Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı: 3 nugget, 1 haşlanmış yumurta

Öğle: 1 kase çorba, 1 brdk ayran

Ara: kçk kutu süt, kayısılı activia

Akşam: 1 kase çorba, 5 nugget, 1 kornişon, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi

bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.

geçen hafta: 103

bu hafta : 103

fark: 0
ay ben bilmiyorum bu dukanı o yüzden yorum yapmiim.

Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakem :9: Toplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım :9:

Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyor :9::9::9: Canım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.

Benim kardeşimde de var canım düzenli ilaç kullanıyor. Onunki normale de dönmüyo hiç çalışmıyormuş onunki. Geçmiş olsun. Akdeniz anemili de bir arkadaşım vardı o da zor veriyordu. Neyse kaptanım azimli benim. Az az da olsa verir kurtulur o:34:

Hadi yaz face e merak ettim. Grubumuza yaz bakem :9: Toplanın kızlaaarrrr,Banu yu soru yağmuruna tutalım :9:

Biz dürüme laf atarken hatun dürümle zayıflıyor :9::9::9: Canım ben hipotiroidim ve hormon ilacı kullanıyorum .Ayrıca akdeniz anemiliğide var kan değerlerim düşük. Bu yüzden kilo vermem yavaş oluyor.Normalde hormon ilacını kullanınca tiroidler normale dönüyor ama benimki sürekli düzensiz.Nedenini anlamadık. Bu yüzden ben bu kadar yiyerek ancak kilo verebiliyorum.Daha fazla yersem veremem.

Taaaaaaaammmmmmmmmaaaaaammmmmm:16::16::16::16:Banu sıkı dur hihiihhiihihhiih
Nurgül nerdesin, Banuyu sıkıştırcaz :32::32::32::9::9::9::10::10::10:

İnsan öyle pat diye mi benzetir yahuu :))

Benide Azra Akın a benzetiyolar. Firmalara eğitime gidiyorum ya yada yeni bir ortama girdiğimde. Şeyyy bişey dicem ama diye başlayıp Azra Akına ne kadar çok benziyosunuz derler. Bende içimden heee azranın kilo almış hali diyip gülümsüyom:9::9::9::9:

yok ben konuşuodum işte, yanımdaydı bu da. zaten patavatsız bi hoca gibime gelio ilk günden beri:33: dedi ki seni ışın karacaya benzetiolar mı, dedim ben de lisede öğrencilerim benzetiodu. falan öyle oldu. üüff ztn burda da öğrenciler, doktorlardaki fikrete benzetio:53::53: hep saçımı kestirdim die. ben de uzatma kararı aldım bgnden sonraaaa:36::36:

ben geldim hatunlaarr:16::16: uff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum :25: hatta hiç:25: neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında:25: ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom :25:) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm:27::27: ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı:33::33::33:
Gıcık yaaa:35::35:

Ama bunları aç mideye yemen lazım 1 çay kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı keten öğütülmüş :54::54::54: tokta etkisi olmuyomuş
Offf bir onu yapamıyorum.İlacımı tam sabah 7 de içiyorum ondan sonra en az yarım saat hiçbirşey yememek gerekiyor.7:30 gibi kahvaltı ediyoruz. Aç karnına içip hemen yemek yesem faydası olur mu acaba:44:

SPOR: leslie 2 miles, 100 twist, 50 mekik, 50 yan mekik, 25 alt karın çalıştırma, 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma, 150 bacak egzersizi

bu arada benim iştahım hepten kapandı :S sırf bayılmamak için yemiorum :S ama tuhaf ki bu hafta kg verememişim. gerçi seyir evresine geçtim, sebze yediğim için geri alacağımı biliyordum da. neyse geri almamışım da vermemişim de. şimdiden bildiriiim dedim kgmu.

Afiyet olsun canım.Geçen hafta çok güzel kilo vermiştin.Dediğin gibi dukandanır.İnşllah haftaya çok güzel kilo verirsin.

ay ben bilmiyorum bu dukanı o yüzden yorum yapmiim.

Benim kardeşimde de var canım düzenli ilaç kullanıyor. Onunki normale de dönmüyo hiç çalışmıyormuş onunki. Geçmiş olsun. Akdeniz anemili de bir arkadaşım vardı o da zor veriyordu. Neyse kaptanım azimli benim. Az az da olsa verir kurtulur o:34:
Bende ikiside var:( Yavaş yavaş ama sonunda veriyorum o güzel.Birtek grubu kötü etkiliyorum.

Taaaaaaaammmmmmmmmaaaaaammmmmm:16::16::16::16:Banu sıkı dur hihiihhiihihhiih
Nurgül nerdesin, Banuyu sıkıştırcaz :32::32::32::9::9::9::10::10::10:
:9::9::9::9:

yok ben konuşuodum işte, yanımdaydı bu da. zaten patavatsız bi hoca gibime gelio ilk günden beri:33: dedi ki seni ışın karacaya benzetiolar mı, dedim ben de lisede öğrencilerim benzetiodu. falan öyle oldu. üüff ztn burda da öğrenciler, doktorlardaki fikrete benzetio:53::53: hep saçımı kestirdim die. ben de uzatma kararı aldım bgnden sonraaaa:36::36:
Amaann boşversene bence kısa saçın gayet güzel görünüyor.
ay çıkmam lazım geç kalmışım:18:
Görüşürüüüzzzz.

