Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hedefimize ulaşalım.Sonra gidip kendimize özel pasta yaptıralım ve oturup hepsini patlayana kadar yiyelim Sonra baktık yarım kilo 1 kilo almışız.2 haftada veririrz Nasıl teklif

Hedefe ulaştıktan sonra mide küçülceği için iyice zorlasan zorlasan ancak 1 dilim pasta yersin canım :)) Ondan da bişey olmaz, sonraki öğünle dengelersin.

Balık sezonunu Banu açmış

tencere kapak t shirt ü nasılsıradan gibi ama ben arkadaşla eşinde gördüm,çok hoş olmuşlardı..

afiyet olsun

Bulabildiğim en sağlıklı! şey bunlardı Haticecim. Eve gidince salata yapacağım kendime ve çorba.
Oldu o zaman afiyet olsun ancak çok geçte olmasın.

Güzel bir menü afiyet olsun canım.

Hedefe ulaştıktan sonra mide küçülceği için iyice zorlasan zorlasan ancak 1 dilim pasta yersin canım :)) Ondan da bişey olmaz, sonraki öğünle dengelersin.
Evet haklısın.O günlerin gelmesini iple çekiyorum.
annem şeftalili kek yaparsa, ben de gider, 1 şeftaliyi alır, yıkar, soyar ve yerim ohh olsunnnnnnnnnnnnnn
ooooohhh süper

Kızlar ben gidim aşkıma dolma ve kek yapayım.Öğlen geç yedik birazdan acıkır.Görüşürüz

Banu o pasta ne ole sayfayi actim sak diye karsimda benim gozum bonibonlarla cikolataya takildi mmm
Ayrica menun guzel olms afiyet olsun, kek ve dizmanadan yemek yok iy mi canin cok cekerse yarin kahvalti yada oglen menunde yer
diger ogunleri dengelersin

Hatice sende kek yapacaksin demek kolay gelsin canim

Kızlar ben çıkıyorum. Bugün şekerim acaip düştü, daha kötü olmadan eve gideyim. Neden böyle oldu anlamıyorum. İki sabahtır kahvaltı hafif oluyor nesfitle ondan mı oluyor acaba??

Öptüm hepinizi, Haticecim akşam ölçülerimi alıp yazarım buraya

Menum:

Kahvaltidan 30 dak once ceyrek nektarin

Kahvalti
3 dilim tahilli ekmekten beyaz peynir ve domatesli tosst
5 siyah zeytin
hindiba

Oglen:
Yarim tabak kabak yemegi
salata
1 simit

Ara
Yarim bardak light sut

Aksam
Cornflakes sut

3 lt s+3 f yc

fena bişe fenaaaaaaaaaaaaa saol bebeğim. ya yrn da yemicem cumartesi ya da pazar kaçaamak yapcam bir kase sütlü tatlıylaaa

Dikkat et canim kendine muhtemelen az yediginden oluyordur birde ara ogun yapiyo musun bilmiyorum ama
gun kurusu kuruyemis gibi seyler yemeyi dene yada meyva yiyorsan yaninda
sut yada yogurt al kan sekerini dengeler , gecmis olsun..

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
4 zeytin
peynir

öğle:2 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği

ara:1 şeftali 6 tane üzüm,1 sütlü neskafe

akşam:1 dilim fırında kabak mücver(komşu imalatı)
2 derisiz but
1 patates
2 kaşık börülce salatası

su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…