geçmiş olsun.benim laptop 6 yaşında ,5. adaptörü.Kızlar alıntı yapamıyorum cunku teldeyımm
Okudum ama
Ferhann sen ztn supersın :)
Yasemın aklmda degl pek ama yazayım
Gogus :95
Bel :81
Basen :110
Alt bacak :38dı sanrm
Kızlar laptopsz kaldm
Adptr prıze takılydı brden dumanlar cıkmaya basladı yenı acmstm ısınma fln yoktu patladı adptru
Bu sıralarda cok masrafa gırdım ..
Yenı adaptor almam ıcın 1 ay beklemem lazım. ..
kızlar biliyormusunuz doğumdan sonra aldığım kıyafetler üzerime bol geliyor
kubracim simdiden kolay gelsin :))) telden girmek coook sinir bozucu
degisikmis yaa gece yatmadan once süt:) iciyormusunuz siz kizlar? gercekten etkisi oluyormu?
hayir hayirrrrrkübra sen daha süpersin
Olan adaptöre olsun bilgisayara birşey olmasında yenisini alırsın canım.Kızlar alıntı yapamıyorum cunku teldeyımm
Okudum ama
Ferhann sen ztn supersın :)
Yasemın aklmda degl pek ama yazayım
Gogus :95
Bel :81
Basen :110
Alt bacak :38dı sanrm
Kızlar laptopsz kaldm
Adptr prıze takılydı brden dumanlar cıkmaya basladı yenı acmstm ısınma fln yoktu patladı adptru
Bu sıralarda cok masrafa gırdım ..
Yenı adaptor almam ıcın 1 ay beklemem lazım. ..
Hayır en süper benimkubracim simdiden kolay gelsin :))) telden girmek coook sinir bozucu
degisikmis yaa gece yatmadan once süt:) iciyormusunuz siz kizlar? gercekten etkisi oluyormu?
hayir hayirrrrrkübra sen daha süpersin
kızlar biliyormusunuz doğumdan sonra aldığım kıyafetler üzerime bol geliyor
bu super bir haber tebrik ederim
Banu sicak tut kendini gecmis olsun canim ..
Bilgi için teşekkürler canım.Hatta daha fazla vakitte geçmeli.Vücud sindirimle uğraşırken bide üstüne spor yaparsak çok yüklenilmiş olur.Hatta yemekten sonra duş bile almayın diyorlar.Kendimize sağlıklı bakalım.Makine olsa valla çoktan bozulmuştuay bu arada aklıma gelmişken söliim canlar. geçen tvde bir doktor: "yemek yedikten sonra 40 dk geçmeden spor yapmayın" dedi. sizle de paylaşıim dedim :)
Sevdiğim tüm besinler burda“Düz Karın” için en iyi 11 besin
Yazar: Uzm. Dyt. Gamze Şanlı Ak | Tarih: 08 Mayıs 2012 Salı
Yapılan birçok çalışma karın bölgesinden şikayetçi olan kadınların sayısının oldukça yüksek olduğunu göstermekte. Sadece görsel açıdan değil aynı zamanda karın bölgesinde biriken yağlar sağlık açısından da tehdit oluşturur. Diyabet, yüksek tansiyon, karaciğer yağlanması ve kalp hastalıkları riskini önemli ölçüde artırır. Boy uzunluğunuza göre vücut ağırlığınız normal sınırlar içinde olabilir ancak karın yağlarınız fazla ise “abdominal obez” olabilirsiniz.
Kadında 80 cm erkekte 94 cm üzeri tehlike sinyalidir. Eğer kadında 88, erkekte 102 cm üzerindeyseniz dikkatli olmanızı öneririz.
Karın bölgesini sıkılaştırmak için sadece egzersiz yapmak yeterli olmaz aynı zamanda doğru besinleri tüketiyor olmak da önem taşır. Besinlerin gücünden faydalanarak, kas miktarını arttırıp ve yağ yakımını hızlandırıp düz bir karına sahip olabilirsiniz.
Badem ve diğer yağı tohumlar
Faydası; kas yapımı, açlık hissini azaltır. Obezite, kalp hastalıkları, kas kaybı, kırışıklık, kanser, yüksek kan basıncı ile savaşırlar.
Baklagiller
Faydası; kas yapımı, yağ yakımını sağlar, sindirimi düzenler. Obezite, kolon kanseri, kalp hastalıkları, yüksek kan basıncı ile savaşırlar.
Ispanak ve diğer yeşil yapraklı sebzeler
Faydası; serbest radikalleri vücuttan uzaklaştırarak yaşlanmaya karşı kalkan oluştururlar. Kanser, kalp hastalıkları, inme, obezite ve osteoporoz ile savaşırlar.
Süt ve süt ürünleri (az yağlı veya yağsız olanlar)
Faydası; güçlü kasların yapımı ve kilo kaybını tetikler. Osteoporoz başta olmak, üzere obezite, yüksek kan basıncı ve kanser ile savaşır.
Yulaf kepeği (şeker ilavesiz)
Faydası; enerjiyi arttırır, LDL kolesterolü düşürür, kan şekerini dengeler ve bağırsak sistemini düzenler. Kalp Hastalıkları, diyabet, kolon kanseri ve obezite ile savaşır.
