hooooşşşşşggggeeeeeeeeeeeelllllllllddddddddiiiiiiiiiiiinnnnnn. tatilin güzel geçtiğine sevindim.prensese çok geçmişolsun canım. boğaz herçocuğun başına bela oluyor inşallah atlatır hayırlısı ile.
canım şükür olsun girdim işe. biraz sıkıntısı var ama halledilir hayırlısı ile.bilgisayarlar değişecek yeniden sistem kurulacak bunun için biraz zamana ihtiyac var.işe girdiğimin 2.günü net arızalandı. virüs çok var format atılması gerekiyormuş.zaten değişecek diye gerek görmedik. bekliyoruz bakalım.oyüzden bu hafta hiç gelemedim. ara ara tekrar gelmeye çalışırım bu hafta yine kilo veremedim ama haftaya kadar vermeye çalışıcam haftayada beni mezun edersiniz artık.
canım ağustos sonu hedefiyse ben 52 olmayı planlamıştım.
bu arada herkese selam.melisim yazdığım gibi canımcım kilo aynı.haftaya 52 olmaya çalışıcam artık olduğum kiloyla beni mezun edersiniz.çok sık gelemiyorum.işyerinde netim olsa aslında sürekli açık olabilirim sıkıntı olmuyor ama malesef yok.neyse şimdilik çıkıyorum. herkese hayırlı ramazanlar. melis dönmene sevindim hayatım. bu arada melzeyit hoşgeldin hayatım,seninde dönmene sevindim tabi.üzülme verirsin inşallah kilolarını. neyse görüşürüz.
bu arada meliscim gulizgul ve twingi izinli .okumuşsundur gerçi ama yazayım dedim öptüm hayatım.kalamıcak kadar çok yorgunum. bu arada bir ara seni arıcam konuşuruz dimi.
ii geceler canlarımmm
ben kilomu bildireyim sabah belki 12 ye kalkamam :))
kilom aylar sonra il defaaaaaaa 68.4
meliscim 1.1 kilo verdim canım çok mutluyum :))
görüşürüz şekerler
herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................................
meliscim hoşgeldin canım özledik seni çokkk..dosbam vay be demekten kendimi alamıyorum.sen yakında mezun olcan herhalde..kızlar ben şimdiden kilo bildirimi yapaym aynıyım..ay şimdi sahur yaptım karnım su doldu yawww
günaydın kızlar...
bu hafta koruma haftasındaydım biliyorsunuz bu hafta aslında dün toplamda 1 kilo vermiştim ama bu sabah tartı bana süpriz yaptı ve beni 74 gösterdi, oysaki dün 73.7 falandı...( biraz mutsuz oldum ama haftaya diyetisyenimin izni ile 3 kilo vereceğim...
yani ben bu hafta sadece ve sadece 600 gram verdim(
Günaydın Kızlar
Hayırlı ramazanlar hepimizi bol bol huzur bol bol kilo vermeler
Hemen kilo bildirimimi yapayım ben 65.5 im bu sabah itibariyle sadece 300 gr vermişim bunu da şükür çünkü r*** dönemim 10 gün geçti benim hiç böyle olmazdı arada yokluyor gibi ama gelmiyor zaten son kontrolde bundan dolayı ödemde çıkmıştı.Ramazan boyunca kendi aramızda birbirimizi spor konusunda motive edelim mi?herkes yapabildiği kadar spor yapsın 1-2 bölgesel egzersiz 15-20 dk yürüyüş ne yapabilirsek spor yapmazsak ne kadar az yesekte kilo veremeyiz canlar cünkü ramazanda çogu organımız tatile giriyor meto düşüyor bu yüzden spor konusunda azimlenmemiz şartkaydirigubbakcemile
Benim spor programım şöyle olacak inş;
-İftardan 1,5-2 sa sonra 45 dk eliptik
-Sahurdan 1 önce sabah wii fit step 30 dk + wii fit yoga 30 dk
-Birde ögle tatilimi yarım saat temiz havada yürüyerek geçirmek istiyorum.
Zenim; diyetisyene gitmekle çok dogru bir karar vermişsin canım ve listende çok güzel.-600 gr içinde ayrıca tebrikler haftaya kesin yine iddialı bir isim olacaksın bireyselde
dosba; bak emeklerinin sabrının disiplinli gidişinin mükafatını aldın canım -1,100 gr süper bir rakam inş haftaya da böyle güzel bir rakam görürsün tartıda canım
melyezit; hoşgeldin canım tatil kilolu hemen gidiyor bende her gittiğimde 1-2 kilo alırım 1 haftaya hemen geri veririm merak etme canım
ad1; canım demek haftaya mezun oluyorsun ama yinede bizi tam bırakma arada sırada yaz bize
melankoli; canım stressten vucut kortizon salgılıyor bu da kilo aldırıyor insana ya da dikkat ettiğin halde veremiyorsun istersen bir dahiliye gidip kan tahlili filan yaptır canım
bhr-87; 7 li rakamlara hoşgeldin canım 7 lerde çok kalmamanı bir an önce 6lara geçmene dilerim
melis; kaptanım hoşgeldin, minik kuzumuza geçmiş olsun canım bir an önce elma yanaklı haline geri döner iyileşir inş.
hoşgeldin meliscim ramazanınız mübarek olsun kızlar maalesef kilo almışom 61.8 olmuşum maalesef
dosbacım baharım günaydın nasılsınız?
kızlar shopaholic gelmedi sanırım hiç kaçırmazdı kilo bildirmeyi.
bi de melankolinin ne demek istediğini anlamadım başladığım kiloma döndğüm demiş bir haftada 3 kilomu almış yani açık yazmamış, ne yapsam acaba bilemedim.
kendimi de ekledim çok utanıyorum mafoldumben:kedi:
dosbacım baharım günaydın nasılsınız?
kızlar shopaholic gelmedi sanırım hiç kaçırmazdı kilo bildirmeyi.
bi de melankolinin ne demek istediğini anlamadım başladığım kiloma döndğüm demiş bir haftada 3 kilomu almış yani açık yazmamış, ne yapsam acaba bilemedim.
kendimi de ekledim çok utanıyorum mafoldumben:kedi:
melankolim ne dediğini anlamadığım için kilonu aynı geçtim çünkü haftaya problem olur.
shocum gelmedin kilonu aynı geçtim.
kızlar sıfıra sıfırız benim yüzümden idare edin haftaya aldıklarımı veririm artık.
aaa niye utanıyosun canım tatil senin de hakkındı 1-2 kilo fazlalık nedir ki verirsin birkaç haftada bak benim önümde vermem gereken 27 kilo var ve o kadar yavaş gidiyo ki kara kara düşünmeye başladım artık mafoldumben
baharcım ben de iyiyim şimdi çıkmam lazım kızıma yemek hazıorlayayım yine gelirim. öpüyorum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?