Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun bilgen.karnıyarığın patlıcanını ben fırında közlüyorum,lezzetli ve hafif oluyor,ortalıkta yağa bulanmıyor.dene bakgerisi güzel

herşey iyide kola cıssafiyet olsun.

çok geçmiş olsun.hava eskisi gib değil.dün banyoda ben bile üşüdüm.kızı yıkarken bundan sonra ufoyla ısıtırım sanırım önce banyoyu.
inşallah en kısa zamanda kuzucuklarını kavuşursun.ilkokullar çok masum ama bize gelinceye kadar masumiyet en alt seviyeye iniyor.
Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. Sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR. Bilgisayarımı okula götüreceğim. Benim sınıf katımda hala internet varsa yarın buralarda olurum. Görüşürüz
hadi bakalım bekliyoruz

benim çocuklar 4 te kalktılar şimdi uyuttum bende yatıcam şimdi çok uykusuzum ancak gece girebilirim tekrar herkese iyi günler

dünkü menüm
sabah
2 adet kaşarlı tost
çay

öğlen
sahanda zeytinyağlı yumurta 2 tane
kepek ekmeği
yoğurt
light helva(annem bana helva yedirmenin yolunu böyle buldu)

arada kurabiye

akşam
1 kase sütlü nesfit

spor yok. 3,5 lt su ve yeşilçay içtim

Gunaydin kizlarrrrr

Star tvyi aciiinnn..tabi evde olanlar:)
açtım ama reklam var

kurabiye oh oh yarasın.afiyet olsun.

günaydın bebeekleeeerrr
hava çok kötü , yağmurlu istanbul ' da ama havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun minik kuşlarrr

star tv de ne var ferhan yaa ?
ferhan ya , ben seni niye göremiyorum biz arkadaş değelmiyiz kız ? resimlerini nerde saklıyosun ? ben göremiyorum

şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.

ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya

niye silmiş ki be ? çok kızıcam ona amma naz yaptın dicem heee :)
fazla naz aşık usandırır yaa :))
ne dizisi var kız ? dila hanım mı ne başlamıştı o mu var ? tekrarı filan ???

zorla koymuştu zaten nazlı hatun.dila hanım değil.yeni moda türk pembe dizileri varya,onlardan biri.şimdi reklam var.hatırlayamadım adını

şimdi gördüm BENİ AFFETMİŞ dizi

Son düzenleme:
günaydın hepinize

gunaydin..menun guzel olmus kurabiye disinda

burasida soguk,,ogle vakti biraz isiniyor...neslihancim ekledim hemde 1 degil bir kactane 3 gunde durdu:) sansina kus..saka biyana normal bi insan iste..birdahada koymaya niyetim yok malesef canim kizma lütfen

şırnaktan bildiriyorum,hava güneşli,serin.

ferhan silmiş resimleri.starda dizi var be ya

almanyadan bildiriyorum hava bulutlu ve serin

canim sabah haberleri seda akgülde detokstan bahsediyolardi..guzel bilgiler veriyorlardi..seda akgül önceen tv 8 de sadece hafta sonlari vardi..severim kendilerini..simdi hersabah erken kalktigimda izliycek birsey var:))..baya guzel bilgiler verdiler ama simdi yazamiycimmm sorry:)

sen bilirsin canım , senin tercihin !
ama bi daha da koyarsan ben bakmam inadına !
inatçıyımdır birazzz :)
küstümm , hıhhh

komşumun 17 ayllık kızıyla benimki bizde oynuyorlar.sıkıldılar,pepe şarkılarını açıp tv ye bağladım.transa geçtiler.benimki ara ara kaçıyor ama dila yapıştı sanki yerine

Bugunki menum

sbh ;2bardak su

oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba

ara susamli kreker

akwam; biraz abartdim yogurt, et

spor yapmaya halim yok

Bişey yemiyosunki Aynurcum halin olsun. Böyle yaparsan tabi hiç kasın olmaz. Menü diye bişey yok burda((

Hayırlı olsun. Eğer içinde akademisyenlik varsa onu yap canım. Bak ben yıllar geçti (mezun olalı 8 yıl oldu) master yapıyorum. Bu bitsin üniversitede okutmanlığa başvurup, kendi branşımda master yapıp gerisini getirmeyi planlıyorum. Bende teknik öğretmenim bu arada(makina öğretmeni),ama devletim sağolsun 8 yıl sonra 8 kişi bu yıl kadro vermiş, onlarda kesin kendi adamıdır

ben evde olmuyorum o yuzden sagliksiz besleniyorum biliyorum sbh hic iwtahim olmuyor

Akşamdan kendine domates beyaz peynir zeytinli güzel bir kepekli sandviç yap buzdolabına koy, sabah giderkende onu alır okulda yersin. Çantanda da ara öğün olarak badem kuru kayısı al, aralarda atıştırısan metabolizman hızlanır. Öğle içinde evden kendine sefer tası hazırlayıp götürebilirsin, yeterki sen iste

Makarnalar ,pizzalar ooooooo karbonhidrat bayramı varmış

bugûn yogun yorucu bi gûndû (
yemekten sonra uyuya kalmisim , sonra da mutfagi topla , cereni yika , yarin icin kek yapmam gerekti kek yaptim , ortaligi topla derken 12 olmadan msj yazayim dedim ama olmadiiiii ;((((

Hamarat hatun

Gunaydin kizlarrrrr

Star tvyi aciiinnn..tabi evde olanlar:)

Ne varmış ki starda

günaydın hepinize

Günaydınnnnnn

Günaydınnnnnn ortimmmm Burda da sabah yağdı Bursa da, şimdi güneş açıyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…