Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydinlaaaar

Iyi misi,iz bakiyim, suremin dolmasini bekliyorum ben kahvalti icin 15 dakkam var daha

yaso burdasin dimi msj sayim 7 not alir misiiin

Burdayım canım, not aldım. Sporu yazmamışsın var mı yok mu?
Afiyet olsun

Teşekkür ederim tatlım
Bu son bahsettiğin çocuğu hiç beğenmedim, abla tavsiyesi uzak dur tatlım Daha yaşın küçük daha neler çıkar karşına

Sporum 35 dakka yuruyus canim birde 5 Kez merdiven inip cikma dun unutmustum merdiveni

Tamam canım haklısın apptan senın o kullandıgın programı buldmmm sımdı ındırcm benm ıcın ıyı program olacak sankı ..

off çikolatalı açmaaaaaaaaaaaaaa afiyet olsunnn gözümüz yok

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
taze fasulye
1-2 dilim kavun
1 dilim kepek ekmeği

ara
2 erik
1 nektarin

akşam
1-2 kaşık tavuk sote
2 kaşık makarna
salata

2 lt su , spor yapamadım

afiyet olsun canım, güzel olmuş. inşallah fıtık vs. yoktur. geçmiş olsun

afiyet bal şeker olsun canım. ay şeker olmasa mı acebaaaa :44: neyse aralar baya bi ağır olsa da 1200 kaloriyse iidir
BAnuuu uyuyormusun hala kız
Ben senden once uyandm bak ya

valla bugün öyle oldu fıstığım. gece 3te uyudum ama ondan kaynaklı uyanamamam

canım sıkıldı yaaaaaaaaa,pazartesi kıyma almıştım,yarım kilosunu dolabın altına koydum,köfte yapıp dondurucuya koyayım diye.unutmuşum.biraz önce gördüm ,bozulmuş.yazık oldu nimete.hiç sevmem yiyecek atmayı.içime oturdu resmen.:26:

hadi ya kötü olmuş canım ama sıkma canını o kadar da. olmuşla ölmüşe çare bulunmaz netiecede.

Kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum öpüldünüz
Afiyet olsun canım :)

Ben dünden beri kullanıyorum, çok iyi oldu. Hem günlük ne kadar kalsiyum vb aldığınıda gösteriyor :)))

bakalım güzele benziyor :)

birşey olmaz bebek uyku iyidir :)

Kötü olmuş canım üzülme :44:

hoşbuldummmmmmmmmmmm naber canım?
iyilik güzellik ne olsun :)))))))

bende sevmem ama olmuş bir kere, üzülme artık. Ben marketten geldiğim gibi artık küçük küçük bölüp saklama poşetlerine bölüyorum, çorbalık olacak şekilde, buzluğa atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…