her türlü çorbaya bayılıyorum gece gündüz sabah akşam hiç farketmiyo ya hep içerim kendimi çok hafif hissettiriyo ama uzun zamandır sabah çorbası içiyorum nasıl alıştığımı hatırlamıyorum. evet ya o domozlar felan çok komikler
GÜNAYDIINNN GÜZELLERRRR
çok beğendim ama kurabiye yerine bi meyve olabilirdi afiyet olsun. sen bide birazdan benim mönümü gör
zeynepppp
günaydın neslihancı evet hava tuhaf ama keyfimiz iyi olsun doru diyosun. romatizması olanların allah yardımcısı olsun
zeynepcim bugün formundasın
evet ya hatta azerbaycandan bile var artık şehirler arasını da geçtik
günaydın yaseminnnçok seviniyorum senden bu haberleri aldıkça beni bile gaza getiriyorsun. akademisyen arkadaşım benim afiyet olsun çok güzl olmuş. kolayı hiç tavsiye etmiyorum sadece kalorisi felan için değil çok sağlıksız bişey ben ağzıma sokmayalı yıllar olmuştur. daha öncede bahsetmişimdir yudumun geçtiği her yere zarar veriyo kedinize bu kadar eziyet etmeyin valla nerdeyse sigaradan daha fazla karşıyım kolaya ve asitli içeceklere hele çocukların içmesine
kaç gündür görüşemiyoruz orticim nerelerdeydin. nasıldı doğum günü biraz anlatsana, pasta yedin miiiiiiiiii?menümü beyenmene sevindim
seninkide fena sayılmaz iştecupcake biraz düşündürdü, saat kaçta yemiştin acaba
angry birds angry birds bi ara milletin dilindeydi nedense antipatik gelmisti bana gecenlerde indiriyyim bi bakim dedim snra hirs yaptim kendi kendime ve
hepsinden yuksek skorlari yaptim rekorlarimi birbir kirdim tebrik ederim kendimi superim ben
yaso ay bende yemek istemiyorm cnm ama kahrolasi regl yuzunden olduonlemimi aldim ama ole biranda direkman meyvalara yapiscam
angry birds angry birds bi ara milletin dilindeydi nedense antipatik gelmisti bana gecenlerde indiriyyim bi bakim dedim snra hirs yaptim kendi kendime ve
hepsinden yuksek skorlari yaptim rekorlarimi birbir kirdim tebrik ederim kendimi superim ben
yaso ay bende yemek istemiyorm cnm ama kahrolasi regl yuzunden olduonlemimi aldim ama ole biranda direkman meyvalara yapiscam
Ben sırf çıkardıkları sese güldüğüm için oynuyordum genelde en kolay levelları defalarca
Tarçınlı yeşil çay:)) tatlı isteğini keser. Baktın o da olmadı elma üzerine tarçın tepsi dibine azıcık süt dök fırına sür, alsana tatlı
elmayı ortadan ikiye kesip üzerinemi tarcın dökülüyo
eşim korkmaya başladı benden.psikopata bağladın iyice diyor.spor yapıyorum,deli gibi kalori hesaplıyorum.paketin üzerindekileri okumadan yemiyorum.ama böyle olmasam kilo veremezdim ,kendimi biliyorum.baby einshtein ı nette araştırcam .beyenirse izlesin zilli.bende simdi spor yapabilirim ama reglin ilk gunlerinde baya zor..oyuzden yurumeyi tercih edicem heralde bu gunlerde
zeynep 3343857483 kere begendim :) ilk firsattta sporunu yapmani yani
afiyet olsun.çocukken dedem kahvaltıdan önce tarhana çorbası yer bizede yedirir sonra kahvaltı yaptırırdı.onun için bende severim çorbayı.eşimde sevdiği çorba kaldıysa akşamdan sabah onu içer,işe gitmeden.dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase ezo gelin
öğlen
1 kase k fleks
ara
1 avuç finduk
akşam
kavun, peynir, ekmek (3 kücük dilim beyaz)
biraz kızarmış tavuk
ara
1 ad cupcake
1 ad mercimek köftesi
2 lt su
spor yok
şerbetli hamurlu tatlılar çok tehlikeli,aman aman.hafta sonu yediğim halka hala tırmalıyor beni.GOOONAydinlaaaaaar
ay nasil karin ve bel agrim var anlatamam hafifler ins
angry birds oyununa takildim yaa oynayan var mi bilmiyorum amaaa resmen bagimli yapiyo insani
mmm baska ne vardi he etimek tatlisi bitmedi zeynepcim ya komsulara goturdum esimede hergun yedirtiyorm bitsin bian once diye
ama yok, bereketliymis masallahserbetli tatli kalorisi fazladir zannimca..
kiz ferhan ne vardi starda ben kacirdim sanirim, merak ettim :44:
Benim işteki arkadaşlarımın birçoğu çorbayla kahvaltı yapıyorlar. Hepsi de zayıflar, çok kıskanıyorum çoooookkk hehhehehehhe
eşim korkmaya başladı benden.psikopata bağladın iyice diyor.spor yapıyorum,deli gibi kalori hesaplıyorum.paketin üzerindekileri okumadan yemiyorum.ama böyle olmasam kilo veremezdim ,kendimi biliyorum.baby einshtein ı nette araştırcam .beyenirse izlesin zilli.
afiyet olsun.çocukken dedem kahvaltıdan önce tarhana çorbası yer bizede yedirir sonra kahvaltı yaptırırdı.onun için bende severim çorbayı.eşimde sevdiği çorba kaldıysa akşamdan sabah onu içer,işe gitmeden.
