selam şekerler...bu gece nöbetçiyim..geçmişi bir okuyayım geleyim hemen
iyi geceler meliscim,ALLAH rahatlık versin,sanada kolay gelsin shopcum,iki bardak yeşil çay içtim iftardan sonra bu arada iftarda da bir kepçe çorba kıtır ekmekle bir kaşık pilav ve yanında bir kaşık türlü ve bol salata ve yarım şeftali,sancım var biraz yatıcam bende,shopcum meliscim iyi gecelera.s
eşini kesin öylealıştırma hatta biraz becerikli bir eş bul .Bwnim eşim yokluğumu hiç aratmaz benim kadar güzel yemek yapar, ütü, temizlik herşey gelir elinden ama isteyince.
canım bepanten, silverdin bir çok yanık merhemi var. Senin elinde ne var? nöbetçi eczane aramak zor bu saatte.
arkadaşlar herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt
doğum günün kutlu osun :))
canlarım iş yerinde pc bozuldu, geçmişi okudum ama cevap yazamıyorum şimdi akşama cezamı yerine getirip cevaplar vereceğim :))
doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu ,zayıf, sağlıklı senelere..
doğum günün kutlu oslunc anım...nice nice mutlu senelereeopuyorumnanaktan
kızlar ben geldim..tatil bitti ve ben hiç kilo veremedim ama almadımda...puan diyetine kaldığım yerden devam...sizin kilolar ne durumda..gitmiştir inş. kilolar..
bu arada 40 dakikalık yürüyüşümü yaptım ve bugündne sonra menümü yazıcam hep..hatalarım olursa uyarın beni tatlı arkadaşlarımvereliniortak
sabah 1.5 dilim ekmek 3 zeytin az beyaz peynir yarım domates ve salatalık şekersiz çay
ara 1 şeftali sonra 1 büyük dilim karpuz ve az önce hurma yedim..
yemek yemediğim için hatalıyım ama ortam müsait diilcokacimcoook
kızlar hurmanın zayıflamada tok tutucu özelliği oldugunu duymuştum ama bir defada kaç tane yemeliyiz acaba?4 çoıkmu sizce?
canlarım çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara inşallah umarım bu tombiş olarak geçirdiğim son doğum günüm olur seneye fit bir vücutla şık bir kıyafetle girmek istiyorum yeni yaşıma opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım..evet almadan döndüm tatilden ama keşke 15 günde 1 kilo falan verseydim ama nerde hele de adana imkansız..içli köfteler, kömbeler...:roflol:bu arada hoşgeldin canım veremesende almaman da bence çok güzel çünkü bir çoğumuz tatilde kilo alıp dönüyoruz :kedi:
ufffff süper bir dilk bu bahar...aynı dua yı kendim içinde diliyorum...daha dogrusu bütün akımdaki arkadaşlarım için:hooray:
bhr 87 doğum günün kutlu olsun canım...tüm güzellikler seni bulsun...
hoşbulduk canım..evet almadan döndüm tatilden ama keşke 15 günde 1 kilo falan verseydim ama nerde hele de adana imkansız..içli köfteler, kömbeler...:roflol:
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnarkadaşlar herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
meliscim aşam bakacağım geçmiş sayfalara ve kilo verenleri alanları çıkartacağım analiz bu geceye kadar hazır olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?