Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nurgül geçmiş olsun.
çoksağol gülşahcım.
Günaydın canım.Geçmiş olsun.Ayakları sıcak tutuyoruz tamam mı:16:

Günaydın canım hoşgeldin.:16: Nasıl oldun:44:

[/B][/COLOR]

hoşbuldum. daha iyim ama başlarda çok korktum ve panik yaptım vücudum her yerini saracak falan diye düşünüyodum hafta sonunada denk geldiği için dok. gidemedim ama korkulacak bişey değilmiş. int. falan ne kadar çok araştıma yapmıştım ya bir sürü şey vardı acaba bumu bumu bumu diye kendi kendimi yedim iki gece uyuyamadım. fücudumda belirsiz cisimler beni çok etkiledi :1::1::1: gül hastalığı diye bişeymiş bu mevsimlerde çoğu insanda oluyomuş diğer adı madolyon. önce biraz irice kabartı kaşantı sonra solup pul pul dökülüyo haberciymiş o sonra daha küçükleri gövde sırt ve kollarda sayıları 12 ye falan ulaştı. krem ve hap verdi sebebi stresmiş oluşumuda kılcal damar çatlaması.

Menüm :

Sabah :
1 haslanmış yumurta
peynir
3 adet siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek

Ögle
5 tane yulaflı bisküvi
Nescafe

Akşam :
3 kaşık bulgr pilavı
sebzeli 3 kaşık
1 kase yoğurt

Spor :30 dk yürüme
15 dk twister
15 dk bisiklet
100 tane yan bel hareketi

afiyet olsun

sanırım ondann yaaa :( elimden de bişey gelmioo, uf bayan olmak ne zor arkadaşş:43: erkek olsam sölemiştim şimdiye gidippp:43::43: ya da ilgimi belli etmiştim:43:

aman ha canım ilgini belli etmek her zaman iyi bişey değildir. Ya ilgine cevap vermezse o zaman senin için çok daha üzücü olur. Bence beraber daha çok zaman geçirmeyi dene. Onun görev aldığı durumlarda sen de görev al falan. O sana ilgisini belli etsin sonra:9:

bugünkü menüüü

sabah (sabah dediğim 12 gibi) :1:
1 kase ezogelin çorbası
1kk peynir ve kaşar karışık
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 çatal incir reçeli1 biber

akşam 5:30 gibi

1 tabak kuru fasulye
1 kornişon turşu
1 dilim ekmek
çeyrek soğann:27:
2-3kaşık ayran

ara çayla beraber 1 avuç fındık

2 lt su

spor:25 dk jillian
100 mekik
şimdi cezam olan 100 mekiğide çekicem 100twister yapıcamm:1:

işte bu kaaaaa

Ay ne güzel hareketlerini yapmışsın ama menüye bikaç laf edeceğim kızma:67:
Sabah metabolizmanı çok geç başlatmışsın. Gidecek bir sürü kalori içerde kalmış. Bi de kaşar peynirinden mümkün olduğunca kaçınılmalı.
Akşam menüsünde kurufasulye olmasa sebze ya da et olsa daha iyi olur. Kurufasulye normalde ekmek gurubu sayılıyor çünkü.
Ve fındık 3-4 tane olmalı
Bi de ayranı kaşıkla mı içtin kızzz:66:

kızlar ya ben bişey sorucam

bu toplanan yeşil çay yapraklarını fabrikaya vermeden evde nasıl yeşilçay haline getirebiliriz???

fikri olan ya da bilgisi olan var mı bu konuda?

İnan hiç bi fikrim yok.

çoksağol gülşahcım.

hoşbuldum. daha iyim ama başlarda çok korktum ve panik yaptım vücudum her yerini saracak falan diye düşünüyodum hafta sonunada denk geldiği için dok. gidemedim ama korkulacak bişey değilmiş. int. falan ne kadar çok araştıma yapmıştım ya bir sürü şey vardı acaba bumu bumu bumu diye kendi kendimi yedim iki gece uyuyamadım. fücudumda belirsiz cisimler beni çok etkiledi :1::1::1: gül hastalığı diye bişeymiş bu mevsimlerde çoğu insanda oluyomuş diğer adı madolyon. önce biraz irice kabartı kaşantı sonra solup pul pul dökülüyo haberciymiş o sonra daha küçükleri gövde sırt ve kollarda sayıları 12 ye falan ulaştı. krem ve hap verdi sebebi stresmiş oluşumuda kılcal damar çatlaması.

Ay ne ilginç ya. İyi bari. O kadar çocuk yap dedik strese girdin de mi:9:

bütün geçmişi okudum maşallah ne kadar çok konuşmuşsunuz allah çenelerimize zeval vermesin :9::9::9: döktürmüşsünüz oku oku bitmedi 3 günde 40 sayfa :nazar::nazar::nazar:

banucum hayırlı olsun sende aşıklar kervanına katılmışsın.

bilgen yaaa ayrılma sende daha ferhanın acısını atlatamadık.

herkes rahatsızlanmış ya gerçekten nazar değmiş takıma çok gemişler olsun arkadaşlar.

zeynepcim yeni oyuncakların hayırlı olsun hakkını vereceğini biliyorum sporuna çok düşkünsün.

