Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım işim çok stresli ve dikkat gerektiriyor. Kahvesiz geçiremiyorum günü, hem bişeyler yememide baskılıyoo. Şekersiz kremasız sütsüz sade kahve.

of çok zor ya ben günde iki tane içsem gece uyuyamıyorum:27:

Okuldaymmm kızlar
Cok acımmm
Patates kızartması bıle yıyebılırım..

:(( yok mu alternatif? öğün mü atladın ki ay niye öyle oldu

Okuldaymmm kızlar
Cok acımmm
Patates kızartması bıle yıyebılırım..

Onu yiceğine tost ye tost ama başak ın ki gibi 1.5 tost olsun hiihihihihi:9::9::9::9:

of çok zor ya ben günde iki tane içsem gece uyuyamıyorum:27:

:(( yok mu alternatif? öğün mü atladın ki ay niye öyle oldu

Ben başımı yastığa koyduğum gibi uyuyom. İstersen varille kahve içeyim :7::7::7:

Son düzenleme:
Onu yiceğine tost ye tost ama başak ın ki gibi 1.5 tost olsun hiihihihihi:9::9::9::9:

Ben başımı yastığa koyduğum gibi uyuyom. İstersen varille kahve içeyim :7::7::7:
Benimde kahve içmeden günüm geçmez.Uykumuda kaçırmaz.Kimisi gece çay içsem uyuyamam diyor şaşırıyorum:53::53:

Biraz anlat bakayım. Okuldandı sanırım. Konuşuyorsunuz değil mi???

anlatamam burdan :) faceten yazıimm olur muu :)) sen ne merak ediosan sor, ben yazarım hihi :27:

banucum hayırlı olsun sende aşıklar kervanına katılmışsın.

bilgen yaaa ayrılma sende daha ferhanın acısını atlatamadık.

herkes rahatsızlanmış ya gerçekten nazar değmiş takıma çok gemişler olsun arkadaşlar.

zeynepcim yeni oyuncakların hayırlı olsun hakkını vereceğini biliyorum sporuna çok düşkünsün.

saol canımm, bindik bir alamete gidioz kıyamete bakalımmm:27::27:

Ben de menümü yazayım da biraz domates atın bana

Sabah 3 adet galeta
Öğlen yarım kuşbaşılı pide ayran salata
akşam tavuk dürüm:18:
1 su bardağı bira az kuruyemiş

önce ben kendime atiimm:67::67::67:

akşam pazar alışverişini yaptım eve gittim eşim dedi ki ben çok acıktım yemek falan bekleyemem. Git arabadan pazar malzemelerini çıkar hemen hazırlarım bişeyler dedim. Dürüm de almış gelmiş. Burda yeterince ögğ gelmiyormuş gibi öğlen yemedim diye seviniyordum akşama denk geldi. Bi daha atiiimmm
:67::67::67:

haftasonu 3 biradan aşağısı kesmez benii, şimdiden söyliim. aşık olmamı kutlucamm tek başımaaa:52::52: afiet olsun gülşahcım bu arada:52:

1 ve 2:34: ama 2 daha güzell:55::55:

MENÜM
SABAH
1.5 dilim ekmek
Omlet
Domates,peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

ARA
2 ceviz

AKŞAM
Yumurtalı kabak
1 kase yoğurt

afiet olsun kaptişş:46:

Yok canım az değil.Gerçi kızlarda genelde menümü az görür ama yinede iyi kilo veremem.Ben sorunu çözemedim gitti :44:

az yediğin için olabilir ama biliyor musun

Diyetisyen kontrolündeyken öğlen yemeklerini şirketten yiyorduk biz sonra şirket işi iptal oldu. Bizimkiler tavuk dürüm söylemeye başladılar. E ben diyetteyim ya sadece salata yedim öğlenleri. Bir salata fazla getirtiyorlardı. Sonra kontrol zamanım geldi gittim. Kilo verimim olmamış. Neyi farklı yaptın sen dedi. Dedim böyle böyle dürüm yemektense salata yedim. Hayır dedi olmaz o zaman yarım ekmekli dürüm yiyeceksin. Ben de öyle yaptım ve kilo verimim tekrar normale döndü. Çok ciddiyim.

ben geldim hatunlaarr:16::16: uff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum :25: hatta hiç:25: neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında:25: ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom :25:) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm:27::27: ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı:33::33::33:

