canlarım iyi akşamlar, ben bu akşam kendime meyve salatası yaptım öğlende aynısını yedim...
regl olacak gibiyim tatlı isteğimi bu şekilde bastırıyorum...
yağmurlu bir gün geçirdim heryer ıslaktı ilk kez su içmekte zorandım gibi oldu hemen ılık su içtim yani çook az ılık su daha rahat ettim açıkcası, sizlerle de paylaşayım istedim...
analiz için biz mi oylama yapcaz ben anladımkızlar analizişimizi oylamaya sundum püsküütün önerisi ile haberiniz olsun.
evt canım 28 inde açılıyor okullar..öğretmenler 1 eylülde göreve başlıyoruz.seminer dönemimiz...aslında pek seminer falan da yok..kitaplar yıllık planlar zümre toplantıları falan..okullar 28inde başlıyor demi patborim, ama gitmeye başladınızmı toplantılar falan var sanırım.
bizim haftaya açılıyor üniversite ama bayramsonrasına kadar doğru düzgün ders olmaz. Bu dönem biraz yoğunum p.tesi-salı-perşembe derslerim var hem de baya yoğun. Bakalım canım çıkacak hem evde hem işte.
zenimcim öle ve akşam sadece meyve salatası mı yedin..ay benim midem kazınır..canlarım iyi akşamlar, ben bu akşam kendime meyve salatası yaptım öğlende aynısını yedim...
regl olacak gibiyim tatlı isteğimi bu şekilde bastırıyorum...
yağmurlu bir gün geçirdim heryer ıslaktı ilk kez su içmekte zorandım gibi oldu hemen ılık su içtim yani çook az ılık su daha rahat ettim açıkcası, sizlerle de paylaşayım istedim...
ben bugün tartılmayı unutmuşum iftar öncesi sinir oldum, yarına kadar beklemek zorundayım şimdi.
bakalım hedeflerimize ulaşabilecekmiyiz dosbam.
sen yarın mı tartılacaksın listen de değişecek mi?
evt canım 28 inde açılıyor okullar..öğretmenler 1 eylülde göreve başlıyoruz.seminer dönemimiz...aslında pek seminer falan da yok..kitaplar yıllık planlar zümre toplantıları falan..
geçen sene çocuk ve iş çok zorlanmıştım..ama bu sene oğlum 2 yaşını doldurdu artık..sosyalleşmeye başladı..bakıcısı da geçen seneki olduğu için çok huuzurlu..
bu sene kolay geçecek gibi
zenimcim öle ve akşam sadece meyve salatası mı yedin..ay benim midem kazınır..
ben de suyumu ılık içiyorum..yani damacanadan direk doldurup içiyorum.soğutmadan..böylece susuzluğum geçmemiş oluyor
çok kötüüüü..çünkü gerçekten dosbanın dediği gibi iftar öncesi tartılmak çok güzel oluyor..ben 75.3ü gördüm
canlarım ben çok üşüdüm bugün azıcıkta uykum var, bu akşamlık bana müsade...
dilerim oylamadan bize analizlerin yapılması hakkı çıkar :))
hepinizi öptüm kızlar, iyi geceler.....
canım ben hem salı hem cuma tartılıyorum
böyle çok kontrol altında olunca hiç kaçamak yapamıyorum...yoksa hemen tartıya yansıyor yerimseniben
benim listm sanırım ramazan sonuna kadar değişmeyecek sanırım...
böyle iiyim aslında... bi tek baklagiller yok hayatımda bi de makarna
ama çok rahat ediyorum midem hiç şişmiyor
ii geceler canımcanlarım ben çok üşüdüm bugün azıcıkta uykum var, bu akşamlık bana müsade...
dilerim oylamadan bize analizlerin yapılması hakkı çıkar :))
hepinizi öptüm kızlar, iyi geceler.....
yarım elma 7-8 badem yedim bende...su içmeye devam..
analizlere ben de katılmak istiyorum melisim.takımdaki herkes de onaylar sanırım
o ufak kaçamakçılardan biri de benim sanırım meliscim
regl olacağıma hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum son bir haftadır o kadar gergindim ki ben bile kendimi tanıyamıyodum normalde regl dönemlerimde biraz gergin olurum ama bu sefer olamadığım için oldu biz bayanların dengesi ne kadar çabuk değişebiliyor böyle..
o ufak kaçamakçılardan biri de benim sanırım meliscim
regl olacağıma hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum son bir haftadır o kadar gergindim ki ben bile kendimi tanıyamıyodum normalde regl dönemlerimde biraz gergin olurum ama bu sefer olamadığım için oldu biz bayanların dengesi ne kadar çabuk değişebiliyor böyle..
ben bu hafta tartılmaya korktuğum için hiç çıkamıyorum ne sabah ne iftardan önce tartının üstüne mafoldumben
perşembe akşamı tartılıp duruma bakıcam artık maşallah kızlar siz çok ii gidiyorsunuz ama..
regl olacağım dönem eşim 2-3 gün öncesinden altta almayabaşlar yoksa kesin tartışacak bişi bulurum sırnaşık şey bizde böyleyiz işte hormonların etkisi altında...
canım tatlı yediğin zaman insan hemen rahatlıyor... benim geçen adet dönemimde hiç tatlı yoktu delirecektim(
meliscim bana diyetisyenim tartılmayı yasakladı ama tek uyamadığım kuralı bu( napıyım mesela dün yediklerimden sonra kendimi kontrol etmem lazmdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?