Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya düzelir diyecektim ama...GÜNAYDIN KISÇELER
umarım görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir, kilo bildirimime gelince durum vahim şimdiden özür dileyim ilk defa başıma böyle bişey geliyor. nedeni regl olmam olabilir yada bağırsak faaliyetlerimin durgun olması yada bu hafta spora gidememem yada hepsi, bilmiyorum üzgünüm
geçen hafta 70,2
bu hafta 71,5
yüzde +1,85![]()
sen bilirsin.zeynep beni izne ayırabilirmisin, bu yoğunlukla girmem mümkün olmuyor.
tebrikler kübra.Gunaydın kızlar
Kılom : 67
Sonunda brz daha verebıldm ...
nurgül hiç gelmez oldun...geçen hafta 54,5
bu hafta 54,5
fark 0
tebrikler ecem.gecen hafta 63.5
bu hafta 62.6
fark 0.9
%1,41
laylaallalalalalylylayalalaayallya![]()
haftaya toparlarsın işallah.Kizlar gramina kadar ayniyimm
geçmiş olsun semine66.7 bu. Hafta yatqktayim bademcikoerum çok kötü
kızlar grubun hali bei resmen deli ediyor.kimse uğramıyor.motivasyon diye birşey kalmadı.2 haftaya mezun olup ben gideceğim inşallah.defalarca mesajlara dikkat edin dedim,takan yok.açık söylüyorum,mezun olunca daha yazacağımı sanmıyorum bu koşullarda.ev hayatımı bile etkiliyor bu stres.
gecen hafta 63.5
bu hafta 62.6
fark 0.9
%1,41
laylaallalalalalylylayalalaayallya![]()
BU DA GÜZEELLLLKizlar gramina kadar ayniyimm
GEÇMİŞ OLSUN CANIM66.7 bu. Hafta yatqktayim bademcikoerum çok kötü
ÜFFF DOĞRU DİYORSUN NE MOTİVASYON NEDE PAYLAŞIM HERGÜN BİR KİŞİ AYRILIYOR..TOPTAN KAPATALIM GRUBU.. DEVAM ETMEK İSTEYEN BAŞKA GRUPTA ETSİN..kızlar grubun hali bei resmen deli ediyor.kimse uğramıyor.motivasyon diye birşey kalmadı.2 haftaya mezun olup ben gideceğim inşallah.defalarca mesajlara dikkat edin dedim,takan yok.açık söylüyorum,mezun olunca daha yazacağımı sanmıyorum bu koşullarda.ev hayatımı bile etkiliyor bu stres.
DAH DA VERİRSİN İNŞALLAHGunaydın kızlar
Kılom : 67
Sonunda brz daha verebıldm ...
YAA KEŞKE BEN DE O KİLODA OLSAMgeçen hafta 54,5
bu hafta 54,5
fark 0
MAAŞALLAHHH, TEBRİKLER
BU DA GÜZEELLLL
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
ÜFFF DOĞRU DİYORSUN NE MOTİVASYON NEDE PAYLAŞIM HERGÜN BİR KİŞİ AYRILIYOR..TOPTAN KAPATALIM GRUBU.. DEVAM ETMEK İSTEYEN BAŞKA GRUPTA ETSİN..
DAH DA VERİRSİN İNŞALLAH
YAA KEŞKE BEN DE O KİLODA OLSAM
ÜFFF DOĞRU DİYORSUN NE MOTİVASYON NEDE PAYLAŞIM HERGÜN BİR KİŞİ AYRILIYOR..TOPTAN KAPATALIM GRUBU.. DEVAM ETMEK İSTEYEN BAŞKA GRUPTA ETSİN..
ecem canım geçen hafta listede kilon 63.5 değil,63.2 o yüzden verdiğin 0.6 oluyor![]()
kalmak ve gitmek isteyenler kesin bir şey söylesin.bende ona göre kalmak isteyenleri püsküüte söylerim.grubu kapatırız.reemen batan geminin kaptanıyım,çok sıkıldım.
kalmak ve gitmek isteyenler kesin bir şey söylesin.bende ona göre kalmak isteyenleri püsküüte söylerim.grubu kapatırız.reemen batan geminin kaptanıyım,çok sıkıldım.
ben giderim zaten bi 5.5 kilom kaldı en fazla 1.5 2 ayda gider bu kilolar bosuna zaman kaybetmeyeyim baska bi takıma adapte olma süreci fln fln..
çok can sıkıcı bir durum.. Ben başka bir takıma gitmek vs istemiyorum , gideceksek beraber gidelim, birkaç haftada verebildiğimi veririm sizle beraber ben de yolcu
önceden ne kadarda yoğun olsam mutlaka vakit ayırmaya çalışıyordum ama malesef grubun havası kaçtı girsemde kimse olmuyo olsada muhabbet olmuyo niye böyle oldu çözemiyorum. önceden girdiğimde motivasyonum artıyodu menü paylaşmak iyi geliyordu. Hoş şu anda eski havası olsada zor vakit ayırırım ama genede girmeye çalışırdım belki. şimdi biraz kendimi dinlemek istiyorum ve verip veremeyeceğimi görmek istiyorum
ben şimdi spor yapıcam sonra gene gelirim![]()
Kizlar
Bence grubu kapatip baska takimlara trannsfer olmak cok kotu bir fikir
Ben boyle bir durumda tamamen ayrilmayi tercih ederim.
Bence gercekten motivasyonu arttirmak isteyenlerle beraber bir cozum bulalim.
Mesela ben soyle bir sey teklif ediyorumm. Bu hafta 3 dalda yarismamiz var. En cok mesaj atan, en cok spor yapan, ve en fazla kilo veren kisilere benden hediye var:))
Kabul edenler parmak kaldirsinn :))
betül,o zaman sen, ben ,dilek,ecem kalıyor gibi görünüyoruz.bakalım başka kimler eklenecek.pazartesiye yeni bir başlangıç yapalım.yarışmayı sonra düşünelimZeynep bitmedi mi kiz sporunn kac saat yapiyorsunn:))
Ben de simdi karabiberli sut icicem sesim acilsin diye travesti gibi cikiyor sesim
Ve yarin sevgilimin dogumgunu karaokeye gidicez aksama da onlardayimm sesimin acilmasi lazimmmm
Sutumu iceyim sonra da saglik ocagina gidicem