canım umarım problemlerini çözer aramıza dönersin ben özlerim seniKendımle ılgılı sorunlarım var ..
Buraya yazabılecegım turden degıl ..
Hatalarımdan kaynaklanıyor ..
Dertlesmekle cozum bulunacak bırsey olsa keske ..
Umarm zamanla duzelr hayatım ...
Buraya gıremeycgmden ızıne ayrılmak ıstedm sızlerı cok sevıyorum ve cok ozleyecm
kızlar gerekeni söylemiş ama şunu ekleyim.sen benden feci durumdasın.Bugunki menum
sbh ;2bardak su
oglen ; 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase corba
ara susamli kreker
akwam; biraz abartdim yogurt, et
spor yapmaya halim yok
canım ya çok sevindim gününün güzel geçmesine.umarım allah gönlühe göre olanı sana nasip ederooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsinneye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??
ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa
ağzımın suları aktı niyeyse acıktım bugünşimdi menüye gelelim. okulun sevdiğim bir yanı da yemekhanesi olması ve öğretmenlere ücretsiz yemek çıkarıo olmalarıydı. 4 tabak yemek var. kafam uyanları, diyetimi bozmucakları almayı planlıorum, nitekim bgn de öle yaptım :)
Kahvaltı: 1 kepek ekmekli kaşarlı tost, yrm brdk çay
Ara: 5-6 çubuk kraker
Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık et döner, 4 ince patates kızartması, 1 brdk ayran
Akşam: 1 fırında tavuk budu, yarım fırında patates, 3 köfte, 1 brdk ayran
Su: 2,5 lt
NOT: patateslerin fazla olduğunun ve bir öğünde beyaz ve kırmızı etleri karıştırdığımın farkındayım, ama bgn menüler böle denk geldi maalesef
SPOR: leslie 2 miles+100 twist+50 mekik
bence etimek tatlısı kilo yapmaz.kızarmış ekmeğin kalorisi az çünküYine tatli krizie girdm ben bugun regl olmusum ve iki dilim etimek tatlimdan yedim yineeenapam ben kendimi nerelere atam
kilo yapmayacak diye inandiriyorum kendimi yapmaz dimi sizcede
Neyse geleyim menume..
Kahwalti
2 dilim kizarmis kepekli ekmek
biraz surme light peynir
iki kasik menemen
4 zeytin ve hindiba
Ara
yarim nektarin
BIr yesil elma
Oglen
2 kasik bezelyeli pirinc pilavi
Patlican kebabi (uc dilim patlican iki kofte)
salata
Ara
Iki etimekkkkk tatlisi
bir sutsuz kahve
Aksam
yarim kase yogurttt
Su 2 lt
Yesilc ay 2 fincan
Sporr
1 saat 15 dk yuruyus
10*2 set merdiven inip cikma
gobek ve yan bolge egzersizi
shaking waist 10 dk
5 dk yan bolge egzersizi
ins yuruyusle tatlilari birazda olsa yakmisimdir
ferhan seninde olmamış.bugün menülerde bişey var anlamadım.hafta başı belki ondandırbenimmenum kotuydu biraz(
sabah
yarim muz,2 erik, yarim buyuk nektarin
ara dondurma
ögle
2yk pilav, 2 balik fileto firinda
aksam
3 yemek kasigitaze fasulye
spor
60 dk yürüyüs
menüm
sabah:1.5 dilim kepek ekmek
2 yumurta
domates
az peynir
5 zeytin
ara:1 nektar
öğle:1 kase yayla çorbası,1 şeftali
ara:2 ceviz,6 badem
akşam:1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 kaşık zeytin yağlı bamya
2 dilim kepek ekmek
su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile
5 kiloluk 2 ağırlıkla
60 kez yana eğilme
20 kez öne eğilme
50 kez twist(sağa sola dönme)
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Melemen
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase garnitürlü makarna
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
1 lokma pizza(tadına baktım)
1 bardak kola
Bugün ne yazık ki kötü bir menü ile karşınızdayım
oyyy kizlar yettim gari :)
napiyosunuz bakiim ? bi gecmise bakiim dönerim
hoşgeldin canım
hoşbulduk canim . sen nasilsin ?
