Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba ben döndüm evime. 15 günden sonra evim çok güzel geldi bana, Allah kimsey, evs,z bırakmasın.
Tatilimiz güzel geçti kafa olarak çok dinlendim ama fiziksel olarak daha da yoruldum ev 2katlı idi in çık kızımın peşinden koş daha bir yoruldum. Ama güzeldi herşeye rağmen annem ve babam bana çok yardımcı oldular ama onlar da tatilden ne anladılar tartışılır daha çok yoruldular. Çocuklu tatil zormuş :)
Gelmeden 2 gün önce de kızım çok hastalandı ateş 40.2yi gördü, doktorunu aradık orada bir doktora götürdük anjin olmuş. Çok yüksek seyrediyor ateşi düşürmekte çok zorlanıyoruz. Hiç birşey yemiyor boğazı çok ağırıyor sanırım. Şimdi uyuyor da gelebildim uyanıkken hep kucağımda gezmek istiyor. Anlayacağınız kızlar pek iç açıcı haberlerle gelmedim. ınşallah çabul toparlar kuzum.
hepinizi öpüyorum kızımdan bulduğum her fırsatta burada olacağım geçmişi okumaya çalışacağım.

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :lepi: alkisalkisalkis :teytey: a.s. :1hug: HOŞGELDİN CANIMMMM
hoşgeldin kaptanımmmm
yaa melis valla özledim... yerin çok belli canı yaaa...
tatilinin güzel geçmesine sevindim ama küçük cadımızın hastalığına çok üzüldüm
Allah şifa versin canım en kısa zamanda iilşir inş.

yediklerin senin olsun gördüklerin anlat derler ama sen hem ydiklerini hemde gördüklerini anlat :))
kilo durumun nasıl??
tatil güzel bişey ama en güzeli eve tekrar dönmek...gerçketen bende evimi çoook özlerim hep

KIZLAR KIZLAR MERABAAAzemuszemus
melissssscimmm hoşgeldinnn cnmkaydirigubbakcemile5
dosbacım evet canım acilen toıparlanmalıyımzemuszemus
zenim ya benim akpunktur doktorum bana adet dönemi hariç günde 2 tane soda iç demişti napcasss şimdik

canım sodanın iyi olduğunu bende biliyorum ama günde 1 tane...
ya aslında insanın kendini bilmesi öemli... itiğin zaman asıl hissediyorsun buna ii karar vermek lazım... yoksa her doktor her uzman başka bişi diyo...
ben arada içiyorum canım

meliscim hoşgeldin canım a.s.
geçmiş olsun minik prenses hastalanmış inşallah annesini daha fazla üzmeden iyileşir en kısa zamanda..
bedenen yorulsan da kafa dinlemen ondan daha önemli canım sende bunu yapabilmişsin daha ne olsun yerimseniben

melzeyit sen de hoşgeldin canım a.s.
tatildeydin sanırım ve kilo alman normal dosbacım diyet listesini paylaştı bizlerle çok zorlayıcı bi liste değil ona bi göz gezdir yardımcı olur sanırım sana yerimseniben

tatilini bitirip dönen arkadaşlar hoşgeldiniz :))
valla ben bu soda işini pek anlamıyorum her uzman başka birşey söylüyor... soda değil maden suyudur faydalı olan sadece onu biliyorum :))

ben diyet listesine uymaya çalışıyorum, günlük su içimimde yolunda gidiyor :))

meliscim hoşgeldin,bebişede çok geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin tez zamanda şeker,bu arada bende tatile girdim hele şükür,ramazan boyu tatilim inş.,ramazanda çorbayla yetinmeye gayret göstericem inş. becerebilirim yoksa halim vahim,birde ramazanda diyetisyene gitsem nasıl olur kızlar,bu ara kilo aldım aslında yediğim şeyler hep aynı sanırım stresten dolayı böyle oldum yani başlangıç kiloma geldimmafoldumbenama inş. başarıp geri vericem bu kiloları...

ıyı aksamlar kızlar ben türkiyedeyım tatil iyi geciyor sizler nasılsınız herkes döndümü tatilden kendınıze iyi bakın gırebıldıgım zaman girmeze calısırım

kardes takima hayirli ramazanlar allah bu aylari bugunleri tekrar tekrar gormeyi yasamayi nasip etsin tum dualariniz ibadetleriniz kabul olsun insallah

kilomu da şimdiden bildireyim yarın büyük ihtimal 12 de uyuyor olurum çünkü kaydirigubbakcemile3
kilom 79.8 arkadaşlar 80 in altında görmek mutlu etti beni ancak çok yavaş veriyorum onada canım sıkılmıyor değil bakalım ramazan bitiminde kaç olacağım CADIARZU

