Amanın açma hemide çikolatalıFerhancım ne kadar güzel şeyler paylaşmışsın ellerine emeğine sağlık.
bende menümü paylaşayım
sabah
bir ad. açma çikolatalı
öğle
bir kase kfleks
ara
bir limonlu soda
akşam
bir kase ıspanak
bir kase yoğurt
iki üç avuç leblebi kavurup yedim nerden canım istediyse.
su 2 lt
spor yok
Geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi birşey çıkmaz.İlacı kaç mg başlatıyorsun??günaydın kızlar :)
dün çok kötüydüm , öğleden sonra erken çıktım eve gittim !
boynum , başım ağrıyor ve midemde de bulantı ve ağrı vardı , 3-4 haftadır boyun ağrısı çekiyordum zaten de dün kötüydüm.
boyun fıtığından şüpheleniyorum ama ??
dün bütün gün yattım yani , eşim baktı bana sağolsun :))
bugün biraz daha iyiyim ama yine de ağrım var bi doktora gitsem iyi olacak ama kimbilir kaç para bayılıcaz emar filan da çekilmesi gerekecek çünki! bir de üstüne tsh hormonum da fırlamış hissediyordum zaten onun da ilacına yeniden başlamam gerekecek !
üffffffffff sanırım artık yaşlandım :18::26:
neyse ben bi geçmişe bakiim
Afiyet olsun canım güzel olmuş.kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
taze fasulye
1-2 dilim kavun
1 dilim kepek ekmeği
ara
2 erik
1 nektarin
akşam
1-2 kaşık tavuk sote
2 kaşık makarna
salata
2 lt su , spor yapamadım
Akşam unutmadan paylaş bende tabloyu paylaşayım.Hala beden ölçülerini vermeyenler var sanırım gönüllü değiller:44:ben ölçülerimi de daha alamadım yaa !
akşam unutmayayım da alayım bari :)
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Günaydın Kızlar
İlk önce dün neler yedim yazalım;
Sabah: Yarım kase nesfit (yarım bardak yarım yağlı sütle)
Ara:3 Badem 2 Kayısı 1 şekersiz sade Nescafe,1şişe maden suyu
Öğle:yarın porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon sebzeli tavuk sote, 1 kase yoğurt
ara: 5 badem 1 elma 2 kayısı 1 kupa yeşil çay 1 kupa şekersiz kahve(2 kaşık cafemate attım bu sefer)
Akşam: 4 tane en küçüğünden ızgara tavuk but(toplam 4 but ancak 1 but yapardı, o kadar küçüklerdi ki),1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Bu yediklerimin hepsi fitness günlüğümde 1200 kalori tuttu.
Spor : Leslie 3 mile
Su : 12 bardak
Ellerine sağlık canım.
Hoşbuldum canımHoşgeldin Ögretmenimmmm mmmm mmmm
hallooocchheeeennnn
nasilsiniz kizlar..7 sayfa gevelik yapmissiniz bir bakayim
Amanın açma hemide çikolatalı
Geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi birşey çıkmaz.İlacı kaç mg başlatıyorsun??
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Akşam unutmadan paylaş bende tabloyu paylaşayım.Hala beden ölçülerini vermeyenler var sanırım gönüllü değiller:44:
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Ellerine sağlık canım.
Hoşbuldum canım
Ben ölçülerimi vercemde evde mezura bulamadım. Bu akşam tuhafiyeden alayım bari.
Hoşgeldin Kaptanım Civanım
Al bakalım.Ölçülerini vermeyenleride sıralayayım da belki unutmuşlardır.BİLGEN,BAŞAK,GÖNÜL,SEMİNE,NESLİHAN,NURGÜL.Bu akşam tabloyu paylaşacağım o yüzden bilgilerinizi bekliyorum.Ben ölçülerimi vercemde evde mezura bulamadım. Bu akşam tuhafiyeden alayım bari.
Hoşbuldum canımhoşgeldin haticecimmmm
Ölçülerini merak ediyorum bakalım ölçde yaz bari
Al bakalım.Ölçülerini vermeyenleride sıralayayım da belki unutmuşlardır.BİLGEN,BAŞAK,GÖNÜL,SEMİNE,NESLİHAN,NURGÜL.Bu akşam tabloyu paylaşacağım o yüzden bilgilerinizi bekliyorum.
Hoşbuldum canım
hallooocchheeeennnn
nasilsiniz kizlar..7 sayfa gevelik yapmissiniz bir bakayim
Meraklı seni :)) Etlerim bıngıl bıngıl, spora ihtiyaçları var,yumuş yumuşum :)) Ölçüleri bende merak ediyom. 42 beden giyebiliyorum şimdi. Pantalonda dar kalıpsa 44 olabiliyor alt kısım:)))
Ben sıkıyımda üst bedenim 42 beden gömlek şuan geniş oluyor alt ise dar pantln 42 oluo tam oturuo ama normal 44 .
Ama ölçülerime göre daha fazla giyinmem lazım sanki hiç anlamadım
Bide gögüslerim küçülse daha küçük beden giyinrim sanki :)
Bence ölçülern bnm giibidir .
Ay bu ölçüler insanın sinirlerni bozuyor :)
Spor çok önemli tartıda değişiklik olmasa bile görünüşteee ii olmak lazm bebek sporunu yap lütfen :)
Dün yapmadım çok pişmanımmm
Hepsi gidecek fıstık gibi olacağız.Bu arada kızlar ben ölçülerin yanına alt beden ölçüsü bilgisinide ekledim.Onlarıda ekleyelim.Meraklı seni :)) Etlerim bıngıl bıngıl, spora ihtiyaçları var,yumuş yumuşum :)) Ölçüleri bende merak ediyom. 42 beden giyebiliyorum şimdi. Pantalonda dar kalıpsa 44 olabiliyor alt kısım:)))
Hadi ya ben kaçırdım sanırım.Şimdi geriye bakmak zor olcak gelince sorarızNurgül yaazmıştı ölçülerini canım sanki :44:
Hepsi gidecek fıstık gibi olacağız.Bu arada kızlar ben ölçülerin yanına alt beden ölçüsü bilgisinide ekledim.Onlarıda ekleyelim.
Hadi ya ben kaçırdım sanırım.Şimdi geriye bakmak zor olcak gelince sorarız
Canım arkadaşlar göğüs,bel,kalça,üst bacak,alt bacak,kol ölçülerini yazmış.Ben olanları yazdım.Hepside olabilir istediklerinide seçebilirsin.Nereleri ölçcem Haticecim bi daha yazar mısın? Bel, göğüs bacak,kalça???
Maaşallah maaşallahhoşgeldiniz kızlar.yoruldum,ayıptır söylemesi sporumu yaptımda
of karnım çok ağrıoreglken ağrım olmaz benim bu nerden çıktı ki şimdi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?