kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
canın saolsun meliscim... bizimkini de zenim yapar :)yok patborim yapılmayacak. tatile gitmeden cevapları toparlayamadım döndükten sonra da toparlayamadım bir gün gecikmeli oldu falan işte ne yaplım sağlık olsun.
kolay gelsin canım görüşürüzkızlar ben iftara birşey ler yapayım kızım da uyandı uyukudan akşama görüşürüz bir aksilik olmazsa öptüm.
yok patborim yapılmayacak. tatile gitmeden cevapları toparlayamadım döndükten sonra da toparlayamadım bir gün gecikmeli oldu falan işte ne yaplım sağlık olsun.
dosbacım senin nasıl gidiyor yürüyüşler tatlım?
iftarda 1 kase çorbamı içtim
15 dk ara verdim
4 köfte 5-6 tane patates kızartması 2 kaşık yoğurt roka yedim
1 küçük parça pide ve 1 incir reçeli
1 lt suyumu içtim şimdilik
kızlar bu akam bizim evlilik yıldönümüz hihoyyyto yüzden akşam dısarı çıkıcaz eşimle..hafiften kaçamak yapma şansım vardır diil mi?naniknanik
2 yıl olmuş evleneli ama bana 1 hafta olmuş gibi geldiii:asigim::asigim::asigim:
yok patborim yapılmayacak. tatile gitmeden cevapları toparlayamadım döndükten sonra da toparlayamadım bir gün gecikmeli oldu falan işte ne yaplım sağlık olsun.
selam kızlar..:)
bugün iftarda 1 kase mercimek çorbası içtim sonra yarım saat ara verdim daha sonrada 5 yemek kaşığı makarna yedim domates soslu buarada 500 gr. vermişim 3 gün içinde..:)
melisim senin menü de süper olmuş..çeşit çokmuş sofrada..ama azar azar yiyince sorun olmuyor
biraz önce yeşilçayımı içtim..suyum da 2 lt oldu..sahurda tamamlarım 3 ltyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?