Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada herkese selam.melisim yazdığım gibi canımcım kilo aynı.haftaya 52 olmaya çalışıcam artık olduğum kiloyla beni mezun edersiniz.çok sık gelemiyorum.işyerinde netim olsa aslında sürekli açık olabilirim sıkıntı olmuyor ama malesef yok.neyse şimdilik çıkıyorum. herkese hayırlı ramazanlar. melis dönmene sevindim hayatım. bu arada melzeyit hoşgeldin hayatım,seninde dönmene sevindim tabi.üzülme verirsin inşallah kilolarını. neyse görüşürüz.

bu arada meliscim gulizgul ve twingi izinli .okumuşsundur gerçi ama yazayım dedim öptüm hayatım.kalamıcak kadar çok yorgunum. bu arada bir ara seni arıcam konuşuruz dimi.

ii geceler canlarımmm
ben kilomu bildireyim sabah belki 12 ye kalkamam :))
kilom aylar sonra il defaaaaaaa 68.4
meliscim 1.1 kilo verdim canım çok mutluyum :))
görüşürüz şekerler

herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................................
meliscim hoşgeldin canım özledik seni çokkk..dosbam vay be demekten kendimi alamıyorum.sen yakında mezun olcan herhalde..kızlar ben şimdiden kilo bildirimi yapaym aynıyım..ay şimdi sahur yaptım karnım su doldu yawww

günaydın kızlar...
bu hafta koruma haftasındaydım biliyorsunuz bu hafta aslında dün toplamda 1 kilo vermiştim ama bu sabah tartı bana süpriz yaptı ve beni 74 gösterdi, oysaki dün 73.7 falandı... ( biraz mutsuz oldum ama haftaya diyetisyenimin izni ile 3 kilo vereceğim...
yani ben bu hafta sadece ve sadece 600 gram verdim (

Günaydın Kızlar

Hayırlı ramazanlar hepimizi bol bol huzur bol bol kilo vermeler

Hemen kilo bildirimimi yapayım ben 65.5 im bu sabah itibariyle sadece 300 gr vermişim bunu da şükür çünkü r*** dönemim 10 gün geçti benim hiç böyle olmazdı arada yokluyor gibi ama gelmiyor zaten son kontrolde bundan dolayı ödemde çıkmıştı.Ramazan boyunca kendi aramızda birbirimizi spor konusunda motive edelim mi?herkes yapabildiği kadar spor yapsın 1-2 bölgesel egzersiz 15-20 dk yürüyüş ne yapabilirsek spor yapmazsak ne kadar az yesekte kilo veremeyiz canlar cünkü ramazanda çogu organımız tatile giriyor meto düşüyor bu yüzden spor konusunda azimlenmemiz şartkaydirigubbakcemile

Benim spor programım şöyle olacak inş;

-ıftardan 1,5-2 sa sonra 45 dk eliptik
-Sahurdan 1 önce sabah wii fit step 30 dk + wii fit yoga 30 dk
-Birde ögle tatilimi yarım saat temiz havada yürüyerek geçirmek istiyorum.

Zenim; diyetisyene gitmekle çok dogru bir karar vermişsin canım ve listende çok güzel.-600 gr içinde ayrıca tebrikler haftaya kesin yine iddialı bir isim olacaksın bireyselde

dosba; bak emeklerinin sabrının disiplinli gidişinin mükafatını aldın canım -1,100 gr süper bir rakam inş haftaya da böyle güzel bir rakam görürsün tartıda canım

melyezit;
hoşgeldin canım tatil kilolu hemen gidiyor bende her gittiğimde 1-2 kilo alırım 1 haftaya hemen geri veririm merak etme canım

ad1; canım demek haftaya mezun oluyorsun ama yinede bizi tam bırakma arada sırada yaz bize

melankoli; canım stressten vucut kortizon salgılıyor bu da kilo aldırıyor insana ya da dikkat ettiğin halde veremiyorsun istersen bir dahiliye gidip kan tahlili filan yaptır canım

bhr-87; 7 li rakamlara hoşgeldin canım 7 lerde çok kalmamanı bir an önce 6lara geçmene dilerim

melis; kaptanım hoşgeldin, minik kuzumuza geçmiş olsun canım bir an önce elma yanaklı haline geri döner iyileşir inş.

canım hoşbuldum. Bugün biraz daha iyi dün çok uyudu gece de, gözleri çok şiş çok komik görünüyor :) biraz halsizliği var ama toparlamaya başladı.
işe girmene çok çok sevindimcanım hakketmiştin artık. Herşey zamanla yoluna girer canım merak etme.

