komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine
hava iyice karardı yağmak üzere ve ben iyice mayıştım, uyumak istiyorum
Günaydın
Kızlar bugün çok heyecanlıyım, akşam okula gidip seçmeli derslerimi seçip, sınıftakilerle tanışcam. Haftaya pazarteside master derslerim başlıyor. Hatta bu dönem derslerim zorunlu olduğundan derslerin ne olduğu belli oldu bile(yönetim ekonomisi, muhasebe,pazarlama yönetimi,stratejik yönetim)Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk hihiihhiihihihiih
Dün neler yedim neler;
Sabah : 1 kepekli yağsız beyaz peynirli tost
ara:1 aktivya sade yoğurt
öğle: ızgara tavuk, diyet kola, yanında domates biber
ara: diyet sütle yapılmış(0 yağ) sütlü şekersiz nescafe
akşam: 5 köfte, az çoban salata, birde yulaf kepekli dukan krep (yulaf kepeklerini artık böyle tüketirim)
1 saat yürüyüş açık havada
su 2.5 lt
Dün twisterımda geldi ama bi deneyemedim. Twisterla nasıl hareketler yapıyorsunuz kızlar
Bizimki artık büyüdü ya azcık pepeye yüz vermiyo, birde hep eski bölümleri koyuyolar. Yeni favorimiz, POCOYO ve ÜÇÜZLER :)))
Evdeysen işin yoksa uyu tatlım. Ben işteyim malesef öle bi şansım yok, gidip kendime sert bi kahve yapayım
okullu çocuk,derslerine iyi çalış,okulda yaramazlık yapıp öğretmenlerini üzme tamam mı
afiyet olsun.kolayı içmesen iyimiş ya neyse
iş yerindeyim canım, benimde öyle bi şansım yok
Günaydın
Kızlar bugün çok heyecanlıyım, akşam okula gidip seçmeli derslerimi seçip, sınıftakilerle tanışcam. Haftaya pazarteside master derslerim başlıyor. Hatta bu dönem derslerim zorunlu olduğundan derslerin ne olduğu belli oldu bile(yönetim ekonomisi, muhasebe,pazarlama yönetimi,stratejik yönetim)Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk hihiihhiihihihiih
Dün neler yedim neler;
akşam: 5 köfte, az çoban salata, birde yulaf kepekli dukan krep (yulaf kepeklerini artık böyle tüketirim)
su 2.5 lt
Dün twisterımda geldi ama bi deneyemedim. Twisterla nasıl hareketler yapıyorsunuz kızlar
sen bilirsin canım , senin tercihin !
ama bi daha da koyarsan ben bakmam inadına !
inatçıyımdır birazzz :)
küstümm , hıhhh
komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine
Günaydın
Dün neler yedim neler;
su 2.5 lt
kızım uyudu,komşunda kızını aldı.spor zamanı
sana iyi dersler o zamanne güzel bir heyacandır tahmin edebiliyorum.
afiyet olsun menün güzel
dünkü menüm
sabah
2 adet kaşarlı tost
çay
öğlen
sahanda zeytinyağlı yumurta 2 tane
kepek ekmeği
yoğurt
light helva(annem bana helva yedirmenin yolunu böyle buldu)
arada kurabiye
akşam
1 kase sütlü nesfit
spor yok. 3,5 lt su ve yeşilçay içtim
açtım ama reklam var
kurabiye oh oh yarasın.afiyet olsun.
günaydın bebeekleeeerrr
hava çok kötü , yağmurlu istanbul ' da ama havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun minik kuşlarrr
star tv de ne var ferhan yaa ?
ferhan ya , ben seni niye göremiyorum biz arkadaş değelmiyiz kız ? resimlerini nerde saklıyosun ? ben göremiyorum
şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.
ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya
düşününce garipsedim, hepimiz bam başka yerlerdeyiz ama çok yakınız
Günaydın
Dün neler yedim neler;
su 2.5 lt
Oh ne güzel kandırmışsın.Tarçınlı çayda iyi gelir çubuk tarçın(tatlı isteğine)yok koymiycam canim inada gerek kalmiycakkusmeeeeeeee
hahahahaha canim bebegin icin baby einstein diye bebek videolari var ..ingilizce ama tavsiye ederim..benim kizim pepe fln izlemez mesela ama baby einsteine bayiliyor..ozellikle bebekler icin..ayrica muziklerde rahatlatici
cok sevindimmmm...ya ben böyle cevremdekiler keyifli sevincli olunca bende cok seviniyorummm...keyifsizssem bile geciyorrr
menunde guzel canim tebrikler
kizlar simdi reglim ya..eytan sürekli yokluyo..dondurma ye dondurma yedondurma yeeeeee diye
ama ben ne yaptim...kandirdim vucudumu..sabah kayisili incirli musli yedim hic seker ihtiyacim yok..vucutta istemiyor
Bencede yürümelibende simdi spor yapabilirim ama reglin ilk gunlerinde baya zor..oyuzden yurumeyi tercih edicem heralde bu gunlerde
zeynep 3343857483 kere begendim :) ilk firsattta sporunu yapmani yani
simdi cikiyoruum bu kullandigim yeni tab almistim begenmedim degistiricem..oyuzden datenleri silip paketliycem..msj listesini fln kaydetistim..ooff yimdi yazmaya useniyorum :)) artik haticenin msjlaridan ararim:) gorusuruz caliskan sportmen hanimlar
GOOONAydinlaaaaaar
ay nasil karin ve bel agrim var anlatamam hafifler ins
angry birds oyununa takildim yaa oynayan var mi bilmiyorum amaaa resmen bagimli yapiyo insani
mmm baska ne vardi he etimek tatlisi bitmedi zeynepcim ya komsulara goturdum esimede hergun yedirtiyorm bitsin bian once diye
ama yok, bereketliymis masallahserbetli tatli kalorisi fazladir zannimca..
kiz ferhan ne vardi starda ben kacirdim sanirim, merak ettim :44:
Kahvaltıda çorba içebilenlere hayranım vallahidünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase ezo gelin
öğlen
1 kase k fleks
ara
1 avuç finduk
akşam
kavun, peynir, ekmek (3 kücük dilim beyaz)
biraz kızarmış tavuk
ara
1 ad cupcake
1 ad mercimek köftesi
2 lt su
spor yok
Hehehehe bende bir ara takıntı olmuştu angry birds, çıkarttıkları sesler çok komikGOOONAydinlaaaaaar
ay nasil karin ve bel agrim var anlatamam hafifler ins
angry birds oyununa takildim yaa oynayan var mi bilmiyorum amaaa resmen bagimli yapiyo insani
mmm baska ne vardi he etimek tatlisi bitmedi zeynepcim ya komsulara goturdum esimede hergun yedirtiyorm bitsin bian once diye
ama yok, bereketliymis masallahserbetli tatli kalorisi fazladir zannimca..
kiz ferhan ne vardi starda ben kacirdim sanirim, merak ettim :44:
GÜNAYDIINNN GÜZELLERRRR
çok beğendim ama kurabiye yerine bi meyve olabilirdi afiyet olsun. sen bide birazdan benim mönümü gör
zeynepppp
günaydın neslihancı evet hava tuhaf ama keyfimiz iyi olsun doru diyosun. romatizması olanların allah yardımcısı olsun
zeynepcim bugün formundasın
evet ya hatta azerbaycandan bile var artık şehirler arasını da geçtik
günaydın yaseminnnçok seviniyorum senden bu haberleri aldıkça beni bile gaza getiriyorsun. akademisyen arkadaşım benim afiyet olsun çok güzl olmuş. kolayı hiç tavsiye etmiyorum sadece kalorisi felan için değil çok sağlıksız bişey ben ağzıma sokmayalı yıllar olmuştur. daha öncede bahsetmişimdir yudumun geçtiği her yere zarar veriyo kedinize bu kadar eziyet etmeyin valla nerdeyse sigaradan daha fazla karşıyım kolaya ve asitli içeceklere hele çocukların içmesine
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase ezo gelin
öğlen
1 kase k fleks
ara
1 avuç finduk
akşam
kavun, peynir, ekmek (3 kücük dilim beyaz)
biraz kızarmış tavuk
ara
1 ad cupcake
1 ad mercimek köftesi
2 lt su
spor yok
Kahvaltıda çorba içebilenlere hayranım vallahi
Hehehehe bende bir ara takıntı olmuştu angry birds, çıkarttıkları sesler çok komik
Yeme tatlıyııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?