Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım umarım daha iyisindir.

nice mutlu yıllara canım umarım bu yılın bütün yaşadığıun tüm yıllarından çok çok daha güzel geçer. Hep sevdiklerinle mutlu ol şekercim.

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyoum canım umarım hepimizin her yılı bir öncekinden çok daha güzel geçer ve hiç keşke demediğimiz yıllarımız olur :Saruboceq:
yanık içinde doktora gittim canım bir merhem yazdı 2-3 ay kullanacaksın aksatmadan iz kalmaması için dedi bakalım umarım etkili olur..

ayy çok şeker yaaaa demek kızıyor sen ağızını açmayınca yerim ben onu yerimmm:CüvCüv::CüvCüv:
canım makalende başarılar diliyorumm..umarım istediğin sonucu alırsın:hooray:

teşekkür ederim canım çok saol opuyorumnanaktan

shocum memleketimde de yürüyüşü aksatmadım... hatta eşimle yürümek çok daha zevkliydi... orda koşu bandı olmayınca iftardansonra mecbur kaldı halime acıdı... hem bu kadar yemiyosun bari bende yürüyüşe çıkarayım dedi....
neyse bu akşamdan itibaren koşu bandında devam derim zaten dizilerde başlıyor:))
ben koşu bandımı tv'li almıştım ilk başta bu kadar paraya değmez diye düşünsemde sonradan anladım ki tv ye dalıp yürüyorum... benim tv olan odam çok küçük bu yüzden oraya da alamazdım
neyse moralim biraz önce düzeldi sanırım yolculuğun verdiği şişkinlik vardı sanırım cumaya kilo vermiş olurum

canım benim aslında bu yılki hedefim yılbaşına kadar istediğim kiloya inmekti ama hep erteleyip durdum diyet fikrini istediğim kiloya kadar inemesemde kendime bi hedef belirlerim ben de sizlerle o yüzden ben varım shocum zemuszemus

evet yapalımmmm süper olur canım :dance:

canım bak ben de koşturup duruyorum sahurda özellikle aşırıya kaçmıyorum iftarda da eskiye nazaran daha az yiyorum ama benden de gram gram gidiyo sanırım ramazanda böyle oldu ramazandan çıkınca düzelecektir üzülmeee :teselli:

Allah kabul etsin canım gün içinde koşturmaktan insanın aklına yemek gelmiyo ki yalnız susuzluk mahvediyo fisfisfis makalendende olumlu cevap geleceğine inanıyorum baksana uzun zamandır üzerinde çalışıyormuşsun ortaya güzel bişeyler çıkmıştır kesin yerimseniben

evet bharcım sen sınavını atlat hayırlısıyla bol bol yürüyelimkaydirigubbakcemile5hatta yarış yapalımm:lepi:

tamam canım haftaya spora başlıyorum bakalım kim daha çok yürüyecek kaydirigubbakcemile3

bhrcım çok geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara mutlu sağlıklı enerjik yaşaman dileğiyle ... hmmm bi de çıtır olman dileğiyle...zaten olcaksın buna inanıyorum

dosba evet canım ya diziler başlıyor bizde dizi esnasında 40 dakika filan yürüyelim...ramazan geçince yemek saatlerimizi biraz daha öne alırız...hatta keşke hiç yemiyebilsek akşam yemeklerininaniknanik

bhrcım çok geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara mutlu sağlıklı enerjik yaşaman dileğiyle ... hmmm bi de çıtır olman dileğiyle...zaten olcaksın buna inanıyorum

olsun canım önemli olan düşünüp kutlaman çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

dosba evet canım ya diziler başlıyor bizde dizi esnasında 40 dakika filan yürüyelim...ramazan geçince yemek saatlerimizi biraz daha öne alırız...hatta keşke hiç yemiyebilsek akşam yemeklerininaniknanik

öğün atalayan biri olarak o dönem hiçkilo veremedim... artık düzenli besleneceğim daha dikkat edeceim ama ramazan hayırlısı ile bi bitsin yürüyüşümü akşama bırakmamayı düşünyorum...
sabah bi yürürüm bi de akşama doğru inş..
şimdi açlıktan yürüyemiyorum...ee biraz yürüsem tansyonum düşüo (

