Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunn canımmMenüm
Sabah
yarım kk peynir
3 dilim tavuk salam
1 d. ekmek
şekersiz çay
Öğle
4 tatlı kasıgı asure
Aksam
4-5 yk salcalı makarna
eneeemmm bu nasıl menüüükıslaaar nerdesinizzz
menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: 1.5 adana, yarım dilim pide, ayran, salata
akşam tost, nescafe
ses 1-2 deneme ses seee seeeeeeeeeeesssss :))semine ses ver,semine ses ver...
kızlar pazartesi, salı mesaj sayılarınızı bana yollayın.ferhan yok ya.
afiyet olsun.eski menülere göre çok daha iyiMenüm
Sabah
yarım kk peynir
3 dilim tavuk salam
1 d. ekmek
şekersiz çay
Öğle
4 tatlı kasıgı asure
Aksam
4-5 yk salcalı makarna
waffle yemedim ama onun arasında dondurma yemiştim behramkalede.değişik bir lezzetti.boyun kaçtı ecem?57 oluncaa kilomu korumak icin bu düzenime az yemeye devam edicem amaaaaaaaaa ilk işimdeeeee wafflee yemek olucakkk!!! offf agzm sulanıyo waffle diyinceee(
kız senin bu akşam yemeklerine üzülür oldum.akşamlara bize gelde sıcak bir kap yemek yekıslaaar nerdesinizzz
menüm
sabah 1 kase nesfit
öğle: 1.5 adana, yarım dilim pide, ayran, salata
akşam tost, nescafe
kuzey güneye bakıyorum.şimdi eşimi işe gönderdim.bu gece bana uyku yok.sağ salim dönsün başka bişey istemiyorum.yaaaaa nerdesinizzzz.. giryom giryom kismeler yooookkk
inşallah hemen iyileşip yanına döner dilek.Allah annelerinizi başınızdan eksik etmesin.kızlar annem yarın yatıyor hastaneye.. kısmetse cuma günü opere olacak. dualarnızı esirgemeyin..
merhaba çubuk kraker bu ara bizde gidecek üyeler var.motivayon bir haftadır biraz düşük.ben sık sık mesaj yazarım.sizi pc ye bağlarım ,yazmadan duramazsnız dersen buyur gelmerhaba bayanlar.. forumda yeniyim. Uzun arastirmacilarim sonucu diyet gruplarinin icinde en iyi bu takimi gördüm. hem takim beraberligi hem de kiloma yakin kisilerin olmasi sebebiyle. 7 kilo kadar fazlaligim var. 67 den 60a düsmek istiyorum. hatta bu 1 subata kadar bir sekilde mümkün olmali :) bir arkadasimla 7 kilo vermesine iddiaya girdik gectigimiz hafta :) burada takim duygusuyla motivasyonumu güclü tutup basarabilecegime inaniyorum.. isin özeti ve kisacasi : beni takiminiza kabul eder misiniz ? lütfen..
canımm annenin nesi varda ameliyat olucak ne ameliyatı olucak...kızlar annem yarın yatıyor hastaneye.. kısmetse cuma günü opere olacak. dualarnızı esirgemeyin..
merhaba bayanlar.. forumda yeniyim. Uzun arastirmacilarim sonucu diyet gruplarinin icinde en iyi bu takimi gördüm. hem takim beraberligi hem de kiloma yakin kisilerin olmasi sebebiyle. 7 kilo kadar fazlaligim var. 67 den 60a düsmek istiyorum. hatta bu 1 subata kadar bir sekilde mümkün olmali :) bir arkadasimla 7 kilo vermesine iddiaya girdik gectigimiz hafta :) burada takim duygusuyla motivasyonumu güclü tutup basarabilecegime inaniyorum.. isin özeti ve kisacasi : beni takiminiza kabul eder misiniz ? lütfen..
menüm
sabah:2 parça börek
1 haşlanmış yumurta
ara:1 kurabiye
öğle:3 dilim ekmek
peynir
zeytin
akşam:1 tabak yumurtalı ıspanak
1 kuru patlıcan dolması
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 portakal
su:2.5 litre
spor :yok
merhaba çubuk kraker bu ara bizde gidecek üyeler var.motivayon bir haftadır biraz düşük.ben sık sık mesaj yazarım.sizi pc ye bağlarım ,yazmadan duramazsnız dersen buyur gel![]()
canımm annenin nesi varda ameliyat olucak ne ameliyatı olucak...
rabbim acil şifalar versinnnn
hoşgeldin canım takım kaptanımız mersinli_42 (zeynep) o sana gereken bilgiyi vericektir
bi arkadaşınla iddaya girdin demekk :)
uzun zamandır diyet yapmıyosan o 7 kiloyu kısa sürede verirsin inşallahh
cok tsk ederim mersinlimalesef internete günün icinde cok yogun giremiyorum. günboyu evde degilim malesef. 8 saat calisiyorum günün sonunda girebiliyorum internete ama her gün muhakkak girerim. yazilan mesajlara yorum yapip kendi menümü yazarim. ama günün icinde araliklarla girebilmem ne yazik su an mümkün degil
bu sartlar altinda beni kabul ederseniz gercekten cok memnun olurum.
hosbuldum gülüm evet en son 1 yil önce diyet yapmistim. yeni basladim. iddiaya girdik ve arkadasim beni geciyormus 2 kilo verdigini iddia ediyor. eteklerim tutustu careyi buraya siginmada buldumgerci onun kilosu 76 benimkisi 67 :) o arkadasimin toplamda 15 kilodan fazla vermesi gerekiyor boyu da benden kisa. ikimizde ayni diyeti yapsak arkadas beni yener mi sizce ? o avantajli diyor herkes öylemidir :S
kızlar annem yarın yatıyor hastaneye.. kısmetse cuma günü opere olacak. dualarnızı esirgemeyin..
afiyet olsun.eski menülere göre çok daha iyi
waffle yemedim ama onun arasında dondurma yemiştim behramkalede.değişik bir lezzetti.boyun kaçtı ecem?
Allah acil sifalar versin insallah cabucak atlatıcak..
evet ya hastalanmama az kaldı o yuzden canım sürekli yemek yemek istiyo kendime engel olmaya calısıyorum
waffle hamurunun arasında dondurma hic yemedim onu bilmiyorum kağıt helva arasında yedimde acıkcası onun tadını pek bilmiyorum.. ama bu dedigim waffle muhtesemmmm oluyo bir gün yolunuz düserse buralara ısmarlarımm insallahh :))
boyum 1.72 - 1.73 falan
maşallah.ben boyumu 10 eksiği olsam oooo diet falan yapmam be :111: ben gelemem oralara![]()
maşallah.ben boyumu 10 eksiği olsam oooo diet falan yapmam be :111: ben gelemem oralara![]()
heheheehe
aynennn bende senin gibi düşünüyorummm![]()
hahahah kızlar inceciiikk inceciiikkk oliiiiciiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :))