günaydın canım iiyim çok şükür... evet bende melankoliyi anlamadım sanırım 3 kilodan bahsetmiyordur çünkü hafta içinde bahsetmedi
yapma canım yaaa hangimiz tatilden kilo almadan döndük ki... üzülme sen gayretlisin heme verirsin
ooo sen böyle söylenirsen :)) unutmaki ben 6 ay boyunca bi hafta hep aldım bi hafta minnacık verdim...
bhra katılıyorum 1-2 kilocuk nedir ki...
bhr canım sende verirsin... bayramdan sonra sen yine tsh hormonlarına bi baktır... ne durumda bende baktıracağım ama ben çok rahatladım
afiyet olsun cimcimeye...
herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...
kızlarrr çok özür dilerim..gelemedim sabhatan beri..evimde misafir vardı git de diyemedim..karşı komsumdan iki dakka yazayım dedim size ama aksilik oda evde yoktu..benim evde internetim yok..eşimin dükkandan ve kendi işyerimden yazışıyorum sizlerle..özür diliyoırujm..umarım kuralları deldiğim için diskalifiye olmam((isteyerek olmadı ve bundan sonra genelde perşembeden yapıcam bildirimimi (
neden bilmem bu 600 gram sinirlerimi fena halde bozdu...
diyetisyenim asla bir haftada o kadar kilo vermene izin vermem diyordu bak dediği oldu hatunun :))
kendime bir söz verdim o nekadar kızarsa kızsın bana ben haftaya 3 kilo vereceğim :)
inat ettim bikere.
buarada ben sağlıkçıyım arkadaşlar özel bir diyetisyene gitmedim, kurumuma yeni atanan bir diyetisyenle iki mesai arkadaşı olarak konuştum ama o benim yaşam koçum olacağını iddaa ediyor :))
bu arada sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirim ona.
bebeği çok küçük ve nette zaman geçirmeyi pek sevmiyormuş o sebeple siteye üye olmadı ama benim profilimden birlikte inceledik :) şok diyetleri görünce çok sinirlendi zaten herşeye kızıyor, benim isveç diyetini hatırladıkça deliriyor :))
saol dosbacım destek olduğun için vereliniortak
baktıracağım zaten canım 27 sine ultrason randevum var bakalım ne çıkacak sonra bir başka hastanede daha tahlil yaptırmayı planlıyorum umarım kilo vermemi engelleyecek bir problemim yoktur :Saruboceq:
ad ve melankoli eğer daha önce sorduysam ve de siz yazdıysanız kusura bakmayın not almmamışım geçmişe bakmak çok zaman alacak.
adcım hedef güncellemesi
melankolim hedef güncellemesi ve geçen ayın en iyi kilo vereni olduğun için deneyimlerini payşaşman lazım.
canım senin özel bir ramazan diyetin var mı? varsa listeni paylaşırmısın?
şok diyetler için çok haklı ama bazen insan bir anda baskülde mucize görmek istiyor her ne kadar geri alacağını gidenin su olduğunu bilse de :kedi:
bir yanlışlk var Meliscim , ben kaç haftalardır kilo veremiyorumki anlayamadım :uhm:
ii akşamlar kızlar
çoook hafifim bu menü ile kilo verir miyim bilmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum
akşam menüm :))
1 cup domates çorbası (et suyu ve bulyon yok 1 kaşık un ile)
90gr biftek (2 parça)
50gr pide(2 dilim ekmek =pide)
1/2 cup bamya
1/2 cup yoğurt
salata
offf aslında çok ama zaten yiyemedim hepsini 2 ye böldüm
önce çorbamı içtim salata ile
sonra bifteğimi yedim ara verdim :))
sonra bamya ve yoğurt yedim
ara yapacağım 2 meyve 2 ceviz 1 galeta :))
afiyet olsun dosbacım...
bende akşam bir kase sebze çorbası ve salata yedim.
sonra içim kazındı bir yeşil elma ve çoook az haşlanmış tavuk yedim :)
yeşil çayım buzlu bir halde koca bardak hemen yanımda.
buarada anladım ki ben dizi izleyerek kilo alıyorum, melekler korusunun yeni bölümünü izledim ve üzüldüm canım hemen çikolata çekti ki uzun zamandır istememişti. hemen kendime çay yaptım ama pek geçmedi. galiba bu yıl dizi izlemeyeceğim...
selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?