Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oy oyyyy bayram temizliğimi yapcan :27::27:
gelemmii yardımaaaa:52::52::52::52:
bana kim gelsin bayramda:31:öle bi temizlik işte.gel kız lak lak yaparız:27:

2 ve 3 ü göremedim ama 4 güzel.ben çay lekesini ,rekliler için olan domestos bide çamaşır det karıştırıp sıcak suyla sildim.çıktı.

walking dead yeni sezon ilk bölümü izledim.muhteşem bir dönüş yapmışlar.

çoksağol gülşahcım.

hoşbuldum. daha iyim ama başlarda çok korktum ve panik yaptım vücudum her yerini saracak falan diye düşünüyodum hafta sonunada denk geldiği için dok. gidemedim ama korkulacak bişey değilmiş. int. falan ne kadar çok araştıma yapmıştım ya bir sürü şey vardı acaba bumu bumu bumu diye kendi kendimi yedim iki gece uyuyamadım. fücudumda belirsiz cisimler beni çok etkiledi :1::1::1: gül hastalığı diye bişeymiş bu mevsimlerde çoğu insanda oluyomuş diğer adı madolyon. önce biraz irice kabartı kaşantı sonra solup pul pul dökülüyo haberciymiş o sonra daha küçükleri gövde sırt ve kollarda sayıları 12 ye falan ulaştı. krem ve hap verdi sebebi stresmiş oluşumuda kılcal damar çatlaması.
Canım benim neyseki önemli birşey değilmiş.Geçmiş olsun :16: Stres falan yapma taam mı:16:
Ben de menümü yazayım da biraz domates atın bana

Sabah 3 adet galeta
Öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
akşam tavuk dürüm:18:
1 su bardağı bira az kuruyemiş

önce ben kendime atiimm:67::67::67:

akşam pazar alışverişini yaptım eve gittim eşim dedi ki ben çok acıktım yemek falan bekleyemem. Git arabadan pazar malzemelerini çıkar hemen hazırlarım bişeyler dedim. Dürüm de almış gelmiş. Burda yeterince ögğ gelmiyormuş gibi öğlen yemedim diye seviniyordum akşama denk geldi. Bi daha atiiimmm
:67::67::67:
Naptın:53::53: .Gerçekten sizin dürümcünüz falan mı var. Pide üstüne dürüm.Olmamış hemide hiç olmamış.Cezalısın.Pide+dürüm 500 hareket.Yapılıp belirtilmeni ona göre:9:
dünkü menümüde paylaşayım
sabah
1,5 tost:1::1:
3 ceviz

öğlen
1 tabak kısır, bol salatalı
2 bardak ayran
3 ceviz

akşam
ızgara palamut
salata
çeyrek dilim ekmek
1 kurabiye:17:
kavun

spor yok 3lt su ve soda içtim
Tostçu Başak. Kurabiye canavarı seni 50 mekik cezalısın:9: Yapmayı ve yazmayı unutma tamam mı???

Ben geldimmmmm :)))

Gülşahcım, sabit bir uyku arkadaşı bunu doktorumuz söylemişti. Ve uykudan önce hep aynı sıralam yapıldığında örneğin, yemek süt yedirdin, sonra pijama giydirip altını almak gibi, sonra eline uyku arkadaşını verip yatağına yatırmak bunları her gün yapınca çocuk ister istemez bu düzene alışıyor ve sonrasında kendisi uyumaya başlıyor:9:

Kübracım geçmiş olsun:)

Nurgül sana faceden yolladığım müziği dinleee stresini alır :9::9::9::9::9:

Haticeeeeeeeeeeeee:54:
Yasemiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :16: :54:

Ben yiiimeeeek yimeye cidiyoom , öpüldünüz:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Afiyet şeker olsun.

ama unuuttunuzzzzzzzzzzzzzz:43:sadace bulbul göndermiş.
Canım bu akşam ikisini beraber gönderrim diye göndermedim.Belki diğer arkaaşlarda öyle düşünmüştür :16:

veee sporummm

25 dk jillian
150 mekik
100 twester
15 dk masajjjj:32:

bide 2 saate kalmaz çıkarız dışarı avmleri gezcez eşimle media market caffefour bauhouse forum istanbull

dönüştede eve bişiler alırızz inşşş:9:

kızlar nesfit işe yarar mı? deniyeyim mi ne dersiniz??
Spor çok güzel maşallah.

anam anam çok yoruldum.kızımla kocam geçen gece halıya çay banyosu yaptırdılar,3 büyük bardak çay döktüler.:111:onu sildim,kapıları sildim.yoyuldum be:27:hafta sonuda mutfak dolaplarına niyetleniyorum bakalım:31:
Oy oy kıyamam kolay gelsin.

TURŞU SUYU İLE FAZLA YAĞLARINIZDAN KURTULUP ZAYIFLAYABİLİRSİNİZ!

Türk toplumunun sofralarının baştacıdır turşu. Yemeklerin yanında iştah açıcı olarak yenen turşu, lezzetli bir salata türüdür diyebiliriz. Turşu suyu da pekçok insan tarafından severek içilir. Peki turşu suyunun zayıflattığını biliyor muydunuz. Evet yanlış duymadınız, turşu suyu ile kilo verebilirsiniz. Peki nasıl oluyor açıklayalım.

Turşu suyunda bulunan “asetik asit“in vücutta yağ birikimini bastırdığı ve metabolizmayı hızlandırdığını açıklayan uzmanlar, bu özelliği ile turşu suyunun zayıflattığını söylüyor. Hergün bir bardak turşu suyu içerek kilo verebilir, zayıflayabilirsiniz.

Fakat turşu suyunda bulunan asetik asit mide için zararlı olabiliyor. Özellikle reflü şikayetini artırıyor. Ayrıca sodyum bakımından zengin olan turşu suyu yüksek tansiyonu olan hastalara tavsiye edilmiyor. Fazla sodyumun bir diğer etkisi de vücudun aşırı su tutmasıdır. Bu nedenle vücutta ödem birikmesine neden olabileceğinden ödem atıcı bir bitki çayınıda gün içerisinde içebilirsiniz. Sağlıklı ve formda günler dileriz.

şoktayımmmm:53::53: şaka heralde bu:9:
Canım hem zayıflayabilirsiniz diyor hemde ödem tutar diyor. Bence boşver.Hiç sağlıklı değil.

Canım bende 1 ve 4 ü beğendim. Ancak bende bir sticker delisi olaraktan :9: oyuncakçılarda veya başka sitelerde çok daha güzellerini bulusun diye düşünüyorum bu sitedekiler gereksiz pahalı geldi.O fiyata daha güzelleri vardır.

Son düzenleme:
Kızlar yeni bir üye çağırdım.Henüz cevap vermedi ama haberiniz olsun:16:

Son düzenleme:
Kızlar yeni bir üye çağırdım.Henüz cevap vermedi ama haberiniz olsun:16:

Adı s ile mi başlıyooo, bugün burada bizi okuyan biri vardı da hihihiihihihihi:1::1::1:

Haticeeeee:9::9::9::9: Dinledin mi kişneyen kadını hahhahahahahha:1::1::1::1::1:

Bugün benim çok abur cubur yeme isteğim var. Yemek istiyom sürekli yemek. Yarın bugün yada yarın regl olcam biri beni durdursun. Yarın ama yicem valla cezama razıyım hatice, kilo bildireyimde. Hemde yaş pastayı gözüme kestirdim :62:

tamam 500 hareket:43: hangi hareketler olduğu önemli mi önceden de 600 vardı:43::43::43:
Ooo sen daha onları yapmadın mı?? Kaçamak yaptığımız gün yapalım ki pişman olalım :9: Şekil 1 a Yasemin :9::9::9: Bak onu yapmayınca pideyi götürmüşsün yapsaydın yemezdin. Düz 1.000 hareket cezan var.Hareketleri kendin seçebilirsin.

Ooo sen daha onları yapmadın mı?? Kaçamak yaptığımız gün yapalım ki pişman olalım :9: Şekil 1 a Yasemin :9::9::9: Bak onu yapmayınca pideyi götürmüşsün yapsaydın yemezdin. Düz 1.000 hareket cezan var.Hareketleri kendin seçebilirsin.

Heee cezadan çok canım yandı( 2 gün totoşum bacişkolarım bilimum yumuşçakalarım acıdı:60:). Ama yarın yaş pasta yicem çok canım istiyo çooookkkkkkkkk:60::60::60: Cezası nedir ki Hatice ben şimdiden yapmaya başlayayım:9::9::9::9:

Son düzenleme:

tamam:44: bu akşam yemeğe misafirlerim var yine yapamam ama yarına olur ya da erken kalkarlarsa onlar kalktıktan sonra:15:

Adı s ile mi başlıyooo, bugün burada bizi okuyan biri vardı da hihihiihihihihi:1::1::1:

Haticeeeee:9::9::9::9: Dinledin mi kişneyen kadını hahhahahahahha:1::1::1::1::1:

