Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GÜNAYDIN KISÇELER:16::16:
umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir, kilo bildirimime gelince durum vahim şimdiden özür dileyim ilk defa başıma böyle bişey geliyor. nedeni regl olmam olabilir yada bağırsak faaliyetlerimin durgun olması yada bu hafta spora gidememem yada hepsi, bilmiyorum üzgünüm
geçen hafta 70,2
bu hafta 71,5
yüzde +1,85:14:
haftaya düzelir diyecektim ama...

zeynep beni izne ayırabilirmisin, bu yoğunlukla girmem mümkün olmuyor.
sen bilirsin.

Gunaydın kızlar
Kılom : 67
Sonunda brz daha verebıldm ...
tebrikler kübra.

geçen hafta 54,5
bu hafta 54,5
fark 0
nurgül hiç gelmez oldun...

gecen hafta 63.5
bu hafta 62.6
fark 0.9
%1,41

laylaallalalalalylylayalalaayallya :emir_bebek::3::37::37::27::51::52::52::32::32::36::36::35::35::9::9::8::8::3::3::1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
tebrikler ecem.
Kizlar gramina kadar ayniyimm
haftaya toparlarsın işallah.

66.7 bu. Hafta yatqktayim bademcikoerum çok kötü
geçmiş olsun semine

kızlar grubun hali bei resmen deli ediyor.kimse uğramıyor.motivasyon diye birşey kalmadı.2 haftaya mezun olup ben gideceğim inşallah.defalarca mesajlara dikkat edin dedim,takan yok.açık söylüyorum,mezun olunca daha yazacağımı sanmıyorum bu koşullarda.ev hayatımı bile etkiliyor bu stres.

kızlar grubun hali bei resmen deli ediyor.kimse uğramıyor.motivasyon diye birşey kalmadı.2 haftaya mezun olup ben gideceğim inşallah.defalarca mesajlara dikkat edin dedim,takan yok.açık söylüyorum,mezun olunca daha yazacağımı sanmıyorum bu koşullarda.ev hayatımı bile etkiliyor bu stres.

Ben girmeye zaman bulamıyorum
evde olduğum vakit az .
telefondan çoğu zaman giremiyorum
nete az girince kk yada az giriyorum ..
ve buradan soğudum ..
haniii kimse gelmeynce benimde giresim kalmadı .
ferhan gtti hatice ugramıyor yasemin gitti .. Sende mezun olmayı düşünüyorsn ..
ben senden sonra kaptanlık yapacağımı sanmyrm ..
burası bnm için motive kaynağı ama artık öyle bir etki yapmıyor neden bilmyrm ..
ocakta fnallerim başlayacak ..
kısacası bu görevi yapcak birini bulalım sonra bende ayrılacam takımdan ...

gecen hafta 63.5
bu hafta 62.6
fark 0.9
%1,41

laylaallalalalalylylayalalaayallya :emir_bebek::3::37::37::27::51::52::52::32::32::36::36::35::35::9::9::8::8::3::3::1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
:nazar::nazar: MAAŞALLAHHH, TEBRİKLER
Kizlar gramina kadar ayniyimm
BU DA GÜZEELLLL
66.7 bu. Hafta yatqktayim bademcikoerum çok kötü
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ÜFFF DOĞRU DİYORSUN NE MOTİVASYON NEDE PAYLAŞIM HERGÜN BİR KİŞİ AYRILIYOR..TOPTAN KAPATALIM GRUBU.. DEVAM ETMEK İSTEYEN BAŞKA GRUPTA ETSİN..
Gunaydın kızlar
Kılom : 67
Sonunda brz daha verebıldm ...
DAH DA VERİRSİN İNŞALLAH
geçen hafta 54,5
bu hafta 54,5
fark 0
YAA KEŞKE BEN DE O KİLODA OLSAM