üye adı: zenim
başlangıç kilosu: 87
ideal kilo: 57
diyete başlama zamanı: 4 temmuz 2009
hedefi: doğum gününde yani 5 ekimde 60 kilo olmak, en kötü ihtimalle 65 :))
yaptığı spor : hergün yürüyüş, haftada 3 gün plates.

bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 71 :))

kişisel tecrübesi: sabahları aç karnına ılık su tok tutuyor, gün içinde beşibiryerde çay içiyor, yeşil çayı elinden bırakmıyor.

o halde başlıyoruz hanımlar, bu listeleri yapmaya sizlere özel mesaj atacağım listelerin boş halini sizlerden isteğim bana geri göndermeniz, ilk değerlendirme bu cuma akşamı yada en geç cumartesi sabah sizlerle olacak :))

şuana kadar 3 litre su içtim :)
beşibiryerde 2 kupa çay içtim :)

sabah kahvaltım hep aynı, yemektende yazmaktan da sıkıldım, öğlen bir tabak bamya yedim bir dilim ekmekle

aralarda hep yeşil elma yedim bu arada bunu yiyerek kilo verenlere hayret ediyorum ben çok acıkıyorum elma yiyince.
akşam kendime tavuklu salata yapacağım :))

üye adı:dosba
başlangıç kilosu:74
ideal kilo:60
diyete başlama zamanı:şubat
hedefi:2 ayda 60 a ulaşmak
yaptığı spor : yürüyüş
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:67.9
kişisel tecrübesi: öğün atlamamak gerek!!!!

teşekkürler dosbacım :))
senin bilgilerini not ettim canım, diğer arkadaşlardan da bekliyoruz :)))

üye adı:acibiber2053
başlangıç kilosu:13.takıma girdiğimde 68 ama doğumdan çıktığımda 71.4
ideal kilo:56
diyete başlama zamanı:mayıs 2008
hedeficakta 56 olmak
yaptığı spor : oğluşu ayakta sallamak:)
bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi:63
kişisel tecrübesi: spor şart.....
--------------------------------------------------------------------------------

bu da benimki, teşekkürler zenimim (canım özelden de yolladım ama bunu biraz değiştirdim bunu kullan istersen)

üye adı: melis08
başlangıç kilosu: 67 (doğuma giriş 77, doğumdan çıkış 73)
ideal kilo: 55
diyete başlama zamanı: kasım 2008
hedefi: yılbaşına kadar 55
yaptığı spor : .şu an yok cadımın peşinden koşturmak

bu cumatartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: 60.5
kişisel tecrübesi: çok su içince ve akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum.

acıbiberim ve meliscim teşekkür ederim canlarım... evet hanımlar listeyi hazırlayalım lütfen :))

üye adı:emirel
başlangıç kilosu:71 kilo takıma girdiğimde 69
ideal kilo :56
diyete başlama zamanı:4nisan 2009 takıma katılma 24 nisan 2009
hedefi : morali bozuk hedef konusunda kararsız
yaptığı spor : şu aralar yapmıyor
cumartesi kendini kaç kilo göreceğine söz verdi: ............
kişisel tecrübe :sağlıklı kilo vermek lazımmış sonra kel kalabilirsiniz

heyy ben bunu pek sevmedim (
hedefin olmalı en azından, hedefini yıldabında ideal kilosunda olmak diyelim mi :) ne dersin, ve bu cuma artıda -500 gram olsun mu?

üye adı: bhr.87
başlangıç kilosu: 84 (takıma girdiğimde 82)
ideal kilo: 53
diyete başlama zamanı: haziran 2009
hedefi: nisan sonuna kadar 53,yılbaşına kadar en az 70 olmak
yaptığı spor : şimdilik spor yok ama sınavlardan hemen sonra düzenli yürüyüş ve 15 dk sıkılaştırıcı egzersizler
bu cuma tartıda kendini kaç göreceğine söz verdi: bu hafta aynı görmeyi umuyorum :)
kişisel tecrübesi: daha önce düzenli spor ve kararlılıkla istediğim kiloya ulaştım yine ulaşacağıma eminim :)

Son düzenleme:
evet arkadaşlar artık günlerden çarşamba oldu hadi ama listelerimizi düzenleyelim ki cumartesi günü bakalım bakalım neler olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…