canım umarım daha iyisindir.
nice mutlu yıllara canım umarım bu yılın bütün yaşadığıun tüm yıllarından çok çok daha güzel geçer. Hep sevdiklerinle mutlu ol şekercim.
kızlar oruçluyum bugün ilk günüm hiç bir şey hissetmedim henüz arada acıkıyorum özellikle kızımı yedirirkenama çok da etkilemedi. Bir de ben kızıma o bana yedirir hep oyun oynarız, ben ağzımı açmayınca kızıyor.
Yurt dışına bir makale yolladım ne zamandır üzerinde çalışıyordum, dua edin olumlu cevap alayım.
günaydınkaç gündür giremiyordum canlarım nasıllar bakayım ay iyice sermişim ya neyse şube dışındayım 1 hafta akşamlarıda sokaklara attım kendimi ve kızımı ama 100 gr dahavermişim rahatladım 100 gr verevere zayıflayacam baharcığım dğn doğum günün müş kutlu olsun
zeninciğim süper bir analiz çok beğendim geçmişi okuyamadım kusura bakmayım
günaydın kızlar.....
bu sabah yürüyüşümü yaptım yine 40 dakika
dün akşam menüm yarım porsiyon kıymalı pide ve 3 yudum diet kola-tatlicadiarzu-
kızlar eylülde geldiii bu arada..bence hepimizde yılbaşına kadar hedefler koyalım kendimize..yılbaşına incecik girelimmsırnaşık şey
bu arada en sevdiğim diziler başlıyor bu hafta ve ben onları izlerken yürüyüş yapmayı planlıyorum...aşk ı memnu ve yaprak dökümü izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum nasıl olsakaydirigubbakcemile3
kızlar topikleri gezerken gördüm, püsküütün yaptığı kilo analizleri karneler var.
ben derim ki bizde yapalım, hem motvasyon olur bizlere de...
ben yapmaya ve bunu takip etmeye gönüllüyüm. her hafta cumartesi yaparım mesela cuma tartımlarından sonra, ne dersiniz?
melesa şöyle bir şey olacak;
üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))
kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor.
gibi birşey, bunu yapalım mı?
kızlaar evimdeyim... sanki eskiden orası benim evim değildi :)) kendi evimi ve rahatlığımı özlüyorum değişik bi duygu....
hiç kaçamak yapmadaan eve gelmenin mutluluğu var ama baskülde bişi görememenin üzüntüsü(
ya yine değişen bişi yok( noolcak benim bu halim niye 2 hafta takıldım yine yaaaa kafamçokkarıştı mafoldumben
kızlar oruçluyum bugün ilk günüm hiç bir şey hissetmedim henüz arada acıkıyorum özellikle kızımı yedirirkenama çok da etkilemedi. Bir de ben kızıma o bana yedirir hep oyun oynarız, ben ağzımı açmayınca kızıyor.
Yurt dışına bir makale yolladım ne zamandır üzerinde çalışıyordum, dua edin olumlu cevap alayım.
evet bharcım sen sınavını atlat hayırlısıyla bol bol yürüyelimkaydirigubbakcemile5hatta yarış yapalımm:lepi:
shocum memleketimde de yürüyüşü aksatmadım... hatta eşimle yürümek çok daha zevkliydi... orda koşu bandı olmayınca iftardansonra mecbur kaldı halime acıdı... hem bu kadar yemiyosun bari bende yürüyüşe çıkarayım dedi....
neyse bu akşamdan itibaren koşu bandında devam derim zaten dizilerde başlıyor:))
ben koşu bandımı tv'li almıştım ilk başta bu kadar paraya değmez diye düşünsemde sonradan anladım ki tv ye dalıp yürüyorum... benim tv olan odam çok küçük bu yüzden oraya da alamazdım
neyse moralim biraz önce düzeldi sanırım yolculuğun verdiği şişkinlik vardı sanırım cumaya kilo vermiş olurum
bhrcım çok geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara mutlu sağlıklı enerjik yaşaman dileğiyle ... hmmm bi de çıtır olman dileğiyle...zaten olcaksın buna inanıyorum
dosba evet canım ya diziler başlıyor bizde dizi esnasında 40 dakika filan yürüyelim...ramazan geçince yemek saatlerimizi biraz daha öne alırız...hatta keşke hiç yemiyebilsek akşam yemeklerininaniknanik
üye adı:dosba
başlangıç kilosu:74
ideal kilo:60
diyete başlama zamanı:şubat
hedefi:2 ayda 60 a ulaşmak
yaptığı spor : yürüyüş
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:67.9
kişisel tecrübesi: öğün atlamamak gerek!!!!
üye adı:emirel
başlangıç kilosu:71 kilo takıma girdiğimde 69
ideal kilo :56
diyete başlama zamanı:4nisan 2009 takıma katılma 24 nisan 2009
hedefi : morali bozuk hedef konusunda kararsız
yaptığı spor : şu aralar yapmıyor
cumartesi kendini kaç kilo göreceğine söz verdi: ............
kişisel tecrübe :sağlıklı kilo vermek lazımmış sonra kel kalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?