Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

angry birds angry birds bi ara milletin dilindeydi nedense antipatik gelmisti bana gecenlerde indiriyyim bi bakim dedim snra hirs yaptim kendi kendime ve
hepsinden yuksek skorlari yaptim rekorlarimi birbir kirdim tebrik ederim kendimi superim ben

yaso ay bende yemek istemiyorm cnm ama kahrolasi regl yuzunden oldu onlemimi aldim ama ole biranda direkman meyvalara yapiscam

Benim işteki arkadaşlarımın birçoğu çorbayla kahvaltı yapıyorlar. Hepsi de zayıflar, çok kıskanıyorum çoooookkk hehhehehehhe

Hadi sende gaza gel okula devam
Bende uzun zamandır eve kola ve türevi almıyorum. Ama arada canım çekiyooooooo

geçen hafta perşembeden beri daha yeni kendime zaman ayırabildim ya perşembe akşamı kınagecesi, cuma akşamı sarma sarma, cumartesi öğlene kadar hazırlanma, 3 te nikah 7 de düğün gece 1 de evdeydim nikah şekerini bile yemedim düğün pastasından iki çatal aldım düğün yemekliydi zaten akşam yemeyi niyetine ızgara tavuk domates ve biraz pilav yemiştim ama bügün gece döktürdüm ogün aklıma bi söz vardıya o geldi kadın topuklu ayakkabıların üstünde duruyo ıvırzıvırlamı başedemicek diye tam öle diildi tabi :)) kesinlikle öyle platform topukla nasıl zıplaya zıplaya halay çekilir yaaa , pazar kalk yine doğum için hazırlık yap, mercimek köftesiyle cupcake leri benden istemişti arkadaşım 12 çeşit oldu masada ama ben sadece 1 ad sarma, biraz tavuk salatası ve iki çatal pasta yedim o kadar önce gözüm doymuştu zaten ucuz atlattım zaten. bu aralar iş yerinde yoğunluk var o yüzden gün içerisinde yazamıyorum ama herşeyi okuyorum bişi kaçırmıyorum

geçenlerde eşim dadanmıştı, bişey anlatıyom meğersen o oyun oynuyomuş ben hiç oynamadım vaktim yok böyle şeylere hıh

Ben sırf çıkardıkları sese güldüğüm için oynuyordum genelde en kolay levelları defalarca

Tarçınlı yeşil çay:)) tatlı isteğini keser. Baktın o da olmadı elma üzerine tarçın tepsi dibine azıcık süt dök fırına sür, alsana tatlı

bende simdi spor yapabilirim ama reglin ilk gunlerinde baya zor..oyuzden yurumeyi tercih edicem heralde bu gunlerde

zeynep 3343857483 kere begendim :) ilk firsattta sporunu yapmani yani
eşim korkmaya başladı benden.psikopata bağladın iyice diyor.spor yapıyorum,deli gibi kalori hesaplıyorum.paketin üzerindekileri okumadan yemiyorum.ama böyle olmasam kilo veremezdim ,kendimi biliyorum.baby einshtein ı nette araştırcam .beyenirse izlesin zilli.

afiyet olsun.çocukken dedem kahvaltıdan önce tarhana çorbası yer bizede yedirir sonra kahvaltı yaptırırdı.onun için bende severim çorbayı.eşimde sevdiği çorba kaldıysa akşamdan sabah onu içer,işe gitmeden.

şerbetli hamurlu tatlılar çok tehlikeli,aman aman.hafta sonu yediğim halka hala tırmalıyor beni.

Benim işteki arkadaşlarımın birçoğu çorbayla kahvaltı yapıyorlar. Hepsi de zayıflar, çok kıskanıyorum çoooookkk hehhehehehhe

çorbaya bayılırım ben.dikkat ettiysen nerdeyse her akşam menümde çorba var.hazır çorba da değil.kendim yaparım.alışkanlık işte.

Bende hazır çorba sevmem almamda. Bizdede herşey ev usulu hazırlanır.Ama sabahları ben oldum olası çorba içemem. Bir tek hastaysam içerim.Hazır gıdaları eve sokmuyorum konserve, hazır çorba vb. Alışkanlığın çok güzel aynen devam

Dünden beri canım deli gibi et yemek istiyor, öğünlerimde de bugünde et ekledim .Normalde sebzeyi severim eti ayda bir yılda ancak yeme isteğim doğuyor. Acaba vücudum bu besinler eksik kaldığı için mi bana uyarı yapıyor

kız et yenmezmi.mangalda pirzola,tavuk kanat,adana,ciğer ahhhhhhh ah.olsada yesem:111:ben eti,tavuğu,otu,sebzeyi,tatlıyı,tuzluyu her şeyi severim.ben bir yemek severim.onun için şişkoyum ya zaten

ivit tatlım :)) Mikrodalga varsa daha da güzel oluyo, hızlı tatlı :)))

var yaa ama normalde bu kadar basit bişeyi yapmak hiç aklıma gelmez yaratıcı deilim bu konuda denicem.

bence kesinlikle öyle vücudun protein istiyo

kız et yenmezmi.mangalda pirzola,tavuk kanat,adana,ciğer ahhhhhhh ah.olsada yesem:111:ben eti,tavuğu,otu,sebzeyi,tatlıyı,tuzluyu her şeyi severim.ben bir yemek severim.onun için şişkoyum ya zaten

aferin aferin.... böyle devam. ama itiraf edeyim ben olsam en azından bir dilim pasta yerdim seni tebrik ediyorum

hELVAYA ÇÖZÜM BULMUŞTA KURABİYEYEDE BULSA İYİ OLUR

komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine
Çok şeker ya

Afiyet olsun canım.
cupcake, kızarmış tavuk dikkat etmek lazım.

Büyük ihtimal eksiklik hissediyosundur. Bende normalde sebzeyi çok severdim ancak eşimin eti sevmesi sebebiyle bende çok tüketmeye başlaım.Protein olması ve diyette yenmesi açısınan et yemek gerekiyor.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin sefalar getirdin ne iyi ettin

Hoşbulduuummm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…