• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın ki listemiz böyle olacak.Kübracım ben yarın 12 ye kadar okuldayım.Bildirimi sabah yapmaya çalışırım.Gelirimde 14 e kadar gelmemişsem listeyi hazırlayıp paylaşırsın olur mu?

Bu arada tüm arkadaşlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken bildiriminizi;
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA :
GİDEN:
YÜZDE :%
şeklinde yapmanızı rica ediyorum.Hem yorum yapması kolay olur hemde yüzde hesaplamayı çoğu kişi biliyor ama bilmeyenler öğrenmiş olur.Böylece herkes liste hazırlayabilir ve hesaplamayı yapar.Kötü durumda listeye el atar.

***13. TAKIM 274. ETAP ***

bilgen35 ( 88.9 / / / % )
goncagulll (74.5 / / / % )
Kbra23 ( 76.3 / / / % )
limpida (110/ / / % )
Yeni üye.Hedef 67
mersinli42 ( 73.5 / / / % )
nesdii28(69 / / /% )
nurgulguney ( 56.5 / / / % )
tadLi ( 54.5 / / / % )
pia ( 66.5 / / / % )
UZAYIM ( 62.9/ / / % )
yasminyaso ( 82.3 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %

Tamam canım burda olurum ben
:16:

hosgeldin canim..ben ferhan..sende butun azeriler gibi guzelmisin?ben cerkezim ama butun cerkezkizlari gibi guzel degilim hehhee

ne tarz kitaplar seversin kubra

ah o aralar olmasaymis..süper bi menu olacakmis

tüüümm gecmisi okudum..bunlari alintilamisim bi :)) diger menuler gayet iyiydi :)

benim olculerimde bi acaip kollarim ne tombik ya:(( ben yeni ölcmedim eski ölcülerimi yazdim ayni kilodayken...yeniden ölcmedim biraz sporla zayiflamaya devam edip fark görmek istiyorum..

Canım hertur kıtap okurum
Ama ozellıkle serı okumayı cok sevıyorum
Ejdarha dovmelı kız / atesle oynayan kız / arıkovanına comak sokan kız / ... En son bu serıyı bıtırdım :)

Az önce tam eşimin böreğinin resmini koyacaktım net gitti.Hep siz mi paylaşacaksınız.Gıcıklık olsun diye bende paylaşayım.Hem akşam yemeğini yiyeli çok oldu acıkmaya başlamışsınızdır:60: Aşkım hepsini afiyetle midesine götürü:1:
$130920121097.webp

göğüs:109
bel:92
basen:114
göbek:111
üst bacak:68
alt bacak:46
kol:34
ayak bileği:23

her yanımı ölçtüm.bedenim 48 aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy:53::53:

Az önce tam eşimin böreğinin resmini koyacaktım net gitti.Hep siz mi paylaşacaksınız.Gıcıklık olsun diye bende paylaşayım.Hem akşam yemeğini yiyeli çok oldu acıkmaya başlamışsınızdır:60: Aşkım hepsini afiyetle midesine götürü:1:
Eki Görüntüle 509635

afiyet olsun canım bu ölçülerden sonra zaten canım bişey istemiyor.:ssz:

çevir kazı yanmasın mı ki o :P hahahaha:52::52:

yok yahu ne alaka hic bilmiyordum videoyu icerigini zaten..o tarz videolarin cogunluk cardio oldugunu biliyorum yarim saati tamamlasan ..kendini süper hissedebilirsin..hatta belki alintilamisimdir..usenmeden bakin..ben useniyorum

ya bence çok aç bırakıosun ferhancım kendini !! 1630dan sonra bişe yememek ne demek :S abartmayın allah aşkına

hayir canim 3 ogun yiyorum hep yaa bugunde 4 bucuktaki makarna yeterli geldi bana ..normalde ben 5 te yerim zaten hep aksam yemegimi

sabah 7/ 8 arasi
ogle 12/ 1 arasi
aksamda 5 gibi..sadece sabahi gec yiyince ogle kaynadi cunku evde degildim malesef...mazeretler bitmiyor dimiiiiiiiii
birde canim benim tam zunanin zoooorttt dedigi yere geldim ben...gecen haftaki yiyislerimle kilo veremem ancak bu kiloyu korurum ..elimden geldigince saglik ama az yemeye calisiyorum..ama bazen evdeki hesaplar uymuyor..hazir tercih etmek zorunda kaliyorum

Eki Görüntüle 509635

Hepsınımı yedı :(
Ellerıne saglık
Super gorunuyor ..