***13. TAKIM 288. ETAP ***
cumbo (61.5 /60.4/1.1/%1.79)
_ferdici_ ( 67 /66.7/0.3 / % 0.45)
Kbra23 ( 68.2 /67/1.2/%1.76)
goncagulll ( 70.2/71.5 /+1.3 / -%1.85)izinli
mersinli42 ( 66 /66 /0/ %0) kilosu sabit
nurgulguney ( 54.5/ 54.5/0/ %0 ) kilosu sabit
pia ( 63.9/ / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
yasminyaso ( 76///%)kendi isteğiyle ayrıldı
lafraise(63.2/62.6 /0.6 /% 0.95)
betuld(64/64 /0 /%0 ) kilosu sabit

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.31

ecem canım geçen hafta listede kilon 63.5 değil,63.2 o yüzden verdiğin 0.6 oluyor:34:

Son düzenleme:
:nazar::nazar: MAAŞALLAHHH, TEBRİKLER

BU DA GÜZEELLLL

GEÇMİŞ OLSUN CANIM

ÜFFF DOĞRU DİYORSUN NE MOTİVASYON NEDE PAYLAŞIM HERGÜN BİR KİŞİ AYRILIYOR..TOPTAN KAPATALIM GRUBU.. DEVAM ETMEK İSTEYEN BAŞKA GRUPTA ETSİN..

DAH DA VERİRSİN İNŞALLAH

YAA KEŞKE BEN DE O KİLODA OLSAM

bencede kimse kalmayınca insan giremiyor :17: başakta izne ayrıldı :43:

kalmak ve gitmek isteyenler kesin bir şey söylesin.bende ona göre kalmak isteyenleri püsküüte söylerim.grubu kapatırız.reemen batan geminin kaptanıyım,çok sıkıldım.

bende katılıyorumm cünkü benim üzerimde bi sorumluluk olusturdu burası sabah okula giderken bile girip bi kac bisey yazmaya özen gösteriyorum.. ama herkes bu durumda degil, yanlıs anlamayın ama inanın bende cok yogunum fakat vakitte ayırıyorum buraya.. burada hırslanacak bir ortam yok..

ecem canım geçen hafta listede kilon 63.5 değil,63.2 o yüzden verdiğin 0.6 oluyor:34:

ayy evet dogru diyosun benim tickerımda 62.5 kalmıs düzeltmemisim ondan böyle oldu, olsun ynede azcıkta olsa vermisim bu yemeye :))

kalmak ve gitmek isteyenler kesin bir şey söylesin.bende ona göre kalmak isteyenleri püsküüte söylerim.grubu kapatırız.reemen batan geminin kaptanıyım,çok sıkıldım.

ben giderim zaten bi 5.5 kilom kaldı en fazla 1.5 2 ayda gider bu kilolar bosuna zaman kaybetmeyeyim baska bi takıma adapte olma süreci fln fln..

çok can sıkıcı bir durum.. Ben başka bir takıma gitmek vs istemiyorum , gideceksek beraber gidelim, birkaç haftada verebildiğimi veririm sizle beraber ben de yolcu

önceden ne kadarda yoğun olsam mutlaka vakit ayırmaya çalışıyordum ama malesef grubun havası kaçtı girsemde kimse olmuyo olsada muhabbet olmuyo niye böyle oldu çözemiyorum. önceden girdiğimde motivasyonum artıyodu menü paylaşmak iyi geliyordu. Hoş şu anda eski havası olsada zor vakit ayırırım ama genede girmeye çalışırdım belki. şimdi biraz kendimi dinlemek istiyorum ve verip veremeyeceğimi görmek istiyorum

ben giderim zaten bi 5.5 kilom kaldı en fazla 1.5 2 ayda gider bu kilolar bosuna zaman kaybetmeyeyim baska bi takıma adapte olma süreci fln fln..

çok can sıkıcı bir durum.. Ben başka bir takıma gitmek vs istemiyorum , gideceksek beraber gidelim, birkaç haftada verebildiğimi veririm sizle beraber ben de yolcu

kızlar o zaman kalacaklar kesinleşsin.beraber 1 ay idare edelim.sembolik bile olsa ben de mezun olmadan gitmek istemiyorum.

önceden ne kadarda yoğun olsam mutlaka vakit ayırmaya çalışıyordum ama malesef grubun havası kaçtı girsemde kimse olmuyo olsada muhabbet olmuyo niye böyle oldu çözemiyorum. önceden girdiğimde motivasyonum artıyodu menü paylaşmak iyi geliyordu. Hoş şu anda eski havası olsada zor vakit ayırırım ama genede girmeye çalışırdım belki. şimdi biraz kendimi dinlemek istiyorum ve verip veremeyeceğimi görmek istiyorum

başak listeyi paylaştım.sen artık izinlisin:34:

Kizlar
Bence grubu kapatip baska takimlara trannsfer olmak cok kotu bir fikir
Ben boyle bir durumda tamamen ayrilmayi tercih ederim.

Bence gercekten motivasyonu arttirmak isteyenlerle beraber bir cozum bulalim.

Mesela ben soyle bir sey teklif ediyorumm. Bu hafta 3 dalda yarismamiz var. En cok mesaj atan, en cok spor yapan, ve en fazla kilo veren kisilere benden hediye var:))

Kabul edenler parmak kaldirsinn :))

ben şimdi spor yapıcam sonra gene gelirim:31:

Zeynep bitmedi mi kiz sporunn kac saat yapiyorsunn:))

Ben de simdi karabiberli sut icicem sesim acilsin diye travesti gibi cikiyor sesim
Ve yarin sevgilimin dogumgunu karaokeye gidicez aksama da onlardayimm sesimin acilmasi lazimmmm
Sutumu iceyim sonra da saglik ocagina gidicem

Kizlar
Bence grubu kapatip baska takimlara trannsfer olmak cok kotu bir fikir
Ben boyle bir durumda tamamen ayrilmayi tercih ederim.

Bence gercekten motivasyonu arttirmak isteyenlerle beraber bir cozum bulalim.

Mesela ben soyle bir sey teklif ediyorumm. Bu hafta 3 dalda yarismamiz var. En cok mesaj atan, en cok spor yapan, ve en fazla kilo veren kisilere benden hediye var:))

Kabul edenler parmak kaldirsinn :))

Zeynep bitmedi mi kiz sporunn kac saat yapiyorsunn:))

Ben de simdi karabiberli sut icicem sesim acilsin diye travesti gibi cikiyor sesim
Ve yarin sevgilimin dogumgunu karaokeye gidicez aksama da onlardayimm sesimin acilmasi lazimmmm
Sutumu iceyim sonra da saglik ocagina gidicem
betül,o zaman sen, ben ,dilek,ecem kalıyor gibi görünüyoruz.bakalım başka kimler eklenecek.pazartesiye yeni bir başlangıç yapalım.yarışmayı sonra düşünelim:34:

dikkat et kendine,bugün ve hafta sonu iyice dinlen.spr 50 d yaptım ama markete de gittim.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.uzun zaman oldu 1 hafta oldu eve döneli 1 aydır annemlerdeydim.kardeşimin nışanınnı yaptık çok güzel geçti süperdi herşey oranın büyüsüyle zayıflamayı falan unuttum buraya gelince gerçeklerle yüzyüze geldim tabi:)neyse beni untmadıysanız kaldığım yerden devam edeyimmi? disiplinli olacağıma söz veriyorum :) önce kendime sonrada size:)

ne olmuş takıma böyle ya kimse kalmamış kapatma pozisyonuna gelinmiş 1 ayda bu kadarınıda beklemiyordum yani çok şaşırdım 13 takım diyince millet parmakla gösteriyordu nazarmı oldu ne oldu üzüldüm şahsen ya:(

Back
X