• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anaammm herkescikler gitmiş.Biz tam kapıdan çıkarken mobilyacılar aradı.Dolabımızda sorun vardı onu onarmaya geleceklermiş..Şimdi gelmelerini bekliyoruz.Arkadaşlara gidemeyeceğiz.

kalorisine bak mutllaka

kız yazık sana ,bir çatal ye.
Yemeeeemmmm.Yemedim de :9: Aferin bana :9:
Selam kızlar. Naber?

Etkiler canım etkiler. Ne kadarda yulaflı olsa katkı maddesi içeriyor. Sağlık açısından da yararlı görmüyorum. Ben yemeni tavsiye etmem.

Ayyy canım yaaaa kıyamam ben sana. Şimdi ben rahatım yaaaa hiç bişeyi canım öyle çok çekmiyor. Çekincede azıcık yiyorum hemen geçiyor isteğim. İnşallah senin diyet bitince sende öyle olursun ama şimdi uzak dur. Yarın cuma sakın unutma :47:

Yemem canım benim yemem.Sadece kedi gibi baktım.Baktığımla kaldı.1 lokma alsam biliyorum ki bir lokma daha alacağım. Bende mi hemen hamile kalsam ne :9:

heyecanlanır da, hatta kokusunu ciğerlerine kadar çeker de bir çatal dahi almaz :33::33:
Öyle valla nasılda biliyorsun:9:

bugünkü menüüü

sabah mısır unundan yapılmış pırasa turşusu kızartmasının çeyrek tava:27:
1 zeytin
çay

ara:1 avuç fındık

öğlen
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek
1 kornişon turşu

akşam 1 kepçe kuru fasulye
1 bardak süt

sonunda kuru fasulye bittiii ohh beeeee:33::33:

2lt su
spor
150 mekik
200 twester
25 dk jillian 20dk masaj:32:

bakalımm yarın kaç göstericek tartııı
kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk:52::52::52::52:

bugünkü menüüü

1 zeytin
çay

öğlen
1 kornişon turşu

1 bardak süt

2lt su
spor
150 mekik
200 twester

kilo verdim mi bilmiyorum ama göbüşş toparlanmaya başladı yaptığım jilliandan olsa gerekkkk:52::52::52::52:

Jillian gerçekten vücudu toparlıyor.Bende artık tekrar başlasam iyi olacak.Sporu iyice bıraktım.Yok hasta oldum,yok biryerlere gittik.Tam başlıyorum birşey çıkıyor. Sporun çok güzel.Menülerde turşu dikkatimi çekti.Bulgur ve turşuyu özellikle perşembe tüketmemeye çalışalım ki vücut tuzdan dolayı su tutmasın tamam mı canım:16:

bugünkü menüüü

1 zeytin
çay

öğlen
1 kornişon turşu

1 bardak süt

2lt su
spor
150 mekik
200 twester

afiyet olsun cnmmm:27::27:

Kimse yok bende çıkıyorum. Giren olursa İYİ GECELER :16: Yarın erkenden kilo bildirimi yapmayı unutmayalım.

ben bgn yine lesliyi yapamadım :S neyse geri kalan hepsini yaptım ama:27::27: maaşımı alsam da şu twist&shape ile leg magici alıp şu bacaklarımı da eritsem artık:27::27: leslie çok sıktı çünkü:27:

Son düzenleme:
bugünkü menüüü

1 zeytin
çay

öğlen
1 kornişon turşu

1 bardak süt

2lt su
spor
150 mekik
200 twester

Kurubaklagillerin hepsine bayılıyorum her gün olsa her gün yerim:(( hele kırmızı mercimeği çok özledim:((

Jillian gerçekten vücudu toparlıyor.Bende artık tekrar başlasam iyi olacak.Sporu iyice bıraktım.Yok hasta oldum,yok biryerlere gittik.Tam başlıyorum birşey çıkıyor. Sporun çok güzel.Menülerde turşu dikkatimi çekti.Bulgur ve turşuyu özellikle perşembe tüketmemeye çalışalım ki vücut tuzdan dolayı su tutmasın tamam mı canım:16:
Bende jillana başlasam iyi olcak,hakkımdan ancak o gelir:9:
Dersı beklıyorum
Bıde kızlar genelde yulaflı bıskuvı yıyorummmm. Sızce olumsz etklermı :/
Yulaflı biskülerin kalorisi çok yüksek,burçak vs
Kızlar insan hiç tabağa makarna koyarken heyecanlanıp, kalbinin atış hızını duyar mı yaaaa:53::53: Az önce ben duydum.Eşime makarna yaptım şimdi tabağına servis ettim ve karşımda duruyor.offffffffffffffffff :59::59::59::59:
Hemde nasıl:)) aslında kepekli makarna alsan ondan yersin haticecim yağsız bol yoğurtlu
Selam kızlar. Naber?

