Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Melemen
Peynir,zeytin

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
1 kase garnitürlü makarna

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
1 lokma pizza(tadına baktım)
1 bardak kola
Bugün ne yazık ki kötü bir menü ile karşınızdayım

Son düzenleme:
canım umarım problemlerini çözer aramıza dönersin ben özlerim seni
Bugunki menum

sbh ;2bardak su

oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba

ara susamli kreker

akwam; biraz abartdim yogurt, et

spor yapmaya halim yok
kızlar gerekeni söylemiş ama şunu ekleyim.sen benden feci durumdasın.
canım ya çok sevindim gününün güzel geçmesine.umarım allah gönlühe göre olanı sana nasip eder
ağzımın suları aktı niyeyse acıktım bugün
bence etimek tatlısı kilo yapmaz.kızarmış ekmeğin kalorisi az çünkü
benimmenum kotuydu biraz(

sabah
yarim muz,2 erik, yarim buyuk nektarin

ara dondurma

ögle
2yk pilav, 2 balik fileto firinda

aksam
3 yemek kasigitaze fasulye

spor
60 dk yürüyüs
ferhan seninde olmamış.bugün menülerde bişey var anlamadım.hafta başı belki ondandır

zeyneeeeeeeeppppppppp

afiyet olsun kaptanım bizede pizza yaparmısın.iş yerinde okumuştum yapacağını karnımda bi açtıki sorma canım çekti valla

bugûn yogun yorucu bi gûndû (
yemekten sonra uyuya kalmisim , sonra da mutfagi topla , cereni yika , yarin icin kek yapmam gerekti kek yaptim , ortaligi topla derken 12 olmadan msj yazayim dedim ama olmadiiiii ;((((

hoşbulduk canim . sen nasilsin ?

iyiyim neslihancım bende oğlan uyandı yeniden onu salladım.iş ev çocuklar hap aynı.dün akşam banyo yaptırdıktan bir saat sonra falan uyuttum.bugün akşam bi geldim kız öksürüyo,oğlanın burnu tıkalı hapşuruya keşke ben hasta olsam onların yerine

yarın çalıştığım birime ulusal kanallar canlı çekime gelicekmiş sabah 10:30'da ben evdeyim mesaim 13:30da ama rastlarsanız ben orada çalışıyorum

Çok güzel sözler.Ne mutlu sana

Bır sure gıremeycm ..
Hatıce kaptanım ozel mesaj attım ..

Ozur dılerm kızlar bazı sorunlarm var ... Izne ayrılcm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
Canım umarım en kısa sürede problemi halledip gelirsin.

Ne güzel canım Valla bana kalırsa öğretmenlik bambaşka birşey şey.Heleki zevkle yapıyorsan.Ben sınıfa girince herşeyi unutuyorum.Ne idare kalıyor ne kendini bilmez bakanımız.Çocukların gözlerine bakınca masumiyet ve bilgi için ışıldayan gözler görüyorum.Hepsinde mi hayır.Ama önemli olan zor öğrencileri kazanmak ve hayata başarıyla hazırlamak.Öğrencilerle paylaştığım o gerçek gülümseme ve kahkaları başka yerde atmıyorum.Herşey masum ve kesinlikle gerçek.Öğretmenlik vicdan meselesi.Sınıfa girince herşey sana kalıyor.Evlilik sonrası içinde bence bu daha ideal.Benim de en büyük isteğim yükseklisansımı yapmak.Ama üniv. hocalığı evlilik için zor.Karar senin

afiyet olsun kaptanım bizede pizza yaparmısın.iş yerinde okumuştum yapacağını karnımda bi açtıki sorma canım çekti valla
Tabii ki yaparım canım Hamurunu kepekten,peynirini diyet alırım.Bol sebzeli yaparım.Yinede güzel olur.afiyetle yeriz.Keşke resmini çekseydim

AYYY kıyamam.valla doğru söylüyorsun.Çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım.İnşallah hemen iyileşirler canım.

yarın çalıştığım birime ulusal kanallar canlı çekime gelicekmiş sabah 10:30'da ben evdeyim mesaim 13:30da ama rastlarsanız ben orada çalışıyorum
Tamam canım

Bende günümün özetini geçeyim.Sabah 7 uyanış.Öğlen yemeği için eve gelirken öğretmen arkadaşların öğlen için hiçbirşey getirmediklerini gördüm.Kıyamadım.Eve geldim garnitürlü yoğurtlu ve salçalalı olmak üzere 2 tencere makarna yaptım. Okula götürdüm.Sonra 2:50 gibi eve geldim.Okuldan getirdiğim tencere ve tabakları makineye yerleştirdim.SOnra pizza,patates kızartması,paneli tavuk(Tam bir kalori deposu olan yiyecekler) hazırladım.Arkadaşlar geldi yemek yedik.Çay, o bu derken çok yoruldum. Şuan bile zor yazıyorum ve yorgunum. Ayrıca arkadaşımın başına gelen kötü bir olayan dolayı canım sıkıldı.Hayatımıza sağlık olsun sanırım herşey halledilir.

çok yoğun bir günmüş senin içinde umarım biran önce servisler hizmete girerde kavuşursun bıdıklara.arkadaşına allah sağlık versin canım

çok geçmiş olsun canım, hep diyoruz onlar değil biz hasta olsakkeşke diye ama olmuyo ;((
geçer çabucak inşallah !..

ben işteoluyorum ama belli olmaz ? bakariz...

Bende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. Sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR. Bilgisayarımı okula götüreceğim. Benim sınıf katımda hala internet varsa yarın buralarda olurum. Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…