***13. TAKIM 279. ETAP ***

bilgen35 ( 87 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
_ferdici_ ( 68.3 / / / % )
goncagulll ( 72.7/ / / % )
Kbra23 ( 71/ / /% )
limpida ( 103/ 103 / 0 /% 0 )
mersinli42 ( 71 / / / % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
bekolim ( 52.4 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 65.1 / / /% )
UZAYIM ( 62.2/ / /% )
yasminyaso ( 79.5 / / / % )

13.Takım ortalaması : %

Kızlar yeni bir üye çağırdım.Henüz cevap vermedi ama haberiniz olsun:16:
inşallah kafa dengidir.
Dün kendimi meyve canavarı gibi hissettim hihihiihihihi

Sabah 1 kase nesfit meyveli ve 1 yeşil elma
öğle: 1 kase domates çorbası, 1 porsiyon ıspanak, az yoğurt ve 2 mandalina
akşam: ızgara köfte, ayran ve 1 mandalina
su: 3 lt
spor yok
kahve bolca hihihiihihihih:27::27::27::27::27::27:
bak bu menü güzel:46:

MENÜM
SABAH
1.5 dilim ekmek
Omlet
Domates,peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

ARA
2 ceviz

AKŞAM
Yumurtalı kabak
1 kase yoğurt
afiyet olsun kaptanım.
ben geldim hatunlaarr:16::16: uff bugün sinir oldummmmmm. öğle yemeğini yedik, hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. muhabbet falan işte. tabi ben onunla yine pek konuşamıyorum :25: hatta hiç:25: neyse bir hoca beni ışın karacaya benzetti herkesin ortasında:25: ben de telefonumla uğraşıodum. dedim lisede de öğrencilerim benzetiodu, ama ben o kadar çirkin olduğumu düşünmüorum. (cidden de koca ağızlı bir hatun, nerem benzio :S sadece saçım ve kilom :25:) neyse işte sora buna baktım, öyle tatlı bakıodu ki bana gözlerinin içi parlıodu resmen. ay çok şekerdi yaaaaaaaa, aklıma geldikçe tebessüm ediorummm:27::27: ama o hocaya sinir oldum, gudubet karı:33::33::33:
uyuz karı.bende sizi cadı silaya benzettim deseydin.:27:

afiyet olsun.dukanda olur böyle vakalar.

İnsan öyle pat diye mi benzetir yahuu :))

Benide Azra Akın a benzetiyolar. Firmalara eğitime gidiyorum ya yada yeni bir ortama girdiğimde. Şeyyy bişey dicem ama diye başlayıp Azra Akına ne kadar çok benziyosunuz derler. Bende içimden heee azranın kilo almış hali diyip gülümsüyom:9::9::9::9:
vaayyyyyy hani nerde kıvancın yasemin:1:

yuh devenin nalı...

Ben çıkıyom arkadaşlar ancak yetişirim derse:3::3::3::3::3:
Allah zihin açıklığı versin.:54:

DUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR YAPMAAAAAAAAAAAAA kendine kıymaaaaaa :9::9:
Yeme sakın.Kahve falan iç canım. Akşam yemeğini yedin mi?

of çok zor ya ben günde iki tane içsem gece uyuyamıyorum:27:

:(( yok mu alternatif? öğün mü atladın ki ay niye öyle oldu

Onu yiceğine tost ye tost ama başak ın ki gibi 1.5 tost olsun hiihihihihi:9::9::9::9:

Ben başımı yastığa koyduğum gibi uyuyom. İstersen varille kahve içeyim :7::7::7:

Regl den dolayııı canımmm cok sey ıstıyorduuuuu :)

Ama aksam yemegını ınegol kofte yedm gectı aclıgımmmm

Engel oldum kendmee . :)

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel

öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt

akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı

su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.

Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaa:53::53: Az önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff :59::59::59::59:

Son düzenleme:
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 kaşık melemen
peynir
1 tk reçel

öğle:1 porsiyon etli taze fasulye
2 kaşık yoğurt

akşam:yoğurtlu patlıcan
tavuk ızgara
salata
1 kaşık bulgur pilavı

su:1 litre
spor:sağ bacağımda bir sorun var.bir kaç gün ara verdim.
Afiyet olsun canım.Geçmiş olsun:16:

Dersı beklıyorum
Bıde kızlar genelde yulaflı bıskuvı yıyorummmm. Sızce olumsz etklermı :/
Kalorisi ne kadar canım??

Kızlar arkadaşlara çay içmeye gidecekmişiz.Arkadaş aradı geliyorsunuz dedi kapattı :53::9: Kırmayalım gidelim bari:9: Öpüyorum hepinizi. Burayı boş bırakmayın olur mu? Geç dönebiliriz. İnşallah yarın tartı yüzümüzü güldürür.Görüşürüz.

Dersı beklıyorum
kalorisine bak mutllaka

Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaa:53::53: Az önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff :59::59::59::59:

kız yazık sana ,bir çatal ye.

Selam kızlar. Naber?

Dersı beklıyorum

Etkiler canım etkiler. Ne kadarda yulaflı olsa katkı maddesi içeriyor. Sağlık açısından da yararlı görmüyorum. Ben yemeni tavsiye etmem.

Ayyy canım yaaaa kıyamam ben sana. Şimdi ben rahatım yaaaa hiç bişeyi canım öyle çok çekmiyor. Çekincede azıcık yiyorum hemen geçiyor isteğim. İnşallah senin diyet bitince sende öyle olursun ama şimdi uzak dur. Yarın cuma sakın unutma :47:

heyecanlanır da, hatta kokusunu ciğerlerine kadar çeker de bir çatal dahi almaz :33::33:

Back
X