Bugün benim çok abur cubur yeme isteğim var. Yemek istiyom sürekli yemek. Yarın bugün yada yarın regl olcam biri beni durdursun. Yarın ama yicem valla cezama razıyım hatice, kilo bildireyimde. Hemde yaş pastayı gözüme kestirdim :62:
Yok canım çağırdığım kişinin kullanıcı ismi cumbo.Tanıdığınız varsa sizde çağırabilirsiniz.
Ay o ne öyle kişneyen kadın.ayyyyyyyyyyyyyyyyy:27::27::27:
Abur cubur yok.Bak cezan ağır olur:9: Yaş pastayı gözüne kestirdiysen ödül olarak 1 dilim yiyebilirsin ama başka kaçamak olmasın tamam mı? Yeni yıla ben 50li sayılarda girmek istiyorum.Sende 38 beden olarak girmelisin. Artık sen karar ver.Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm :33::33::33:

Heee cezadan çok canım yandı( 2 gün totoşum bacişkolarım bilimum yumuşçakalarım acıdı:60:). Ama yarın yaş pasta yicem çok canım istiyo çooookkkkkkkkk:60::60::60: Cezası nedir ki Hatice ben şimdiden yapmaya başlayayım:9::9::9::9:
Cezana şimdiden başlayınca yarın önüne pasta gelince isyan edip yemiyormuşsun:9::9::9:

Yok canım çağırdığım kişinin kullanıcı ismi cumbo.Tanıdığınız varsa sizde çağırabilirsiniz.
Ay o ne öyle kişneyen kadın.ayyyyyyyyyyyyyyyyy:27::27::27:
Abur cubur yok.Bak cezan ağır olur:9: Yaş pastayı gözüne kestirdiysen ödül olarak 1 dilim yiyebilirsin ama başka kaçamak olmasın tamam mı? Yeni yıla ben 50li sayılarda girmek istiyorum.Sende 38 beden olarak girmelisin. Artık sen karar ver.Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm :33::33::33:

Ben karar verdimde uzun zamandır ilk defa canım böyle bişeyler yemek istiyoo. İşte cipstir:30::30:kektir:52::52::52:pastadır:18::18::18::18: Tamam yarın 1 dilim pastamı yer hiç ekmek yemem gün boyunca, anlaştık mı:9::9::9::9::10::10::10:

Dün kendimi meyve canavarı gibi hissettim hihihiihihihi

Sabah 1 kase nesfit meyveli ve 1 yeşil elma
öğle: 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon ıspanak, az yoğurt ve 2 mandalina
akşam: ızgara köfte, ayran ve 1 mandalina
su: 3 lt
spor yok
kahve bolca hihihiihihihih:27::27::27::27::27::27:

spor yok

e güzel olmuşş ama kahvenin bi zararı falan yok mu ki günde 1 kahveye izin veriliyo diye biliyorum ben:44:

Ben karar verdimde uzun zamandır ilk defa canım böyle bişeyler yemek istiyoo. İşte cipstir:30::30:kektir:52::52::52:pastadır:18::18::18::18: Tamam yarın 1 dilim pastamı yer hiç ekmek yemem gün boyunca, anlaştık mı:9::9::9::9::10::10::10:

Bak bak canı neler istiyor neler:9: O zaman sen yarın pastanı cezasız afiyetle ye,dediğin gibi ekmek yeme. O cipsleri,kekleri aburcuburları yılbaşına saklayalım ve istediğimiz kadar yiyelim :16: Tamam mı?
hahahahahah bende öyle umut ediyorum da akşam banyoyu ciflicem o baya ön kalori attırır :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1:

Kolay gelsin canım.

spor yok
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş :46:

MENÜM
SABAH
1.5 dilim ekmek
Omlet
Domates,peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

ARA
2 ceviz

AKŞAM
Yumurtalı kabak
1 kase yoğurt

e güzel olmuşş ama kahvenin bi zararı falan yok mu ki günde 1 kahveye izin veriliyo diye biliyorum ben:44:

Canım işim çok stresli ve dikkat gerektiriyor. Kahvesiz geçiremiyorum günü, hem bişeyler yememide baskılıyoo. Şekersiz kremasız sütsüz sade kahve.

Bak bak canı neler istiyor neler:9: O zaman sen yarın pastanı cezasız afiyetle ye,dediğin gibi ekmek yeme. O cipsleri,kekleri aburcuburları yılbaşına saklayalım ve istediğimiz kadar yiyelim :16: Tamam mı?

Kolay gelsin canım.

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş :46:

Heeeeee istiyo cadıloz:9::9::9: Tamam anlaştık:54::54::54::54:

Back
X