şerbetli hamurlu tatlılar çok tehlikeli,aman aman.hafta sonu yediğim halka hala tırmalıyor beni.
çorbaya bayılırım ben.dikkat ettiysen nerdeyse her akşam menümde çorba var.hazır çorba da değil.kendim yaparım.alışkanlık işte.
Dünden beri canım deli gibi et yemek istiyor, öğünlerimde de bugünde et ekledim .Normalde sebzeyi severim eti ayda bir yılda ancak yeme isteğim doğuyor. Acaba vücudum bu besinler eksik kaldığı için mi bana uyarı yapıyor
ivit tatlım :)) Mikrodalga varsa daha da güzel oluyo, hızlı tatlı :)))
Dünden beri canım deli gibi et yemek istiyor, öğünlerimde de bugünde et ekledim .Normalde sebzeyi severim eti ayda bir yılda ancak yeme isteğim doğuyor. Acaba vücudum bu besinler eksik kaldığı için mi bana uyarı yapıyor
kız et yenmezmi.mangalda pirzola,tavuk kanat,adana,ciğer ahhhhhhh ah.olsada yesem:111:ben eti,tavuğu,otu,sebzeyi,tatlıyı,tuzluyu her şeyi severim.ben bir yemek severim.onun için şişkoyum ya zaten
geçen hafta perşembeden beri daha yeni kendime zaman ayırabildim ya perşembe akşamı kınagecesi, cuma akşamı sarma sarma, cumartesi öğlene kadar hazırlanma, 3 te nikah 7 de düğün gece 1 de evdeydim nikah şekerini bile yemedim düğün pastasından iki çatal aldım düğün yemekliydi zaten akşam yemeyi niyetine ızgara tavuk domates ve biraz pilav yemiştim ama bügün gece döktürdümogün aklıma bi söz vardıya o geldi kadın topuklu ayakkabıların üstünde duruyo ıvırzıvırlamı başedemicek diye tam öle diildi tabi :)) kesinlikle öyle platform topukla nasıl zıplaya zıplaya halay çekilir yaaa , pazar kalk yine doğum için hazırlık yap, mercimek köftesiyle cupcake leri benden istemişti arkadaşım 12 çeşit oldu masada ama ben sadece 1 ad sarma, biraz tavuk salatası ve iki çatal pasta yedim o kadar önce gözüm doymuştu zaten ucuz atlattım zaten. bu aralar iş yerinde yoğunluk var o yüzden gün içerisinde yazamıyorum ama herşeyi okuyorum bişi kaçırmıyorum
hELVAYA ÇÖZÜM BULMUŞTA KURABİYEYEDE BULSA İYİ OLURdünkü menüm
sabah
2 adet kaşarlı tost
çay
öğlen
sahanda zeytinyağlı yumurta 2 tane
kepek ekmeği
yoğurt
light helva(annem bana helva yedirmenin yolunu böyle buldu)
arada kurabiye
akşam
1 kase sütlü nesfit
spor yok. 3,5 lt su ve yeşilçay içtim
Çok şeker yakomşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine
Afiyet olsun canım.Günaydın
Kızlar bugün çok heyecanlıyım, akşam okula gidip seçmeli derslerimi seçip, sınıftakilerle tanışcam. Haftaya pazarteside master derslerim başlıyor. Hatta bu dönem derslerim zorunlu olduğundan derslerin ne olduğu belli oldu bile(yönetim ekonomisi, muhasebe,pazarlama yönetimi,stratejik yönetim)Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk hihiihhiihihihiih
Dün neler yedim neler;
Sabah : 1 kepekli yağsız beyaz peynirli tost
ara:1 aktivya sade yoğurt
öğle: ızgara tavuk, diyet kola, yanında domates biber
ara: diyet sütle yapılmış(0 yağ) sütlü şekersiz nescafe
akşam: 5 köfte, az çoban salata, birde yulaf kepekli dukan krep (yulaf kepeklerini artık böyle tüketirim)
1 saat yürüyüş açık havada
su 2.5 lt
Dün twisterımda geldi ama bi deneyemedim. Twisterla nasıl hareketler yapıyorsunuz kızlar
cupcake, kızarmış tavuk dikkat etmek lazım.dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kase ezo gelin
öğlen
1 kase k fleks
ara
1 avuç finduk
akşam
kavun, peynir, ekmek (3 kücük dilim beyaz)
biraz kızarmış tavuk
ara
1 ad cupcake
1 ad mercimek köftesi
2 lt su
spor yok
Büyük ihtimal eksiklik hissediyosundur. Bende normalde sebzeyi çok severdim ancak eşimin eti sevmesi sebebiyle bende çok tüketmeye başlaım.Protein olması ve diyette yenmesi açısınan et yemek gerekiyor.Dünden beri canım deli gibi et yemek istiyor, öğünlerimde de bugünde et ekledim .Normalde sebzeyi severim eti ayda bir yılda ancak yeme isteğim doğuyor. Acaba vücudum bu besinler eksik kaldığı için mi bana uyarı yapıyor
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin sefalar getirdin ne iyi ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?