Çok güzel sözler.Ne mutlu sanacumartesi ile ilgilli bişey anlatmak istiyorum.arkadaşlarla buluştuk demiştim daha önce.kızlardan biri beni 8 ay önce görmüştü.cumartesi yanına gittiğimde ilk bana döndü.inanamıyorum ne kadar zayıflamışsın,tanıyamadım dedi.o sırada eşi geldi,yengeye sor bakalım doğumdan sonra nasıl bu kadar kilo vermiş,ne dieti yapmış dedi.(kız hamile.)nasıl mutlu oldum anlatamam.resmen ayaklarım yerden kesildi.mutluluktan uçtum
Canım umarım en kısa sürede problemi halledip gelirsin.Bır sure gıremeycm ..
Hatıce kaptanım ozel mesaj attım ..
Ozur dılerm kızlar bazı sorunlarm var ... Izne ayrılcm ..
Kendınze ıyı bakın ..
Optm ...
Ne güzel canımooyyyyyyyyy bugünüm cidden güzeldi. iki sınıfa derse girdim ve şimdilik öğrencilerimi sevdim. imam hatip lisesinde olduğundan dersler haremlik selamlık. bugün erkeklerin sınıfına dersim vardı. hem anadolu hem de düz var okulda. sadece 10ların dersine gircem. anadolu kısmındakiler cin gibiydi. ilk dersten bir sorular soruolar sormayın gitsinneye uğradığımı şaşırdımmm anladım ki daha 80 fırın ekmek yemem lazım, gerçi rejimdeyim deeee sınıflar 10-15 kişilik bu arada, mis gibiydi bağırmama falan gerek kalmıo ohh tam ihtiyacım olan şeyy çok eğlendim bi de, öğretmenlik güzel şeymiş. fikrim değişebilir kpss konusunda, çalışabilirim, hazırlanabilirim. şu an karışığım, sizden de fikir alıim??
ünide akademisyen olmak istiyorum ama evlenmeyi planlayan bir bayan için cidden zor olduğunu düşünüyorum. devlette öğretmenlikse çok zor bişe değil, üniyle mukayese edilince. hocalarım akıl verin banaaa
Tabii ki yaparım canımafiyet olsun kaptanım bizede pizza yaparmısın.iş yerinde okumuştum yapacağını karnımda bi açtıki sorma canım çekti valla
AYYY kıyamam.valla doğru söylüyorsun.Çocuklar hastalanmasın biz hastalanalım.İnşallah hemen iyileşirler canım.iyiyim neslihancım bende oğlan uyandı yeniden onu salladım.iş ev çocuklar hap aynı.dün akşam banyo yaptırdıktan bir saat sonra falan uyuttum.bugün akşam bi geldim kız öksürüyo,oğlanın burnu tıkalı hapşuruya keşke ben hasta olsam onların yerine
Tamam canımyarın çalıştığım birime ulusal kanallar canlı çekime gelicekmiş sabah 10:30'da ben evdeyim mesaim 13:30da ama rastlarsanız ben orada çalışıyorum
hatice senin ilk günün nasıldı okulda
Canım ne yazık ki henüz ilk günü yaşayamadık.Okulumuz taşıma merkezli ve araba ihalelerinde sorun çıktığı için servisler çalışmıyor ve ne zaman çalışacağı henüz belli de değil.
iyiyim neslihancım bende oğlan uyandı yeniden onu salladım.iş ev çocuklar hap aynı.dün akşam banyo yaptırdıktan bir saat sonra falan uyuttum.bugün akşam bi geldim kız öksürüyo,oğlanın burnu tıkalı hapşuruya keşke ben hasta olsam onların yerine
yarın çalıştığım birime ulusal kanallar canlı çekime gelicekmiş sabah 10:30'da ben evdeyim mesaim 13:30da ama rastlarsanız ben orada çalışıyorum
Çok güzel sözler.Ne mutlu sana
haftasonu ben de iltifatlaraboğuldum , geçen seneden beri görmeyenler bayagi şaşirdi)
bide cuma günü yeni pantolon aldim kendime ayni yerdengeçen sene 44 beden almistim şimdi 42 o bile. bol, biraz sıkılaşsam süper olacak ! üst bedenim zaten 38-40 ! idare ederim iştee !..
Canım umarım en kısa sürede problemi halledip gelirsin.
yaa. kübraya çok üzüldüm umarımçabuk döner.(
İnşallah canım.çok yoğun bir günmüş senin içinde umarım biran önce servisler hizmete girerde kavuşursun bıdıklara.arkadaşına allah sağlık versin canım
kızlar benim fındık kurtları uyuyorken bende yatayım.iyi geceler
İyi geceler kızlarben dekaçıyorum iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?