canım hoşbuldum ben de hepinizi çok çok özledim. Ne çok alışmışım sizlere uzak kalınca anladım eşim kadar özlemişim :) kızlar bir de internet ne önemli bir şeymiş 15 gün internetsiz hayat zor geldi.
Bugün hep hastanedeydik doktorumuza gittik tahlillerimizi falan yaptırdık iğne, kan, idrar alınması zaten hastalıktan yorgun kızımı daha da yordu, sürekli kafası düştü omzuma uyudu şekercim. Çok uyudu gündüz, eve geldik sanki biraz daha iyidi bakalım yarına toparlar inşallah. Yarın bakıcımızı çağırdım izinliydi p.tesi başlayacaktı ama çok yoruldum.
Yediklerimi hiç anlatmayayım şunu söyliyim canım hiç bir şey kısmadım bugün tartılamadım yarın tartılırım ama sanırım 62 falanımdır kıyafetlerimden hissettim şiştiğimi klava:
yazlığımız mersin taşucunda çok uzak ama harika bir denizi var her sene bizi oraya sürüklüyor. Sabah bir gurubumuz var çok çok açılıyoruz o kadar güzel bir duygu ki çok özgür oluyorsun. Her sabah öyle geçti sonra eve gel kavaltı yemek telaşı falan. Ö.sonra site komşularıyla komşuculuk (işte bunlar kilo aldırdı bana). Dışarıda çok yedik, çok abarttım ama çabuk veriririm.
Yarın ramazan geçen sene oruç tutamadım kuzum 1 aylıktı bu sene tutmak istiyorum ama herkes sütün tamamen biter diyor ben 2 yaşına ya da sütüm olduğunca emzirmek istiyorum çok kararsız kaldım belki 1-2 deneme yaparım duruma göre karar veririm.
Bu arada canım sen güzel kilo vermeye başladım ramazan listen de güzel, eğer oruç tutarsam listenden alıntılar yaparım :)
ayyy melis sus artık opuyorumnanaktan

canım hoşbuldum senin nasıl gidiyor?

ay bende artık kavuştum evime insanın evi gibisi gerçekten yok canım çok geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir
bu aradAben çok kilo aldım vede ramazan başlıyor bakalım ne olacak

sen de hoşgeldin canım. Evet bence de insanın evi bambaşka dün herhalde 30 kez evim çok güzelmiş dedim eşim yeter artık diyip susturdu beni :)
teşekkürler canım nasıl soldu inanamazsın. Toparlanmıştı baya yanakları kızarmıştı ve dolmuştu şimdi zayıfladı küçüldü
ben de kilo aldım

hoşbuldum canım. inşallah yaa iyileşsin artık dayanamıyoruz.
doğru söylüyorsun vücud 1-2 saat uyuyunca dinleniniyor ama kafa biraz zor dinleniyor. Sen neler yaptın?

hoşbulduk canım. Herşeyin yolunda olduğu belli canım geçen hafta süperdin bireyselde 3. olmuşsun tebrikler.

teşekkürler canım hoşbuldum. Amin canım inşallah.
çorba çok az olur tatlım ilerleyen saarde kan şekerin düştüğü için saldırırsın herşeye benden söylemesi.
Ne stresin var şekercim opuyorumnanaktan
ben de sıkacağım bu kiloları çok zor verdim 15 günde aldım. Kilo alan arkadaşlar çıldırmış olmalıyız, hadi toparlanıp aldıklarımızı geri verelim.

ıyı aksamlar kızlar ben türkiyedeyım tatil iyi geciyor sizler nasılsınız herkes döndümü tatilden kendınıze iyi bakın gırebıldıgım zaman girmeze calısırım

ne güzel canım sevdiklerine kavuştun ramazanı burada geçireceksin sanırım. Arada gel özlüyoruz. Durumun nasıl?

tebrikler canım 70li kilolar hayırlı olsun.

ad, acıbiber, emirel, gulizgul, poly ve tingiw sizler nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
adcım işe mi girdin? çok geçmişi okuymadım ama kulağıma çalındı. Nasıl gidiyorgörüşmeye gideceğini biliyordum olduğuna sevindim. Ben geldim artık strese sokma kendini. Çok teşekkür ederim tatlım internetin de yokmuş.

ad ve melankoli eğer daha önce sorduysam ve de siz yazdıysanız kusura bakmayın not almmamışım geçmişe bakmak çok zaman alacak.
adcım hedef güncellemesi
melankolim hedef güncellemesi ve geçen ayın en iyi kilo vereni olduğun için deneyimlerini payşaşman lazım.

canım şuan yerimiz yok toplam 12 kişiyiz ama bizimle devam edebilirsin yola yani sürekli katılımda bulunup bizimle deneyimlerini paylaşırsan seviniriz.ileride yerimiz açılacak örneğin ben o yüzden gelmek istersen bizi takip et derim.

hooooşşşşşggggeeeeeeeeeeeelllllllllddddddddiiiiiiiiiiiinnnnnn. tatilin güzel geçtiğine sevindim.prensese çok geçmişolsun canım. boğaz herçocuğun başına bela oluyor inşallah atlatır hayırlısı ile.

hoşgeldin canımcım iyi tatilller diliyorum.

canım şükür olsun girdim işe. biraz sıkıntısı var ama halledilir hayırlısı ile.bilgisayarlar değişecek yeniden sistem kurulacak bunun için biraz zamana ihtiyac var.işe girdiğimin 2.günü net arızalandı. virüs çok var format atılması gerekiyormuş.zaten değişecek diye gerek görmedik. bekliyoruz bakalım.oyüzden bu hafta hiç gelemedim. ara ara tekrar gelmeye çalışırım bu hafta yine kilo veremedim ama haftaya kadar vermeye çalışıcam haftayada beni mezun edersiniz artık.
canım ağustos sonu hedefiyse ben 52 olmayı planlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…