Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amanın açma hemide çikolatalı

Geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi birşey çıkmaz.İlacı kaç mg başlatıyorsun??

kahvaltı
1 kase sütlü müsli

öğlen
taze fasulye
1-2 dilim kavun
1 dilim kepek ekmeği

ara
2 erik
1 nektarin

akşam
1-2 kaşık tavuk sote
2 kaşık makarna
salata

2 lt su , spor yapamadım
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

ben ölçülerimi de daha alamadım yaa !
akşam unutmayayım da alayım bari :)
Akşam unutmadan paylaş bende tabloyu paylaşayım.Hala beden ölçülerini vermeyenler var sanırım gönüllü değiller:44:

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Haticecim Mesaj Sayıları ve Spor(10-11 EYLÜL) için aşağıdaki gibi;

Eki Görüntüle 508567
Ellerine sağlık canım.

Hoşgeldin Ögretmenimmmm mmmm mmmm
Hoşbuldum canım

Ben ölçülerimi vercemde evde mezura bulamadım. Bu akşam tuhafiyeden alayım bari.

Nurgül yaazmıştı ölçülerini canım sanki :44:

Meraklı seni :)) Etlerim bıngıl bıngıl, spora ihtiyaçları var,yumuş yumuşum :)) Ölçüleri bende merak ediyom. 42 beden giyebiliyorum şimdi. Pantalonda dar kalıpsa 44 olabiliyor alt kısım:)))

Ben sıkıyımda üst bedenim 42 beden gömlek şuan geniş oluyor alt ise dar pantln 42 oluo tam oturuo ama normal 44 .
Ama ölçülerime göre daha fazla giyinmem lazım sanki hiç anlamadım
Bide gögüslerim küçülse daha küçük beden giyinrim sanki :)
Bence ölçülern bnm giibidir .

Ay bu ölçüler insanın sinirlerni bozuyor :)
Spor çok önemli tartıda değişiklik olmasa bile görünüşteee ii olmak lazm bebek sporunu yap lütfen :)
Dün yapmadım çok pişmanımmm

Evet sporu yapmam lazım, dün akşam Leslie ablayla yürüdük. Bu akşam Jillian Abla yediklerime pişman edecekmiş öle diyor :)) Muhteşem yüzyıldan sonra Jillian ile buluşcaz

Kübracım ölçülerin neydi???

Son düzenleme:
Meraklı seni :)) Etlerim bıngıl bıngıl, spora ihtiyaçları var,yumuş yumuşum :)) Ölçüleri bende merak ediyom. 42 beden giyebiliyorum şimdi. Pantalonda dar kalıpsa 44 olabiliyor alt kısım:)))
Hepsi gidecek fıstık gibi olacağız.Bu arada kızlar ben ölçülerin yanına alt beden ölçüsü bilgisinide ekledim.Onlarıda ekleyelim.

Nurgül yaazmıştı ölçülerini canım sanki :44:
Hadi ya ben kaçırdım sanırım.Şimdi geriye bakmak zor olcak gelince sorarız

Nereleri ölçcem Haticecim bi daha yazar mısın? Bel, göğüs bacak,kalça???

Olculerimi alcam da mezurayi bulamiyorum yaaa halbuki vardi nereye koyduysam bugun arar tarar bulurum artikin yarinda veririz olculeri

of karnım çok ağrıo reglken ağrım olmaz benim bu nerden çıktı ki şimdi ((

Ayağına sıcak birşeyler koy.Benimde şuan sağ kasığımda ağrı var.Bende internetten apandist olabilir mi diye bakıyordum:44: Senin bu yazını okudum.İkimizde regle sonunayız umarım ondandır ve hemen geçer.Yoksa strese giriyorum.Hava sıcak ama ben sıcak su torbası alıp geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…