ağrı mı olurmuş başında olur bnm bildiğim ki bnm zerre ağrım olmaz ufffffff

zeynepcim benimki girgir ben seni cok iyi anliyorum ve inaniyorum..yazdiklarinda kendimi gördüm:) detaya girmiyeyim ama isterseniz girebilirim :)..hayat baslibasina bir mucadele..biz öylelerine cazgir degil,,,akilli suurlu mucadeleci sabirli ..............................diyoruz

haticecim sen kibarsin ben nefretttttt ediyorum o tip insanlardan...kücümsüyorum..hayatta gercekten basit gordugum kucumsedigim insan siniflarindan bi taneside oyle tembel miskin ay may vayyy diye uyuntu beceriksiz insanlar ...ayy gerildim bile,,etrafimda cok cunku öyle zavalli insanlar

menulere baktim tek tek alintilamistim yolladigimi sandim olmamis silinis hepsi(

baska ne yazmistim hatirlamiyorum :)

hheee sey demistim kübraya siz süpersenizz bende süperimmmmmm demistim...yasemine olsun gevezelik iyidir demistim:)

haticeyede amanda benim hamarat kizimmmmm demistim

yasemincim bak unutmusum dunmesaj sayimi gece yolliycaktim unutup cikmisim..mesaj sayim 41 di sen 43 yazmisin ..belki ben eksik yazmisimdir sen 43 yap yine :))) sporum yok:/

gecmis olsun banucummagri kesicide etkisini gösterir birazdan birazdan

buscopan içtim şmdi canım inşallah geçer. ya reglin son günlerinde ağrı mı olurmuş başında olur bnm bildiğim ki bnm zerre ağrım olmaz ufffffff

Ayaklarını üşütmüşsün demekki bu ay, sıcak havalara aldanmamak lazım. Çorap patik giy hemen, ağrın ayakların ısınınca hafifler.

43 saymıştım tatlım farketmeden 2 tane daha yazmışsın demekki

haticenin dediği sıcak su işe yarayabilir.geçmiş olsun.

yasemincim bak unutmusum dunmesaj sayimi gece yolliycaktim unutup cikmisim..mesaj sayim 41 di sen 43 yazmisin ..belki ben eksik yazmisimdir sen 43 yap yine :))) sporum yok:/

gecmis olsun banucummagri kesicide etkisini gösterir birazdan birazdan

Ayaklarını üşütmüşsün demekki bu ay, sıcak havalara aldanmamak lazım. Çorap patik giy hemen, ağrın ayakların ısınınca hafifler.

ayy sağolun canlarım bnm ayaklar yaz kış soğuktur ki. geçmişte 30 kg verdiğim zamandan kalma bişe. kansızlık da yok anlamıorum neden böle.

Kızlar alıntı yapamıyorum cunku teldeyımm
Okudum ama
Ferhann sen ztn supersın :)
Yasemın aklmda degl pek ama yazayım
Gogus :95
Bel :81
Basen :110
Alt bacak :38dı sanrm

Kızlar laptopsz kaldm
Adptr prıze takılydı brden dumanlar cıkmaya basladı yenı acmstm ısınma fln yoktu patladı adptru
Bu sıralarda cok masrafa gırdım ..
Yenı adaptor almam ıcın 1 ay beklemem lazım. ..

kubracim simdiden kolay gelsin :))) telden girmek coook sinir bozucu

degisikmis yaa gece yatmadan once süt:) iciyormusunuz siz kizlar? gercekten etkisi oluyormu?

hayir hayirrrrr kübra sen daha süpersin

kubracim simdiden kolay gelsin :))) telden girmek coook sinir bozucu

degisikmis yaa gece yatmadan once süt:) iciyormusunuz siz kizlar? gercekten etkisi oluyormu?

hayir hayirrrrr kübra sen daha süpersin

Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.

Ferhannnn cıdden zor ya uuyuz oluo ınsan ama naaparsın
Afıyet olsn bende ogle yemegı yedm
Sut konusunda bende bılemıyorm gece kılo aldırır dıye dusunmektym hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…