Etkiler canım etkiler. Ne kadarda yulaflı olsa katkı maddesi içeriyor. Sağlık açısından da yararlı görmüyorum. Ben yemeni tavsiye etmem.

Ayyy canım yaaaa kıyamam ben sana. Şimdi ben rahatım yaaaa hiç bişeyi canım öyle çok çekmiyor. Çekincede azıcık yiyorum hemen geçiyor isteğim. İnşallah senin diyet bitince sende öyle olursun ama şimdi uzak dur. Yarın cuma sakın unutma :47:

Ebruuuuuu:16:biz iyiyiz canım sen nasılsın:54:
Anaammm herkescikler gitmiş.Biz tam kapıdan çıkarken mobilyacılar aradı.Dolabımızda sorun vardı onu onarmaya geleceklermiş..Şimdi gelmelerini bekliyoruz.Arkadaşlara gidemeyeceğiz.

Yemeeeemmmm.Yemedim de :9: Aferin bana :9:

Yemem canım benim yemem.Sadece kedi gibi baktım.Baktığımla kaldı.1 lokma alsam biliyorum ki bir lokma daha alacağım. Bende mi hemen hamile kalsam ne :9:

Öyle valla nasılda biliyorsun:9:

Kız hamileyken bizim gibi ye ye şiş te sonra uğraş :35::35:

Kalorisi yüksekmiş geerçekten bundan sonra uzak duracam :/

Bugünkü menüm :

Sabah + ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
domates
peynir

Akşam :
inegöl köfte lavaş ekmekte :/

ara : nescafe

spor :
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
15 dk twister
100 yan bel hareketi

bugünkü menüüü

1 zeytin
çay

öğlen
1 kornişon turşu

1 bardak süt

2lt su
spor
150 mekik
200 twester

şükür bitti:111:mısır ununada bir çare bul bence:34:

Kurubaklagillerin hepsine bayılıyorum her gün olsa her gün yerim:(( hele kırmızı mercimeği çok özledim:((
bende bayılırım.gel ben sana yapayım yaseminim.bir çorbanın lafımı olur.:16::54:

Kızlar bende çıkıyorum,iyi geceler tatlı rüyalar:16::16:
nereyeeeeeeeeeeee:43:

Kalorisi yüksekmiş geerçekten bundan sonra uzak duracam :/

Bugünkü menüm :

Sabah + ögle :
1 haslanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
domates
peynir

Akşam :
inegöl köfte lavaş ekmekte :/

ara : nescafe

spor :
1 saat yürüme koşma
15 dk bisiklet
15 dk twister
100 yan bel hareketi
çok az olmuş kübra.okulada gidiyorsun.düşüp kalacaksın bir yerde:20:

şükür bitti:111:mısır ununada bir çare bul bence:34:

bende bayılırım.gel ben sana yapayım yaseminim.bir çorbanın lafımı olur.:16::54:

nereyeeeeeeeeeeee:43:

çok az olmuş kübra.okulada gidiyorsun.düşüp kalacaksın bir yerde:20:

cnm yulaflı yiyecktm onunda kalorisine baknca bıraktm almştm yiyemedm bgnlerde çok yiyorm onu :/
Bide hastndeydim yemek yemeye vktm olmadı :/
sporuda yaptm harbi aşırı yorgunum açlıktan heralde

cnm yulaflı yiyecktm onunda kalorisine baknca bıraktm almştm yiyemedm bgnlerde çok yiyorm onu :/
Bide hastndeydim yemek yemeye vktm olmadı :/
sporuda yaptm harbi aşırı yorgunum açlıktan heralde

yediklerin spora gitmiş.cidden dikkat et ,hastalanma..uyu dinlen bari.

Back
X