afiyet olsun bilgen.karnıyarığın patlıcanını ben fırında közlüyorum,lezzetli ve hafif oluyor,ortalıkta yağa bulanmıyor.dene bakmenüm
sabah
domates salatalık
peynir
5zeytin
2 dilim ekmek
öğle
tost yapıp götürdüm
ara
bir bardak süt
akşam
1 karnıyarık bir dilim ekmek
ekmek bugün çok oldu sanki.akşam karnıyarıkta olmadı yağlı çünkü.gerisi afiyet olsun
herşey iyide kola cıssMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Melemen
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase garnitürlü makarna
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
1 lokma pizza(tadına baktım)
1 bardak kola
Bugün ne yazık ki kötü bir menü ile karşınızdayım
çok geçmiş olsun.hava eskisi gib değil.dün banyoda ben bile üşüdüm.kızı yıkarken bundan sonra ufoyla ısıtırım sanırım önce banyoyu.iyiyim neslihancım bende oğlan uyandı yeniden onu salladım.iş ev çocuklar hap aynı.dün akşam banyo yaptırdıktan bir saat sonra falan uyuttum.bugün akşam bi geldim kız öksürüyo,oğlanın burnu tıkalı hapşuruya keşke ben hasta olsam onların yerine
inşallah en kısa zamanda kuzucuklarını kavuşursun.ilkokullar çok masum ama bize gelinceye kadar masumiyet en alt seviyeye iniyor.Canım ne yazık ki henüz ilk günü yaşayamadık.Okulumuz taşıma merkezli ve araba ihalelerinde sorun çıktığı için servisler çalışmıyor ve ne zaman çalışacağı henüz belli de değil.
hadi bakalım bekliyoruzBende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. Sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR. Bilgisayarımı okula götüreceğim. Benim sınıf katımda hala internet varsa yarın buralarda olurum. Görüşürüz
benim çocuklar 4 te kalktılar şimdi uyuttum bende yatıcam şimdi çok uykusuzum ancak gece girebilirim tekrar herkese iyi günler
Gunaydin kizlarrrrr
Star tvyi aciiinnn..tabi evde olanlar:)
açtım ama reklam varGunaydin kizlarrrrr
kurabiye oh oh yarasın.afiyet olsun.dünkü menüm
sabah
2 adet kaşarlı tost
çay
öğlen
sahanda zeytinyağlı yumurta 2 tane
kepek ekmeği
yoğurt
light helva(annem bana helva yedirmenin yolunu böyle buldu)
arada kurabiye
akşam
1 kase sütlü nesfit
spor yok. 3,5 lt su ve yeşilçay içtim
günaydın bebeekleeeerrr
hava çok kötü , yağmurlu istanbul ' da ama havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun minik kuşlarrr
star tv de ne var ferhan yaa ?
ferhan ya , ben seni niye göremiyorum biz arkadaş değelmiyiz kız ? resimlerini nerde saklıyosun ? ben göremiyorum
şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.
ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya
niye silmiş ki be ? çok kızıcam ona amma naz yaptın dicem heee :)
fazla naz aşık usandırır yaa :))
ne dizisi var kız ? dila hanım mı ne başlamıştı o mu var ? tekrarı filan ???
günaydın hepinize
dünkü menüm
sabah
2 adet kaşarlı tost
çay
öğlen
sahanda zeytinyağlı yumurta 2 tane
kepek ekmeği
yoğurt
light helva(annem bana helva yedirmenin yolunu böyle buldu)
arada kurabiye
akşam
1 kase sütlü nesfit
spor yok. 3,5 lt su ve yeşilçay içtim
günaydın bebeekleeeerrr
hava çok kötü , yağmurlu istanbul ' da ama havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun minik kuşlarrr
ferhan ya , ben seni niye göremiyorum biz arkadaş değelmiyiz kız ? resimlerini nerde saklıyosun ? ben göremiyorum
şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.
ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya
gunaydin..menun guzel olmus kurabiye disinda
burasida soguk,,ogle vakti biraz isiniyor...neslihancim ekledim hemde 1 degil bir kactane 3 gunde durdu:) sansina kus..saka biyana normal bi insan iste..birdahada koymaya niyetim yok malesef canimkizma lütfen
almanyadan bildiriyorum hava bulutlu ve serin
canim sabah haberleri seda akgülde detokstan bahsediyolardi..guzel bilgiler veriyorlardi..seda akgül önceen tv 8 de sadece hafta sonlari vardi..severim kendilerini..simdi hersabah erken kalktigimda izliycek birsey var:))..baya guzel bilgiler verdiler ama simdi yazamiycimmm sorry:)
Bugunki menum
sbh ;2bardak su
oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba
ara susamli kreker
akwam; biraz abartdim yogurt, et
spor yapmaya halim yok
ooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsinneye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??
ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa
ben evde olmuyorum o yuzden sagliksiz besleniyorum biliyorumsbh hic iwtahim olmuyor
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Melemen
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase garnitürlü makarna
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
1 lokma pizza(tadına baktım)
1 bardak kola
Bugün ne yazık ki kötü bir menü ile karşınızdayım
bugûn yogun yorucu bi gûndû(
yemekten sonra uyuya kalmisim , sonra da mutfagi topla , cereni yika , yarin icin kek yapmam gerekti kek yaptim , ortaligi topla derken 12 olmadan msj yazayim dedim ama olmadiiiii ;((((
Gunaydin kizlarrrrr
günaydın hepinize
günaydın bebeekleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?