Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...

kızlarrr çok özür dilerim..gelemedim sabhatan beri..evimde misafir vardı git de diyemedim..karşı komsumdan iki dakka yazayım dedim size ama aksilik oda evde yoktu..benim evde internetim yok..eşimin dükkandan ve kendi işyerimden yazışıyorum sizlerle..özür diliyoırujm..umarım kuralları deldiğim için diskalifiye olmam((isteyerek olmadı ve bundan sonra genelde perşembeden yapıcam bildirimimi(

neden bilmem bu 600 gram sinirlerimi fena halde bozdu...
diyetisyenim asla bir haftada o kadar kilo vermene izin vermem diyordu bak dediği oldu hatunun :))

kendime bir söz verdim o nekadar kızarsa kızsın bana ben haftaya 3 kilo vereceğim :)
inat ettim bikere.
buarada ben sağlıkçıyım arkadaşlar özel bir diyetisyene gitmedim, kurumuma yeni atanan bir diyetisyenle iki mesai arkadaşı olarak konuştum ama o benim yaşam koçum olacağını iddaa ediyor :))

bu arada sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirim ona.
bebeği çok küçük ve nette zaman geçirmeyi pek sevmiyormuş o sebeple siteye üye olmadı ama benim profilimden birlikte inceledik :) şok diyetleri görünce çok sinirlendi zaten herşeye kızıyor, benim isveç diyetini hatırladıkça deliriyor :))

saol dosbacım destek olduğun için vereliniortak
baktıracağım zaten canım 27 sine ultrason randevum var bakalım ne çıkacak sonra bir başka hastanede daha tahlil yaptırmayı planlıyorum umarım kilo vermemi engelleyecek bir problemim yoktur :Saruboceq:

evet dosbacım telafi edeceğim inşallah bu hafta. Cimcimeyi yedirdim, sonra eşime iftar için birşeyler hazırladım bayaa abarttım ama bugün ilk gün olsun o kadar. Haftaya iznim bitiyor işe başlayacağım bu kadar bol çeşit bulamaz.

herkese selam,
nasılız görüşmeyeli umarım herkesin hayatında herşey yolundadır,
hepinize ve bütün islam alemine hayırlı ramazanlar...

sana da hayırlı tramazanlar canım. Hoşgeldin.

hayatım ilk defa deldin kuralları yanlış hatırlamıyorsam. Seni diskalifiye edermiyiz hiç, paylaşımından çok hoşnutuz kaydirigubbakcemile3 kilon nasıldı bu arada aynı geçtik ama merak ettim.

canım senin özel bir ramazan diyetin var mı? varsa listeni paylaşırmısın?
şok diyetler için çok haklı ama bazen insan bir anda baskülde mucize görmek istiyor her ne kadar geri alacağını gidenin su olduğunu bilse de :kedi:

yoktur hayatım iyi düşün iyi olsun

bir yanlışlk var Meliscim , ben kaç haftalardır kilo veremiyorumki anlayamadım :uhm:

ramazana özel bir diyet istemedim çünkü sağlık sorunlarımdan dolayı diyerek bahanemi sunaraktan sigarasızlağa dayanamayıp oruç tutamıyorum :kedi:
ama sizler için bir liste rica ederim...
bugün kulak dolması bişeyler anlattı ama işin açıkcası ben pek dinlemedim benle ilgili değil diye...

ama bildiğim iftar yemeğinin bölünmesi gerektiği, çorba içtikten bir süre sonra yemek yenilmesi meyve yada tatlı için zaman geçmesi gerektiği...

ii akşamlar kızlar
çoook hafifim bu menü ile kilo verir miyim bilmiyorum ama kendimi hafif hissediyorum
akşam menüm :))
1 cup domates çorbası (et suyu ve bulyon yok 1 kaşık un ile)
90gr biftek (2 parça)
50gr pide(2 dilim ekmek =pide)
1/2 cup bamya
1/2 cup yoğurt
salata
offf aslında çok ama zaten yiyemedim hepsini 2 ye böldüm
önce çorbamı içtim salata ile
sonra bifteğimi yedim ara verdim :))
sonra bamya ve yoğurt yedim

ara yapacağım 2 meyve 2 ceviz 1 galeta :))

afiyet olsun dosbacım...
bende akşam bir kase sebze çorbası ve salata yedim.
sonra içim kazındı bir yeşil elma ve çoook az haşlanmış tavuk yedim :)

yeşil çayım buzlu bir halde koca bardak hemen yanımda.

buarada anladım ki ben dizi izleyerek kilo alıyorum, melekler korusunun yeni bölümünü izledim ve üzüldüm canım hemen çikolata çekti ki uzun zamandır istememişti. hemen kendime çay yaptım ama pek geçmedi. galiba bu yıl dizi izlemeyeceğim...

bir yanlışlk var Meliscim , ben kaç haftalardır kilo veremiyorumki anlayamadım :uhm:

canım bu zaten geçen ayındı yani haziran ayı bu da mayısa ilişkin.
ilk analiz yapıldığında da yazmıştım cevap alamamıştım bu nedenle yayınlayamadım raporu. Yine cevap alamadığım için bugün itibari ile belirtemedim ve bu aya ilişkin analizimiz yapılmadı. Püsküüte mazeretimizi yazacağım ama kurallar açık biliyorsunuz bakalım.
Arkadaşlar lütfen geçmiş mesajları okuyalım. Paylaşım alanını analiz alanını takip edelim. Özellikle benim yazdığım mesajları gözardı etmeyin lütfen.
Melakolim birlaç satır birşey yazıp hedefini belirlersen önümüzdeki aya ya da aylara ait yarın mazeretimizle bildireceğim püsküüte. Bekliyorum. Aslında tekrar tekrar yazıyorum ama 15 gün yoktum tatildeydim ondan olacak.

çok güzel bir menü canım. Kesin kilo verirsin.

ben de tvnin karşısında yemeyi seviyorum canım.

selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.

300gr fena değil ama sende çok sevimlisin :))

hedef kilom aynı yine 58 ama bunu ramazanda nasıl yapacağımı bilemiyorum,nasıl kilo verdiğime gelince yemeklerime dikkat ediyorum özelliklede pasta börek ve tatlılardan uzak duruyorum ve tabikide spor yapıyorum.bir gülük beslenmem ise şöyle oluyo:sabahları iki dilim kepekli ekmek mutlaka 1 haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yanında mutlaka olur,salatalık domates ve birkaçta zeytin oda canım çekerse,akşamada spordan sonra bir kase çorba ve yeşil salata(roka,bol maydonoz ve bol limonlu çok az yağlı) böyle beslenerek kilo vermiştim...

merhaba arkadaşlar nasıl gidio ramazan bakalım yerimseniben
ben ilk günün sahurunda ve iftarında kendimi sıkmadım canımın çektiklerini yedim herkesle beraber ama iftarda azcık yemek bile yetti demek ki önce insanın gözü doyacak sonra zaten midesi doyuyo cokacimcoook
dün öyle yoruldum ki halam bizde kalacak ramazan boyu oturttu mantı yapmaya her yerim tutuldu hala omuzlarım ağrıyo üstüne bi de iftardan sonra misafir geldi çaya servis yapmaktan öldüm saat 10,30 da yatağa girdim direk uyuyakalmışım demekki benim hemen uyuyabilmem için epey yorulmam lazımmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…