Ben de menümü yazayım da biraz domates atın bana

Sabah 3 adet galeta
Öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
akşam tavuk dürüm:18:
1 su bardağı bira az kuruyemiş

önce ben kendime atiimm:67::67::67:

akşam pazar alışverişini yaptım eve gittim eşim dedi ki ben çok acıktım yemek falan bekleyemem. Git arabadan pazar malzemelerini çıkar hemen hazırlarım bişeyler dedim. Dürüm de almış gelmiş. Burda yeterince ögğ gelmiyormuş gibi öğlen yemedim diye seviniyordum akşama denk geldi. Bi daha atiiimmm
:67::67::67:

çoksağol gülşahcım.

orticim nasılsın. geçmiş olsun sanada ama nihayet kurtulabilmişsin. parmağın nasıl şimdi.

çok geçmiş olsun canım ya, yapma kendine sitres falan bende merak etmiştim seni bak ettiğim kadar varmış, inşallah en kısa zamanda geçer:nazar::nazar::nazar: hep nazar bunlar takım olarak dökülüyoruz. akşam kurşun döktürtecektim ama gezmeye gittik döktüremedim.
parmağım normale döndü ama artık yüzüğümü takmak istiyorum.

dünkü menümüde paylaşayım
sabah
1,5 tost:1::1:
3 ceviz

öğlen
1 tabak kısır, bol salatalı
2 bardak ayran
3 ceviz

akşam
ızgara palamut
salata
çeyrek dilim ekmek
1 kurabiye:17:
kavun

spor yok 3lt su ve soda içtim

Canım reglesin birde ağrın var kiloyu neden dert ediyorsun.Zaten 2 haftadır maşallah çok güzel kilo verdin.Bu haftada regleden dolayı vermeyiver. Haftaya fazlasıyla eksi çıkarsın.Sen ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Arkadaşına şimdiden geçmiş olsun.

Ama regl döneminde normal canım şişkin olman da kilo vermemen de. Sen yemene dikkat et gider onlar merak etme. Yok efendim muhteşem dürüm yok bir bira falan deme bu hafta:34: Şimdi zamanda geçmez sana yemeden içmeden de kesilirsin bayram bitene kadar:9:

Haklısnzzz cnm
aslında o gelene kdr 12 gnde brz daha ıncelmek ıstyrm cok sıkı br program yapacmmm spor hergn yapcm regl sıskınlgmde gıderrr :)

Ben geldimmmmm :)))

Gülşahcım, sabit bir uyku arkadaşı bunu doktorumuz söylemişti. Ve uykudan önce hep aynı sıralam yapıldığında örneğin, yemek süt yedirdin, sonra pijama giydirip altını almak gibi, sonra eline uyku arkadaşını verip yatağına yatırmak bunları her gün yapınca çocuk ister istemez bu düzene alışıyor ve sonrasında kendisi uyumaya başlıyor:9:

Kübracım geçmiş olsun:)

Nurgül sana faceden yolladığım müziği dinleee stresini alır :9::9::9::9::9:

Haticeeeeeeeeeeeee:54:

Gülşahcım, sabit bir uyku arkadaşı bunu doktorumuz söylemişti. Ve uykudan önce hep aynı sıralam yapıldığında örneğin, yemek süt yedirdin, sonra pijama giydirip altını almak gibi, sonra eline uyku arkadaşını verip yatağına yatırmak bunları her gün yapınca çocuk ister istemez bu düzene alışıyor ve sonrasında kendisi uyumaya başlıyor:9:

uykumu getiriyo oda hhhhihihihihiiii

Sabah 3 adet galeta

akşam pazar alışverişini yaptım eve gittim eşim dedi ki ben çok acıktım yemek falan bekleyemem. Git arabadan pazar malzemelerini çıkar hemen hazırlarım bişeyler dedim. Dürüm de almış gelmiş. Burda yeterince ögğ gelmiyormuş gibi öğlen yemedim diye seviniyordum akşama denk geldi. Bi daha atiiimmm

Hahahahhahahha pide ye gelsin bu şarkı:60::60::60: tavuk dönere henüz şarkı yapmamışlar ama onada yaparlar yakın zamanda hihihihihihihih:9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10::10:

Just Pide ( Mc Doga Yarali Sisman) - YouTube

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

sabah
3 ceviz

öğlen
2 bardak ayran
3 ceviz

akşam
ızgara palamut
salata
çeyrek dilim ekmek
kavun

Kız 1.5 adana gibi oldu senin bu tostlar :) literatüre geçecek hhahahhahaa:33::33::33::33: Kısıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yummmiiiiyumiiii:111::111::111::111::111:

Hastndeym arkdsmn amlyttan cıkmasını beklıyormmm
Asırı sancı cekıyorm brseyler yıyp agrıkesıcı ıcecemde
Kendımı cok sıskın hıssedıyorummm :(
Kılo veremedm gıbı :(
regl olunca şişkinlik normal.bu hafta vücudun dinlensin,toparlansın,fırsat ver.:34:

çoksağol gülşahcım.

çok geçmiş olsun.bebeği bu kadar stres yapma kız:1:

Sabah 3 adet galeta

fastfoodçulara çalışıyosun bacım sen:111:

sabah
3 ceviz

öğlen
2 bardak ayran
3 ceviz

akşam
ızgara palamut
salata
çeyrek dilim ekmek
kavun

oh oh gayet güzel,afiyet olsun.

benimki, mamasını en sevdiği halının üzerindeki yastığında yer, sonrada uyur.ritüeller önemli:34:

Back
X