Benimde kahve içmeden günüm geçmez.Uykumuda kaçırmaz.Kimisi gece çay içsem uyuyamam diyor şaşırıyorum:53::53:

Ya çay etkilemiyo ama kahve etkiliyo beni ya bir tane bişey yapmıyo ama ikincisi kötü yapıyo bi de mideme dokunuyo. Ay aman iyi ki öyle yoksa kokusuna falan bayılırım kahvenin. Hem bir de çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi içemedim bir türlü. O yüzden de şeker almayım diye uzak durmaya çalışıyorum.

ben geldim hatunlaarr:16::16: uff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum :25: hatta hiç:25: neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında:25: ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom :25:) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm:27::27: ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı:33::33::33:

Kadın seni kıskanmış bence:47:

Heeehehehhe söyleyen kişi kadın mı diyecektim ki kadın yazmışsın. Kızım kendini kaptırma, karşındaki ilgini farkeder sonra. Bırak o ilgi alaka göstersin sana:54:

Diyetisyen kontrolündeyken öğlen yemeklerini şirketten yiyorduk biz sonra şirket işi iptal oldu. Bizimkiler tavuk dürüm söylemeye başladılar. E ben diyetteyim ya sadece salata yedim öğlenleri. Bir salata fazla getirtiyorlardı. Sonra kontrol zamanım geldi gittim. Kilo verimim olmamış. Neyi farklı yaptın sen dedi. Dedim böyle böyle dürüm yemektense salata yedim. Hayır dedi olmaz o zaman yarım ekmekli dürüm yiyeceksin. Ben de öyle yaptım ve kilo verimim tekrar normale döndü. Çok ciddiyim.

Yarım ekmekli dürüm mü , inanmıyorum diyetisyenine bana hep ekmeği gıdımla verirler hatta vermezler

Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta

Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran

Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia

Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi

bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.

geçen hafta: 103

bu hafta : 103

fark: 0

anlatamam burdan :) faceten yazıimm olur muu :)) sen ne merak ediosan sor, ben yazarım hihi :27:

saol canımm, bindik bir alamete gidioz kıyamete bakalımmm:27::27:

haftasonu 3 biradan aşağısı kesmez benii, şimdiden söyliim. aşık olmamı kutlucamm tek başımaaa:52::52: afiet olsun gülşahcım bu arada:52:

1 ve 2:34: ama 2 daha güzell:55::55:

afiet olsun kaptişş:46:
Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakem :9: Toplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım :9:

Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyor :9::9::9: Canım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.

Yarım ekmekli dürüm mü , inanmıyorum diyetisyenine bana hep ekmeği gıdımla verirler hatta vermezler

Ya dürüm ekmeğinin yarısı yoksa yarım somun değil :))
Ama diyete başlamadan kan testleri falan yapıyorlar ya ona göre diyet yazıyorlar. Belki sende bazı değerler falan yüksektir daha az alman gerekiyordur ne biliim öyle şeyler olabilir mi?

İnsan öyle pat diye mi benzetir yahuu :))

Benide Azra Akın a benzetiyolar. Firmalara eğitime gidiyorum ya yada yeni bir ortama girdiğimde. Şeyyy bişey dicem ama diye başlayıp Azra Akına ne kadar çok benziyosunuz derler. Bende içimden heee azranın kilo almış hali diyip gülümsüyom:9::9::9::9:

Heeehehehhe söyleyen kişi kadın mı diyecektim ki kadın yazmışsın. Kızım kendini kaptırma, karşındaki ilgini farkeder sonra. Bırak o ilgi alaka göstersin sana:54:

yok kuzum ilgimi belli etmiyorum kiii, çocuktan köşe bucak kaçıorum. bakmıorum etmiorum :52: ama heo bakasım varrr:53::53:

Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakem :9: Toplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım :9:

Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyor :9::9::9: Canım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.

hadi hepiniz gelin de bana akıl verin bakaammm, dostlar bugünler içindirr:52::52:

Ya dürüm ekmeğinin yarısı yoksa yarım somun değil :))
Ama diyete başlamadan kan testleri falan yapıyorlar ya ona göre diyet yazıyorlar. Belki sende bazı değerler falan yüksektir daha az alman gerekiyordur ne biliim öyle şeyler olabilir mi?

Bütün kan değerlerim normal. Yeme alışkanlıklarıma bakınca yemicen diyolar hahaahahahahahahah:23::23::23::23:

Back
X