Bende form cayı yudumluom suan :)

yok yahu ne alaka hic bilmiyordum videoyu icerigini zaten..o tarz videolarin cogunluk cardio oldugunu biliyorum yarim saati tamamlasan ..kendini süper hissedebilirsin..hatta belki alintilamisimdir..usenmeden bakin..ben useniyorum

hayir canim 3 ogun yiyorum hep yaa bugunde 4 bucuktaki makarna yeterli geldi bana ..normalde ben 5 te yerim zaten hep aksam yemegimi

sabah 7/ 8 arasi
ogle 12/ 1 arasi
aksamda 5 gibi..sadece sabahi gec yiyince ogle kaynadi cunku evde degildim malesef...mazeretler bitmiyor dimiiiiiiiii
birde canim benim tam zunanin zoooorttt dedigi yere geldim ben...gecen haftaki yiyislerimle kilo veremem ancak bu kiloyu korurum ..elimden geldigince saglik ama az yemeye calisiyorum..ama bazen evdeki hesaplar uymuyor..hazir tercih etmek zorunda kaliyorum

tmm tmm :) hadi öyle olsun :P hihihi şaka yapıorum canım, mazeretler her zaman yaa. aman canımız saolsun ne diim ;)

arkadaslarrrrrr tehlike canlari caliyor reglime 3-4 gun var

banu ya cevabima baktim...yazmisimda yazmisim...normal sartlarda " yok caaaniiimmm cehälmiyim beeen " der gecerdim...bak bi smilieyde yok...yazmis durmusum hep diger mesajlardada

3 haftada bir beni kolluyuverin gali...he he tamam,, tamam tamam,, tabi canim tabi tabi,, evet evet ferhancim,,, hI hI haklisin kullanabiliceginiz kelimeler

Aslında bende yıyebılırımmm hepsını :)

ay ben de yerim yaaaa:52::52:

arkadaslarrrrrr tehlike canlari caliyor reglime 3-4 gun var

banu ya cevabima baktim...yazmisimda yazmisim...normal sartlarda " yok caaaniiimmm cehälmiyim beeen " der gecerdim...bak bi smilieyde yok...yazmis durmusum hep diger mesajlardada

3 haftada bir beni kolluyuverin gali...he he tamam,, tamam tamam,, tabi canim tabi tabi,, evet evet ferhancim,,, hI hI haklisin kullanabiliceginiz kelimeler

tamam ferhancım, hıhı ferhancım :) nasıl? böyle mi? :)

Neslihan nerelerde????:44: Dünün mesaj sayılarını paylaşacaktı :44:

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün birazcık spor yaptım :(((
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD]TWESTER[/TD]
[TD]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD]DAMBIL İLE KOL HAREKETİ[/TD]
[TD]GÖĞÜS H.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]200[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ay ben de yerim yaaaa:52::52:

tamam ferhancım, hıhı ferhancım :) nasıl? böyle mi? :)

harikasin banucum;)

:60::60: Ama deme öyle yazık aşkıma.Hem o gayet formda.Gerçi evleneli 8-9 kg aldı:1:

ooo löp löp götururken iyi ama..ben fotografi gösterdim esime sen yiyebilirmisin bunlarin hepsini dedim " eee ppfff yyeeaaaniii ppffff mmmmm yerim " dedi:) saydim kac tane yar diye 22 tane :) yani 11 tane sigara boregi yemis beyzaden..kac kilo?

Back
X