Yumurta
Faydası; kas yapımını destekler, yağ yakımını sağlar. Obezite ile savaşır.
Hindi ve diğer yağsız etler
Faydası; kas yapımını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite ve diğer biçok hastalık ile savaşır.
Fıstık Ezmesi
Faydası; kas yapımını destekler, yağ yakımını sağlar. Obezite, kas kaybı, kırışıklık ve kalp hastalıkları ile savaşır.
Zeytinyağı
Faydası; kolesterolü düşürür, bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite, kanser, kalp hastalıkları, yüksek kan basıncı ile savaşır.
Tam Buğdaylı ekmekler ve şekersiz kahvaltılık gevrekler
Faydaları; vücudun yağ depolamasını engeller. Obezite, kanser, yüksek kan basıncı ve kalp hastalıkları ile savaşır.
Ahududu, böğürtlen gibi Kırmızı meyveler
Faydaları; kalbi korur, göz sağlığını destekler, denge, kordinasyon ve kısa süreli hafıza üzerinde etkilidir, açlık hissini engeller. kalp hastalıkları, kanser ve obezite ile savaşır.
Bu besinlerin etkilerinden faydalanmak için;
İki veya daha fazlasını ana menüde ve en az birini de ara öğünde kullanmaya çalışın.
Protein, karbonhidrat ve yağ dengesini sağlamak için besinleri her öğününüze paylaştırın.
Ara öğün yaparken mutlaka bir parça protein aldığınızdan emin olun.
Kızlar birşey soracağım.Ben eşime doğum günü için uzaktan kumandalı helikopter almayı düşünüyorum.2 yıl önce yine uzaktan kumandalı araba almıştım hala çok seviyor.Çocuklu bir aile gelince kaldırıp saklıyorŞimdide helikopter olsun diyorum ama sanki az kalıyor.Yanına başka ne yapabilirim:44: Değişik fikirleriniz varsa alayım.
Kızlar birşey soracağım.Ben eşime doğum günü için uzaktan kumandalı helikopter almayı düşünüyorum.2 yıl önce yine uzaktan kumandalı araba almıştım hala çok seviyor.Çocuklu bir aile gelince kaldırıp saklıyorŞimdide helikopter olsun diyorum ama sanki az kalıyor.Yanına başka ne yapabilirim:44: Değişik fikirleriniz varsa alayım.
tebrikler
süpper canim tebrikler
geçmiş olsun.benim laptop 6 yaşında ,5. adaptörü.
tebrik ederim.darısı düğünden önceki kıyafetlerine inşallah.
bu super bir haber tebrik ederim
Banu sicak tut kendini gecmis olsun canim ..
Hadi yaBizim işyerindeki koca bebeklerde öğle aralarında helikopter uçurup oynuyorlar. Bence yeterli olur helikopter, yanınada güzel bir yaşpasta oooooohhhhh :)) yemede yanına yat
Evet bende sıradan hediyeleri sevmiyorum.Daha önce büyük bir hediye paketi yapmıştım.İçine birsürü küçük hediye vardı ve numaralıydı.1. hediyede emzik vardıne şirin :) mmmmmm ama yanına ne alabileceğin aklıma gelmio :) yine böle değişik bişe olsun bence. öle parfümdü, gömlekti, kravattı çok sıradan :S
Hadi ya
Evet bende sıradan hediyeleri sevmiyorum.Daha önce büyük bir hediye paketi yapmıştım.İçine birsürü küçük hediye vardı ve numaralıydı.1. hediyede emzik vardıBu ilk doğum günü içindi.2. kutuda küçük oyuncak araba,uçak.Sonra 3. kutuda kalem,silgi açacak vb diye devam ediyordu.Çok beğenmişti.Şimdi yine birşeyler hazırlamak istiyorum.Helikopter yanına birde tasarlanmış tişört mü yaptırsam :44:
Orası öyle canım da değişik birşeyler olsun istiyorum.niye az olsunki canım, önemli olan hediyeyi gönülden vermektir.
AAaa evet onu bende izledimo değil de uçan helikopter deyince aklıma 3 idiots filmi gelio
izlemeyenler için özet geçiyim üzülme nedenimi: mühendislik fakültesinde geçio konu, çok disiplinli bir dekanı var fakültenin. hata kabul etmio, üni. bitirme projelerini gününde teslim etmeyenleri de anında bırakıo sınıfta. bir öğrenci de projesini özel sebeplerden tamamlayamıo, dekana durumu açıklıo, o da tabi iyi seneye bitirirsin o zaman dio. tabi hayal kırıklığı, ailesi mezun olacağı sevinciyle yaşarken bunu onlara söyleyemeyecek olmanın üzüntüsüyle çocuğun canı yanıo. arkadaşları durumu öğrenio. çocuğun projesi de uçan helikopter. arkadaşları tamamlıolar ve çocuğa sürpriz yapmak için kamera takıp helikoptere arkadaşlarının odasına uçuruolar. kamerayla da görüolar naptığını. bi bakıolar çocuk odada kendini asmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?