ay ben bilmiyorum bu dukanı o yüzden yorum yapmiim.Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran
Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia
Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi
bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.
geçen hafta: 103
bu hafta : 103
fark: 0
Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakemToplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım
Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyorCanım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.
Benim kardeşimde de var canım düzenli ilaç kullanıyor. Onunki normale de dönmüyo hiç çalışmıyormuş onunki. Geçmiş olsun. Akdeniz anemili de bir arkadaşım vardı o da zor veriyordu. Neyse kaptanım azimli benim. Az az da olsa verir kurtulur o