Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım karne falan nasıl oluyor anlamadım ben
cetvelım nasıl olmus bunada sukur zor yaptım ya......
Baslangıc kilonla hedef kilonu yazıp bide su anki kilonu yazmalıydın çizelgene sen yazkilonu hedefini diyete basladıgın kilonu ben hazırliyim sana bi tane sonra öyle yapmaya devam edersin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wc3gkgJ/weight.png
Bunu yapıştır
Target weight yazan hedef kilon
Current weight yazan su anki kilon
Starting weight baslangıc kilon![]()
Sen bu desenleri sectiğin için aynısını yaptım yne![]()
cok sagolasın canım hemen yapıstırdım bakalım olmusmu
lafraise ellerıne saglık canım ...![]()
Olmusss olmuss ne demek :))
Adım Ecem seninkide Tugbaydı sanırım gecmiste okumustum memnun oldum canım :)
bende cok memnun oldum canım evet tugba adım... 2 cocuk annesı 29 yasındayım ankarada oturuyorum yarısmcı arkadaslara basarılar dılıyorum....![]()
Eyy ahali söylemek istedigim sudur ki ;
Regl dönemindeyim cok kilo vermeyi beklemiyordum fakattt dün sabah tartıda 62.0 cıkarken bugün 62.5 cıkmamda neyin nesiii
ecem bende aynı durumdaydım regl olmak uzereyım ve dun 65 ken bugun 66 cıktım ve regl baglıyorum kesın senınde oyledır...![]()
Kızlar şuan alıntı yapamadım ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Akşam yine bir değerlendirme yaparım yazılanlar hakkında. Ecem ve Tuğba ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Çünki her tartıda farklı çıkacaksınız. Ben kilo verirken tartıyı kaldırıyordum ve sadece cuma sabahları aç karnına lavobaya gittikten sonra üzerimdekileri çıkartıp öyle tartılıyordum. Halada öyle yapıyorum her hafta cuma günü tartılıyorum. Ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Bence şuandan itibaren tartılarınızı kaldırın. Cuma sabahı güzel bir sürprizle karşılaşırsınız tartıda.
Bu arada Ecem'cim ticker yaparken Tuğba'ya yardım ettiğin için bende teşekkür ederim sana![]()
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
8 dk yaptım karın erıtmek ıcın egzersızler kızlar bunlar ... buarada lınk paylasmak yasakmı....