Senin kilon gayet iyi tatlım mezuniyeti hakkettin tabi ama bizi bırakmamam şartıyla.

bu arada meliscim gulizgul ve twingi izinli .okumuşsundur gerçi ama yazayım dedim öptüm hayatım.kalamıcak kadar çok yorgunum. bu arada bir ara seni arıcam konuşuruz dimi.

yok canım okuyamadım söylemen iyi oldu. İşin ilk günleri çok yorar sonra düzenini kurarsın canım rutine girer. Oğluşa kayınvalidenmi bakıyor? Konuşuruz tabi hayatım ne zaman istersen.

ii geceler canlarımmm
ben kilomu bildireyim sabah belki 12 ye kalkamam :))
kilom aylar sonra il defaaaaaaa 68.4
meliscim 1.1 kilo verdim canım çok mutluyum :))
görüşürüz şekerler

inanmıyorum dosbam harikasın çok güzel gidiyorsun. Uykucu arkadaşım.

sana da hayırlı tamazanlar canım. Hoşbuldum bn de çok özledim hepinizi.
Canım oruş tutuyormusun senin oğluş küçük meme de veriyorsun. Ben tutmadım yine, benimki çok memeci süt gelmezse beni paralar herhalde.

olsun hayatım gçen haftanın üzerine bu hafta 600 gr süper haftaya atağa geçersin yine.

canım 300 grda çok iyi her hafta çokkilo verecek değiliiz ya.
hoşbuldum hayatım, inşallah elma yanaklı çok güzeldi :)

günaydıııınnn :)) biraz geç oldu sanırım
kızlar kendimi çok dinç hissediyorum
uanalı 1 saati geçti ama iç açlık hissetmiyorum...
canlarım oruç tutanlar suyunuza çok dikkat edin... malum günler çok uzun... iftardan sonra en az2 lt su tüketin...tabii hepiniz biliyosunuz ama ben yine de ufak bi hatırlatma yapayım istedim

13. TAKIM **118. ETAP**

ad1 ( 53.0 /53.0 /0.0 /0&#37
dosba (69.5/ 68.4 / 1.1 / 1.58 %)
acıbiber2053 (64.5 / 64.5 / 0.0 / 0%)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 /0%)
shopaholic (74.4 / 74.4 / 0.0 / 0%)
emirel ( 61.4 / 61.8 / -0.4 / -0.65%)
bhr.87 (80.1 / 79.8/ 0.3 / 0.37%)
gulizgul (63.5, geri dönmek üzere ayrıldı)
zenim (74.6 / 74.0 /0.6 /0.80 %)
poly (65.8 / 65.5 / 0.3 /0.46 %)
TingiwingyxD (76.3, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (59.6 / 61.5 / -1.9 / -3.19%) (eski üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 668.9 / 668.9 / 0.0 / 0%)

Son düzenleme:
dosbacım baharım günaydın nasılsınız?
kızlar shopaholic gelmedi sanırım hiç kaçırmazdı kilo bildirmeyi.
bi de melankolinin ne demek istediğini anlamadım başladığım kiloma döndğüm demiş bir haftada 3 kilomu almış yani açık yazmamış, ne yapsam acaba bilemedim.

merhaba arkadaşlar
meliscim geldiğin belli oluyor oku oku ancak bitirdim yazıları hayatım kaydirigubbakcemile3
sanırım hepimizde biraz yavaşlama oldu ben dün de belirtmiştim 80,1 den 79,8 olmuşum 300 gr gitmiş sadece ramazanda hiç kilo veremedim şu yaşıma kadar bakalım bu sefer nasıl olacak CADIARZU
polycim benim de tek dileğim önce 7 leri sonra 6 ları sonra da 5 leri görebilmek tartıda :Saruboceq:
dosbacım maşallah çok iyi gidiyorsun listene birebir uymanın meyvelerini topluyorsun şimdi darısı bize ne diyeyim :kedi:
adcım demek mezun oluyorsun ha senin adına çok sevindim zira benim mezun olmama ohooo kaç zaman var Allah bilir mafoldumben
ben de bugün geç kalktığım için henüz anlamadım oruç olduğumu bile hiç acıkmadım sahurda da 1,5 litre su içtim ki zorla değil ben susuz hayatta duramıyorum bakalım ilerleyen saatlerde nasıl etkileyecek beni susuzluk fisfisfis

Son düzenleme:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
melankoli aldığını söylemişti ama kaç kilo aldığını belirtmedi ya da ben gözden kaçırdım canım CADIARZU

melankolim ne dediğini anlamadığım için kilonu aynı geçtim çünkü haftaya problem olur.
shocum gelmedin kilonu aynı geçtim.
kızlar sıfıra sıfırız benim yüzümden idare edin haftaya aldıklarımı veririm artık.

kendimi de ekledim çok utanıyorum mafoldumben:kedi:

aaa niye utanıyosun canım tatil senin de hakkındı 1-2 kilo fazlalık nedir ki verirsin birkaç haftada bak benim önümde vermem gereken 27 kilo var ve o kadar yavaş gidiyo ki kara kara düşünmeye başladım artık mafoldumben

günaydın canım iiyim çok şükür... evet bende melankoliyi anlamadım sanırım 3 kilodan bahsetmiyordur çünkü hafta içinde bahsetmedi

kendimi de ekledim çok utanıyorum mafoldumben:kedi:

yapma canım yaaa hangimiz tatilden kilo almadan döndük ki... üzülme sen gayretlisin heme verirsin

ooo sen böyle söylenirsen :)) unutmaki ben 6 ay boyunca bi hafta hep aldım bi hafta minnacık verdim...

bhra katılıyorum 1-2 kilocuk nedir ki...
bhr canım sende verirsin... bayramdan sonra sen yine tsh hormonlarına bi baktır... ne durumda bende baktıracağım ama ben çok rahatladım

baharcım ben de iyiyim şimdi çıkmam lazım kızıma yemek hazıorlayayım yine gelirim. öpüyorum tatlım.

afiyet olsun cimcimeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…