Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine

Bizimki artık büyüdü ya azcık pepeye yüz vermiyo, birde hep eski bölümleri koyuyolar. Yeni favorimiz, POCOYO ve ÜÇÜZLER :)))

hava iyice karardı yağmak üzere ve ben iyice mayıştım, uyumak istiyorum

Evdeysen işin yoksa uyu tatlım. Ben işteyim malesef öle bi şansım yok, gidip kendime sert bi kahve yapayım

Günaydın

Kızlar bugün çok heyecanlıyım, akşam okula gidip seçmeli derslerimi seçip, sınıftakilerle tanışcam. Haftaya pazarteside master derslerim başlıyor. Hatta bu dönem derslerim zorunlu olduğundan derslerin ne olduğu belli oldu bile(yönetim ekonomisi, muhasebe,pazarlama yönetimi,stratejik yönetim) Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk hihiihhiihihihiih

Dün neler yedim neler;

Sabah : 1 kepekli yağsız beyaz peynirli tost
ara:1 aktivya sade yoğurt
öğle: ızgara tavuk, diyet kola, yanında domates biber
ara: diyet sütle yapılmış(0 yağ) sütlü şekersiz nescafe
akşam: 5 köfte, az çoban salata, birde yulaf kepekli dukan krep (yulaf kepeklerini artık böyle tüketirim)
1 saat yürüyüş açık havada
su 2.5 lt

Dün twisterımda geldi ama bi deneyemedim. Twisterla nasıl hareketler yapıyorsunuz kızlar

okullu çocuk,derslerine iyi çalış,okulda yaramazlık yapıp öğretmenlerini üzme tamam mı

afiyet olsun.kolayı içmesen iyimiş ya neyse

okullu çocuk,derslerine iyi çalış,okulda yaramazlık yapıp öğretmenlerini üzme tamam mı

afiyet olsun.kolayı içmesen iyimiş ya neyse

Tamam Zeynepcim üzmem
Canım ayran ya da maden suyu içmek istemedi. Böyle tatlımsı bişey isteyince kola kesiyor, diyet kola içtim bende

iş yerindeyim canım, benimde öyle bi şansım yok

O zaman kahve zamanı, booool kahveee

sana iyi dersler o zaman ne güzel bir heyacandır tahmin edebiliyorum.
afiyet olsun menün güzel

sen bilirsin canım , senin tercihin !
ama bi daha da koyarsan ben bakmam inadına !
inatçıyımdır birazzz :)
küstümm , hıhhh

yok koymiycam canim inada gerek kalmiycak kusmeeeeeeee

komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine

hahahahaha canim bebegin icin baby einstein diye bebek videolari var ..ingilizce ama tavsiye ederim..benim kizim pepe fln izlemez mesela ama baby einsteine bayiliyor..ozellikle bebekler icin..ayrica muziklerde rahatlatici

cok sevindimmmm...ya ben böyle cevremdekiler keyifli sevincli olunca bende cok seviniyorummm...keyifsizssem bile geciyorrr

menunde guzel canim tebrikler

kizlar simdi reglim ya..eytan sürekli yokluyo..dondurma ye dondurma yedondurma yeeeeee diye
ama ben ne yaptim...kandirdim vucudumu..sabah kayisili incirli musli yedim hic seker ihtiyacim yok..vucutta istemiyor

bende simdi spor yapabilirim ama reglin ilk gunlerinde baya zor..oyuzden yurumeyi tercih edicem heralde bu gunlerde

zeynep 3343857483 kere begendim :) ilk firsattta sporunu yapmani yani

simdi cikiyoruum bu kullandigim yeni tab almistim begenmedim degistiricem..oyuzden datenleri silip paketliycem..msj listesini fln kaydetistim..ooff yimdi yazmaya useniyorum :)) artik haticenin msjlaridan ararim:) gorusuruz caliskan sportmen hanimlar

GÜNAYDIINNN GÜZELLERRRR

çok beğendim ama kurabiye yerine bi meyve olabilirdi afiyet olsun. sen bide birazdan benim mönümü gör

açtım ama reklam var

kurabiye oh oh yarasın.afiyet olsun.

zeynepppp

günaydın neslihancı evet hava tuhaf ama keyfimiz iyi olsun doru diyosun. romatizması olanların allah yardımcısı olsun

şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.

ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya

zeynepcim bugün formundasın

düşününce garipsedim, hepimiz bam başka yerlerdeyiz ama çok yakınız

evet ya hatta azerbaycandan bile var artık şehirler arasını da geçtik

günaydın yaseminnn çok seviniyorum senden bu haberleri aldıkça beni bile gaza getiriyorsun. akademisyen arkadaşım benim afiyet olsun çok güzl olmuş. kolayı hiç tavsiye etmiyorum sadece kalorisi felan için değil çok sağlıksız bişey ben ağzıma sokmayalı yıllar olmuştur. daha öncede bahsetmişimdir yudumun geçtiği her yere zarar veriyo kedinize bu kadar eziyet etmeyin valla nerdeyse sigaradan daha fazla karşıyım kolaya ve asitli içeceklere hele çocukların içmesine

Oh ne güzel kandırmışsın.Tarçınlı çayda iyi gelir çubuk tarçın(tatlı isteğine)
bende simdi spor yapabilirim ama reglin ilk gunlerinde baya zor..oyuzden yurumeyi tercih edicem heralde bu gunlerde

zeynep 3343857483 kere begendim :) ilk firsattta sporunu yapmani yani
Bencede yürümeli

simdi cikiyoruum bu kullandigim yeni tab almistim begenmedim degistiricem..oyuzden datenleri silip paketliycem..msj listesini fln kaydetistim..ooff yimdi yazmaya useniyorum :)) artik haticenin msjlaridan ararim:) gorusuruz caliskan sportmen hanimlar

Oooo Ferhan'ın tableti varrrr :)))

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 kase ezo gelin

öğlen
1 kase k fleks

ara
1 avuç finduk

akşam
kavun, peynir, ekmek (3 kücük dilim beyaz)
biraz kızarmış tavuk

ara
1 ad cupcake
1 ad mercimek köftesi

2 lt su
spor yok

GOOONAydinlaaaaaar

ay nasil karin ve bel agrim var anlatamam hafifler ins

angry birds oyununa takildim yaa oynayan var mi bilmiyorum amaaa resmen bagimli yapiyo insani

mmm baska ne vardi he etimek tatlisi bitmedi zeynepcim ya komsulara goturdum esimede hergun yedirtiyorm bitsin bian once diye
ama yok, bereketliymis masallah serbetli tatli kalorisi fazladir zannimca..

kiz ferhan ne vardi starda ben kacirdim sanirim, merak ettim :44:

hhhahahahahaaa oynamam mı ya hemde baştan sona bitirdikten sonra tekrar baştan aldım kendi rekorlarımı kırdım kesinlikle hastalık ama sonra kapattım gitti işi gücü erteler oldum ya sinir bozucu bi durum oluyo bağımlılık bide zaman kaybı ama eğlenceli

Kahvaltıda çorba içebilenlere hayranım vallahi
Hehehehe bende bir ara takıntı olmuştu angry birds, çıkarttıkları sesler çok komik
Yeme tatlıyııııııııı

kaç gündür görüşemiyoruz orticim nerelerdeydin. nasıldı doğum günü biraz anlatsana, pasta yedin miiiiiiiiii? menümü beyenmene sevindim
seninkide fena sayılmaz işte cupcake biraz düşündürdü, saat kaçta yemiştin acaba

Kahvaltıda çorba içebilenlere hayranım vallahi

Hehehehe bende bir ara takıntı olmuştu angry birds, çıkarttıkları sesler çok komik
Yeme tatlıyııııııııı

her türlü çorbaya bayılıyorum gece gündüz sabah akşam hiç farketmiyo ya hep içerim kendimi çok hafif hissettiriyo ama uzun zamandır sabah çorbası içiyorum nasıl alıştığımı hatırlamıyorum. evet ya o domozlar felan çok komikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…